mamica POZIRA NA MOTORU

1.

U tišini sam gledala kako moja obitelj doručkuje. Sigurno su se svima po glavi vrtile drugačije misli; muž je to jutro na tjedan dana išao na poslovni put, sin i mala vjerojatno su mislili o školi, a ja… Ja nisam mogla prestat razmišljati o nečemu što me Zoran sinoć pitao – Bi li mu mogla pozirati s motorom? Ma kako je to samo zamislio?! Trebao mu je komad u kadru s motorom.

Bio je tinejdžer, kao i svi klinci palio se na motore, vozio je kros. Prošle godine uspio je nacimati mene i muža da mu kupimo Hondu i od onda svo je slobodno vrijeme trošio na taj hobi. Pristala sam na poziranje iako sam duboko u sebi osjećala kako to nije u redu. Svaki put kada bi zamislila sebe u mikro bikiniju trnci su mi prolazili kičmom, preplavljivalo me uzbuđenje kakvo već odavno nisam osjetila.

Muž i ja nismo bili seksualno aktivni, u kurac, nismo se jebali. Možda jednom mjesečno, a i to bi bilo tako zbrzano i jadno da uopće nisam stigla ni razmišljati o orgazmu a kamoli svršiti. Kada nikog nije bilo doma samozadovoljavala bi se, što se nikako ne da mjeriti sa onim predivnim osjećajem kurca među nogama.

Dovršila sam sve što sam za taj dan trebala i samo sam se besposleno vrtila po kući čekajući večer. Pomislila sam da bi se možda trebala obrijati dolje, za svaki slučaj, ako će mali htjet napraviti gro plan mene i motora, da se ne sramotim sa neurednom pizdom koja se vidi iz gaća…

Otišla sam u kupaonu, skinula gaćice i sjela na rub kade naslonivši noge na zid. Pička mi je bila natečena, puna krvi i jako vruća, bio je dovoljan samo jedan dodir da se rastvori i kao puknuta breskva počne kapati sokom. Počela sam je brijati centimetar po centimetar a hladna pjena, voda i potezi britvice još su je više razrađivali. Bilo je tako uzbudljivo da nisam mogla prestati i skroz sam je obrijala. Sada sam dolje bila ćelava. MAJKA BRIJE SVOJU PIZDU

Prešla sam rukom po glatkom, mekanom mesu i još više raširila noge. U tom položaju odjednom mi je počeo titrati šupak. Oduvijek sam ga voljela trljati…a oko njega je isto bilo par dlačica koje sam odlučila obrijati. Uzela sam ručno ogledalo, nagnula se i potražila smeđe oko. Srce mi je zadrhtalo a pičkica vidljivo pulsirala. Noge su mi bile jako raširene, a ona skoz crvena i bolno spremna na metak već je izgledala kao da se ševi, kao da ga guta, propinjala se sva mokra između dva okrugla guza. Nikad u životu nisam se ovako gledala i sada nisam mogla maknuti pogled sa svog tijela spremnaog za seks.

Kombinacija ovlaženih, tamnih usmina i tog paka bila je hipnotizirajuća. Polagano sam primila brijaći i počela skidati dlakice s guze. Osjećala sam se tako nevjerojatno perverzno dok mi je hladan metal prelazio među guzovima. Disala sam sve dublje, a primijetila sam da mi se iz pizde počelo slijevati nekoliko tankih potočića napaljenosti. Bože sveti, u samo jedno popodne otkrila sam nešto potpuno novo o sebi.

Onda sam promjenila položaj. Prešla sam prstima po obrijanoj guzi, malo protrljala rupicu istovremeno se štipkajući za bradavice. Tako je bilo puno ugodnije nego kada bi si samo gurala prst u pičku.

Noge kao da su mi se same još više širile. Bila sam toliko otvorena da sam se instinktivno dovela do orgazma samo trljanjem šupka! Bio je to fantastičlan moment vrhunskog autoerotizma u najdivnijoj formi. Tijelo je bez suradnje s mozgom radilo što mu je trebalo. Guzovi su se širili i samo bi sa sekundom dvije zakašnjenja shvatila kako mi je prst zabijen duboko u guzi, da se sama jebem u analku, i da me drma još jedan žestoki ORGAZAM.

Bilo je tako dobro. Nikad do tada nisam si u nju ništa stavljala. Malo me jebao sram…ipak je tu odgoj, vjerska uvjerenja, ali tijelo, potrebe krvi i mesa nisu se dale negirati. Nije me nimalo bolilo, samo je bilo ugodno i dovelo me do najboljeg orgazma u životu.

