Tetkica kombinezon

Divno je razgovarati sa njom, lako je i prirodno, Tetkica je baš sjajno otkrovenje za nas i naše čitaoce. Već smo naučili kroz iskustva drugih da je ponekada veoma teško poverovati kakve sve situacije život može da nam spremi. Nekada su ti događaji toliko neverovatni i tako deluju nestvarno da zauvek i ostanu tajna. Prosto ne želimo da ih delimo sa drugima jer – ko bi nam poverovao. Pred nama je još jedna takva nestvarna a zapravo veoma stvarna priča.

On te zove Tetkica, ali ko je to On? Tetkica sise

Tetkica: On je jedan lep, zdrav mladić, veoma pametan i inteligentan. On nije oličenje onoga kako žene vide savršenog muškarca. Nema trbušnjake, nije visok, nije ženskaroš niti „šmeker“ ali je neodoljivo sladak. Međutim, pre svega on je sin moje sestre. Predspostavljam da se na to odnosilo vaše pitanje. Ali ne brinite, ovo nije klišej priča tipa – mladi napaljeni sestrić drka na tetkine sise. Uhvaćen je na delu i imali su strašan seks. Ne, ovo je drugačije.

Opišite nam zašto je vaša priča drugačija?

Tetkica: Pa drugačija je iz nekoliko razloga. Pre svega ja sam ta koja je imala skrivene fantazije. Ja sam ta koja je sve pokrenula i potencirala. Zašto? Pa jednostavno je. Koji je najveći fetiš ženama koje se lože na mlađe momke? Samim tim što je mlađi, to je već velika stvar, ali još ako je devica, to je totalno nova dimenzija. Ja to znam i poslovno pošto sam psihijatar po zanimanju i viđala sam takve stvari. Naša je priča drugačija jer sam ja želela svog sestrića, ali bez ikakvog realnog plana da to i ostvarim. Ali onda sam saznala da je nevin!

Pročitajte i ...  Za njih dvoje - sex sa tetkom - nisu samo reči na papiru

Tetkica i nevini sestrić… zvuči čarobno.

Tetkica: Magija. Ukratko, volela sam da pričam sa njim o devojkama i tim temama. Obožavala sam kako se rumeni i sklanja pogled. Presladak je. Ta njegova nevinost i čista duša, mene to strašno pokreće. A onda sam i zvanično saznala da nije nikada imao seks. Saznala sam tako što sam mu lično nabacila jednu malu iz kraja. Ali posle par nedelja pokušavanja da ga zavede ona mi je rekla da joj je priznao. Tu noć sam celu provela u krevetu maštala o njemu i svršavala, svršavala.

Tetkica njamiKako je maštanje prešlo u realnost?

Tetkica: On je možda bio nevin ali nije bio klinac. Sa 19 godina i već tada potencijal da bude student generacije, moj sestrić je razumeo sve. Razumeo je i kada sam dolazila oskudno odevena kod njega, kada sam flertovala sa njegovim drugarima, palila ih. A onda sam se kresnula sa jednim njegovim drugarom, pa sa kolegom, pa sam se tucala sa njegovim najboljim drugom. I sva trojica su mu rekla da sam jebena kučka koja obožava mlad kurac. Da gutam da sam prljava da sam sve ono što on zapravo skriveno voli.

Tetkica je na delu pokazala šta je.

Tetkica: Apsolutno. A onda sam želela i da me vidi na delu. Sve sam dogovorila sa njegovim kolegom i namestili smo tako da me jebe kad moj sestrić naiđe. Bilo je savršeno znajući da me gleda dok sisam mladu kitu. Posle kad smo pričali o tome rekao mi je da je tada bio napaljen ali i veoma ljubomoran. Tada je sa sigurnošću znao da me želi.

A onda se desilo.

Tetkica: Čitala sam malo priče ovde na sajtu i druge intervjue, lepo je sve to. Ali imajte u vidu da je moj sestrić u tom trenutku imao tek 19 godina i nikada nije tucao. Poenta celog tog putovanja bilo je da ga ja svemu naučim. Da budem njegova učiteljica, njegova profesorka koja će ga iscediti i od njega napraviti pravog muškarca. Probudila sam nešto u njemu jer ceo taj dan, dakle nakon scene sa pušenjem, gledao me je gladnim pogledom. A onda mi je poslao poruku. Znam kolika si drolja.. znam da se jebeš sa Tetkica guzanjima.. video sam kako pušiš kurac. Sanjam da jebem ženu kao što si ti.

Pročitajte i ...  Štreberka - Samo Tatina

Tetkica je oslobodila zver.

Tetkica: Tako se i meni čini. Ušla u njegov stan, zaključala vrata. DA! Jesam! Kučka sam, kurvetina sam. I šta ćeš sada? Oštar pogled… pomalo uplašen osmeh… gaće su na podu… predivan kurac uspravan kao strela. Hvata me za kosu. Nabija mi ga do grla! Debeo moćan i ukusan. Jedno nabijanje, drugo, treće… svršava. Puni mi usta. Gutam. To je bio jedini trenutak kada je imao kontrolu jer sam nakon toga ja preuzela stvar. Nismo danima izlazili iz njegovog stana. Jahala sam ga, primala ga u svim pozama, svršavao je gde je želeo. Od tada je prošlo nekoliko godina a on još uvek nije našao devojku. A i razumem ga, šta će mu devojka pored mene. Pored njegove Tetkice.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)