Incest bahanalije dve sestre odlicno pusenje

Incest bahanalije dve sestre odlicno pusenje

Kada sam cula za svoju sestru i njenog sina gotovo sam se onesvestila. Znala sam za nju i tatu ali nikada ne bih pomislila da je zavela svog rodjenog sina. Rekla mi je preko telefona, kikocuci se kao i obicno, da je njen sin gotovo svrsio u svoje pantalone kada se svukla pred njim. Moja sestra je bila plavusa, slobodna devojka koja je uvek na kraju dobijala momka koga zeli. Njen muz je cak bio bivsi kvoterbek u skolskom timu.

Kada me je pozvala i rekla da joj muz ide na sluzbeni put i da nece biti kuci nedelju dana, nisam mogla ni da naslutim sta je planirala. Samo mi je rekla da svratim neki dan, ali da bi bila sigurna, da se najavim unapred. Pozvala sam je jedan dan, i rekla mi je u koje vreme da navratim.

Kada sam stigla do njihove kuce, najavila sam se pokucavsi na vrata. Kada niko nije izasao, pomerila sam kvaku i vrata su bila otvorena, usla sam unutra i bilo je savrseno tiho. Ni jedan zvuk se nije cuo. Viknula sam mojoj sestri po imenu, ali ona nije odgovorila. Popela sam se uz stepenice i mogla sam da cujem priguseni zvuk, kao da neko jeca veoma glasno. Prosla sam hodnikom i sada sam mogla da cujem zvuk jasnije. Zvucalo je kao da moja sestra i njen sin vicu jedno na drugo.

Otvorila sam vrata, odakle sam mislila da je zvuk dopirao i zatekla najveci sok u mom zivotu.

Incest bahanalije dve sestre odlicno pusenjeNa ledjima na krevetu, lezao je moj sestric, potpuno go, njegov kameno tvrdi kurac je strcao uspravno dok je moja sestra bila zauzeta oblizujuci ga od vrha do dna. Pokusala sam da pokrijem rukom oci i izadjem iz sobe uz „o moj Boze!“ i „izvinite! Zao mi je!“ Moja sestra, vedra kao i uvek, ustala je i dojurila do mene, zagrlila me i jos cudnije, poljubila me. „Dosla si u savrseno vreme! Mislim da ce upravo da svrsi. Dodji ovamo!“ Uhvatila me je za ruku i povela do kreveta gde je njen sin bio zauzet drkajuci dok smo mi stajale gledajuci ga.

Pročitajte i ...  Sara

Nasmesila mi se i pustila moju ruku. „Mozes slobodno da gledas sada,“ rekla je i ja sam spustila svoju ruku i pogledala svog sestrica. Lice i grudi su mu bile skroz zajapurene, i mogla sam da vidim da je bio veoma skoncentisana na svoje zadovoljavanje. Nasmesila sam mu se nekako cudno i onda se okrenula ka svojoj sestri. „Mozda biste vas dvoje zeleli da ostanete nasamo?“

Nasmejala se i kleknula na pod ponovo. „Dodji, sedi ovde do mene. Koliko dugo je proslo kako nisi ni okusila spermu?“ Okrenula je glavu u stranu i pogledala me istim ocima koje su uspela da zavedu i tatu i njenog sina. Uzdahnula sam. Nisam mogla da odbijem njenu ponudu. „Ok, ali samo ovaj put“ Osetila sam se ozbiljno kao neka direktorka kleknuvsi dole na pod pored nje. Moj sestric je uzdahnuo glasno kada je shvatio sta se desava. „Hoces li da ga lizes?“ Moja sestra je uhvatila kurac svog sina i stavila ga izmedju nas. Osecala sam kako mi obrazi gore, ali otvorila sam kutiju koja nikada vise ne moze biti zatvorena. Nagnula sam se napred i oblizala jezikom njegov ceo glavic.

Njegova reakcija je bila da zastenje najjace sto je mogao i napne celo svoje telo.

Pogledala sam svoju sestru ponovo, i sedela je tu smejuci se i tapsuci svojim rukama. „Bravo! Bravo! Moj mali Dzoni nije smeo da svrsi dva dana. Ali danas ce da svrsi za svoju tetu i mamu, zar ne?“ Klimnuo je glavom snazno i uplasila sam se da ce slomiti vrat. Moja sestra je pustila njegov kurac i rekla mi da ga uhvatim. Uhvatila sam ga i delovao je kameno tvrd u mojoj ruci.

Pročitajte i ...  I Mama Voli Porniće 4. Deo

Obavila sam svoje prste oko njega i nasmesila sam se kada sam mogla da osetim kako pulsira u mojim rukama. Stenjao je i mumlao nesto, nasta je moja sestra ustala i nadvila se nad njim.i prisloni uvo na njegova usta. Jako se nasmejala kod je ponovo sedala dole na pod. „Napalila si ga jos vise. Haha. Pitam se sta ce da uradi ako ga lizemo u isto vreme? Zastenjao je i mogla sam da osetim da je sada bio blizu. Moja sestra i ja smo se zajedno nagnule napred, isplazivsi svoje jezike, lizuci njegov glavic.

Kurac mu se zgrcio kada je poceo da prska vrelu spermu iz njega. Zastenjao je i zgrabio carsafe dok smo ga nasim jezicima jahale kroz oluju. Kada je ispalio 3 ili 4 mlaza pravo na svoje grudi, sperma je pocela da mu curi. Prakticno je kuljala iz njega iako je vec ispraznio nekoliko punjenja. Moja sestra ga je zadirkivala svojim jezikom, praveci kruzne pokrete dok sam ja oblizivala svu spermu koja se slivala iz njega. Kada je konacno prestao obe smo ga cule kako stenje glasno i kada sam ga pustila, sklupcao je svoje noge, povukavsi ih blize uz svoje telo i zaspao u fetusnom polozaju gotovo iste sekunde.

Moja sestra je ustala i obrisala spermu sa svoje brade ivicom dlana. „Imas malo ovde… obrisala sam“ rekla je, presavsi prstom preko moje brade. Brzo ju je polizala sa svog prsta i uspravila se i obe smo pogledale u njenog sina.

Incest bahanalije dve sestre odlicno pusenje


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)