Za vrijeme večere ćerka je rekla kako će prespavati kod prijateljice i da od nje ide ujutro u školu. Lagano me ulovila nervoza, pa sam se smirila s nekoliko čaša vina, a prije no što sam se stigla snaći, posisala sam cijelu jebenu flašu.

Kad je ona otišla sin me pitao jesam spremna za fotkanje. Alkohol me skroz otupio tako da sam mu mirno rekla da se idem srediti i da se vraćam za minutu, a on je dobacio kako ćemo to odraditi u garaži. Pogledala sam svoju figuru u bikiniju. Srce mi je poskočilo kada sam u ogledalu vidjela koliko mi sve ispada iz njega, ali ipak sam skupila hrabrosti, zagrnula se u kućni mantil i spustila niz stepenice. Zoran je već čekao kraj motora. Malo ga je glancao krpom, a onda oko njega bolje namještavao tatine velike radne reflektore. Honda je bila na sredini prostorije.

«Stara daj se stani uz bajk…ne tak, odi ispred..»
Gledala sam sina u oči vrteći zadnje sekunde u kojima sam još stigla odustati.
«Daj nemoj me zajebavati, ne možeš biti u tom mantilu!», nevino me gledao.

Duboko sam udahnula i bacila ga sa strane, na kutije s bojama. Dječakove oči su se raširile, pluća su mu se prestala nadimati. Imam zbilja prekrasne grudi, sedmicu, u koje muškarci bulje čak i kada sam u zimskoj vesti. Iako su prirodne nimalo ne vise.

Ni moj sin nije bio iznimka. Piljio je u njih, a kako su trokuti bili puno premali da ih prekriju, veći dio slijevao se preko trakica kao tijesto. Gaćice nisu bile ništa čednije; mali trokut čiji je zadatak bio da prekrije pizdu i ništa više, a na kukovima su se vezale mašnicama. Materijal mi se uvukao u pičkicu tako da je klinac jasno vidio pune usnice koje su na dnu puštale vlagu.

mamica POZIRA NA MOTORUNo, zbog cuge to me uopće nije smetalo, nisam razmišljala, samo sam bila strašno uzbuđena što poziram. Itekako sam bila spremna.
«Kak da stanem, mili?», pitala sam.
«Ostani tak…raširi ruke…da..»

Kružio je oko mene i okidao, a ja se nisam usudila pomaknuti ni milimetar da ne pokvarim kadar. Sve se više približavao, na kraju se toliko nalijepio na mene da sam shvatila kako uopće ne snima motor već mamu!

«Mama, daj stavi nogu tu na ovu prečku i izvini se prema otraga…»

Napravila sam to, naravno, raširenih nogu pokazujući sinu još više međunožja. Dok sam se tako istezala shvatila sam da mi se grudnjak podigao i da mi se vide bradavice. Oči su mu iskakale iz glave, a kamera se usmjerila zumirajući moje sise. Bila sam začarana, u glavi mi se vrtilo, nisam imala snage zaustavit ovo ludilo.

«Jebemti ovo je savršeno…ruke prema van…daaaa….Imam ideju», odjednom je rekao.

Pogledala sam ga uzbuđeno iako sam se trudila sakriti pred njim te neprimjerene emocije.
«Jel bi se mogla popeti na motor tako da se skroz legneš…kužiš? Ležiš na rezervoaru, držiš se rukama tu i gledaš prema otraga…?»

Isuse pa to je čista perverzija! Tako ću biti skroz naprčena… Pičkica mi se već žestoko smočila.
«Dobro, ali zlato morat ćeš mi pomoći da se popnem na njega», gledala sam kako da zajašim to čudo.

Sin me brzo primio za ruku a ja sam prebacila nogu preko sica. Zoranove oči bile su prikovane za moje međunožje. Znala sam da pokušava vidjeti makar komadić pice, a onda su mu dobile neki izbezumljeni izraz. Brzo sam spustila pogled na macu. Tkanina mi se od tog namještavanja pomaknula i sada mi je jedna mokra usnica skroz virila. O ne, bože ne, sin mi je vidio pičku!

Znala sam da se brzo moram pokriti, ali ne i kako, jer da sam maknula ruku s motora pala bi.
«Dušo, malo sam nestabilna ovako, sići ću», nervozno sam rekla.
«Daj ne seri, primi se sa strane za njega, nema šanse da padneš!»

S tim riječima ruke mi je premjestio svaku na jednu stranu motora. Nisam mogla pasti, ali i dalje nisam mogla popraviti gaćice, zato sam pokušala stisnuti noge, no onda bi gubila
ravnotežu i počela padati pa sam se opet raširila. Shvatila sam da što sam raširenija to lakše održavam ravnotežu, tako da sam se na kraju tako raskrečila kao da poziram za Cathouse. Nisam uopće perverzna, već bi u suprotnom pala. Da bar nisam onoliko popila, sigurno bi lakše balansirala.

