jebe ćerku dok ona drugom sisa

Ni sam ne znam kako je sve krenulo, moja ćerka Ivana oduvek je bila prava mezimica u porodici, jedinica,  žena i ja nismo mogli više da imamo dece pa smo oslučili sve njoj da pružimo. Kako je oduvek bila lepa i moderna momci su u našu kuću počeli da dolaze sa njenim polaskom u Srednju Školu, i to neki i po 4-5 godina stariji od nje. Uvek kad sam imao vremena pričao sam joj da se čuva i pazi, da ima svakakvih tipova, ali ona izgleda nije mnogo marila.

Kad je bila četvrta godina Srednje Škole, već je imala nekog dečka koji dolazi po nju kolima, ja sam vikao, hteo da joj zabranim izlaske, ali ako joj to uradim biće još gore, ali jedno veče uoči njenog izlaska zauvek je promenilo moj odnos prema njoj. Uvek kada je izlazila ja sam odlučivao da budem van kuće da ne bi video s kim izlazi i tako izbegao nerviranje. To veče sam rešio da ostanem u kući…

Posla dugog vremena provedenog u kupatilu Ivana je izašla iz njega sa peškirom oko glave i oko tela, video sam da je izralsla u pravu devojku, ali kada je Ivana izašla spremna za izlazak, nisam mogao da skinem oči sa njenog tela, na sebi je imala tanku letnju haljinicu bele boje, a njene grudi su kiptale iz nje, nisam znao kolke sise ima,  a u donjem delu je bila viđena crvena tanga.

Takva će popaliti svakog momka u gradu, rekla je samo: ”Ćao mama, ćao tata”, i izašla je, a ja sam vodeo je da ulazi i crni BMW i odlazi… Kada sam se vraćao u sobu primetio sam ispupčenje na mom šortsu, nisam mogao da verujem digao mi se na rođenu ćerku!!!

Kada se napupčenje smirio primetio sam da je moja žena zaspala na kauču, a ja sam se uputio u Ivaninu sobu(koju prehodno nije zaključala žureći), a tamo sam pronašao na njenom krevetu zangu narandžaste boje, počeo sam odma da ih mirišem, imala je ukus Ivaninih sokova i pice, a onda sam ih stavio oko kurca i počeo silovito da drkam, kada sam bio pri kraju otišao sam do WC-a i sa sve tangom oko kurca svršio.  drkanje na ćerkine gaćice

Tangu sam na kraju vratio gde sam je i našao, a onda krenuo u dalje razgledanje sobe, od gaćica najviše je imala tangi, različitih boja, imala je nekoliko providnih ”bokserica”, sa čipkom kolko oćeš, a grudnjaci su joj bili veliki i sjajni,  uživao sam u njima, a onda je naišlo pravo iznenađenje, pri samom dnu ormara sa njenim donjim vešom, pronašao sam vibrator!!!!

Nisam mogao da verujem da moje ćeka ovo koristi. Kada sam sve vratio na svoje mesto, odlučio sam da je pojebem kako znam i umem. Od tog dana želeo sam da je po svaku cenu prvi vidim golu, a zatim je i nataknem na svoj kurac.

Pokušao sam da je špijuniram kroz klučaonicu, ali nije išlo, jer se slabo videlo, a kada je bila sa druge strane, tako da pogled nije dopirao do njenog nagog tela, a do prozora koji gleda na kupatilo je bilo nemoguće gledati, jel bi onda sigurno bio viđen od prolaznika i komšija kako buljim u svoje sopstveno kupatilo.

Svakodnevo sam na internet sajtovima tražio nešto o incestu, odnosu oca i ćerke čitao erotske priče, gledao neke filmove, ali kada sam naišao na čuveni Tabu nisam bio ni malo ravnodušan. Scenu kada ćerka u drugom delu jaše oca, i kada doktor koji leči ljude koji su imali incest, kara svoju prvu ćerku na kraju, a u nardenom delu uspeva da pojebe i drugu, dalo mi je dodatnu snagu da istrajem u svojoj želji.

