mama mu drka stopalima

Tokom naredne dve nedelje masirao sam joj stopala nekoliko puta. Ponekad bi bila bosa, a drugi put u najlon čarapama. Nastavila je da me zadirkuje i da me hvali svojim toplim glasom, ali ništa se nije desilo više od toga. A onda je došla subota. Gledao sam televiziju dok sam čekao da mama završi sa kupatilom. Morao sam da se otuširam pre nego što izađem na pivo sa drugarima.

Međutim, mama je imala druge planove. Izašla je iz kupatila u svom ogrtaču i sa bočicom ulja za masažu. „Neverovatno kako me stopala ubijaju! Moraću da kupim nove cipele za posao. Ako bi mi ih izmasirao pre nego što izađeš večeras bila bih ti večno zahvalna?“ upitala je slatko i nevino.

„Hajde, imam dovoljno vremena. Smesti se.“

Mama je legla kao i uvek i stavila mi noge u krilo. „Možeš li mi dodati jastuk?“

„Baš mi prijaju pod glavom, hajde danas bez jastuka.“

Bio sam malo nervozan jer sam uvek koristio jastuk tako da nije mogla da vidi moju erekciju. Počeo sam sa masažom i kao i uvek moj kurac je počeo da oživljava. Ovaj put je mama držala pogled preko ramena i bez diskrecije gledala u moju sve veću izbočinu. To veče je prvi put otvoreno govorila o tome. „Jel ti je neprijatno kada me masiraš?“

„Nije… zašto to pitaš?“

„Pa očigledno je da se nešto dešava tamo dole.“ – pokazala je prstom na moje međunožje i osmehnula se.

„Tvoja stopala su prelepa. Tako mekana i glatka, negovana… nokti nalakirani. To je jače od mene.“

„Kakav otac takav i sin. Drago mi je da je tvoj otac preneo svoju ljubav prema stopalima na tebe.“

„Zar ih i tata voli?“

„Obožava! Doduše… to je sada već davna prošlost.“ – rekla je snuždeno.

Želeo sam da je oraspoložim pa sam prineo njenu nogu svojim ustima i poljubio njen palac. Nasmejala mi se i kikotala dok sam joj golicao prstiće. Koristio sam palčeve da joj masiram tabane dok mi je govorila. „Kako više voliš – kada su bosi ili u najlonkama?“ liže mamina stopala

Brzo sam odgovorio sa sve tvrđim kurvem: „Tvoja stopala su lepa sa čarapama ili bez. Ali ako baš moram da biram… draži mi je izgled tvojih stopala u najlonkama..“

Prešao sam na sledeću nogu kada je pitala: „Pošto si tako iskren prema meni i pošto smo ovako otvoreni… želim još nešto da te pitam. Ne moraš da odgovoriš ako ti je neprijatno. Da li si razmišljao da radiš još nešto sa mojim stopalima osim da ih samo masiraš?“

Pročitajte i ...  Brižna Ćerka

Tišina koja je nastala nije bila planirana ali sam bio zatečen. Sve reči koje sam zamišljao da izgovorim zvučale su neprimereno u mojoj glavi. Tako da sam odgovorio bez reči – uzeo sam njeno stopalo i pomerio ga prema ustima. Smestio sam njen nožni palac u usta i počeo da vrtim jezikom nekoliko puta oko njega. Zatim sam posisao preostala četiri prsta.

Dok sam to radio mama je svoje drugo stopalo pritisnula uz moju erekciju. „Mmmm… nadala sam se takvom odgovoru sine.“ Zatim sam lizao celo stopalo, sve do pete, ne promašivši ni centimetar. Bio sam u nebesima dok sam jezikom i poljupcima obožavao njeno stopalo. Dok sam joj lizao petu, zazvonio mi je mobilni. Prestao sam da je ližem i javio sam se na telefon. Moj prijatelj je rekao da će doći poo mene za trideset minuta i da bi mi bilo bolje da budem spreman.

„Molim te, nemoj da kažeš da moraš da ideš. Moja druga noga čeka tvoj jezik.“

Spustio sam nogu i rekao: „Imamo trideset minuta. Samo da se tušnem na brzinu.“

Uputila mi je mrgudan pogled dok sam grabio svoju odeću i otrčao pod tuš. Za nekoliko sekundi sam bio go i pod tušem. Dok sam sapunjao svoju erekciju, moja majka je pokucala na vrata.

„Moram u kupatilo, hitno je… mogu li da uđem?“

Povukao sam zavesu i odgovorio: „Naravno, uđi.“

Mama je ušla i sela na šolju. To je radila i ranije, tako da za mene to nije bilo ništa novo osim što sam ovaj put tek završio s lizanjem njenog stopala i imao sam ogromnu erekciju u ruci. Radila je svoj posao, obrisala se… ali nije izašla. Stajao sam sa tvrdom kitom koju ona nije mogla da vidi iza zavese za tuš. Polako sam masirao kurac pitajući se šta radi. Pomerila se do zavese.

„Hvala ti za onaj lep tretman od malo pre. Želim da ti se zahvalim kako zaslužuješ.“

Nisam odgovorio a njena glava se ubrzo pojavila kroz zavesu. Stajao sam ispred mame sa kitom koja je bila uperena u nju. Tada sam tek shvatio da na sebi ima samo donji veš. „Osetila sam tog momka nogama nekoliko puta, a sada konačno mogu da ga uhvatim.“ – rekla je i obuhvatila ga desnom rukom. „Imaš prelep kurac sine. Kladim se da je i prilično iskusan i ukusan.“ Uz te reči, ona se nagnula napred i poljubila glavić.