Pročitajte i ...  Pohotna keva

Klik, klik, klik….kamera je radila ko luda. Primjetila sam kako mi sin zumira pičkicu. Mozak mi je vrištao NE, probala sam stisnuti noge, no nije išlo, odma bi se počela rušiti s motora, tako da sam se sve više širila da se ne strgam.
«Zorane, ne mogu ovako!», nimalo uvjerljivo.

Istina je bila da sam se strahovito napalila. Pokazivanje tijela fotoaparatu silno me rajcalo. Osjećala sam se prljavo, čak i kurvasto, a čim sam pomislila o sebi kao o kurvetini iz pičke mi je grunuo novi mlaz. Bila je to fantazija na koju sam se stalno drkala.

Opet sam spustila pogled među svoje noge i vidjela kako su mi gaće skroz pomaknute u stranu i da mi se vidi cijela pička. Pokazivala sam mokru obrijanu pizdu sinu. O ne…!
Zabrinuto sam dignula pogled na njega, a on je mahnito snimao samo pičkicu!
«Zorane…ne…prestani to snimati!», stvarno bi bilo glupo da sam se pravila kako je sve u redu i da mi nije ispala pizda.

«Mama, opusti se, prekrasna ti je…. A i ovo je digitalka…možemo sve izbrisati», klik, klik, klik.
Nije prestajao. Okidao je mamin muf ko lud.
«Zorane, sine…ovo je krivo…ne smiješ, ne smijem…pomozi mi dolje!», i dalje sam bila raširena dok sam mu to govorila.

Njegove prelijepe crne oči dignule su se s pičke na moje lice, to je bio prvi put da ih je odvojio od tamo.

«Samo još nekoliko…nemaš pojma kako dobro izgledaš, i obečavam ti da ću sve izbrisati!»
Sveti Bože! Zaklopila sam oči smišljajući način kako da to prekinem. Jesam li zbilja željela zaustaviti?

Kurva…bila sam sinova droljica…drolja mog Zokija je njegova majka… Strašno! Tihi jecaj oteo mi se s usana, a pičkica zgrčila čim mi je ta jezivo bludna misao pala na pamet. Otvorila sam oči, možda me čuo kako stenjem, no sin je bio skroz fokusiran na snimanje pizde. Prišao mi je i odvezao gaće na bokovima. Molim???? Hoće me skinuti??? Ne smijem mu to dozvoliti, zaboga on je moj sin! Moj dragi sin!
«Zorane, ne…»

To sam tako tiho rekla da sam jedva čula samu sebe. Zašto nisam zaurlala? Zašto nisam skočila s prokletog motora? Mozak mi je bio sluđen od pohote i alkohola, tijelo željno još više akcije… Gledala sam ga u oči, baš kao i on mene, sigurno i muževno, dok je odvezivao trakice. Trebala sam ga zaustaviti kada je uvukao ruku i strgnuo mi gaćice držeći me tik iznad pice.

Protresla sam se od uzbuđenja kada mi je dodirnuo macu, iako je to trajalo jako kratko, tek koliko mu je trebalo da me skine. Nesvjeno sam podigla guzu da mi ih izvuče ispod guze. Otkoračio je i pogledao me. Oči su mu gutale mjesto iz kojeg je izašao. Mama nije disala, tresle su mi se noge tako sramotno vidljivo, kao kuji, a iz pičke su se po kožnom sicu slijevali mlazovi ženske jebovine.

«Isuse mama, kako si mokra dolje», gledao me kao da to vidi prvi put u životu.
«Zorane, ja moram sići s ovog motora, sine!»
Klik, klik, klik. Ignorirao me.
«Digni noge», molećivo me gledao.
«Ne…nikako..»
«Mama, kad te molim!»

Mozak mi je bio u komi. Dala sam sinu da mi vidi pičku, moju mokru pičku. Dala sam mu i da me snima kao za porno magazin. Dječak je upravo sav uzbuđen fotografiraio svoju kurvastu majku. Zaboga milog zašto me ta riječ tako napaljivala? KURVA…Isuse…kako sam trebala metak…
«Samo mi obečaj da ćeš sve te grozne slike smjesta obrisati», duboko sam disala u istom položaju.
«Časna riječ.»

