inc dodir

Dragi moji čitaoci, posle dužeg vremena opet sam sa vama. Predstaviću vam pojmove vezane za incest koji iz mog ugla važe i za muške i za ženske. Neki su realni a neki su moja želja tj. bolje reći fantazija iliti šta bih ja voleo da mi se dogodi. Koliko znam do sada niko nije pisao o incest pojmovima. Moram napomenuti da je ovo moje autorsko pismo kako bih ja lično okarakterisao incest dogadjaje i doživljaje i šta oni znače. Nadam se da će vam se dopasti. Dakle idemo na upoznavanje INCESTUALNIH POJMOVA!

MOZAIČNO RAZMIŠLJANJE – Najčešće se javlja u prvim oblicima puberteta. Kod dečaka prva pomisao na ženu je majka, dok je kod devojčica otac. I jedni i drugi zamišljaju svoje roditelje u raznim varijantama. Sklapa se MOZAIK razmišljanja vezanih za mame i tate u intimnom smislu. Dečaci misle o mamama, devojčice o tatama u intimnom smislu. Obično u sopstvenim krevetima pred spavanje dečaci diraju piše, a devojčice ribice. Ovo je prvi oblik ka incestu

VOAJERSKA NAGOST – Posle razmišljanja i diranja i skupljanja grabrosti, dečaci i devojčice žele uživo da vide gole mama i gole tate. Najčešće dok se kupaju ili presvlače. Obično pred njima maksimalno smo u donjem vešu, a kad se kupaju, uvek su mama i tata goli. Sinovi obično, ukoliko imaju mogućnost, gledaju mame krišom kroz ključaonicu, kao i ćerke tate. Dakle VOAJERNA NAGOST predstavlja prvo vidjenje golih roditelja. Dečacima svakako poraste piša dok vide golu mamu, a devojčicama bude svrbljiva ribica dok gledaju golog tatu. I jedni i drugi diraju piše i ribice. Sinovi mami vide grudi, vaginu, guzu i noge i stopala (ukoliko imaju već fetiš), dok devojčice vide tati penis, guzu (ako i to vole) i ostale delove tela.

Pročitajte i ...  Fetiš Gaćice

inc dodirDODIRNA ZONA – Ovde već počinje želja da se dodirnu i mama i tata, zavisi kog ste pola. Obično dečaci ili momci imaju veću mogućnost da mamu dodirnu na više delova tela, dok devojčice ili devojke imaju malo sužen izbor. Na primer, ako momci vole mamine noge i stopala (kao što ja volim), onda im je to DODIRNA ZONA. Za devojke može biti bilo šta na tatinom telu DODIRNA ZONA. Dakle, ono što volite na telima mama i tata to je DODIRNA ZONA. Može biti bilo koji deo tela (vagina, penis, grudi, guza, noge, stopala…). Ja sam recimo, imao i imam DODIRNU ZONU mamine noge i stopala (možete pročitati u mojoj ispovesti)

DOBROVOLJNA INTIMA – Ovaj oblik predstavlja prelazak na realni dogadjaj. Ukoliko roditelj, mama ili tata, dozvoli neku vrstu dodira, zagrljaja ili slično, ostvaren je kontakt DOBROVOLJNA INTIMA. U prvi mah imate odeću na sebi kao i roditelji, a dozvoljavaju vam dodir na odredjene delove tela mama i tata. Na primer, sin voli mamine noge i stopala i mama dozvoljava dodir na iste. Mama može biti izuvena, u čarapama raznim ili totalno bez čarapa na nogama i stopalima. Sinu piša raste, jer ga to uzbudjuje. Kod devojaka može doći do DOBROVOLJNE INTIME kada tata nju dodiruje, a i obrnuto.

