bratanica izjebana

Sasvim slučajno je videla moj kurac a ja nisam imao pojma sve dok nisam sasvim slučajno otkrio njen dnevnik i video kako je opisala taj i događaje koji su usledili. Počeo sam da se radujem danima kada je moja bratanica dolazila da posprema po mojoj kući. Jednom nedeljno bi dolazila i nosila nešto provokativno pa sam imao priliku da se divim njenim prelepim živahnim grudima i zgodnoj zadnjici zapečaćenoj u uskim helankama ili kratkim šortsevima.

Baš kao što je sanjala o meni da koristi moj pulsirajući kurac, sanjao sam i ja o njoj sve više i više. Više puta sam se budio usred noći dok mi je kurac bljuvao spermu usled vlažnih snova. Vizija nje kako sedi preda mnom raširenih nogu i mokre pičke i moli za pažnju dovela me je do vrhunca u snu. Na kraju bih utonuo u san usred svoje fantazije da bih se ujutro ponovo probudio tvrd kao kamen.

**

Jedne noći totalno iznenada bratanica me je pozvala na večeru. Rekla je da joj dolazi neka ekipa sa fakulteta i da bi volela da dođem i ja da mi pokaže zahvalnost za svu pomoć oko preseljenja kao i džeparaca koje dobija od mene za svu pomoć oko kuće. Naravno, prihvatio sam. Stigao sam malo ranije i to je bio pun pogodak. Zatekao sam je obučenu samo u peškir i sa mokrom kosom. Njeno telo je jedva bilo prekriveno peškirom i donji delovi guze su virili.

„Uđi striko, upravo sam se spremala da se obučem. Moji prijatelji bi trebali biti tu za satićak.“ Okrenula se i otišla, a ja sam uživao u pogledu na tu divnu, savršenu zadnjicu, jedva pokrivenu peškirom, i već sam počeo da trnem od pomisli da između nas nema ništa osim tog peškira.

„Biće da sam malo poranio.“

„U redu je, drago mi je da si tu. Posluži se… ima piva i svašta nešto. Posle ću nam spremiti klopu.“ Nestala je iza ugla i ušla u svoju spavaću sobu.

Mogao sam da zamislim sebe kako ulazim, gledam je u oči i dodirujem joj obraz. Polako bih povukao ruku niz njen vrat do ramena. Njena glatka blistava koža šalje električnu energiju celom mom telu dok sam upijao svaki osećaj. Moj penis se ukočio dok sam zamišljao kako se nežno i polako krećem niz njeno telo do njenih grudi, gledajući kako joj dah ubrzava kad dodirnem bradavicu. gola bratanica pred ogledalom

„Hoćeš li izvaditi meso iz frižidera? Imam svakakve dodatke i začine, kontala sam burgeri su najjednostaviji a svi ih vole.“ Njen glas me trgnuo iz fantazije.

„Khm, da… Naravno“ promucao sam.

Krenuo sam do kuhinje i bacio pogled direktno u spavaću sobu. Bila je potpuno gola, njeno lepo telo se ogledalo u ogledalu. Bila je zgodnija nego što sam zamišljao. Mogao sam da vidim njene sise u ogledalu savršene i čvrste, njeno dupence lepo i glatko. Nisam mogao razmišljati o ničemu osim da spustim pantalone i zabijem svoj kurac između njenih nogu i tucam je dok jebeno vrišti.

Došao sam sebi i shvatio da treba da se uhvatim zadatka. Bio sam prilično siguran da je namerno ostavila otvorena vrata sobe. Tada je neko pozvonio na vrata.

„Oh, striko, hoćeš li otvoriti? To su sigurno Jelena i Sara.“

Pokušao sam da se prilagodim kako moje uzbuđenje ne bi bilo tako očigledno dok sam otvarao vrata dvema veoma zgodnim mladim damama, jedna je nosila jednu od onih majica sa halterima i široku, kratku suknju a druga haljinu svetlije nijanse. Toliko o smirivanju. Upoznali smo se i one su mi se pridružile u skučenoj kuhinji radeći rame uz rame na večeri. Ubrzo nas je tamo bilo četvoro i bilo je nemoguće izbeći kontakt sa jednim ili drugim delom tela.

Pročitajte i ...  Dupla skorpija

Bilo mi je drago što sam bio dovoljno ometen pripremom hrane da sam se za sada barem malo smirio. Moja bratanica nije baš pomagala. Izašla je u beloj košulji bez grudnjaka i usku mini suknju koja nije ostavljala mnogo za maštu. Ubrzo smo se preselili na balkon, sa pivom i pljeskavicama u rukama.