Moj voljeni dječak stajao je tamo kao kada je kao mali pokušavao užicati sladoled. U meni se akumulirao žestoki orgazam kojeg nikako nisam mogla zaustaviti. Svršit ću pred svojim sinom. Podigla sam noge i savila koljena. Onda sam ih raširila i priljubila na prsa.
«Oh Bože…», klik, klik, klik…

Mogla sam samo predpostaviti da mi dječak sada gleda čmar. Majčin čmar. Zažmirila sam i osjetila prve drhtaje. Tako me streslo da sam morala vrištati. Čula sam kako neko stenje i onda shvatila da sam to ja. Bio je to najjaći koji me u mom ne tako kratkom životu pogodio. Trajao je duže nego inače, tek nakon nekoliko minuta uspjela sam otvoriti oči. Sin je to gledao spuštene kamere, zadivljen, a tek kada sam se sabrala opet je počeo okidati. Drhtala sam kao pod groznicom.

Cijedilo mi se iz nje, sva sam bila sljepljena. Jednom rukom grčevito sam se držala za motor a drugom trljala pičku i zakretala klitoris. Cijela mi je tako natekla a on je snimao, snimao i snimao. Nije se dao maknuti. Više nisam mogla izdržati.
«Zorane, pomozi mi da siđem…», rekla sam.

Znao je da to sada stvarno mislim. Tiho je spustio kameru i primio me za ruku. Držala sam se za sina i prebacila nogu. Završila sam ravno u njegovim rukama, sva malaksala od svršavanja. Šaka mu je bila na mojoj guzi. hvata mamu za guzu

«Zokica…pusti me», puknuto sam prošaptala.
Spustio je i drugu ruku i primio me za guzove. Osjetila sam kako mu se prst uvlači u brazdu.
«To bi bilo dosta, molim te…», odgurnula sam ga.
«I izbriši te slike…smjesta.»
Gledala sam kako prtlja po kameri.
«Ok, izbrisano», rekao je nakon nekog vremena.
«Idem u krevet…i kao što smo rekli…nikome ni riječ!»

Izašla sam iz garaže i otišla u svoju sobu. Nisam se nikako mogla smiriti. Bože, u što se to pretvorio moj odnos sa sinom?! Krivnja me uništavala, ali sjećanje na onaj orgazam bilo je jače. Sklupčala sam se i sva uništena zaspala.

 

2.

Sljedecih nekoliko dana pekla me savijest zbog toga što sam dozvolila da se onaj incident desi. Kako sam samo mogla tako nešto pustiti? Na kraju krajeva, bila sam roditelj, odrasla osoba. Uništila sam povjerenje meðu nama.

Više to nisam mogla izdržati. Kada smo bili sami kod kuće započela sam razgovor.

«Sine, moramo pričati.»

«Kaj je bilo, mama?», spuštao je pogled sve dok mu se nije zalijepio za moje sise.

«Zorane, ono neku večer… bilo je krivo. Nisam ti smjela dozvoliti da to snimaš», zbunjivao me drskošču kojom mi je gutao sise.

Nosila sam čednu košulju koja nije bila zakopčana do vrha tako da mi se malo vidio dekolte.
Muž to jutros nije ni zapazio.

«Zakaj? Zbilja ne kužim. Bila si prekrasna, ni jedna cura se ne može mjeriti s tobom», to je rekao tako strastveno da sam mu povjerovala, znala sam da zbilja misli svaku riječ.

«Ma dušo hvala ti, i lijepo si ti to snimao, ali…ja sam ti majka, a mame se ne bi smjele toliko pokazivati momcima kao što sam se ja tebi, ljubavi.»

Razgovari smo u kuhinji, za stolom, sjedeći jedno pored drugog. Oči su mu stalno bježale na moje grudi, a ja sam se od tolike pažnje počela napaljivati. Sama činjenica da me neko tako jebažljivo gleda vlažila me.

«Pa nije da si mi pokazala sve… još ti nisam vidio sise.»

«Zoki…», sva crvena u licu sam prošaptala.

«Gle, kad već otvoreno pričamo morao sam reči. Mislim, sigurno su genijalne…Ali bed je u tome što bi ih ja rado malo i posnimio. Molim te…»

Nisam mogla vjerovati koliko je otvoren, direktan! Takav je bio i kao mali, što je meni i mužu bilo iznimno simpatično, to s kojom lakočom je komunicirao s odraslima. Govorili smo da će sigurno postati direktor, a deda ga zato i dalje tako zove.

Nisam znala što bi mu još rekla, znala sam samo da mu moram misli skrenuti sa svog tijela. S druge strane, ja sam reagirala kao kada me slikao. Pica mi se vlažila…

«Sine, to nije u redu, nije normalno…nije prikladno.»

Prikladno? Zašto se nisam izderala NE! I dalje mi je gledao u sise. Onda mu je izvirio jezik i počeo se oblizivati.

Pročitajte i ...  Mama, ćerka i sin

«Mama. Odmah se vračam, idem po fotić.» Otrčao je uz stepenice.

«Ne dolazi u obzir, jesi me čuo!», derala sam se za njim.