Jedno veče došao sam kući posle ponoći, žena je sedela na kauču u gledala neki film, kada sam je pitao gde je Ivana, ona je odgovorila tušira se! Pomislih kako je mrak, i malo ljudi ima na ulicama da bi mogao da zvirnem kroz prozor kupatila. Napolju nije bilo nikoga, uzeo sam stolicu sa terase i počeo polako da otvaram blago zatvoreni prozor.

Pročitajte i ...  Kazna

Kada je prozor bio dovoljno otvoren bacio sam pogled i video Ivanu kako navlači gaćice, nisam joj uspeo međunožje videti, ali zato sise su joj bile predivne, velike i čvrste. Kada je obukla grudnjak i ja sam se spustio sa stolice i srećan ušao u kuću. Kada je izašla, brže bolje sam ušao u kupatilo i brzo svršio. Tada je imala 18 godina. Moja fantaziranja su nastavljena, ali kada je dve godine nakon toga u našu kuću došao Stanko sve se promenilo, pa i Ivana.

Stanko je sestrić moje žene koji je došao iz unutrašnjosti da studira, pa da ne bi plaćao smeštaj odseo je kod nas. Ivana je počela da snjim izlazi da mu pokazuje čari našeg grada. Kada je prošlo oko godinu dana od stankovog dolaska, dobili smo poziv od njegove porodice da leto provedemo kod njih u banji. Računali smo žena i ja na jftin i dobar odmor, a za Ivanu smo predpostavljali da će ići na more sa nekoim svojim dečkom ili sa svojim drugaricama.

Međutim kad nam je Ivana saopštila da želi sa nama na odmor, u prvi mah nisam mogao da poverujem, a onda sam bio srećan jel ću gledati svoju ćerku u kupaćem kostimu skoro svaki dan, a možda je i vidim konačno golu, ili ako baš imam sreće da je znate već šta….

Tokom celog puta Ivana je pričala kako joj je super što zajedno idemo na odmor, da joj je bilo dosadno sa momcima i drugaricama prehodnih godina.  Malo čudna priča, pokušavao sam da pronađem pravi razlog zašto je krenula sa nama, svašta mi je prolazilo kroz glavu…

ćerka u sexy bikinijuKada smo stigli kod ženine sestre, fino smo se smestili i već narednog dana krenuli svi skupa na kupanje. Jedva sam čekao da vidim Ivanu u kupaćem kostimu i plašio se na ne obuče neki provokativni sa tangom i velikim dekolteom, jel bi onda morao da je iz pristojnosti prema ostalima vratim da se pristojno obuče. Međutim nije bila provokativna već sasvim obična u žutom dvodelnom kostimu.  U njene sise buljio je svaki muškarac, a njeno sjajno dupe, sa onako raširenim kukovima, teralo je skoro svakog muškarca da se okrene za njom.

Posle jedno sat vremena u vodi i na suncu, Ivana i Stanko rekoše da idu da malo prošetaju, tj da joj Stanko pokaže Banju. Oko cele banje bila je šuma koja je biloa idealna za beg od sunca. Kada sam malo ustao video sam kako Ivana i Stanko skreću s puta i ulaze u šumu, pitao sam se zašto??? Odmah sam krenuo za njima da vidim gde su se uputili…

Kada su duboko ušli su šumu nisu imali pojma da ih ja pratim, bili su zagrljeni sa rukama oko struka, a stankova ruka je pomalo je milovala ivaninu guzu!Nisam mogao to da pomislim, nije valjda da je on jebe, ali ipak sam smatrao da samo ima želju za tim kao i ja. U strahu da me ne primete izgubio sam trag za njima, ali samo nekoliko metara kasnije u jednom žbunu video sam kako se nekako pomera i čuo nekakve glasove zadovoljstva, reših da se popnem na jedno drvo i vidim ko je i šta radi.

