Napunio sin majku vrelom lepljivom spermom

Napunio sin majku vrelom lepljivom spermom

Ivan je bio u kuhinji kad mu je majka sišla dole. Otuširala se, imala je bade mantil na sebi sa peškirom omotanim oko sveže oprane kose. Ivan se ustao, usuo joj šolju kafe i seo preko puta nje.

„Čini mi se kao da sam zabrljao, jel da?“, reče on.

„MI smo zabrljali sine. To je moja greška koliko je i tvoja.“

Ivanu je stvarno laknulo jer je već preuzeo celokupnu odgovornost za učinjeno. „Šta ćemo da radimo“ Ako…ako… ti zatr.. zatrudniš…?“

„Znam, delimično i nisu baš zgodni dani u mesecu također. Treba mi malo vremena da razmislim. Nikada nije trebalo da uopšte ode ovoliko daleko.“ „Pogledala je sinovo tužno lice i tog trenutka srce joj se otopilo. Nagnula se i uhvatila ga za ruku. „Prebrodićemo sve ovo zajedno. Volim te srećo mamina jedina.“

„Volim i ja tebe,“ uzvratio je Ivan, gledajući majku u oči. Dodao je, „ali… ne kao što sin voli majku.“

„I za mene je to već poodavno prešlo tu granicu.“ Stisnula mu je ruku ponovo.

„Moramo li..znaš… prestati sa ovim što radimo?“

Mira je ustala i uzdahnula, hodajući do šanka kako bi uzela još jednu šolju kafe. Kada je nasula šolju vrele kafe okrenula se prema sinu i nagnula na šank. Savila je jednu nogu, puštajući da joj mantil padne malo ustranu kako bi otkrila jednu svoju butinu golu.

Ivanove oči su se odmah zalepile za majčine noge, i opet prema njenom licu dok je željno očekivao odgovor.

Mira je uzela gutljaj kafe. Znala je da tako odgovlačeći izluđuje sina, ali je dobro znala da mu svoju pičku više nikada neće uskraćivati jer je otkrila čari mladosti i mladog kurca za sebe, nije svejedno htela da prebrzo odgovori, dajući tom odgovoru neku čar i vrednost. „Naravno da nećemo prestati, mami sada treba tvoga kurca više nego ikada pre“ rekla je konačno, smejuljeći se dok je srkala kafu polako.

Pročitajte i ...  Ostvarenje Mojih Snova

Ivan je hteo tog trenutka da skoči preko šanka i zagrli je, ali se suzdržao. Hteo je da ostavi majku da uživa u svom trenutku.

„Moraću da odem kod doktora da uzmem recept za pilule…ako već i nisam trudna.“

Ovog puta Ivan je otišao do majke. Uzeo ju je u svoje naručje, čvrsto zagrlio, i rekao šapatom, „Bože Mama, koliko te volim. Nisam hteo da ti napravim ovaj problem.“

„Ućuti već jednom i poljubi me.“

Ljubio je majku strastveno, sa puno ljubavi, osećajući ukus kafe u njenim ustima. Njegove usne izazvale su uzdahe i duboko disanje kod nje. Tada se on jače pritisnuo na nju i njeno toplo telo osetio kako mu se kurac ukrućuje.

„Aaaaaa, lepote mladosti,“ nasmejala se Mira i posegnula rukom do nabrekline na njegovim hlačama. „Ali ne mogu se jebati više sada iako bih to toliko želela. Iscrpio si me sinoć…ostavi me da se odmorim…barem nakratko.“

„Imam ideju,“ reče Ivan, još uvek zabrinut zbog moguće majčine trudnoće s njim.

„Kakvu ideju?“

„Možda bi mogla da zavedeš tatu i pojebeš se sa njim…za svaki slučaj.“ Reče Ivan majci.

Možda on ima i pravo, pomislila je. „Hmmm, to i nije tako loša ideja. To bi nam čak dalo i pokriće za daljnji seks.“

Ivan se nasmešio ponosno.

„Ne nadaj se previše,…možda plan i ne uspe. Tvoj otac i ja se nismo godinama jebali, nisam sigurna da bi mogao, čak i da može, možda bi bio sumnjičav posle ovoliko vremena.“

Mira je pogledala u sina i videla kako mu je palo raspoloženje. „Ali svejedno vredi pokušati.“

Ostatak dana bio je predugačak za Ivana. Pokušao je da se zaposli čisteći garažu i učeći, ali njegove misli nikada nisu išle dalje od njegove majke. Iako je brinuo o njihovoj sudbinu i nije mogao da ne brine o tome šta su uradili. Skoro da je mogao da oseti maminu usku pičku oko svog kurca kako ga steže, kupajući se u njenoj toplini, njene tople i meke velike dojke pritisnute o njegova prsa i njene usne…tako da je bilo preteško da bilo šta uradi kako bi to malo zaboravio.

