nasmejana mama u čizmama

Pogledala sam se u ogledalu lifta dok je išao prema mom spratu. Moja duga kosa bila je spuštena, lagana šminka i crna haljina do kolena. Ispod su bile tamne čarape i moje nove crne kožne čizme sa visokim potpeticama. Muškarci su me gledali ceo dan, čak i neki veoma mladi. Uopšteno gledajući ja sam zgodna žena ali čizme su bile hit. Haljina je bila uska, naglašavajući moje lepe noge i čvrst zadnji deo.

Pokazala sam malo dekoltea, a moje čvrste grudi su još uvek imale onu lepotu kao i u mlađim danima. Vrata lifta su se otvorila i tražila sam svoje ključeve dok sam se približavala vratima. Šta on radi? Igra igrice na svom računaru verovatno. Da, još jedan dan sa mojim 18-godišnjim sinom bez ozbiljnih razgovora.

Razvedena sam već 3 godine i živela sam bukvalno za njega od kada je moj bivši muž otišao. Ali to je bila jednostrana ljubav. Šta god je on hteo – ja sam uradila. Nije problem žrtvovati se i pružati sve svome detetu, ali postalo je tako frustrirajuće. Novi kompjuter, putovanja, odeća, sport, ali sve što sam dobila od njega su klimanje glavom i hladan odnos, kao da sam mu teret a ne majka i osoba koja mu sve pruža.

U poslednje vreme sam razmišljala da treba da nađem nekoga, dečka koji će mi pružati pažnju i ljubav, jer moj sin je živeo u svom svetu i nije bio zahvalan za sve što sam činila za njega. Kap koja je prelila čašu su bili časovi fotografije i novi digitalni fotoaparat, sve me je to koštalo preko dve hiljade evra, a kada sam ga pitala za to, ništa, nikakav angažman, nikakav ozbiljan razgovor.

Ušla sam u stan, pokušavajući kao i uvek da budem vesela, ali ne očekujući nikakvu toplinu zauzvrat. Otišla sam prema njegovoj sobi, kucnuna na vrata. „Zdravo dušo, kod kuće sam, mogu li da uđem?“ Dobila sam veliku povišicu pa sam mislila da ga izvedem na večeru, neki dobar biftek i malo vina, dobro bi bilo za mene, a i za njega.

Pročitajte i ...  Strogi Tata Kažnjava Kćer

„Uđi mama.“ mama u crnim čizmama

Ušla sam i naravno gledao je u kompjuter kao i uvek, čak ni pogled prema meni. „Dobila sam bonus danas, šta kažeš na finu klopu u onaj fensi restoran?“

Polako se okrenuo da me pogleda, kao da mu je to bilo najteže na svetu da uradi. Ali…. tada se dogodilo nešto čudno. Zastao je i oči su mu se raskolačile. Delovalo je kao da je video nešto što ga je veoma zanimalo. Osećala sam se neprijatno dok me je bukvalno odmeravao. Posle kratke pauze, rekao je nešto što me je dodatno šokiralo: „Mama, super izgledaš… te čizme su vrh, kad si ih nabavila?“

To nije bio rečnik koji sam očekivala od svog mrzovoljnog sina. „Čizme? Juče. Hvala što si ih primetio. Sviđaju ti se?“ Podigla sam jednu nogu i pomerala je kako bih mu pokazala čizmu.

„Savršene su! Sjajno ti stoje, ističu tvoje noge i figuru. Daj mi par minuta da se spremim i možemo krenuti… baš sam gladan.“

Izašla sam iz sobe i zastala na par sekundi, bila sam zbunjena ali sa osmehom na licu. Baš kada sam pomislila da je sve izgubljeno sa njim, on mi pokazuje da je zapravo moj sin i da ima topla osećanja prema meni iako ih retko pokazuje. Nadala sam se da će se to jednog dana dogoditi, da će adolescentska anksioznost nestati i da će on postati voljeni sin kakav je bio pre nego što je postao tinejdžer.

Imali smo lepu večeru, podelili smo flašu vina i vodili za promenu veoma lepe razgovore. Kada smo stigli kući, bila sam raspoložena za još jednu čašu vina. Sedela sam na kauču sa čašom, osećajući se srećno nakon zabavne večere sa sinom. Bilo je tako lepo razgovarati sa njim, čuti šta radi i osećati se kao da je zainteresovan da mi kaže šta se dešava u njegovom životu.