A onda umalo nisam dobio infarkt! Video sam kako moja ćerka Ivana puši Stanku kurac!!!! Nisam mogao da verujem prizoru, Ivana je bila samo u donjem delu kostima, a Stanko je milovao njene sise, dok mu je ova pušila, a životinja u mojim gaćama je rasla i ja sam počeo da drkam, a onda je Ivana ustala i svukla donji deo kupaćeg i ja sam konačno video njenu pičkicu i guzu. ćerka i sestrić se jebu napolju

Pročitajte i ...  Davno razdvojeni brat i sestra 2

Pičkica joj je bila izbrijana sa pravougaonikom dlaka po sredini, a guza glatka i izbrijana. Ona je legla u raširila noge, a Stanko je ušao u nju, iako je bio godinu dana mlađi od nje imao je veliki kurac, koji je lako prodirao u Ivanu. ”Koliko sam te dugo čekao, mnogo si mi nedostajala…. . ” vikao je Stanko, koji je jebajući je ljubio i njene sise.

”Jedva sam čekala da se opet pojebemo, pa makar i ovde kad ne možemo u krevetu ko ljudi. . ” govorila je Ivana, a ja sam shvatio da se oni jebu od kad je on došao kod nas da stanuje. Kada je Stanko svršio počeli su da razgovaraju kako i gde sutra da se pojebu, a meni ja palo na pamet da ih prekinem i ucenim Ivanu da se pojebemo, ali sam odna čuo njohov plan.

”Sutra ću ja kao da se razbolim, a ti ćeš ostati pored mene da me neguješ,  i kada odu svi na kupanje hmhmhmh” predložio je Stanko plan, a Ivana je samo poljupcem dala svoj odgovor, a onda su ustali i otišli u strahu da će se njihovi pitati gde su.  Ja sam konačno imao plan da pojebem Ivanu, jer kada budemo krenuli na kupanje sutra ja ću se jednostavno vratiti i uhvatiti ih na delu.

Tokom cele noći nisam uspeo da zaspim, pa sam na svom lap-topu po nekoliko puta gledao scenu iz Tabua 2 kada majka zatiče brata i sestru na delu i zamišljao kako će to biti sutra. Kada smo trebali da krenemo, Stanko je ispričao svoj ”problem” sa zdravljem, a Ivana je rekla da je umorna i da će Stanku praviti društvo. Ja sam se samo lagano smeškao i kada smo polazili kao slučajno sam uzeo ključ od kuće kako se ne bi zaključali i onemogućili moj plan.

Kada smo mi poprilično odmakli, ja sam rekao da moram posetiti jednog kolegu koji je takođe u banji, pa ću im se pridružiti kasnije. Kako sam se približavao kući srce mi je sve jače lupalo, a kara se nije smirivala, lagano sam se naprstima ušunjao u dvorište i polako otvarao ulazna vrata, ali teško su se otvarala, jel su Ivana i Stanko postavili putnu tobu na ulazna vrata.

Lagano sam torbu uspeo da išutiram sa ulaznih vrata i konačno sam ušao i zaključao vrata za sobom. Iz stankove sobe čuli su se ivanini krici zadovoljstva. Kada sam otvorio vrata od sobe, obioje su bili izbezumljeni kada su me videli, Ivana je počela da vrišti i plače, a rukama je pokrivala grudi i mačkicu.

”Tečo da ti objasnimo” Stanko je skupio hrabrost da progovori, ”Šta da mi objasnite, da se jebete jel!!!!, pa ovo nije normalno, a i ti kurvo jedna odma si mi bila sumnjiva kad si krenula s nama!!” vikao sam ja na Ivanu i Stanka. ”Nemoj tata molim te nikom da pričaš nećemo nikad više,  ovo je greška naša!!!, kroz plač je govorila Ivana.

”Deco, da ja Vama predložim jednu nagodbu jel može”??? pitao sam ja, a oni u jednan glas ”Može!!!”, ”Da je ja vama pridružim u vašim igrarijama, tj.  da jebem svoju ćerku”, rekoh ja i izvadih karu iz gaća, ”Ali, tata to nije normalno to je perverzno”, Ivana je pričala, dok je posteljinom bila pokrivena.

