erotske price tata cerka

Ela je bila prelepa devojka duga plava kosa sa prelepim plavim očima koje su smijale od lepote bledog lica jer imala je jako bled ten kože vrlo je bila sklona znojenju što se lako dalo primetiti na njenom licu zbog bledog tena i njenih predivnih usana, sjaj od znoja sa njenog bledog lica zajedno sa njenim predivnim plavim očima činio je njenu lepotu još izražajnijom!
Ona njena mlađa sestra njena majka i njen otac su bili ugledni članovi jedne jako stroge religije sex prije i izvan braka prljav prostor rečnik ili bilo šta što je nemoralno bilo je strogo strogo zabranjeno i Ela je bila u tome duhu odgajana ali Ela je imala veliku tajnu u svom srcu što je činilo da se često sramila sama sebe, naime Ela je bila jako Zaljubljena u svog rođenog oca!
Kao da nije bilo dovoljno to što je bila zaljubljena u čoveka koji je bio u braku sa drugom ženom što je bilo nezamislivo u njihovoj crkvi još je taj čovek bio njen vlastiti otac!
Ela je često osjećala sram u sebi radi toga ali u njenom srcu zaljubljenost u vlastitog oca je bila sve veća i veća do te mere da je počela raditi još jednu nezamislivu stvar, često je gledala porniće na temu otac i kćer i trljala svoju pičku ko luda gledajući to i zamišljajući svog vlastitog oca.
Uskoro njeni prsti sa njene nježne rukice nisu bili dovoljni tako da je počela turati stvari u svoju pičku zamišljajući da je to oćev kurac u njoj.
Njena zaljubljenost u vlastitog oca je rasla iz dana u dan sve više i više počela je biti ljubomorna na svaki poljubac i dodir koji je on delio sa svojom suprugom njenom majkom.
erotske price tata cerka
Konačno nije više mogla izdržati želju za seksom i ljubavi sa svojim rođenim ocem rešila je preuzeti nešto što je viđala u pornićima koje je gledala i tako jedne nedjelje kada je znala da će on biti kod kuće radi posla koji je trebalo da završi a majka joj i sestra da će biti u crkvi rešila je otići u kupatilo i pravit se da misli da je sama kod kuće i izaći iz kupatila potpuno gola da izazove tatinu reakciju na njenom mlado golo tijelo.
Došao je trenutak bila je kupatilu potpuno gola uzbuđena i nervozna kako li će reagirati on hoće li mu se sviđati, hoće li biti ljut ili ko zna šta sve se vrtilo po njenoj glavi!
Čekala je ali on nikako da izađe iz sobe bio je na kompjuteru a ona sve očajnija te se dosjeti da baci na pločice plastični držač za njihove četke tako da izazove njegovu reakciju i da izađe iz sobe i provjeri šta je to palo na pločice u kupatilu.
Bacila je snažno dole od pločice plastični držač nervozno je čekala moment tišine osjećala je kao sate kad konačno duboki muževni glas njenog oca se čuo u hodniku.
Tata: ELA ELAAA ELAAA?
Glas je bio sve bliži i bliži odjednom kucanje po vratima od kupatila.
Tata: “ ELAAA JESI LI TI UNUTRA? “
Nervozno je šutila uplašena uzbuđena i sa osjećajem sramote sve izmješano u njenim emocijama.
On otvori vrata i pogled mu zastane na njeno potpuno golo mokro mlado tijelo sišu e čvrsta 2 sa ružičastim bradavicama na njenoj bledoj koži i potpuno glatka pičkica sa malenim usminama koje su se rumenile na njenoj bledoj koži.
Tata: “ ELAAA POBOGU DJETE PA ŠTA SE NISI JAVILA AKO SI POTPUNO GOLA?“
Ljutito se prodera na nju zgrabi peškir sa vješalice i baci je prema njoj
Tata: “ DRŽI ODMAH DA SI SE PREKRILA I ODMAH DA SI SE OBUKLA I ZAŠTO JE TO NA PODU?“
Ljutito je vikao i upiro prstom na plastični držač koji je bio na pločicama kupatila.