Osjetila sam kako mi se meðu obrvama skupljaju kapljice znoja. Nije išlo po planu. Htjela sam ovo prekinuti, a do čega me doveo razgovor o problemu? Do novog snimanja! Užurbano se vratio s foto aparatom, stao ispred mene, onda je kleknuo spreman na okidanje.

«Zorane molim te. Makni to», rekla sam puknuto.

Klik, klik, klik. Sjedila sam na stolici i gledala ga kako me snima.

«Mama, možeš otkopčati još jedan gumb?»

«Ne. Rekla sam ti da ugasiš kameru», nasmijala sam se.

«Ma daj…Neću prestati dok ga ne otkopčaš», klik, klik, klik…

«Dobro, ali samo jedan.»

To je bilo bezazleno, rekla sam si. Otkopčala sam ga i pokazala mu još malo linije meðu sisama. Kugle su mi se sada lijepo vidile. Sin se namjestio na podu tako da je skoro ležao. Iz tog ugla gotovo sigurno mi je mogao gledati pod suknju. Stisnula sam koljena za svaki slučaj.

«Zorane, nisi baš u položaju u kome se snima majka.»

«Aha…al nemaju svi ovako jebenu mamu kao ja», i dalje je snimao.

Svidio mi se taj odgovor, to što mu se sviðam. Naslonila sam se i prepustila užitku. Osjećala sam kako mi se tijelo zagrijava i pica topi.

«Daj sad skroz otkopčaj tu košulju.»

«Ne…Zaboravio si da sam ti ja majka? Osim toga…nemam grudnjak.»

Te riječi sludile su mi sina. Klik, klik, klik. Imao je očitu erekciju u hlaćama, sve se lijepo vidjelo…ta strašna veličina. Bože, mora da je bio ogroman. Oblizala sam se.

Samo se skini i stavi dlanove na cice. Ajde, mama….», cvilio je.

«Oh Isuse…al to je onda sve, nemoj da bude daj sad još ovo i ono!», opet sam se uvalila u sranje, ali, poslušno sam otkopčavala sve do dolje…

Raširila sam košulju tako da se držala samo na ušiljenim bradavicama, a mali je mogao napasati po kuglama koliko je htio. Usne su mi bile suhe, srce je snažno tuklo. Pogledala sam sina da vidim u kojem je on stanju.

«Oh mama, ovo je predivno… A sada stavi ruke na stol..Jako ih raširi.»

Napravila sam kako je rekao i naslonila se. Od tog pokreta košulja mi se skroz otvorila. Jel mali to planirao?

Uostalom, zašto mu i nebi pokazala sise? Več mi je vidio pičku. I čmar.

«Ok, vidim gdje to vodi… jasno ti je da ćeš ih odmah izbrisati?», nisam mogla vjerovati koliko sam se napalila.

Odlučila sam se prepustiti sinu do mjere koja će meni biti ugodna. Nećemo otiči daleko kao u garaži, a ako stvar izmakne kontroli uvijek se mogu dignuti. Izvila sam kičmu i ponudila mu sise.

Klik, klik, klik. Sin mi je sada snimao gole grudi, a bluza je spala. Sama pomisao da se tako eksponiranam pred malim bila je strašno uzbudljiva.

«Mama, pičku materinu, sise su ti preljepe…mogu…mogu ih probati?», nesigurno me gledao.

«Ne, Zorane…Nebi ti smjela dati ni da me ovako snimaš.
Zapravo sam silno željela da me mali dira. Klik, klik, klik. Sve mi se više približavao. Sada je bio zaljepljen za mene i snimao groplanove grudi.

«Mogu te ovako…?», pogledao me.

«Ohhh…Ok…Snimaj», osjećala sam se kao da sam popiškila gaćice.

Tijelo mu se stisnulo uz moja koljena, koja sam automatski raširila, a on je uletio meðu njih. Tako me mogao lakše snimati, a nije mi bilo nelagodno jer sam nosila gaće.

Sin mi je bio meðu nogama, kameru je stiskao uz mamin trbuh i snimao mi gole sise. Suknja mi se popela skroz oko bokova, tako da su mi se lijepo vidjele mokre gaćice.

Što je bilo još gore, onda se spustio i snimao od dolje, obrazom zalijepljen za gaće. Znala sam da će me nanjušiti, osjetit će ženkine pičkine sokove.

«Mama, predivna si», klik, klik, klik.

Dečkov dah na mokroj maci izbezumljivao me. Smrznula sam se, nisam htjela da tako završi, sa tim snimanjem.