Jelena je bila od onih koja ne pazi kako sedi. Nisam mogao a da se ne fiksiram na njene glatke, zgodne noge koje su mi polako vodile oči do njenog savršene raskošne guze. U isto vreme, moja bratanica je sedela preko puta mene, stopala postavljenih na stolicu ispred, dajući mi jasan pogled do ružičastih gaćica koje jedva pokrivaju njenu vaginu. Mogao sam da vidim malene stidne dlake i nisam želeo ništa drugo nego da polako pomeram jezik uz njenu nogu da razdvojim njene slatke, vlažne usmine. jebozovna suknjica

Do sada smo svi popili bar nekoliko piva. Takođe sam primetio balkon u susednoj zgradi gde je sedeo mladić, očiju uprtih u nas, tačnije na devojke, naravno. Bez sumnje mi je zavideo i ko bi mu mogao zameriti. Sedeo sam sa tri prelepe mlade devojke, jedva pokrivene, gledajući ih izbliza. Moja bratanica nije bila previše oprezna. Više puta sam izbliza video njene prelepe gole sise. Savršene smeđe bradavice stoje uspravno tako da su bile očigledne čak i kroz tkaninu njene košulje.

Devojkama je opisala kako sam joj pomogao da se preseli i koliko mi je zahvalna na pomoći oko nameštaja. „Oh kad smo kod nameštaja… možeš li na brzinu da pogledaš ugaonu u mojoj sobi? Pomera se malo onaj deo iza.“

„Naravno.“

Ušao sam u spavaću sobu da pogledam. Ležao sam na podu da bolje vidim kada je Jelena prišla. „Mogu li da pomognem?“ Stajala je iznad mene, nogu postavljenih sa obe strane pružajući savršen pogled pod suknju… i nije bilo gaćica! Njena pica je bila prelepa. Pune, tamnije usne i otečeni klitoris. Bila je čisto obrijana. Bio sam iznenađen i moj penis je odmah reagovao. Morao sam da se prilagodim, ali nisam želeo da budem očigledan, tako da sam sve odradio pognuto na podu.

„Khm… što da ne… Malo učvrsti uzglavlje dok zatežem ovaj šraf? Čini se da imam malo problema da pogodim u rupu.“ Oboje smo se nasmejali na moju dvoličnu izjavu.

Prišla je bliže klečeći tako da je bila samo jedan metar od mog lica. Bilo mi je zaista teško da se koncentrišem na vijak jer sam gledao pravo u tu privlačnu, mokru rupu. Mogao sam da je osetim u tom trenutku. Uspeo sam da zavrnem kada sam osetio njenu ruku prvo na svojoj nozi, a zatim na mom penisu.

„Izgleda da ti treba pažnja.“ Namestivši se tako da mi je skoro sedela na licu, čuo sam kako mi se šlic otkopčava i osetio sam kako mi otkopčava pantalone. Dala mi je potrebno olakšanje ispravljajući moj kurac i milujući ga kroz donji veš. Nije prošlo mnogo vremena pre nego što ga je oslobodila iz njegovog zatvora i držala ga na otvorenom svojom čvrstom rukom. Jezikom je dohvatila moj kurac i počela da kruži po mom natečenom glaviću. poza 69 sa klinkom

Pročitajte i ...  Terapija za Sestrine Male Sise

Tada je spustila usta na moj kurac a pičku na moje lice. Kombinacija iznenađenja, mokre pičke na mom licu i njenih stručnih pokreta naterala me da krenem ka vrhuncu brže nego što sam mogao da zamislim. Nije prošlo mnogo pre nego što sam počeo da se grčim i pokušao da usporim kada mi je gurnula svoju picu direktno na usta, tako da je sve što sam mogao da uradim je da popustim dok gutam te sjajne sokove.

Čuo sam tihi uzdah i eksplodirao sam u njenim ustima dok su njeni sokovi tekli po mom licu, a njene noge su me čvrsto pritiskale. Tresli smo se uglas, prigušujući svoje zadovoljstvo da ne bismo bili uhvaćeni u pozi 69. Progutala je svaku kap. Zatim se okrenula i počela da liže sokove sa mog lica i zabila jezik duboko u moja usta dahćući od zadovoljstva. Osećao sam kako njena topla, mokra pička pritiska moj mlohavi penis.

Ležao sam trošen i zadivljen dok je ona ustajala, namestila odeću i otišla sa osmehom. Trebalo mi je nekoliko minuta da skupim dovoljno snage da završim zadatak na nameštaju, umijem lice i uspem da se vratim na balkon uz reči – posao obavljen.