GOLOST – Prilično dalji oblik, ali ne i dalek. Ukoliko mame ili tate prihvate intimu sa sinovima ili ćerkama, može doći do skidanja odeće. Na primer ako mama i sin imaju prihvaćenu intimu, mama može da sinu dozvoli skidanje odredjene odeće ili kompletno skidanje na obostrano zadovoljstvo. Ili ako ćerka prihvati intimu tate i on takodje, skidaju se delovi ili kompletna odeća. Dakle, mama se skida pred sinom i sin pred majkom, ćerka i tata se skidaju takodje, to se zove GOLOST. Više nema sakrivanja i stida, mame i sinovi i tate i ćerke su goli. Sinovima se javlja erekcija pred mamom, kao i tatama pred ćerkama a ćerkama vlaži vagina.

Pročitajte i ...  Incestualni pojmovi (sve vezano za incest za početnike i one iskusne i muške i ženske) 3.DEO

KONTAKTNA TELESNOST – Prelazi se na uzbudljiv dogadjaj. Mame i sinovi su potpuno goli, ćerke i tate takodje i počinje doririvanje, grljenje, mogući i poljupci. Sinovi imaju erekciju, ćerke vlažnost na vaginama. Mame takodje su vlažne a tate imaju erekciju. Kreću da se maze, diraju, miluju, grle, ljube. Mame sinovima diraju penise u erekciji, ćerke tatama penise u erekciji, sinovi mamama diraju grudi, guze i vagine, ćerke tatama penise, tate ćerkama vagine, guze i grudi. Mogu se i ljubiti i jedni i drugi. Dakle KONTAKTNA TELESNOST predstavlja realan uživo oblik intime mame sa sinovima i tate sa ćerkama.

PREDSEKSUALNA DRAŽ – Odvija se obično u krevetu. Mame i tate su sa sinovima i ćerkama već u prvom obliku intime. Rade obostarni oral jedni sa drugima. I mame sa sinovima i tate sa ćerkama. Mama sinu oral sa penisom, tata sa ćerkom oral sa vaginom. Potom sin mami radi oral sa vaginom i ćerka oral sa tatinim penisom. Može doći i do nekih fetiša. Na primer ako sin ima fetiš na mamina stopala i noge, mama mu daje noge i stopala da ih mazi, liže i da mu radi footjob (masturbacija stopalima). Isto to može tata da radi sa ćerkom. Mogu se i grudi lizati i maziti kako kod sina za mamu, tako i kod tate za ćerku. Dakle KONTAKTNA DRAŽ je intimna igra pred seks.

INCESTUALNI KONTAKT – Završni deo sa seksom. Sin mami stavi svoj penis u vaginu, ćerka primi tatin penis u vaginu. Penisi imaju erekciju i nadražuju maminu i ćerkinu vaginu. Sin ima seks sa mamom, tata ima seks sa ćerkom. Mogu se probati razne poze (misionarska, doggy, sa strane…) zavisi kako ko voli. Uključuju i fetiše. Sin recimo, može da liže mami stopalo dok mu je penis u maminoj vagini, kao i tata može lizati ćerkino stopalo dok mu je penis u ćerkinoj vagini. Penisi se guraju napred-nazad u vaginama. U svim pozama. Dakle INCESTUALNI KONTAKT predstavlja realan čin seksa sa mamom i tatom, zavisno kod te pola.

Pročitajte i ...  Upoznavanje BiH

TEČNI ZAVRŠETAK – Uvek se javlja na kraju. Mame i ćerke mogu imati orgazme i tokom seksa. Sinovi i tate imaju orgazam u vidu jakog prijatnog svraba na penisima i izbacivanje tečnosti tj. sperme. Treba napomenuti da je poželjno vadjenje penisa iz vagina kad počne orgazam. Sinovi i tate mogu pitati mame i ćerke gde žele da svrše. Može biti svršavanje po stopalima, guzama, grudima ili po licu. Kad se mame odnosno ćerke slože gde žele svršavanje, sinovi i tate vade penise kad počne orgazam i svršavaju spermom na odredjena mesta. Dakle TEČNI ZAVRŠETAK predstavlja izbacivanje sperme iz penisa tate i sinova i jače vlaženje maminih i ćerkinih vagina orgazmom u toku seksa.

Poštovani čitaoci ovo je bio prvi deo INCESTUALNIH POJMOVA, uskoro i drugi deo. Pozdrav od Miše Tabua.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)