jahanje kurca svog tate

Sedeo sam i razmišljao o njoj. I dok sam mislio na nju, osetio sam kako kurac počinje da mi se diže. Ta mala seksi plavuša pomutila mi je um, osetio sam kako mi se kurac gura uz pantalone pokušavajući da pobegne. Zavukao sam ruku u džep i osetio ga. Bio je jebeno tvrd. A ni ona mi nije pomagala… svakim danom suknja je bila malo kraća.

Dok je moj penis rastao, počeo sam da ga masiram kroz tkaninu. Svaki dan njena majica je bila sve manja i uža. Tog dana me je posebno pogodila jer joj je suknjica bila tako malena da su se njene plave mekane gaćice videle pod njom!

Otkopčao sam pantalone i moj penis je iskočio. Počeo sam da ga drkam – gore-dole – dok sam zamišljao da ga stavljam između njenih stisnutih malih usmina. Kako mi je disanje postalo ubrzano, počeo sam da tucam svoju šaku, sve brže i brže dok sam zamišljao da je to njena mala pička koju sam tucao. Dok sam se pitao da li je devica ili nije, svršio sam preko cele ruke uz glasno stenjanje. drkanje na poslu

Eto me, sedeo sam u svojoj kancelariji na poslu — prekriven lepljivim semenom! Odrastao čovek od 40 godina! Pa, nijedna žena nije imala takav efekat na mene jako dugo vremena. Imao sam malo opravdanje u tome što je moja žena bila odsutna već više od nedelju dana (bila je u poseti svojoj bolesnoj majci) a mi smo inače imali veoma aktivan seksualni život, tako da ……..

Odlučio sam da je nazovem i vidim kada će se vratiti. Nedostajala mi je, posebno njna moćna pička i njeno telo kojeg se nisam mogao zasititi! „Izvini, i ti meni nedostaješ… ali majci sam i dalje potrebna… nadam se da razumeš“, govorila je dok sam pokušavao da je nagovorim da dođe kući, „Ona je stara i trebam joj. Ti si odrastao čovek… možeš da se nosiš bez mene nekih mesec dana.“

Pročitajte i ...  Letovanje sa Majom

Mesec dan!??? Upravo sam dokazao da ne mogu izdržati ni nedelju dana sam – kako bih, zaboga, izdržao mesec dana?

Preživeo sam ostatak dana, a onda sam te noći sam u krevetu odlučio da uradim nešto povodom mog „problema.“ Dakle, već sledećeg dana, kada je seksi plavuša namerno stala pored mene, osećajući se veoma hrabro, zavukao sam ruku ispod njene male bele suknje. Milovao sam je po goloj zadnjici – nije nosila gaće. Ali umesto da se povuče, ona se pribila uz mene.

Nije bilo neke pripreme ni ničega… prosto sam reagovao na njeno očigledno zavođenje proteklih dana i odlučio sam da odgovorim. Bila je topla, neočekivano topla, čak vrela. Nije bila ni malo uplašena niti nesigurna. Čak se kikotala kurvica mala.

Njeno toplo malo utočište me je pozivalo da ga opljačkam kada je razdvojila noge i malo se naslonila. Kad sam pogledao dole, mogao sam da vidim da je njen brežuljak bio glatko obrijan i mekan na dodir. Dok sam pažljivo gledao, mogao sam da vidim njene male usmine kako se blago otvaraju kao mladi cvetni pupoljak.

Jedan prst sam oprezno zavukao u njenu rupu – očekujući da će mi ošamariti ruku. Naprotiv, uzdahnula je i bila je jebeno mokra! Naslonila se na mene i nasmešila se. Uspeo sam da pronađem njen čvrsti klitić i počeo sam da se igram sa njim. Skinuo sam njen mali kratki top i otkrio da nema grudnjak — zar devojke više ne nose donji veš? lizanje ćerkinih sisa

Njene grudi su poskočile. Gurnula je grudi u mene pa sam spustio glavu i uzeo jednu bradavicu u svoja topla usta i počeo da sisam. Počela je da ispušta male mjauke (kao mače) pa sam nastavio. Sada sam imao dva prsta u njenoj mokroj pički. Otkopčala mi je pantalone i oslobodila moj penis koji je uveliko bio tvrd. Ubrzo je i ona bila potpuno gola.

Pročitajte i ...  Mom Tastu je trebalo Pušenje Deo 1

Imala je 19 godina, visoka, plava i lepa. Dok sam se pitao šta je, zaboga, videla u meni, nagnula se i poljubila me u usta svojim malim jezikom koji se probijao između mojih usana. Dok sam joj uzvraćao jezikom, njene male ruke su radile na mom kurcu. Drkala mi je kurac, gledala me u oči i tiho stenjala. Bio je to jedan od najerotičnijih trenutaka u mom životu.

„Jedva čekam da sednem na tu debelu kurčuinu…“

Opkolila me je jednom nogom sa svake strane. Zatim se, gledajući me duboko u oči, spustila na sam vrh mog penisa. Uhvatio sam je za kukove i snažno je povukao dole tako da je moj veliki kurac ušao skroz do kraja u njenu mokru, čvrstu, mladu malu pičku – sve u jednom potezu! Tada sam gurnuo svoj jezik duboko u njena usta i nastavio da uranjam svoj kurac u nju držeći njene kukove dok je ona skakutala gore-dole po meni – sada više nije bilo povratka! jahanje kurca svog tate

Nije bila nevina, ali je bila veoma uska! Nakon nekog vremena, ona se opustila i počela da uživa u vožnji — poskakujući gore-dole. Bila je veoma iskusna, držala je kontakt očima, stezala je svoje vaginalne mišiće, uzdisala je poput porno glumice. Poznajem je ceo svoj život ali nikada nisam ni sanjao da ću je videti u takvoj pozi i situaciji. A njene sledeće reči su me tek izbezumile: „Svrši u mene… Želim da osetim tvoju spermu.“

Bez potrebe za daljim ohrabrivanjem, gledajući u njene plave oči, svršio sam duboko u njenu picu.

Sedeli smo neko vreme i dolazili sebi dok ja nisam prekinuo tišinu. „Dakle nisi devica? I uzimaš pilule?“

Ona se nasmejala! „Ne tata – ne uzimam pilule i nisam uopšte zaštićena. Želim tvoju bebu u sebi. Uvek sam želela tvoju bebu!“

Pročitajte i ...  Osveta zlobnoj maćehi

Bio sam poprilično šokiran ali kada je videla da sam izbezumljen počela je da se cereka i objasnila mi je da se šali i da je zaštićena. Narednih mesec i po dana redovno smo imali seksualne odnose i imali smo dovoljno vremena da isprobamo sve poze i fetiše koje smo želeli. Čak i kada se moja supruga vratila nastavio sam da jebem svoju prelepu, mladu, seksi ćerku. Ne moram ni napominjati da meni više uopšte ne smeta kada moja žena ide u posetu majci!

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)