«I znaš šta? Pička ti strašno dobro miriši…» Bila sam u potpunosti pod njegovom kontrolom. Kamera, dah, dodir ruku na nogama, tijelo mi se treslo od uzbuðenja a jedva da me uopće dirao. Zbog tih riječi osječala sam se kao kurva, kao njegova kurva. Moja tajna fantazija…

«Opa…da vidimo koliko si mokra», pogledao me i čekao nekakvu reakciju. Skamenjeno sam sjedila. Tom inertnošću davala sam mu zeleno svjetlo. Uvukao je prst pod tanki materijal i pomaknuo ga sa uskipljele majčine pičke.

«Bože dragi, mama….pa ti se cijediš…tako si jebeno mokra!», uzbuðeno mi je zurio u pičić.

«Uhhhhhh…Oh ….», Uživala sam u tome što se sin ovako bolesno ponaša prema meni.

«Daj da te prvo skinemo», počeo mi je otkopčavati suknju. «A onda ću te ovako slikati…samo u mokrim gaćicama», ustao se i počeo okidati.

«Sad mi se još više raširi mama, tako da ti ulovim vlažnu fleku na gaćama.»

«Isuse Zorane…, daj prestani s tim…»

«Ma joj…znaš da i ti to želiš…da mi se hoćeš tak pokazivati. Cijela…Sad raširi noge.»

Zašto bi se zavaravala da to nije tako? Mali je bio u pravu. Htjela sam mu pokazati sve, strgnuti odjeću sa sebe i raširit mu se kao jeftina kurva. Raskrečila sam se kao što je sin tražio.

«Taaakoo…lijepo…», klik, klik, klik… «Sad ih podigni, i gurni koljena…prema sebi ih povuci…»

Prislonila sam koljena uz prsa. Bila sam tako raširena da su mi se mokre gaće ful zaljepile uz pičku. Sin je to sve sa poda snimao. Pogledala sam kameru i oblizala usne.

«Tako želiš da ti mama pozira, Zorane? Ovako…raširena?»

Nisam si mogla pomoći. Toliko me napalilo to što smo radili da su prostačke riječi same kuljale. Nisam mu se obraćala kao mama sinu već sa droljastim tonom žene koja je spremna udovoljiti u SVEMU svom muškarcu.

Sin me pogledao iznenaðen načinom na koji mu se obračam.

«Oh mama…. Sve hoću vidjeti….Hoću da skineš te glupe gaće i pokažeš mi pičku…svoju mokru pičkicu…», tresao se. Znao je kako ovo znači da ćemo ići do kraja, da ga u nićemu neću zaustavljati.

«Vidio bi maminu picu…? Oh, to je jako zločesto….tražiti mamu da ti pokaže pičku…», ne znam što me obuzelo da sam mu to rekla.

Što sam se prljavije osjećala to sam bila napaljenija. Primila sam rubove gaćica, spojila koljena i povukla ih preko guze. Ostavila sam ih na koljenima, nogu podignutih u zraku.

«Sad je vidiš…Jel mi vidiš mokru pičku? Sviða ti se mamina?», gorela sam, više nije bila barijera, htjela sam biti ono što sam oduvijek osjećala da jesam, KURVA.

Sin me gledao hipnotiziran maminom picom. Skroz sam skinula gaće i bacila ih na drugi kraj sobe.

«Ahhh slikaj me, ljubavi….slikaj…oh Bože….daj…da ti pokažem…pičkicu…i šupčić, mili….i njega bi želio vidjeti..?»

Skroz sam se raširila i podigla noge na prsa. Htjela sam da me snimi skupa s čmarom. Zgrabila sam se za guzove i razvukla ih. Malome je kurac divljao u gaćama. Klik, klik, klik.

Bože, šta je snimao…mamu koja širi guzicu…

«Isuse mama, tvoja guzica….pička…tako si mokra…mogu probati?» Pogledao me izvan sebe od želje da me razbije.

«Dušo, možeš probati…. Pipaj me gdje god želiš… Možeš me i tucati….», prišao mi je i stao skroz ispred mog pulsirajućeg, kurvinjskog tijela.

«Zar ti nije jasno, Zokica, da sam ja tvoja kurva…. I da ću napraviti sve što želiš?»

Ispružio je ruku i dodirnu mi pičku. Njegovi prsti na tom napetom, prenadraženom mesu, samo taj jedan dodir bacili su me u provaliju orgazma i ja sa počela svršavati. Razdvajao mi je usmine i klizio jagodicom meðu njih dok me drmao žestoki orgazam.

JEBE MAMU PRSTIMAJedva da sam uspjela ostati na stolici. Prsti su mu punili moju rupu, sin me tucao s tri stisnuta prsta, bar mi se tako činilo. Nisam mogla dobro vidjeti, ali bilo me baš briga, mogao je u mene gurnuti i ruku do lakta da je htio.

