starija dama zena mama sin incest

starija dama zena mama sin incest

Milan je je ušao u kuću u uobičajeno vreme. Posle napornog dana u školi obični bi seo na krevet u dnevnoj I malo gledao tv. Ali danas nije bio običan dan,danas je rođendan njegovoj majci Mileni. Milan još nije pronašao odgovarajući poklon,a vreme je isticalo. Setio se ipak da joj na papiru čestita rođendan,sa nekoliko toplih reči. Milan je bio zadnja godina srednje škole,

I kao I svi 18o godišnjaci nije mogao da dočeka kraj školske godine.Bio je mršav za svoje godine – sa samo 177 cm visine. Prilično je stidljiv sa curama I retko se odvaživao na izlaske sa njima. Njegova zadnja cura, Maja,ostavila ga je posle samo dve nedelje.Milan je išao uz stepenice I trudio se da se ne čuje, hteo je da završi majčinu čestitku za rođendan, I možda pronađe nešto u sobi što bi joj poklonio za rođendan.

Završio je čestitku I nije uspeo pronaći ništa za nju I presvukao se iz školske odeće u nešto opuštenije,šorc I majicu. NISAM TE ČULA DA SI UŠAO DUŠO,reče mu Milena kada je iznenada upala u sobu. Milan se trudio da sakrije čestitku iza leđa, kada se majka nagnula nad njega I poljubila ga u obraz.Eto me dole za sekundu,reče on. Milena se malo udaljila od sina I odgovorila,OK,VIDIMO SE ZA 5 MINUTA,VEČERA JE USKORO SPREMNA.

Milena je punila 39 godina I za njom su se još uvek okretale glave.Bila je 170 cm visoka,sa uskim strukom,I ponosna vlasnica bujnih četvorki,koje sun a njenoj visini I građi fantastično izgledale.

starija dama zena mama sin incestNjena duga crna kosa bila je vezana u rep I spuštala se dole sve do njenih prelepih guzova. Imala je jedno dete,tako da joj nije bilo teško održavati telo takvim sa vožnjama biciklom,I aerobikom na koji je redovno išla,kao I sa trim stazom u svojoj sobi na kojoj je vežbala.  Držala je dijetu, a Milanovi drugovi su je oduvek smatrali dobrom MILF-ačom. Dok je Milan silazio niz stepenice osećao se tužno jer će majci pokloni samo čestitku, jer su njih dvoje oduvek bili bliski, I rođendani su im bili važni oboma.

Njegov otac je bio civilna osoba zaposlena u vojsci, I često je boravio u inostranstvu,tako da je Milena bila sve što je imao. Milena je bila prisutna u svakom delu Milanovog života,jer oca nije video već 4 meseca.Kevo,sretan ti rođendan,reče Milan tiho,dajući majci čestitku. HVALA TI DUŠO, reče majka, pri tome zagrlivši I poljubivši sina jedinca.Hteo sam ti pokloniti nešto lepše ,ali nisam imao novca, reče Milan tužno.

MA NE BRINI SE LJUBAVI, MAMA JE ZAHVALNA ŠTO SI SE UOPŠTE I SETIO, reče Milena otvarajući čestitku. HVALA TI PUNO JOŠ JEDNOM LJUBAVI,TO MI TOLIKO ZNAČI!.

Posle večere, Milena je sela na krevet u dnevnoj jer je Milan inzistirao da on pospremi stol I opere suđe. To je za njega bilo najmanje što je mogao da uradi za nju,osetivši tugu jer joj nije kupio nešto dobro I lepo.

DUŠO,KADA ZAVRŠIŠ DOĐI I SEDI S MAMOM DA GLEDAMO TV,reče Milena ne skidajući oči sa tv ekrana.

Važi,samo hoću da uradim nešto posebno za tebe danas I pomognem ti.URADIO SI TI I VIŠE NEGO DOVOLJNO DUŠO,SEDI DOLE,I OPUSTI SE. Milan je prišao sa zadnje strane kreveta I pogledao preko majke šta gleda na tv.

