Žene za udaju seks

Žene za brak nisu naivne, imaju iskustva i što je najvažnije – tačno znaju šta žele. Prava veza je iznad svega. Kvalitete dobrog čoveka ogleda se u tome koliko može da vam ponudi izvan materijalnih stvari. Upoznavanje, posebno online, može biti zbunjujuće i morate da se zapitate koje kvalitete žena želi od muškarca. Ono što žene traže kod muškaraca zavisi od toga kakav brak žele da imaju. Ako žene žele zrele i pouzdane muškarce, to je zato što žele brak koji je oslobođen nezrelih emocija. Traže sigurnost i bezbednost a ne zbunjenost i neznanje.

Žene za brak i Posvećenost. Žene za udaju romantik

Vezivanje može značiti mnogo toga. To bi moglo značiti obećanje da ćete ostati jedno sa drugim do kraja života. To bi takođe moglo značiti da se svesno trudite da vaša veza funkcioniše. Siguran muškarac se ne plaši nijedne vrste posvećenosti i veze. Uvek će se truditi da vam pruži ono što zaslužujete. Poveravaće vam se, štitiće vas u svakoj situaciji. Sve ove stvari su znak njegove posvećenosti vezi. I njegov ego nikada neće biti uzrok problema u vašoj vezi.

Sigurnost i samouverenost.

Većina muškaraca misli da treba da budu supermodeli da bi privukli ženu. Ali ako pitate žene za udaju šta smatraju privlačnim u muškarcu, jedna od prvih stvari će biti – samopouzdanje. Muškarac može izgledati prosečno, ali biva primećen ako samouvereno uđe u prostoriju. Ljudi prirodno gravitiraju drugima koji odaju auru spoznaje sopstvene vrednosti. Nijedna žena ne želi da mora stalno da podiže samopoštovanje svog muškarca.

Žene za brak vole Duhovite muškarce.

Žene vole muškarca koji može da ih nasmeje. Ne možete biti duhoviti ako niste pametni, a žene vole inteligenciju. Jedna svetska studija pokazuje da nije bitno da parovi imaju identičan smisao za humor. Ono što je važno je da su jedno drugom smešni i zabavni.

Pročitajte i ...  Kako da budeš sugar baby - 7 Saveta

Važno je da je Dobar ljubavnik.

Seks je veliki deo svake veze, a posebno braka i stoga postaje veliki faktor u tome šta žene zahtevaju. Ono što žena želi od muškarca u braku je neko sa kim ima zdravu seksualnu hemiju. Trebalo bi da oseća jaku seksualnu privlačnost prema svom partneru da bi verovala u zajedničku budućnost. To takođe znači da se veoma ceni kreativnost u krevetu. Žene za udaju spremni

Nema ništa gore nego kada veza ili brak uđu u seksualnu kolotečinu. Kada sve postaje monotono, isto i dosadno. Bez obzira koliko moćno deluje ta misionarska poza, i ona dosadi ako je jedina stvar koja se koristi. Žene traže ljubavnike koji se ne boje da unesu novine u spavaću sobu. Da li u vidu neke predigre, novih poza, seksi igračaka ili rekvizita. Seksualni život uvek mora biti svež.

Žene za brak – Zaključak.

Žena koja je spremna za brak svakako je otvorena za kompromise i svesna je da svako ima mane. Ali postoje neke osobine koje ona želi u svom muškarcu i koje čine osnovu svake zdrave i trajne veze. Zreo i pouzdan partner ukazuje na vezu koja će obema ponuditi mogućnosti za rast i razvoj. Za svaku kuću važan je dobar temelj, e pa te osnovne stvari i osobine važne su za dobar, zdrav brak.

IZVOR: https://devojke.net

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)