”Ti ćeš meni da pričaš šta je perverzno, a malo pre te brat karao,  i karao te je juče u šumi, gledao sam vas sa drveta,  nego uzimaj obaj kurac u usta”!!!.  Pogledaše se Stanko i Ivana i videvšu da nema kud Ivana uze moj kurac u usta, kako je bilo dovno, kako je bilo lepo.

Pročitajte i ...  Nevaljale slike moje ćerke 2

”Četiri godine ovo čekam mila kćeri, ajde Stanko uhvati je od pozadi šta čekaš, nastavi gde si stao”, govorio sam ja sa douševljenjem, kada sam svršio, ostavio sam Ivanu i Stanka da završe ono u čemu sam ih prekinuo, da bi se ja posle na miru posvetio svojoj Ivani. Kada je Stanko završio ja sam krenuo ka Ivani, počeo sam da joj ližem macu, a ona je samo tiho uzdisala.

Došao je i trenutak da konačno uđem u svoju ćerku, dok sam karu usmeravao ka vagini, kroz glavu su mi prolazili svi oni trenuci drkanja o gaćice,  gledanje sisa kroz prozov kupatila, i sva ona njena provokativna izdanja kada je išla u provod. Kada sam ušao u nju počeo sam silovito da je jebem, a ona je sve glasnije uzdisala, za to vreme Stanko nas je samo posmatrao.

”Stanko sine, pusti je danas meni, a do kraja letovanja i kada dođeš kod nas delićemo je i karati zajedno”,  ja sam davao predlog, a Stanko je samo klimao glavom, kada sam drugi put sfršio, Ivana je opet uzela moj kurac u usta, a zatim krenula da me jaše kao Šeri svoga oca u Tabuu 2, a onda je na red došla njena čarobna guza, Ivana je naravo pristala, a ja sam Stanka poslao da donese neki šampon čime ću namazati njenu guzu.

Kada je Stanko doneo ”sredstvo za mazanje” dao mi je sledeći prelog: ”Jel može dok je vi jebete u dupe, meni da puši, a zatim da uđem u njenu picu i tako da bude u sendviču?”, ”Zanimljiv prelog,  uradićemo to”- odgovorih ja. ”Ja nikad nisam u guzu tata budi pažljiv”, nisam mogao da poverujem da Ivana nikome nije dala guzu i da ću je ja otvoriti.

jebe ćerku dok ona drugom sisaUbrzo sam joj namazao guzu i krenuo lagano da ulazim u nju, dok je Ivana već oralno obrađivala Stanka. Kada sam ušao u nju dovoljno, krenuo sam da joj ”širim” čmar. Kada se Stanku stegla kara,  počeli smo lagado da zajedno jebemo Ivanu koja je samo vrištala od zadovoljstva. ”Tečo hajde da promenimo mesta, oduvek želim da joj ga stavim u dupe, a ona mi ga nije dala”opet je Stanko ”filozofirao”.

Izvadio sam kurac iz Ivane i legao na Stakovo mesto, a on je odmah uzjašio Ivanu,  ja sam uživao i mazio ćerkine sise i bradavice sisao. ”Svršićuuuuuu”!!!! vikao sam, a Stanko je morao da prekine svoje zadovoljstvo,  imao sam želju da svršim na Ivaninim sisama, što je ona odobrila, nakon toga ostavio sam Ivanu i Stanka same, ja sam se istuširao i ponovo ušao u sobo kada je Stanko svršio.

Ivana je bila sva u spermi. Ja sam pozvao taksi i brzo se pridružio ženi i njenoj porodici u banji, a Ivani i Stanku sam obećao dobar sex u budućnosti. Kada smo se vratili sa kupanja, Ivana i Stanko su se ponašali normalno, baš kao i ja, samo sam uspeo nekoliko puta da uhvatim ivanin kurvanjski osmeh kada sam prolazio pored nje.

Bilo je to fantastično leto za mene, a ono pravo je tek dolazilo, Ivana i Stanko su mi pričali kako je počelo kod njih, a ja sam pričao šta sam radio u ivaninoj sobi.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)