Milan je primetio majčina gola ramena, I to da nema grudnjak na sebi.Imala je stvarno nisko dekoltiranu majicu, koja je bila spuštena do laktova skoro,pružajući mu lep pogled na bujne grudi. Spustio je ruke na njena ramena I počeo ih masirati. MMMMM,TAKO MI GODI, NEMOJ PRESTAJATI,SAMO NASTAVI,STVARNO ZNAŠ KAKO DA ME ODOBROVOLJIŠ, reče Milena, naginjući glavu prema napred. Dok joj je masirao ramena bacio je pogled oko nje I ugledao grudnjak pored nje.

Pročitajte i ...  Pošteni Kradljivac Gaćica 3. Deo

Primetio je da je to lep crni čipkani grudnjak. Nije pomišljao da bi mu majka nosila tako lep I provokativan donji veš kada joj muž nije kod kuće. Nije majku promatrao na seksualni način I šokiralo ga je videvši ga tako otvoreno I bestidno izloženo njegovom pogledu,onda se setio da je klima pokvarena I nije dovodio u pitanje motiv zbog kojeg ga je skinula.

DUŠO,OVO MI TOLIKO GODI I DA SE NISI USUDIO DA STANEŠ SADA, Milena nije mogla da se suzdrži od zvukova zadovoljstva koje je osećala dok joj je sin masirao ramena I vrat,a zvukovi koje je ispuštala su ga počeli uzbuđivati. Majčini uzdasi bivali su sve glasniji, I intenzivniji kako je nastavljao da je masira. Nije mogao a da ne primeti da mu se diže kurac, I bilo mu je drago što mama sedi I što nije okrenuta prema njemu. Sada je već počela da mu se primećuje izbočina među nogama kako je Milena uzdisala.

Milan je odlučio da prekine masažu jer mu kurac nije prestajao da se diže.Završio je masažu na način da je počeo da je škaklja ispod pazuha.Nadao sad a će zezanje sa mamom da prekine erotizam masaže koji joj je pružao.

HAHAHAHHA,BAŠ SI SERONJA,TAKO MI JE BILO LEPO,Milena se smeškala. Milena je uhvatila sina za ruku I povukla ga prema sebi na krevet da bi mogla I ona njega da škaklja. Tako je I uradila, on je pao na nju a zajedno su pali na pod. Majka ga je gledala pravo u oči.Bilo ga je sramota jer je malo falilo da mu kurac ne ispadne napolje. Milena ga je počela škakljati da mu se osveti što nije završio masažu. Škakljali su se I ona je na svom struku sada već dobrano osećala njegovu muškost. Držao ju je za zglobove a ona se pokušavala osloboditi. Milena se smeškala I zezala sa sinom sve dok nije osetila kako je njegov kurac pritišće.

LJUBAVI,JEL TO ONO ŠTO MAMA MISLI DA JE?, mucala je Milena dok je sina gledala u crveno lice. Izvini kevo,ne mogu si pomoći,reče sin. UREDU JE SINE,NORMALNO JE ZA DEČAKA TVOJIH
GODINA DA SE UZBUDI U ČUDNO VREME, odgovorila mu je Milena, trudeći se da nekako umanji sinovu neugodu.

TAKO SI BRZO NARASTAO,SEĆAM SE DOK SAM TI MENJALA PELENE I TADA TI JE STVAR BILA MALENA.

Nasmešila se Miena osećavši I dalje kako se dignuti ud useca u nju.Milan je slušao kako mu majka priča o detinjstvu, I nije mogao da ne primeti kako joj bradavice vire kroz tkaninu.Grudi su mu visile slobodno ispred lica,a bradavice su bile jasno vidljive kroz belu tkaninu.Daj kevo,pa neugodno mi je,mumljao je sin, pokušavajući da se oslobodi.