Već sam malo zalazila u polu san kada je na moje iznenađenje došao i seo pored mene. „Mama, jesi li za malo lagane muzike?“

Pročitajte i ...  Senzualna i Senzitivna Debeljuca

„Muzika? Može neki lagani džez, ako nemaš ništa protiv.“

Seo je pored mene i prvi put posle mnogo godina mislim da smo sedeli na kauču i samo slušali muziku. On je pomerao glavu u ritmu lagane muzike ali je svako malo upirao pogled na mene a posebno na moje crne čizme.

„Bože mama, vrhunski izgledaš u tim čizmama.“ Spustio je ruku i dodirnuo kožu. Podigla sam nogu da bi mogao još više da ih istraži. „Tako je sve glatko…“ mazio me je oko listova, bilo mi je tako lepo što sam blizu svog sina koji mi napokon pokazuje da sam važna osoba u njegovom životu.

Glava mu je klizila dole do mojih grudi, a ja sam ga pomazila po kosi dok je njegova ruka istraživala moju kožnu čizmu. Nakon par minuta prešao je na čarapu na mom kolenu, čak je dodirnuo i moje bedro. Glava mu se polako spuštala, a uho mu je bilo naslonjeno na kožu ispod mog vrata. Poljubila sam ga u čelo a on je mene poljubio u vrat. Njegova ruka je pomazila moje bedro, masirajući moje umorne noge.

„Sviđaju mi se ove tvoje seksi čizme… treba stalno da ih nosiš.“

Seksi je reč koja je ipak bila previše. „Pazi na taj svoj jezik mladiću.“ Poljubila sam ga u obraz i ustala. „Baš sam umorna, bio je naporan dan. Laku noć dušo, vidimo se sutra.“

„Laku noć mama. Želim ti lepe snove.“

Dok sam odlazila osetila sam da me prati pogledom pa sam se okrenula preko ramena i nasmešila mu se. Imao je osmeh na licu a delovalo je da čak ima i izbočinu na pantalonama?! Spavala sam divno te večeri, osećala sam kao da sam napokon dobila svog sina onakvog kakvog sam želela.

**

Sutradan sam veoma rano ustala, obukla se i krenula u šoping. Osećala sam se baš seksi u mojim čizmicama dok sam obilazila tržne centre. Kupila sam uske kožne pantalone i novi crni komplet donjeg veša sa tangom i čipkastim brusom. Stigla sam kući i pre nego što je moj sin ustao, sve sam obukla da isprobam. Pogledala sam sebe u ogledalu i sve što mi je trebalo je bilo malo šminke, osećala sam se veoma seksi.

Pročitajte i ...  Dobrila

Kada je posle nekog vremena došao u dnevnu sobu i video me bio je oduševljen! „Mama!? Izgledaš brutalno.“

„Brutalno? Shvatiću to kao kompliment. Malo smo se uspavali jutros?“ – prišla sam i poljubila ga u obraz.

„Da, vino me je uspavalo. Ali ja moram da zabeležim ovaj trenutak, čekaj da donesem fotoaparat.“

Bilo je tako dobro dobiti malo pažnje. Izašao je sa svojim skupocenim fotoaparatom dok sam ja sebi spremala piće. Bila sam veoma srećna i jedan lagan koktel za početak dana nije mogao da škodi. Uz osmeh pozirala sam i osećala se kao vrhunski foto model. nasmejana mama u čizmama

„Stavi noge na stočić… prekrsti ih mama.“ nameštao me je i fotografisao. Zatim mi je rekao da ustanem, da se nagnem preko kauča. „Pokaži mi te čizme.“ On je sada naređivao. „Mama, slobodno otkopčaj još jedno dugme na košulji.“ Poslušala sam, osećala sam se sjajno. Zatim me je postavio tako da rukama prekrivam grudi dok me slika.

„Otvori malo usta, daj mi seksi pogled mama.“

Bilo je tako zabavno, tako uzbudljivo. Kada je završio, seo je pored mene. I dalje je mazio moje čizme i butine, govoreći mi koliko žarko želi da bude fotograf. Njegovi dodiri i pogledi sigurno nisu bili primereni za majku i sina, ali dozvolila sam mu. Nevina zabava između sina i njegove majke, zar ne? Bio je to divan ispunjen dan i to veče ponovo sam otišla u krevet presrećna, osećajući se ponovo povezano sa njim.

KRAJ 1. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)