Pročitajte i ...  Majčine greške – VIII dio

Dan mu nije nikako prolazio. Bio je nekako snužden za stolom, trudeći se da oči ne drži stalno na majci i njenim oblinama. Znao je da će to veče pokušati da zavede oca. Sama ta činjenica nije mu sela baš najbolje.

Nije hteo da prizna, ali, bio je ljubomoran…ljubomoran na rođenog oca.

Bilo je prošlo već 22:00 kad je Ivan video da se vrata njegove sobe otvaraju. Gledao je majku kako ulazi u sobu i očekivao odgovor. Klimala je glavom gore dole, što je značilo da je zavela oca i da njihov seks sada ima pokriće.

Ivan je krenuo prema majci sreo je na pola puta. „Izluđuje me to. Znam da je ludo to što osećam prema tebi mama, ali jednostavno ne mogu da podnesem činjenicu da te vidim s drugim muškarcem…pa čak iako je to tata.“

„Znam sine, i ja isto osećam. Ali to je učinjeno, i sada, iako se nešto i desi imamo pokriće.“

Ivan je okrenuo majčino lice prema sebi i ljubio je nežno. Zatim ju je poveo prema krevetu sve dok nisu stali kraj kreveta.

„Okreni se,“ šapnuo je.

Mira ga je na trenutak pogledala, pitajući se šta je sada smislio. Okrenula se sve dok mu nije bila okrenuta leđima.

Ivan se sagnuo, podigao joj je bade mantil sve dok joj guzovi nisu bili goli. Nije nosila gaćice jer ih ne nosi kad je s njim.Zatim je posegnuo u svoj šorc i uzeo svoj već dignuti kurac.

„Ivane, šta radiš?“ Mira ga je upitala kad je osetila kako je naslonio svoj kurac na usmine njene pičke.

„Sad ću da te jebem mama,“ rekao je. „Moja si sada.“

Sa uzdahom zadovoljstva Mira je pustila sina da je naguzi, sve dok joj ruke nisu dotakle krevet, i dok se nije guzovima nabijala prema sinu.

Pročitajte i ...  Moja mamica se najbolje jebe

„O Bože, šta mi radiš,“ zaustila je dok je njegov dignuti kurac ulazio u njenu već vrelu i vlažnu pičku. „Jebem ti život, samo me jebi, jebi me, guzi me jako,“ šaptala je i uzdisala nabijajući se kukovima na njega.

Ivan ju je sve snažnije nabijao, računao je da ako će mama već da zatrudni, hteo ja da to dete bude njegovo.

Napunio sin majku vrelom lepljivom spermomNapuni će treći put danas sa spermom, i to toliko da će nadmašiti i ono malo što je otac ostavio u njoj.

Nabijao je majku toliko brzo i toliko jako da je stenjala baš, ali baš glasno, bio je ljut na to što ju je otac jebao. U početku se brinuo da je prejako jebe i da će je povrediti. Ali svaki put kad se zabio u nju, dobio je jednako uzvraćanje od nje jer se i majka nabijala isto toliko jako na sinov kurac,toliko je gladna bila.

Stavio je ruke na njene kukove i nabijao je sve jače i jače na sebe, a ona mu je uzvraćala.

Mira je svršila prva, jedva dolazeći do daha, čak je i vrisnula od zadovoljstva, više se nije bojala da će je iko čuti, brinula je samo o svom zadovoljstvu, ali i o zadovoljstvu svog jebača, njenog sina. Srušila se na krevet, a Ivan se srušio na majku, dalje ju je jebao koliko god je jače mogao.

Napokon je svršio, sipajući svoje vrelo i gusto belo seme duboko u maminu pičku, koje se u jednom trenutku prelilo pičku i curilo kraj njegovog kurca niz njenu desnu ali i levu butinu. Oboje su bili iscrpljeni, i ležali su tako jedno vreme…

Bio je to zanimljiv prizor jedne majke i domaćice kako leži na krevetu, nagužena, sa kurcem u sebi.

I to još sa kurcem rođenog sina u sebi…

Napunio sin majku vrelom lepljivom spermom

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

hot devojke

Aaaaaaaa nemoj :)