Mama se dodatno izvila, spustila glavu i usisala jaja u usta. Sisala je jedno pa drugo. „Hoćeš li svršiti za mene?“

Pročitajte i ...  Nemoral koji se ostvario

„Ohhh, mama.“

Polako mi je drkala kurac dok je govorila: „Malo pre sam te pitala šta si još želeo da radiš mojim stopalima. O čemu si maštao sine?“ svršio mami u usta

Zatvorio sam oči i rekao: „Maštao sam da ih dodirujem svojim kurcem i… da svršavam po tvojim prstima na nogama.“

Nasmejala se i sada ceo moj kurac progutala! Nisam mogao više da izdržim.. uhvatio sam je za kosu i počeo da joj svršavam u grlo. Moja mama nije ispljuvala već je gutala moje seme dok sam je čupao za kosu. „Znala sam da ćeš biti jebeno ukusan.“ – gledala me je, oblizivala usne i skidala svoj donji veš.

Ovo je bio prvi put da sam je video potpuno golu. Bila je lepša nego što sam zamišljao. Njene grudi su i dalje bile fantastične, a njena pička je bila uredno obrijana. Mama me je zagrlila i poljubila me kada je ušla u kabinu.

„Voleo bih da te ljubim celu noć mama, ali ortaci će biti ovde svakog trenutka.“

„U redu. Razumem.“ – ponovo me je poljubila i izašla iz kupatila.

Upravo sam završio sa sređivanjem kada su drugari stigli. Izašao sam to veče sa njima, ali moje misli su sve vreme bile okrenute ka mami i događajima od te večeri. Osećao sam se i posramljeno kada sam shvatio da sam tako brzo doživeo orgazam, ali prosto nisam mogao da se kontrolišem.

Oko 3 ujutru me je taksi dovezao do kuće, i odmah sam primetio da je svetlo u dnevnoj sobi još uvek upaljeno. Moja mama je ležala na kauču u crvenom prozirnom negližeu i predivnim glatkim najlonkama. Kretao sam se ka njoj kao da sam u transu. Kleknuo sam pored nje i prešao rukama po njenim nogama.

Ljubio sam joj stopala, lizao i sisao. Igrao sam se sa njima, pljunuo na njih pa razmazao pljuvačku svojim jezikom. Bio sam prepaljen a mama je uzdisala i mazila me po glavi. „Skini se sine, žlim da uživam u tvom golom telu.“

Za minut sam bio go i uprkos alkoholu koji sam konzumirao, bio sam tvrd kao kamen. Držala je moj kurac u ruci i pitala: „Da li si mislio na mene dok si bio u izlasku? Da li si možda smuvao neku ili je tucao tamo u toaletu zamišljajući da jebeš mene? Ja sam celu noć mislila na tebe… zato su mi gaćice ovako jebeno mokre.“

Obuhvatio sam joj pičku i osetio da su joj gaćice zaista natopljene. Tada sam je uhvatio za ramena i glavu i spustio je do svoje kite. Odmah je zgrabila usnama moj kurac! Sve vreme dok mi je pušila gledala je u mene. Ovaj put nije bilo smirenosti, mama je sisala moj kurac kao prljava kučka, pljuvala je po njemu i balavila.

Pročitajte i ...  Da li je sex sa mamom greh? 1. Deo

U jednom trenutku sam se okrenuo na leđa i pokazao joj da mi spusti pičku na lice. Njen mošusni miris je bio opojan. Polizao sam njene usmine pre nego sam zabio jezik unutra. Jeo sam joj pičku i uživao u sokovima koji su kapali u moja usta. Svršavala mi je na lice, trljala ribicu o mene, stenjala je žestoko.

A onda je usledilo ludilo! One se premestila, sela i postavila se nogama oko mog penisa. Otvorio sam usta u čudu dok su njena fantastična stopala počela da se kreću na mom tvrdom kurcu. Gledao sam kako njeni seksi lakirani nožni prsti putuju gore-dole po mojoj kiti. Bar da sam imao telefon pri ruci da snimim ovaj trenutak. mama mu drka stopalima

Pomerila je jednu nogu do mojih usta i ponudila mi je dok je drugom i dalje trljala moj kurac. Prihvatio sam ponudu i sisao joj nožne prste i lizao sam joj stopalo od pete nazad do prstiju. U jednom trenutku sam sve njene nožne prste odjednom uzeo u usta. Mama je za to vreme drugim stopalom masirala moja jaja.

Izvukla je nogu iz mojih usta i širrom ih raširila. „Želim te u sebi sine!“ rekla je pohotno.

Primakao sam se i u jednom potezu zabio kitu u njenu slinavu pičku. Nije bilo nežnosti jer je želja bila prevelika! Odbijala se od mene, krevet je škripao dok sam je tucao. Spustio sam glavu i posisao joj bradavice ne prestajući da se krećem u njoj. Njena pica je bila topla i klizava, neočekivano uska.

Nisam mogao više da izdržim. „Mama ja ću…“ – ona me je odgurnula i stopalima obuhvatila moj kurac.

„Svrši na moja stopala.“

Mlazovi vrele sperme šikljali su po maminim slatkim stopalima. Prizor tih slatkih prstića okupanih mojim semenom urezao se u moj um. Uz to, odmah sam se onesvestio. Probudio sam se sledećeg jutra u naručju svoje majke. Pretpostavljam da se neću uskoro iseliti iz kuće.

KRAJ!

Kliknite OVDE za 1. Deo.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Lepota Maminih Stopala 2. Deo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)