**

Sat ili dva opijanja donelo je još sjajne predstave sa sve tri devojke koje su dale sve od sebe da mi se pokazuju na načine koji bi izgledali slučajnim. Ali tada su tek primetile momka na drugom balkonu. Bilo je divno gledati ih kako ga „diskretno“ zavode golim delovima tela. Ubrzo je zavukao ruku u pantalone i nije to krio. Ovo je samo podstaklo devojke da budu prljavije.

Najdraže mi je bilo kada se Jelena, koja je očigledno bila najveća drolja među njima, sagnula preko ograde i pustila da joj sise ispadnu iz haljine dok mi je s leđa otkrivala svoje golo dupe i picu. Ubrzo su sve tri stajale u toj pozi i ohrabrivale momka preko puta da svrši za njih, što je on ubrzo i učinio. Ovo je donelo hor navijanja i pijanog klicanja.

**

Svim dobrim stvarima dođe kraj i kako je bilo kasno ubrzo smo zaključili da smo svi popili previše. Sve tri devojke su otišle u spavaću sobu, a ja sam se sklupčao na kauču. Međutim odmah je počeo kikot ali nije prošlo mnogo vremena pre nego što su stvari utihnule. lezbo trojka

Skoro sam zaspao kada me je probudilo stenjanje. To su definitivno bili zvuci seksa! To me je iznenadilo, posebno u vezi moje bratanice za koju sam bio siguran da je heteroseksualka, ali sam prepoznao njen glas u prigušenom vrisku. To me je prilično napalilo i jedva sam uspevao da ne drkam.

Zaspao sam, ali ne zadugo….

Probudili su me dodiri. Otvorio sam oči i video bratanicu u mraku, potpuno golu kako se naginje nada mnom sa rukom u mojim boksericama. Njene sise su kao i uvek bile pune i savršene, velike areole i tvrde uspravne bradavice. Savršeno sređene stidne dlake naglašavale su njenu natečenu, mokru pičkicu. Oslobodila je moj kurac.

Pročitajte i ...  Tuširanje sa Bratom

Zaista nisam očekivao njen prilazak i nabijanje jezika u moja usta. Bila je vrela! Ne mislim seksi, to se podrazumeva, bila je bukvalno vrela na dodir! Gorela je. „Izvini ali… opasno mi treba tvoj veliki kurac striko… sanjam ga noćima.. Jelena je rekla da je predivan i nisam mogla da zaspim dok ga ne okusim i ne primim…“

Spustila se niže, rukama zategnula moje testise snažno i bolno, a ustama progutala moju kurčinu, primivši ga do grla! Vakuum je blaga reč za osećaj koji sam tada doživeo! Mokro, toplo, usko, sa mnogo jezika… moja bratanica je činila čuda na mom kurcu. Ona je oralno dominirala i bila je očigledno mnogo veštija od svoje koleginice Jelene. bratanica izjebana

Zgrabio sam je za kosu i dovukao je gore do prljavog poljupca. „Sedi mi na kurac… želim te!“

Popela se na mene i nije mogla da ide polako. U praktično dva tri pokreta telom ona je sela na moj kurac i odmah počela da me jaše i da melje kukovima. Taj glatki, mokri, topli omotač oko mog kurca dok sam klizio u nju bio je kao u najlepšim snovima. Duboko, duboko unutra sam ulazio. Ne postoji zamena za vruću, usku picu stisnutu oko mog penisa dok klizi unutra i napolje. To što je bila ćerka moga brata samo je dodatno podgrejalo osećaje.

Njeno disanje se ubrzalo dok se ljuljala na meni. Zatim sam je uhvatio, premestio je na bok i počeo da se žestoko nabijam u nju dok sam joj stezao sise. Nije prošlo mnogo vremena pre nego što je počela da stenje. Sve glasnije je ton u njenom glasu rastao i odjednom, bez upozorenja, celo njeno telo je počelo da se grči i ona je zacvilila od bolnog zadovoljstva. „Aaaaaah, o bože! O bože tako si duboko!“

Ponovo je počela nekontrolisano da se grči i to me je previše napalilo. Eksplodirao sam u njoj šaljući mlaz za mlazom sperme duboko u njenu vaginu. Naša tela su se harmonično trzala barem nekoliko minuta…. A onda je bilo gotovo. Počeli smo da se ljubimo i ljubimo i ljubimo…. Istražujući usta jezicima. Nije želela da se pozdravljamo već se u jednom trenutku odvojila od mene i izašla iz sobe.

Probudio sam se zbog jakih sunčevih zraka koji su me oslepeli. Ležao sam budan i shvatio da sam još uvek go i otkriven. Na grudima mi je bila poruka: „Super sam se provela sinoć a izgleda da si i ti. Posluži se čime god hoćeš, ima svega u frižideru. Hvala još jednom za svu pomoć. Vidimo se uskoro. Ljubim te.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)