tatina nasapunjana kita

„Vatra! Impresioniran sam.“

„Ma nismo to mi uradile.“

„Naš stanodavac ju je založio.“

„Dođi ovamo, ugrej se!”

Pokušale su da ga odvuku do velikog kauča kraj vatre, ali ih je Danko odbio.

„Helena, Sonja, poslušajte me za trenutak.“

„Šta je tata?“ Ozbiljno su zurile u njega.

„Jeste li pogledale vremenske izveštaje kao što sam vas pitao?“

„Ne“, rekla je Helena. „Sonja je zadržavala kompjuter.“

„Samo gledam naše ocene, Hela. Objavljuju ih veoma brzo.“

„A kako ste prošle?“ upita Danko radoznalo.

„Desetke“, rekla je Sonja.

„Opet“, reče Helena.

„Obe? Čak i statistiku?“ iako je Danko znao da ne treba da pita.

„Naravno! Oh, dođi ovamo, dođi ovamo, želimo da ti ispričamo sve o našim predavanjima.“

Danko ih je zaustavio. „Helena, Sonja. Veoma sam ponosan na vas dve“, i tada ih je poljubio.

Bliznakinje su ga zagrlile u sendviču i tresli se gore-dole od oduševljenja. „Hahaha u redu je devojke, ali želim da proverim kakvo će biti vreme.“

Danko je seo ispred kompjutera. Pokušao je da se priključi na internet, nakon što je Helena ispružila ruku i zgrabila čipkaste jarko roze tange sa tastature, ali sve što je dobio bila je poruka „Nije moguće da se povežete na mrežu“.

Upravo u tom trenutku svetla su se palila i gasila. “ Internet ne radi a izgleda da struja neće dugo trajati.“ Izvadio je telefon, nadajući se da će dobiti informacije o vremenu. Bar je to funkcionisalo.

Pročitao je: „Upozorenje o ozbiljnoj zimskoj oluji… Uslovi snežne mećave… Vanredno stanje… Očekuje se tri metra snega… Nestanak struje.“

„U redu, evo šta treba da uradimo. Pre svega, zar vi devojke nemate nešto malo… prikladnije da obučete?“

Obe su bile obučene u oskudne trikoe i tanke helanke.

„Šta je loše u ovoj odeći? Usput, izgledaš stvarno zgodno, Sonja. Volim taj top.“

„HLADNO, devojke, HLADNO. Biće veoma hladno, vrlo brzo.“

Danko je posmatrao malu gomilu trupaca, razmišljajući unapred. „Imate li još drva? Neka, izaći ću pre nego što svi budemo zakopani. U međuvremenu predlažem da odete da nađete neke džempere ili tako nešto.“

Danko je krenuo u ogromno dvorište po drva. Temperatura je sada zaista padala i debela ploča leda se formirala preko nanesenih snežnih nanosa, a povrh toga je i dalje padao jak sneg. Putevi bi bili apsolutno užasni. Znao je da nema šanse da se sutra vrate kući. Grejanje će uskoro biti isključeno. . . a sve što je mogao naći su bili veliki komadi drveta i jedna sekira. Morao bi da ih cepa?

Bio je advokat, da li je uopšte znao da se koristi sekirom? Ali morao je. Večeras će biti debelo ispod nule. Osećao se kao idiot koji podiže tešku metalnu sekiru preko glave. Ali što je više ulazio u ceo proces, više je uživao. Pustio je da mu telo uđe u ritam. Dok se podizao i zamahivao, otkrio je da mu um luta, opsednut podizanjem velike, razbuktale vatre.

Pročitajte i ...  Tatina Ivana 1. Deo

Padale su mu na pamet slike mekih ćebadi i toplih, golih tela koja su sijala na svetlosti. Crvena kosa, bleda koža, grudi sa bradavicama čvrste i uspravne, i lepi zaobljeni bokovi koji su ga jahali dok je besnela snežna oluja. Bože, zar to ne bi bilo lepo. Spor senzualni seks ispred vatre. . . to nije uradio ni sa kim osim sa Bivšom.