Pročitajte i ...  Web Cam

«Jebem ti mama…tako si vruća…ahhhhh», pumpao je prstima i grčevito me gledao.

«Jesi stvarno mislila ono…. ono da si moja kurva…?»

«Sine…ahhhh…jel bi htio da mamica bude tvoja drolja?», nadala sam se da će reći da.

Prsti u pički su me izluðivali, nisam mogla razmišljati.

«Da, mama. Moraš biti moja…moja droljica jebačica…moja kuja….kurva… Mogu te tako zvati? Jesi moja fufica?»

Približavao mi se drugi orgazam…

«Da! Ahhhhh….da….sine, sve ću ti biti…sve ću raditi za tebe…»

Odjednom me prestao prstariti ali nije izvukao ruku iz nje.

«Ne, mili, ne! Nastavi…nemoj prestati…jebi me…molim teeee….», plakala sam pred dječakom.

«Mislim da ti fali još jedan prst nutra», Zoran je rekao proučavajući mi u pičku.

Uplašeno sam ga pogledala. Još nikada nisam primila više od tri prsta, čak i to mi se činilo puno, a sada je sin htio guirnuti još jednog! Izvila sam se gledajući kako uvlači četri stisnuta prsta u otvor moje mokre pičke.

Polakao ih je gurao, a pička se prilagoðavala, širila se.

«O Bože….Ohhh…jebemti……», urlala sam od ispunjenosti.

Mislila sam da će me boliti, no onda sam shvatila da osjećam samo snažan pritisak na rubovima pičke, i da je taj filing izvrstan. Rastezanje me još više uzbudilo, raširila sam se koliko je najviše išlo i prepustila se sinovom iživljavanju.

«Mama…kako si uska», gledao me u pičku.

«To je zato što….ahhh….ahhh…. me širiš….o bože…..još, još…..ohhhh…..više nego što sam ikad bila otvorena….», jedva sam mu uspjela odgovoriti.

Zaboga, skoro da je čitavu šaku imao u meni. Sama ta pomisao me izbezumljivala…Još jedna moja prljava fantazija… Dat sinu da me ovako jebe, nateže rukama…. Jedva sam se držala dok me gaðao prstima, zabijao do dna pa skoro skroz izvlačio. Nisam mogla dugo izdržati, jako sam mu svršila, tako jako da sam srušila stol na koga sam bila naslonjena.

Kad sam došla sebi pogledala sam mog velikog sina kako mi nježno trlja pičkicu. Pružila sam ruku i primila ga preko hlaća za kitu.

«Moj red», rekla sam ustajući.

«Lezi na stol.»

Ispružio se na stolu a ja sam mu skoro strgnula hlaće s tijela.

«Kako si velik», omotala sam prste oko kurca.

Gledala sam u njegovu vlažnu erekciju prekrivenu predsvršotinom i polako ga drkala. Sviðalo mi se kako je mirisao. Zaklopila sam oči i strpala si ga u usta jednim pokretom.

«Oh mama….oh bože……ooooooo», jecao je. MAMA MU PUŠI KURČINU

Skroz sam si ga zabila u grlo tako da su mi sinove stidne dlake škakljale nos. Gušila sam se, debeli glavić zabijao mi se u mandule, a onda je skliznuo dublje. Povračala bi da se nisam uspjela suzdržati. Htjela sam to, trebalo mi je. Željela sam sinovu karu u svim svojim rupama. Htjela sam mu ga pušiti i to ne kao neka mamica već kao kurva, kao što se sisaju kurčevi u javnoj kući.

Suzdržavala sam se bez zraka najviše što sam mogla. Kurac mu je bio prekriven mojom slinom.

Pogledala sam ga u oči, «Sviða ti se kad ti mamica ovako puši?»

Ležao je na našem kuhinjskom stolu, ja sam mu bila meðu nogama, lickala ga i čekala odgovor kao gladna kurva.

«A kaj ti misliš, mama? Super je…ahhhh…»

Nije mogao dovršiti rečenicu, riječi su ga izdale kad sam ga opet stavila u topla usta. Ovog puta sam gledala dok mi je nestajao duboko u grlu, a kada je došao do dna, oči su mi se napunile suzama. Kurac mu je sigurno bio dugačak 25 centimetara, debeo, i od takvog bi se svaka žena počela gušiti.

Ostali smo u tom položaju gledajući se u oči. Sin je od struka dolje bio gol, oslonjen na laktove i raširenih nogu, a mama skroz gola meðu njegovim nogama kurca duboko zabijenog u grlu.

Gušila sam se, grlo mi se stiskalo, htjela sam ispljunuti meso ali nisam se pomicala.

«Oh bože, daaaaa..jebbbbeeem….tii…..!!!»

