kako mi mama izdrkala mladi kurac

kako mi mama izdrkala mladi kurac

Došla je kući pijana kao tuka. Ležao sam u krevetu i gledao tv. Otac je bio na službenom putu. Zahvaljujući njemu ja i mama živimo jako dobro. Ja sam trenutno bez posla a i ne trudim ga se naći, a mama već godinama ništa ne radi jer jako dobro živi od novca koji joj otac daje. Moja mama se zove Ana i jako dobro izgleda u fizičkom smislu.

Problem je u tome što mama već izvjesno vrijeme voli popiti koju čašicu više. Inače ona to jako dobro skriva od oca. No kada je on, otac, na službenom putu, a to je često, ona uredno izlazi s prijateljicama i vraća se kući podgrijana alkoholom. Odavno već sumnjam da ima ljubavnika ili čak više njih ali nikada joj nisam u kontekstu toga postavljao pitanja. Baš me briga. Ako su ona i stari zadovoljni a meni ništa ne fali, sve 5.

No vratimo se na početak. Dakle mama je došla kući. Nisam je vidio ali čuo sam njezine korake u hodniku i lako zaključio da je opet pijana. Prošla je pored moje sobe, kao i svaki put do tada, te ušla u svoju spavaću sobu. Gledao sam neki bezvezni film i uopće nisam više razmišljao o mami. Vladala je tišina pa sam pretpostavio da je legla u krevet.

Pripišalo mi se pa sam krenuo u wc.

kako mi mama izdrkala mladi kuracNa putu do wc-a moram proći pokraj mamine sobe. Nisam očekivao ni u ludilu da je vrata sobe ostavila otvorena. Htio, ne htio, zavirio sam u sobu… Mama je bila posve gola, tj. ne baš skroz gola. U samostojećim čarapama stajala je ispred zidnog ogledala i rasčešljavala je kosu.

Pročitajte i ...  Izjebao sam maminu ‘čupavicu’

Stajao sam nekoliko sekundi i promatrao je tako golu… Onda sam krenuo dalje vjerujući da me nije primjetila. Izašao sam iz Wc-a i krenuo prema svojoj sobi. Vrata mamine sobe sada su bile zatvorena. Vjerovao sam kako je sad zaspala ili barem otišla na spavanje.

Ušavši u svoju sobu još mi je u mislima bila slika gole mame. Valjda me to nagnalo da na kablovskoj tv potražim neki od porno kanala. Na ekranu sve je frcalo od sexa i meni se kurac digao. Svukao sam gaćice i pokrio se dekom. Gledao sam film i lagano drkao. Zaledio sam se kada su se vrata moje sobe naglo otvorila.

Na vratima je bila mama. Onako polupijana ogrnuta kućnim ogrtačem, gledala me s nekim zagonetnim smiješkom na usnama. Nisam bio siguran je li primjetila da drkam i osjetio sam crvenilo na licu. Pogledala je prema televizoru i glasno se nasmijala. – „Znači to se gleda! Sram te bilo!“ Sjela je na rub kreveta ne skidajući pogled s ekrana.

Desetak sekundi vladala je, za mene, neugodna šutnja.

Tada mi se mama obratila ne gledajući u mene već u televizor. Rekla je kako je shvatila da sam je vidio golu jer su vrata sobe bila otvorena. Promucao sam kako mi je žao ali eto nisam znao da su vrata otvorena i da je ona gola. Šutjela je nekoliko sekundi a onda okrenula glavu prema meni pitajući me što mislim, kako izgleda gola? Bio sam, poput zadnjeg pubertetlije, zbunjen tim pitanjem.

Ponovila je pitanje vidjevši moju zbunjenost. Jednostavno nisam znao što reći. Tada je ona rekla kako bi je možda ponovo trebao pogledati. Nije čekala moj odgovor. Ustala je odvezala pojas ogrtača i svukla ga. Stajala je predamnom skroz gola, u stvari na sebi je imala kao i prije, samostojeće čarape i ništa više.

Pročitajte i ...  Ispovesti Voljene Majke 6. Deo

Gutao sam pogledom njeno golo tijelo ali i knedle u grlu. Pogled joj je kliznuo na dio pokrivača ispod kojeg sam rukama prekrio kurac ali moje ruke na kurcu uvjetovale su da izbočina bude veća nego da ruku nije bilo. Podigla je pokrivač i legla pored mene.

Dodir njenih sisa i nabreklih bradavica izazvao je u meni prtavu buru. Kurac mi se isti čas ukrutio da to nije bilo normalno. Ruka joj je klizila niz moje bedro… Prsti su joj lagano dotakli moj kurac i ja sam se naglo trgnuo. Istog trenutka ona je prstima čvrsto obujmila moj kurac. Nisam mogao vjerovati da mi se ovo događa.

Lagano ga je krenula drkati usnama mi dotičići vrat.

Zatvorio sam oči i prepustio se situaciji. Drugom rukom skroz je zbacila pokrivač s mene. Lagano mi je drkala kurac ljubeći me po vratu i u usta. Osjećao sam da ću vrlo brzo puknuti ali nisam znao što činiti. Bukvalno sam osjetio mlazove sperme kako velikom brzinom klize iz mojih jaja prema vrhu kurca. Sperma je štrcala ne baš do plafona ali vrlo blizu.

Mama je uzela moju ruku i stavila je na svoju toplu i vlažnu pičku. Palcem sam joj trljao nabrekli klitoris dok su ostala četiri prsta klizila po njenim usminama. Vrtjela je guzom i sve glasnije disala. Ne pitajte me koliko je to trajalo jer stvarno ne znam. Uglavnom svršila je glasno jecajući. Poljubila me u lice i zagrlila. Tako smo zaspali uz upaljen televizor.

Probudio sam se i u trenu se sjetio svega što se prethodne noći dogodilo. Na trenutak sam se pitao jesam li sve to samo sanjao. Mame nije bilo, no masne mrlje na plahti jasno su mi dale na znanje da to nije bio samo san.

Pročitajte i ...  Kabina za Presvlačenje

Pola sata kasnije zazvonio mi je mobitel. Bila je to mama.

Kazala mi je kako će ručak danas kasniti jer ima nekih neodgodivih obveza. Rekoh joj kako nema problema… desetak sekundi oboje smo šutjeli. Tada me tihim glasom, gotovo šapatom, pitala je li mi se svidjelo ono što se dogodilo prethodne noći. Iako je nije bilo pored mene ja sam sam se zacrvenio…

Odgovorio sam joj kako je bilo lijepo a činilo mi se da to govori netko drugi a ne ja. Nasmijala se i rekla kako neka budem tiho. Shvatio sam da govoreći to, da budem tiho, misli na to da o tome nikome ništa ne pričam. Rekao sam joj neka ne brine. Poslala mi je pusu rekavši kako jedva čeka večer jer kupila je sexi rublje koje bi mi željela pokazati a vjeruje da će mi se svidjeti. Pitao sam je gdje je sada? rekla je kako je s prijateljicama na kavi i vjerojatno će kući doći kasno poslijepodne.

Moram li vam posebno naglasiti da nije sve završilo samo na drkanju.

kako mi mama izdrkala mladi kurac

besplatan sms
One thought on “Kada ti ga mama izdrka”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

profi kurvica

Aaaaaaaa nemoj :)