Toliko se oznojio da se sada smrzavao. Setio se da je u terencu imao debelo ćebe i borio se protiv vetra da stigne do kamiona. Zamotao je iseckane trupce i vratio se unutra. Opet su se svetla u celom kraju ugasila i upalila. Unutra, Helena je upravo stala na Sonjine noge u spavaćoj sobi.

„Jao Helena! Pazi jebote!“

„Ups!“ njena sestra se smejala.

„Bože, kako mi je drago što su ispiti završeni!“ Sonja je šaputala dok je tražila toplu odeću. „Šta je ovo?“ Njena ruka je pronašla nešto hladno, dugačko i gumeno u fioci komode svoje sestre.

„Oh…“ zakikotala se. „To je dildo.“ Helena ju je gurnula u stranu, kikoćući se.

“ Ovde držim naše igračke.“

„Oh… hmm…“

„Sonja…“ upozorila ju je Helena. „O čemu razmišljaš?“

„Ma… znaš, toliko smo radile poslednjih mesec dana. Nismo se ni malo… zabavljale“, rekla je šapatom, „i to već dugo vremena“.

„Pa nismo izlazile ni sa kim, zar ne? Znaš pravila.“

Zastale su na minut, a zatim uglas rekli: „Kolačić i Slatkiš!“ i pale su na krevet srušivši se od smeha.

„Šteta!“ rekla je Sonja.

„Znam“, prošaputa Helena.

„Nismo ništa još od Marka.“

Pominjanje Heleninog bivšeg dečka dovelo ih je u još veću depresiju. Malo su se valjale okolo, rvajući se, a zatim su mirno legle na krevet, dok je Sonja pronašla Heleninu ruku i držala je. Ćutale su nekoliko minuta, dišući jedna pored druge.

„Dobro je što je tata večeras ovde.“ Helena reče.

„Gde je on bre? Šta mu se desilo?“

U dnevnoj sobi počistile su ogroman nered. Očistile su prostor ispred kamina, naslagale ćebad na pod i gomilale jorgane, jastuke i vreću za spavanje na ogroman kauč na rasklapanje. Vetar je zaista zavijao i Sonja je prišla prozoru, vireći zabrinuto.

„Gde je on Hela? Da idemo da pogledamo?“

Pročitajte i ...  Mamina i Tatina Radoznalica

Odjednom se začuo tupi udarac na vratima i Dankov zadihani glas. „Evo me! Ovde sam!“

Bliznakinje su potrčale do vrata da ga puste unutra, uz divlji škripu vetra i snega. Dankova pažljivo naslagana drva za ogrev ispala su iz ćebeta i on je brzo zatvorio vrata, teško dišući.

„Vau!“ – Bio je uzavreo i hladan u isto vreme, a odeća mu je bila mešavina mokrog i smrznutog leda.

„Tata! Pogledaj se!“

„Dobro sam, dobro sam. Samo, pomozite mi da uđem u spavaću sobu, hoćete li?“

Uvele su ga u spavaću sobu gde se srušio na leđa, raširenih ruku. Morao je da skine ovu odeću. Svakog trenutka će početi da nekontrolisano drhti. Helena je otrčala u kupatilo da pusti toplu vodu pre nego što nestane, dok mu je Sonja razvezala čizme.

„Moraš da se istuširaš tata.“

Otkopčale su mu kaput i skinule ga sa njega. Danko je pokušao da skine duksericu, ali njegove ruke jednostavno nisu htele da urade ono što je želeo. „Devojke, pomozite mi. Samo… skinite mi majicu, hoćete li?“

Helena i Sonja su povukle tešku, polu smrznutu duksericu, a zatim strgnule njegovu natopljenu potkošulju. Na kraju nije imao ništa osim farmerki i pomogli su mu da dođe do kupatila koje je bilo puno pare od tuša.