Mali je jecao jer ga je maminio grlo svojim grčevim doslovno muzlo. Zabacio je glavu, morala sam udahnuti, malo sam se zakašljala i opet ga usisala. Bože sveti pušila sam sinu grlom. Do tog dana o tome sam samo slušala kao o zahvatu kojeg znaju porno zvijezde… nikad nisam ni probala!

Svako malo bi udahnula i opet mu ga usisala. Slika sina, mene i onog fotografiranja izluðivala me. U tom trenu zamislila sam kako je oko nas cijela ekipa; porno režiser, kamermani, rasvjeta. Sve strastvenije sam fafala, miješala guzom, širila se do bola, prčila pičkicu da je svi vide!

Dječak je uživao, znala sam, jako je uzdisao topeći se pod maminim usnama. U kakvu sam se to drolju pretvorila? Jeftinu kuravu koja sisa balavcu, svom malom, stenje, prči se i još sanja o snimanju!

Osjetila sam da mi se sin ukočio – došao je do točke gaðanja. Zadnji put sam ulovila zrak i zabila mu se nosom u tijelo.

«Mama…svršit ću….da….»

Na pola je sjeo, pridržavao se lijevom rukom a desnom me primio za glavu da se ne odmičem.

«Sve popi..mama, sve….da…tako….Oh bože….pa ti kurva!!!!»

Jao…ta riječ! U trenutku mi se pička bolno začvorila i svršila sam sinhronizirano sa sinom. Ma kako samo jedna riječ izgovorena u pravom času može ženu natjerati na takav orgazam?! Stvarno jesam. Drolja gladna kurca.

Uživala sam u vlastitom žestokom orgazmu dok mi se sin praznio u trbuh. Nisam mu probala spermu, nisam mogla. Bio mi je preduboko zabijen u grlu. Nisam mogla ni disati, ni pomicati se. Bila sam u totalnoj ekstazi.

Držao me za glavu dok mi se praznio u mlazovima. Kada me konačno pustio nalazila sam se blizu nesvjesti. Brzo sam disala, soptala sam, kašljala….

«Mama jesi ok?», uplašio se.

Držala sam se iznad sinove kite kao nakon serije iscrpljujućih sklekova i teško disala. Mali me mazio po kosi pokušavajući me smiriti, pomoći mi da se oporavim.

Ok sam, bit ću dobro…

Polagano sam se vračala u normalu. Dječakova kita se smanjivala. Pomisao na pijenje sjemena blijedila je a zamjenjivala ju je monstruozna realnost o svemu što se odvijalo u kuhinji.

Stajala sam gola meðu njegovim nogama.

«Sine, ja…O bože…», suze su mi punile oči.

Kako sam mogla??? Zoran mi je sin! Mali me brzo primio za ruku.

«Mama, molim te, ja sam kriv. Iskoristio sam te. Ti…ti nisi ništa loše…»

«Ali…ja sam ti majka…Ja sam ovdje odgovorna, odrasla, zrela!»

Sjeo se na rub stola i privio me na prsa. Trbuh mi se trljao po njegovoj kari.

«Mama slušaj me, ti si najljepša žena koju sam ikada vidio i… ja te volim. Zašto te ne bi usrećio…? I dalje si mi majka…To ćeš uvijek biti…Samo želim da ti bude lijepo…i kao ženi.»

Bio je takav gospodin. Na kraju krajeva, tu je o tome bila i riječ. Stavila sam dlanove na njegovo lice.

«Znači, ne misliš da sam kurva…?»

«Mama…ti si prije svega moja majka, ali ako želiš biti…ako želiš biti kurva…onda je i to uredu. Mislim, zašto i mame ne bi mogle biti kurvice kad požele?»

Tako je nevino to sve doživio, nikako mu nisam mogla reči da stvari i nisu baš tako jednostavne. Prislonila sam usne uz njegove a on ih je željno prihvatio. Ljubila sam ga s takvom strašću kakvu već godinama nisam osjetila.

Kurac mu je opet počeo bubriti, ali nisam smjela dozvoliti da se ovo nastavi. Bilo je pre opasno, moja kći će uskoro doći iz škole i zato sam ga odgurnula.

«Dosta je bilo, molim te… Moram, moram razmisliti o svemu.»

Još jednom sam ga poljubila, i to u obraz. Onda sam pokupila odjeću s poda i izašla. Znala sam da gleda za mnom, u moju golu guzu, i od toga sam opet osjetila one trnce. Iz nekog razloga kojeg nisam mogla shvatiti voljela sam mu se pokazivati. Tako je sve i počelo, to me i dovelo dovde. Popela sam se uz stepenice i otišla u svoju sobu.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Osobni kontakti

Aaaaaaaa nemoj :)