U VEZI ČEGA TE JE SRAMOTA-TO ŠTO SI ZAROBLJEN DOLE,ILI O TOME ŠTO PRIČAM O TOME KAKO SAM TI MENJALA PELENE I ŠTO SAM GLEDALA TVOJ PENIS DOK SI BIO MALI? Milena ga je upitala I dalje onemogućivši mu da se digne s poda. Milan je pokušavao da se izmigolji ispod majčinog tela,ali mu je drćžala ruke čvrsto na podu. Majčino telo je bilo jedino što je držalo njegov šorc da ne sklizne dole dok je pokušavao da se oslobodi.

Pročitajte i ...  Njegov debeli kurac u mojoj guzi

Sada su mu stidne dlake bile vidljive.To nema veze s nije dnom od tih stvari mama,a šorc mu je polako klizio nadole kako se migoljio pod mamom.PA ŠTA JE ONDA PROBLEM DUŠO-MAMA JE VEĆ VIĐALA PENISE,A VIDELA SAM I TVOJ TAKOĐE,Milena se pomaknula onazad osetivši dobro penis pod sobom.Da,ali tada sam bio klinac,a sada više nisam!

Daj, pomakni se, pusti me da ustanem-stvarno mi je neugodno. Milan nije mogao da si pomogne a da ne bulji u mamine grudi; sada su se već dobrano ljuljale kako je pokušavao da se oslobodi a ona mu nije dopuštala držeći ga prikovanim za pod. DUŠO,VIDELA SAM JA PENIS I RANIJE,TAKO DA NE MORAŠ DA SE SRAMIŠ.SRETNA SAM ŠTO ODRASTAŠ,SINE. Milena nije mogla a da se ne
nasmeši.

Shvatila je da joj je sin već odrsla osoba, ali ju je uznemirila činjenica što nije dete više. U PRAVU SI MILANE,NISAM GA VIDELA ODKADA SI BIO MALI,TAKO DA BIH TI GA VOLELA SADA VIDETI.VOLELA BIH VIDETI KOLIKO SI NARASTAO,reče Milena primetivši kako joj se grudi ljuljaju I pri tome očaravaju sina. Milena se zatim ustala sa sina, pustivši mu ruke. Kako se
digla, primetila je sinove stidne dlake koje su izvirivale iz malo spuštenog sinovog šorca. Milena je zatim povukla sinov šorc skroz do kraja kako bi oslobodila sinov pulsirajući kurac.

Milanov kurac je poskočio I udario ga po stomaku kada je bio oslobođen I njegov šorc potpuno uklonjen. Milan je primetio kako Milenino lice zrači nekim čudnim sjajem. DUŠO,PENIS TI JE STVARNO LEP I VELIK, reče Milena kao iz topa buljeći u njegovu ispruženu stvar. DUŠO,STVARNO IMAŠ VELIKI PENIS ZA SVOJE GODINE, Milena nije mogla da svari koliko lepu stvar sin ima među nogama.

Gledala mu je u glavić I primetila kako ima malene kapi sperme.PA TI SI SE PRAVO NAPALIO,reče Milena,uzevši mu taj prelepi komad mesa u ruku.

Izvini kevo, ali to je bilo samo od gledanjA u njih dve-nisam mislio da te uznemirim I iznerviram, odgovorio je Milan vraćajući pogled na mamine grudi. Milena je bila previše očarana sinovim kurcem, da bi videla u šta on gleda. DOPUSTI MI DA GA POLJUBIM KAO NEKADA DOK SI BIO MALI,PA ONDA MOŽEŠ OBUĆI ŠORC I OTIĆI GORE. Milan je napokon pogledao mamu u lice, dok se ona pognula dole da poljubi njegov penis. Milena je spustila usne na njegov glavić I lagano ga poljubila.Osetila je spermu na svojim usnama dok ih je pritiskala uz glavić.

Podignula je pogled prema sinu I uhvatila njegovo šokirano lice, dok je razmazivala njegovu spermu po svojim usnama. Milena se ponovo sagnula dole da poljubi sinu penis, ali ovog puta je raširila usne I uvukla si ceo kurac u usta. Milan je osetio toplinu njenog jezika oko kurca, dok je gledao njenu glavu kako ide gore dole. Jebote, što je dobroooo, Milan je glasno zastenjao. Čuo je zvuke mljackanja koji su dolazili iz kevinih usta kada bi on uzdahnuo. Milan je mislio da će ona prestati nakon nekoliko minuta, ali nije, jednostavno je nastavila gore dole pokrete
glavom po njegovom kurcu.