„Ok, učini mi uslugu i donesi moju torbu da se presvučem kada izađem.“

„Naravno tata. Sada se ugrej.“

Danko je strgao farmerke i praktično zaronio u vrelu vodu i ispustio ogroman uzdah olakšanja. Oh, to je bilo tako dobro. Oh tako prokleto dobro. Mmmmmm. Naslonio je glavu na mlaznicu tuša i samo pustio da mu vrela voda polako vrati toplotu u udove. Bože, tako vruće i savršeno. Posegnuo je za sapunom za telo — od vanile — i namazao sve svoje bolne mišiće od vrha do dna.

Polako se vraćao u život. Iako je bio bolan, osećao se punim energije i živim dok je njegova cirkulacija dovodila krv koja je pumpala na površinu kože i duboko u mišiće. Lice mu je bilo crveno od topline fizičkog napora i bilo je dobro.

Dok se opuštao u milujućoj toplini pare i vrućine, osetio je kako mu penis polako nadilazi, bivajući sve tvrđi i tvrđi dok mu nije virio pod strmim uglom iz prepona. Isuse. Šta se dešavalo s njim večeras? Nije mogao da odoli da svojom toplom rukom obavije debelu kurčinu i ne zastenje. Glava penisa je bila nasilno crvena i curela je pre-sperma sa vrha, želeći ga da bude drkana. tatina nasapunjana kita

Nije mogao da spreči ruku da nežno miluje gore-dole, muzeći malo po malo pre-sperme. Opet je pomislio na Bivšu, riđokosu, ispred vatre, na rukama i kolenima, kako se širi za njega. Milovao je i drkao kurac, zatvarajući oči, zamišljajući njenu toplu, vrečlu picu, kako joj otvara usmine i klizi u tu božanstvenu vaginu.

Pročitajte i ...  Ja i Keva

Zastenjao je, želeći da ne svrši kako ne bi uneredio lepo kupatilo svojih ćerki. Mora da je to sav taj fizički napor, i dolazak sa hladnoće. A takođe nije imao pravi seks već godinu dana. Odupirao se da ne izdrka do kraja, iako je još uvek imao ogromnu erekciju kad je izašao i umotao se u peškir. Napolju su Helena i Sonja šaputale pored vatre dok se njihov otac tuširao.

„Jesi li ga videla, Hela? Kako jedan advokat može biti tako napucan!“

Sonja je vrtela svoju dugu plavu kosu i grickala donju usnu, otvorenih očiju dok je gledala u svoju sestru. Nije mogla da izbaci iz glave sliku fantastičnog tela svog tate. Nije bila svesna da je tako zgodan. Apsolutno savršena ramena i trbušnjaci. Njegove uske farmerke su takođe pokazivale okruglu, zategnutu guzu. Helena je poznavala taj pogled.

„Ne Sonja.“

„Šta? Samo kažem. Tata je hot. Jesi li mu videla grudi?!“

„Da, videla sam.“

Helena je pokušavala da sakrije radoznalost od svoje sestre, ali od nje nikada ništa nije mogla da sakrije.

„Znam da jesi.“ Razmenile su pogled.

„NE Sonja. Nemoj ni ići tamo. Jesi li luda?“

„Šta? Kresnule smo onog profesora, zar ne?!“

„Da jebote ali tata je to Sonja. Tata je!“

„Samo kažem! On je zgodan za čoveka u tim godinama. Veoma zgodan.“

„Ne.“

„Ali prošlo je tako dugo Hela…“ Sonja je prošaputala, trljajući stopalo o sestrino bedro.

„Ššš! Evo ga dolazi. Šta radiš?“

Sonja je ustala i krenula u spavaću sobu, sa zlobnim pogledom na svoju sestru. Helena je odmah ustala da je prati.

„Prestani!“ prosiktala je.

Danko je izašao iz kupatila trljajući mokru kosu uz peškir koji mu je bio oko struka. Kada je otvorio oči, stao je i rekao – „O Sranje!“

Odmah je spustio ruku da sakrije svoju besnu tvrdoću ispod tankog peškira. Bliznakinje su bile ispružene na krevetu i radoznalo ga gledale sa glavama oslonjenim na dlanove.

KRAJ 2. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi

Aaaaaaaa nemoj :)