mama ga prima u čmar

Moja majka je imala samo devetnaest godina kada me je rodila i oduvek sam smatrao da je ona najlepša žena od svih majki, bilo da je sedela na klupi na igralištu ili plesala doterana na nekoj zabavi. A onda sam i sam napunio devetnaest godina i otkrio sam da postoji još jedna prednost u tome što imam mladu i seksi mamu. Ona nije samo moja majka, ona je moja najbolja prijateljica – moja ljubavnica.

**

Bio sam odsutan tokom svog semestra na faksu pre nego što sam se vratio na nekoliko nedelja za novogodišnje praznike. Izgubio sam nevinost na maturskoj večeri tako da se ne može reći da sam bio opasno iskusan jebač. U svakom slučaju, ta veza nije preživela leto, a ja sam bila previše zauzet obavezama da bih čak izlazio mnogo.

Stigao sam nešto ranije dok je moj tata još uvek bio na poslu. Kada sam ušao u kuhinju, nevino prateći miris kolačića koji se peku u rerni, pogledao sam preko majke novim očima. Ona je plavuša sa dugom kosom i divnim sisama, sa dupencetom u obliku srca. Gledao sam često to dupe kako rasteže farmerke ali ranije nisam obraćao pažnju na to, makar ne na seksualan način. Sada je sve u vezi sa njom izgledalo novo.

Video sam njene sočne usne, i rupice od smeha na obrazima. Svakako nije škodilo što su gornja dva dugmeta njene bluze bila otkopčana, a mogao sam da vidim nagoveštaje onoga što je bilo ispod. „Mama!“ Rekao sam i odjednom smo se grlili, snažno i prisno. Rekla mi je kako joj je drago što me vidi. Čak je pustila suzu ili dve, zarivši lice u moje rame. Zatim mi je dala majčinski poljubac u obraz koji se odjednom promenio u nešto sasvim drugo. ljubljenje mame sa sinom

Nisam siguran ko je inicirao taj prvi poljubac usnama. Verovatno sam to bio ja i samo sam blokirao sećanje na to. Ali umesto da me snažno ošamari po licu, ona je jebeno gurnula svoj jezik u moja začuđena usta. Sledeće što se sećam, ona dugmad bluze su se otkopčavala, i ubrzo je bila gola do struka osim veoma slatkog belog pamučnog grudnjaka. Ruke su mi se susrele iza njenih leđa.

Pročitajte i ...  Seka Puši Uspavanom Bratu 5. Deo

„Dozvoli mi.“

„Uhhh, da, naravno sine…“ rekla je tako tiho da sam jedva čuo, više uzdah nego bilo šta drugo.

Petljao sam po kopčama i njene sise su bile slobodne. Sve ovo zvuči previše neverovatno, kao neki san… ali mi smo bukvalno trčali do spavaće sobe. Ruke su mi se tresle dok sam se svlačio pred majkom prvi put u životu kao odrastao muškarac. Nisam mogao da se otrgnem od prizora kako se pojavljuje majčino telo dok je skidala pantalone i svlačila ljubičasti donji veš. Izgledala je blistavo, prelepo, stajala je preda mnom gola, a samo meko svetlo moje lampe pored kreveta igralo je preko njenog zapanjujućeg tela. Usmine su joj bile blago ljubičaste i tek tek razdvojene.

„Bože, mama, ti si prelepa“, rekao sam glasom kao da je preda mnom neka boginja ljubavi i strasti. Njena lepota me je zapravo zabolela u stomaku. Ona se nežno nasmejala. „Ha… Nisi ni ti tako loš, zgodni moj mali…“ zavodljivo je rekla. Tada je ispružila ruku osećajući moj kurac koji je stajao ravno ispred mog stomaka, a sa njegovog vrha je curila od pre-sprema. Pretpostavljam da sam prošao test, jer smo brzo bili na mom krevetu u položaju šezdeset devet, njeno telo iznad mene kako bi mogla da kontroliše kurac na putu niz njeno grlo. mama i sin poza 69

Moja majka je imala mnogo više urođenog talenta od moje bivše i naravno daleko više iskustva od bilo koje devojke mojih godina. Nije prošlo mnogo vremena pre nego što su se njeni mišići grla i vilice dovoljno istegnuli da je primila ceo moj kurac, a usne su joj bile čvrsto pritisnute uz njega. U međuvremenu, zabavljao sam se istražujući svaki delić mamine pice svojim dugim jezikom.

