Fetiši bdsm

Koliko god da ste stidljivi i neiskusni ili možda iskusni i prepuni seksualnog znanja, Fetiši su deo svih nas. Neki su fetiši manji i mekši, neki su veoma ekstremni i žestoki. Nije sve za svakoga i ko god se upušta u svet fetiša on će tražiti ono što mu najviše prija. Danas pričamo sa jednom damom koja je praktično sasvim slučajno otkrila novi fetiš. Mada neko će reći da slučajnosti ne postoje i da je sve to sudbina.

Fetiši spajaju ljude, ti si dokaz za to.

Nevaljala: „Ma nisam samo ja dokaz za to. Mnogo je ljudi oko nas koji to znaju i koji se spajaju na tom nivou. Ali sviđa mi se što si rekao da nije slučajnost već da je sudbina. Mada kada ispričam svoju priču delovaće kao puka slučajnost. Valjda sve to tako deluje na početku ali zvezde učine svoje haha.

Pa hajde da vidim kakav je bio početak.

Nevaljala: „Pa ja sam oduvek napaljena na bdsm, sado mazo i sve to. Imala sam neke momke sa kojima sam eksperimentisala. Volim kad je grubo kad je prljavo kad je bolno. Pokorna sam ali u poslednje vreme volim i da dominiram. Može se reći da je sve to moj fetiš tj skup fetiša. A onda sam „slučajno“ naletela na svesku mog brata.

Sveska tvog brata i Fetiši? Fetiši guza

Nevaljala: „Da bila je prepuna svega! On je sa porodicom živeo u jednom drugom gradu pošto on je moj brat od strica. Svi smo veoma bliski pa se posećujemo redovno, barem jednom mesečno. Tog dana igrom slučaja nije bio kući kad smo došli u posetu i ja sam blejala sama u njegovoj sobi. Par godina je mlađi od mene i zanimalo me da vidim šta ga zanima itd. I tako sam malo burlala po sobi i naišla na svesku prepunu svega.

Pročitajte i ...  Seks sa Bratom je Najbolji!

To je bio kao neki dnevnik ili?

Nevaljala: „Ne. Da je dnevnik ne bi ga čitala. To je sveska prepuna erotskih priča u kojima su glavna tema taboo i bdsm. Dakle tata kažnjava ćerku, sin disciplinuje mamu, brat vezuje sestru. Čitala sam i čitala… napalila sam se kao nikada! Znala sam da moram da svršim i tada sam počela da masturbiram. Dok sam čitala i nabijala prste u picu dobila sam ogromnu želju da pojebem brata. Odlagala sam orgazam, maštala da me uhvati na delu i kazni me… ali nije se pojavio. Spontano uzela sam telefon i počela da snimam sebe dok sam čitala i trljala se sve do žestokog orgazma.

Svi ti Fetiši, ali dobila si jedan novi?

Nevaljala: „Volela sam ja i ranije da čitam inc priče ali ovo je bilo nešto mnogo više i jače. Mnogo realnije. Mokre natopljene gaćice ostavila sam u svesci uz poruku – divno pišeš, napalila sam se i svršila. Tvoja seka ta i ta. Ako želiš da vidiš kako sam se provela – imam i dokaz. Ako ga ne želiš i sve je samo fantazija zanemari ovu poruku a gaćice baci.

Naravno da je želeo dokaz.

Nevaljala: „To veče sam dobila poruku od njega. Želeo je dokaz, naravno. Rekla sam mu da može ali da mora odmah posle da obriše snimak. Posle samo par minuta i ja sam dobila snimak od njega. Na snimku on je drkao kurac pred monitorom na kom je išao snimak mene kako masturbiram. Bilo je to prosvetljenje i za mene i za njega. Do jutra smo ćaskali hotovali i drkali… znali smo da smo bukvalno isti!

Fetiši su se spojili.

Nevaljala: „Dugo smo planirali, jako dugo. Svesni svega morali smo da budemo sigurni i diskretni. Njegovi su otišli na more to leto pa smo dogovorili kod njega u istoj onoj sobi. Ljubili smo se satima pre nego me je vezao za krevet. Imao je dve kamere koje su sve snimale, bila sam bespomoćna i jebeno napaljena. Bila sam njegova robinja koju je on ponižavao i grubo tucao. U usta u picu i u guzu… sve moje rupe bile su njegovo vlasništvo, bile su napunjene. Kada me je ošamario sa povezom na očima i počeo da mi puni usta spermom… neopisivo, božanstveno. Bio je to prvi moj orgazam sa njim. Danas se i dalje redovno tucamo i istražujemo… a odlično se snalazim i u ulozi dominantne sestre.

Pročitajte i ...  Sa Tatom na Zadnjem Sedištu

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Fetiši su nas Spojili”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)