Milena je osećala u ustima kako kurac raste I postaje duži kako ga je ona žešće pušila. Usta su joj bila puna sline, dok je sisala kurac,a slina joj se slivala sa krajeva usana.Jednostavno je osetila koliko je jako vlažna I koliko joj očajnički treba izduvni ventil. Znala je da će uskoro svršiti, podigla je glavu,stajući sa pušenjem.

Pročitajte i ...  Brižna majka

Milan je gledao majku kako diže glavu I gleda ga pravo u oči.

Zatim ja zadigla majicu,otkrivajući mu svoje bujne grudi.ZNAM DA IH ŽELIŠ VIDETI,reče Milena,bacajući majicu na krevet.Zatim je ustala sa poda I skinula šorc koji je I sama imala.Na milanovo iznenađenje nije imala gaće na sebi.Njegov pogled bio je prikovan za mamino međunožje I na kovrdžavi žbun gusto crnih dlaka.Tamne stidne dlake bile su u obliku trokuta,a njene usmine bile su rastvorene I mokre.Molena je klekla ponovo,ali ovaj put je namestila pizdu tačno iznad sinovog kurca.

Njena vlažna rupa bez problema primila je kurac. Osetila je kako je naglo jako raširena.Gledala je dole kako lepo njena pizda prima ud koji joj jako godi dok je nastavlja da se nabija.MAMA,pa šta radiš za boga miloga,pa ovo je pogrešno!,Milan nije uspevao da svari činjenicu da ga rođena mater jebe.On nije čak ni pomerao kuko,a njegov kurac je s lakoćom ulazio u Milenu I izlazio iz nje.

NE BRINI SE SUNCE MOJE,RADIO ONO ŠTO MISLIŠ DA TI JE PRIRODNO, reče Milena nabijajući svoje telo na sinovo. Osećala je kako mu kurac pulsira dok se nabija na njega. UUuuuuuuuhhhh, kevoooo, jebem te luduuuu,ne staj ni zašta na svetuuuuu, stenjao je I Milan, počevši da nabija svoje kukove ususret maminom međunoju,pokušavajući da joj uđe što dublje u tu vrelu I mokru dlakavu pizdu. Osetio je kako joj je pizda sve uža I kako mu muze kurac,dok je svršavala po njemu. Milena je gledala sina u oči,dok je kao školarka skakala po njegovom lepom kurcu.Tako lepo je svršavala.

Osetila je kako mu je kurac otekao I znala da će svršiti I on.Dok se Milan zabijao u nju.Zgrabio je majku za kukove I nabio se do jaja u njenu pizdu.NEMOJ U MENEEEEE!,viknula je Milena, osetivši kako je vrela sperma popunjava.

Svaki mlaz je osetila, svaki mlaz vrućeg gustog semena u svojoj plodnoj utrobi. Milena nije mogla da suspregne I svoj novi orgazam koji je izazvalo sinovo seme u njenoj utrobi. MILANE SRCE,NISI SMEO DA ME NAPUNIŠ, reče mu mama dižući se sa njega. ZNAŠ I SAM DA TI JE OTAC LANI NAPRAVIO VAZEKTOMIJU, reče ona gledajući sina. Videla je kako mu I dalje curi sperma. Izvini kevo, nisam si mogao pomoći, pizda ti je pretopla bila, reče Milan sa osmehom na licu.

ZNAŠ DA MOGU DA ZATRUDNIM OD OVOLIKE SPERME, odgovori mu Milena, podigavši nogu malo I stavivši dlan na njenu supermom natopljenu pizdu. Znam mama,znam,ali toliko lepu pizdu imaš da joj je teško odoleti kada mi tako lepo I nežno muze kurac.

Milena je pogledala u sina I rekla sa smeškom;PA DOBRO,ONDA ĆU OD SUTRA DA GUTAM…

starija dama zena mama sin incest

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)