Ljubav Online zabavljanje

Možete li iskusiti Ljubav Online? Možete li se zaljubiti u nekoga koga nikada niste upoznali u stvarnom životu? Zaljubljivanje je proces koji od vas zahtijeva da poznajete drugu osobu i vodite duboke razgovore s njom. Ti se razgovori mogu odvijati licem u lice. Ili se mogu odvijati putem telefona, interneta ili na drugim platformama za chat. Dok razgovarate, otvarate se jedno drugome i dijelite svoje strahove, osjećaje, nesigurnosti, tajne, ono što volite i ne volite. Dijelite svoja očekivanja i snove.

Postajete toliko otvoreni i ugodni jedno s drugim da osjećate da možete razgovarati o bilo čemu. I što je Ljubav Online crvenonajvažnije, možete biti svoji kada razgovarate s njim. Također otkrivate da imate mnogo toga zajedničkog i da je sve jednako stvarno i prirodno koliko i lako.

Ljubav Online bez susreta.

Dok komunicirate na internetu, mogli biste voljeti humor druge osobe. Tada možemo reći da interakcija licem u lice nije nužna za upoznavanje, jer se događa kroz različite kanale. Zapravo, neki ljudi tvrde da interakcija online ima prednost jer nas dublje povezuje na emocionalnoj razini. To je zato što je malo vjerojatno da ćete nekoga suditi na temelju njegovog fizičkog izgleda. Tada je moguće upoznati se pa čak i zaljubiti se bez fizičkog susreta. Pa čak i završiti kao životni partneri.

Veliko pitanje.

Dakle, shvatili ste da je moguće nekoga duboko upoznati, otvoriti mu se. Pa čak i osjetiti da ga voliš. Zatim dolazi veliko pitanje: može li takva ljubav izdržati test vremena? Može li ova ljubav opravdati visoka očekivanja koja donosi virtualna interakcija? Budući da postoje mnoge stvari koje se ne mogu vidjeti na daljinu. Može li svaka osoba prihvatiti nesavršenost druge osobe u smislu karaktera i fizičkog izgleda, kada se konačno sretnu? Trebali biste uzeti u obzir sve ove činjenice ako se upoznajete putem interneta ili drugih vrsta virtualnih medija.

Pročitajte i ...  Sex oglasi srbija

Ljubav Online i snovi o zajedničkoj budućnosti.

Nakon što ste proveli dosta vremena dublje upoznavajući jedno drugo, osjetit ćete da stvarno dijelite blisku vezu. Također, budući da ste se možda vidjeli preko slika, kao da ste se već upoznali. Sigurni ste da volite tu osobu – a ne da ste zaljubljeni u „ideju da je volite“. Počinjete sanjati o zajedničkoj budućnosti.

Ostale stvari se mogu ispraviti.

Što se tiče virtualnog zaljubljivanja, možda ne znate neke ključne stvari o osobi u koju ste se zaljubili. Nemate Ljubav Online virtualpojma kako jede, miriše, ponaša se i reagira na razne stvari. Međutim, zagovornici ovog odnosa kažu da je te probleme moguće riješiti ili ispraviti. Sve je stvar kompromisa i komunikacije, a ako zaista postoji ljubav, onda je sve puno lakše. Određene navike je moguće promijeniti i to je sastavni dio svake veze, virtualne ili stvarne.

Ljubav Online – Zaključak.

Moguće je da se zaljubite u nekoga koga nikada fizički niste upoznali. Morate shvatiti da ljubav može doći kroz različite okolnosti i udaljenost ne bi trebala biti prepreka. Pogotovo jer tehnologija može premostiti komunikaciju. Zrakoplovi mogu odvesti ljude s jednog mjesta na drugo na susret. Također, morate shvatiti da ljubav uključuje preuzimanje rizika. Zato morate biti svjesni u što se upuštate. Morate imati hrabrosti suočiti se sa svime što se može dogoditi. No bez obzira na sve, odgovor je potvrdan – možete voljeti čak i ako ga niste osobno upoznali.

IZVOR: https://hotoglasnik.com


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Ljubav Online”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)