Cela scena je bila tako divna, a ja sam sada bio muškarac, dovoljno star da znam šta želim. Lizao sam preko mamine pičke od šupka do klitorisa i onda ponovo pre nego što sam se nabio jezikom u njen topli otvor. Odmah je svršila ali nije vadila kurac iz usta. Pre nego što sam svršio, izvukao sam se i pažljivo nas oboje prevrnuo.

Pročitajte i ...  Najbolji Seks sam Imao sa Kevom

„Želim da te jebem mama“, rekao sam. „Želim da svršim u tebe. Previše si posebna i predivna za bilo šta manje.“

Mama se užasnula te pomisli. „Moj rođeni sin da svrši u mene? Bez zaštite“ rekla je potpuno drugačijim tonom glasa nego što je do tada pričala. „Ne. Ne, ne smemo.“ Odjednom sam ponovo bio samo dečak čuvši njeno odlučno odbijanje što je značilo da jednostavno nema svrhe kukati, žaliti se ili pokušavati da je nateram da se predomisli. „Ne“ je značilo ne, i to je bilo sve.

Bio sam razočaran a moja erekcija se opustila.

Ali mama je znala kako da me povrati. Znala je šta da kaže, šta da uradi da bi mene – svog sina učinila srećnim. Podigla se, okrenula se, stala na sve četiri, pogledala me preko ramena i počela da masira svoj šupak prstima. Njeni glatki guzovi su se razdvojili tek toliko da mogu da vidim njen uski šupak. „Ovde sine. Ovde uđi, ovde me tucaj, ovde mi radi šta god želiš. Ovde me napuni!“

Jedva da sam mogao da razmišljam, uzjahao sam je, njen šupak je kapao od moje obilne pljuvačke. Umočio sam tek ponovo tvrd kurac između njenih guzova. Zastenjala je postavljajući svoje dupe tako da je sve što sam morao da uradim bilo da guram. Gurnuo sam i polako klizio u njenu zadnjicu. Nije bilo prevelikog otpora jer je bila očigčledno iskusna, ali je bila svakako jebeno uska. mama ga prima u čmar

Ispustila je dubok, strastven jecaj, a ja sam počeo da se krećem. Jebao sam svoju majku, jebao je u guzu! Majčina unutrašnjost me je stezala, držeći me i snažno povlačeći svaki put kada bih povukao kukove unazad za sledeći udar. Posle svih priča koje sam čuo o analnom seksu, nisam mogao da verujem da je toliko lepo. Počeo sam da je tucam sve brže i brže, jaja su mi udarala o njene usmine, a oboje smo stenjali od radosti.

Pročitajte i ...  Sjećanje

Na kvarno sam u jednom trenutku izašao iz guze i nabio se u njenu pičku! Pogledala me je ljutito ali sam samo nekoliko puta nabio kurac u njenu vrelu picu pre nego sam se vratio u čmar. Bilo je božanstveno i čim sam osetio njen orgazam izgubio sam kontrolu. Izbacivao galone sperme u skrivene dubine majčinih creva. Bilo je nezaboravno.

Miris seksa je i dalje ispunjavao sobu dok smo se nevoljno rastali i otišli da se (odvojeno!) istuširamo pre nego što je moj tata došao kući. Nismo želeli da mirišemo na nešto ekstremnije od prazničnog pečenja. Ali od tada ništa nije bilo isto. Ona je postala moja analna drolja. Nisam siguran da li moj tata zna za nas ili ne. Skoro svake večeri ih čujem kako se tucaju u svom krevetu.

Moram da napomenem da su postali neverovatno glasni. Očigledno ih nije briga što ih čujem, i očigledno je da moj tata dobija obilje seksualnog zadovoljstva od tela moje majke. I van spavaće sobe je isto tako jasno koliko se moji roditelji jako vole. Pretpostavljam da je moja majka mlada i vitalna, sa potrebom za seksom koja prevazilazi ono što joj bilo koji muškarac može pružiti. A pošto sam i ja mlad i vitalan, dajem joj sve što mi je dozvoljeno, svaku priliku koju imam. Pička je tatina, guza je moja.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)