brat se nabija u seku

„Šta koji kurac Tamara?“

Moja starija sestra Tamara je skočila na mene u krevetu i probudila me. Imala je preko 20 godina, ali je uglavnom glumila klinku od deset godina kada smo bili sami. Oduvek je bila detinjasta. Ja sam pohađao faks blizu njenog stana pa je insistirala da se preselim kod nje kako ne bi morao plaćati stan. Mami i tati je bilo drago da uštede malo novca.

„Probudi se Adame. Dosadno mi je.“

Pogledao sam na sat pored svog kreveta i zakolutao očima. Bilo je tek 8:30, a ja sam bio do 4 ujutro budan i učio sam. Tamara je pomerila svoje telo preko mog na krevetu i zgrabila me za zglobove. Nagnula se napred i počela da liže moje lice kao jebena mačka. Uvek sam mrzeo kada je to radila dok smo bili deca.

Počeo sam da izvijam kukove u želji da je odgurnem od sebe. Odjednom je Tamara dobila onaj đavolski izraz lica. Pogledao sam sa njenog lica na grudi na delić sekunde. Još uvek je bila obučena u svoju odeću za spavanje koja se sastojala od majice na bratele i donjeg veša u vidu uskog šorca.

Odjednom se Tamara nagnula i pomislio sam da će me ponovo polizati. Kukovi su mi se ponovo podigli i Tamara se spustila na mene. Sada sam znao šta joj je privuklo pažnju. Imao sam jutarnju erekciju! Gledala me… gledal… a onda se priljubila uz mene i počela da me ljubi. seka i brat ljubljenje

Tamara je bila prelepa devojka. Svi moji drugovi su se ložili an nju, a ni ja nisam bio ravnodušan. Posebno sada kada smo ponovo živeli zajedno, ona je bila moja česta masturbatorska fantazija. Tamara je prelazila picom uz moju erekciju dok se naprezala uz moje bokserice. Bila su tri sloja pamuka između naše gole kože u tom trenutku, ali osećao sam da je vrela.

Pročitajte i ...  Sekin Povređen Zglob 2. Deo

Tamara je počela da stenje, a ja sam otvorio usne i pustio njen jezik da mi uđe u usta. Tamarin stisak na mojim rukama je popustio i umesto da je odgurnem, zavukao sam ruke ispod njene majice i pronašao njene grudi, a sekundu kasnije njene bradavice. Počeo sam da je milujem i lagano štipam za bradavice dok su nam se jezici lizali, a njeni bokovi su se držali uz moje čvrsto.

Počeo sam da skidam sestrinu majicu i ona je prekinula poljubac dovoljno dugo da je odbaci, a zatim je ponovo zaronila u mene. Ovaj put sam bio spreman za nju i gurnuo sam joj jezik u usta. Nastavio sam da se igram sa njenim sisama dok smo se ljubili. Tada sam pronašao gornji deo njenih gaćica. Dopustila mi je da je prevrnem na leđa dok sam joj milovao klitoris kroz njene gaćice.

„Sisaj mi bradavice Adame.“

Pomerio sam se dole i usisao njenu levu bradavicu u usta ne prestajući da joj stimulišem klit. Zbacio sam čaršav sa svog tela i povukao svoje bokserice dole. Tamara je počela da bulji kad je videla moj kurac koji je pulsirao, čvrsto ga je uhvatila u ruku i počela da ga drka. „Ako nastaviš tako snažno da mi ga drkaš… svršiću po celom krevetu i po tebi seko…“ Upozorio sam je. sestra mu sisa kurčinu

Pustila je moj kurac dovoljno dugo da skine svoje mokre gaćice, a onda me je držala u ruci samo milisekundu pre nego što me je primila u usta. Nije bilo sporog sisanja, Tamara je progutala moj kurac do grla. Imala je obe ruke na mojim kukovima i usmeravala me da jebem njeno grlo. Bio sam u raju dok je Tamara lizala i sisala moj kurac koji je mazio njene krajnike. Bio sam na ivici da raznesem svoje seme. „Svršiću Tamara!“ Samo je nastavila da sisa kao da nisam ništa rekao.

Pročitajte i ...  Jebanje sa sestrom

Počeo sam da prskam mlazove sperme u njena usta. Osećao sam kako Tamara guta i jeca. Kada sam bio potpuno potrošen, Tamara je isisala poslednje kapi sperme iz moje kite. Pre nego što je uspela da izgovori reč, zgrabio sam je za bokove i prevrnuo je na leđa neposredno pre nego što sam zaronio da joj ližem picu.

Rukama sam podigao njene kukove da bih bolje pristupio njenom mokrom blagu. Jezik mi se kretao gore-dole, unutra i napolje. Tamara je neprestano stenjala dok sam jezikom radio magiju. Sestrino celo telo se ukočilo kada je doživela prvi jutarnji orgazam. Zaustavio sam se i gladno poljubio njena usta.

Ali tu nije bio kraj. Tamara je uhvatila moj ponovo tvrd kurac, smestila ga na ulaz svoje pice, a ja sam se zabio unutra jednim brzim potezom. „Aaahhhh…“ zajecala je! Postepeno, Tamara je počela da okreće kukove. Tucao sam je u skladu sa njenim ritmom. Usisao sam njenu desnu bradavicu u usta i Tamara je uzviknula moje ime uz još jedan mali orgazam. Mogao sam da osetim kako se njena pica grči na mom kurcu dok sam se zabijao unutra. brat se nabija u seku

Pošto sam par minuta ranije svršio, izdržao sam mnogo duže. Tamara je počela da me podstiče sve brže i brže i ubrzo sam je karao što sam brže mogao dok je ona prevrtala bokovima s jedne na drugu stranu. Seka je počela da svršava jače nego prva dva puta. Bilo mi je teško da zadržim brzinu dok mi je njena pica stezala kurac. Usporio sam korak dok se nije malo smirila od orgazma.

„Više me ne štedi! Razvali me Adame… i napuni mi pičku!“

Pročitajte i ...  Zabranjeno je najslađe

Uz njene reči sam počeo da je razvaljujem i osetio sam da mi jaja ponovo trnu. Tamara je omotala noge oko mojih kukova i namestila ugao tako da se zabijam još dublje. Nije dugo trajačlo pre nego sam svršio u pičku svoje rođene sestre.

Poljubili smo se dok je moje seme punilo njene kanale. Ležali smo i dalje spojeni dok moj penis nije omekšao i lagano skliznuo napolje praćen mlazom moje sperme. Tamara i ja smo se dodirivali istražujući rukama. Niko od nas nije želeo da prvi izađe iz kreveta.

„Moram češće da te budim ovako. To je bilo jebeno zabavno.“

„Mogao bih da se naviknem na to. Ali mislim da bi i spavanje sa vremena na vreme bilo zabavno.“

„Ha ha ha… baš si duhovit… U svakom slučaju moraću onda da uzmem pilule.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)