Ela istrčati iz kupatila pravo u svoju sobu uplakana i osramoćena slomljenog srca jer zaista je bila mnogo zaljubljena u svog oca, bacila se na svoj krevet zagrlila svoj jastuk i plakala lile su suze iz njenih predivnih plavih očiju.
On potpuno zbunjen i od jednom posramljen u svojim mislima da je pomislio kako je telo njegove ćerke tako zgodno a ona tako prelepa krene za njom u njenu sobu.
Tata: “ hej Elice ljubavi oprosti što sam povikao ali moraš biti pažljiva znaš da nije uredu da te rođeni otac gleda golu?“
Ela tužna i osramoćena sa jecanjem u njenom glasu i ogromnim suzama koje su se izlevale po njenom prelepom licu odgovori.
Ela: “ o’oooprosti o’oooprosti tata ja sam tako tako odvratna ja ja sam sramota za našu kuću i ti misliš da sam ja gadna znam zzznam i da sam odvratna zbog zbog toga toga“
Jecajući je govorila Ela.
Tata: “ hej hej hej prestani plakati znaš da to nije istina i dobro znaš da si ti najlepša devojka u gradu stvarno ne znam zašto takva reakcija i znaš da meni smiješ sve reći! Ima li nešto što te muči Ela?“
Smirio je ton glasa dok je njegov pogled lutao po njenim golim guzovima.
Ela: “ ako ti stvarno kažem u čemu je problem onda ćeš stvarno mislit da sam naj odvratnija ćerka koja postoji “
U suzama i sa jecanjem je odgovarala Ela.
On sjedne pokraj nje na njenom krevetu stavi ruku na njena leđa i blago je počne milovati po leđima gledajući u njene zgodne mlade gizove te joj odgovori.
Tata: “ Elice moja zaista mi možeš sve reći ja sam tvoj otac plus u Efežanima 6:4 kaže očevi ne razdražujte svoju djecu, nego ih odgajajte i poučavajte usmjeravajući ih u skladu sa božjim načelima“
Dok joj je citirao bibliju njegove su ruke milovale njena gola leđa a ona plakajući dohvati bibliju i otvori je.
Ela: “ ali tata znaš li stavak iz postanak 19:34 gde Lotova ćerka priznaje da je spavala sa njim?“
Ela stidljivo kroz plač odgovara.
On je uhvati za ruke okrene je prema sebi uzme bibliju iz njene ruke i stavi je na krevet kraj njeno jastuka i gleda je pravo u njene predivne plave oči znoj sa nježnog lica se pojačavao čineći njeno prelepo lice da svjetluca poput filmske glumice nježno je uhvati ispod usana i šapne joj dok mu se kurac počeo budit u njegovim gaćama.
Tata: “ da znam Elice ljubavi moja ali znaš da im je to bio greh i da su bile ukorene radi toga?“
Ela opet počne plakati ogromne suze iz njenih plavih lepih očiju.
Ela: “ Znam tata zato i jesam odvratna osoba i grozna ćerka mora da se sramiš i da ti se gadi zbog toga što imam takve grešne misli “
On poliže suzu sa njenog lica i poljubi skroz kraj usana skoro da je i u usne poljubio te je upita.
Tata: “ Ela reci mi iskreno jesi li se zato skinula gola i nisi mi se htjela javit jer si htela da te jebem? “
Ela prvi put u životu čula je svog tatu kako psuje srce joj je ubrzano lupalo a pička počela da vlaži kao nikada prije raširila je svoje noge i dog je grizla svoje usne tiho je rekla sa širokim osmijehom i otvorenim očima koje su gutale očev pogled.
Ela: “ d-da, d-da tata h-hoću!“
On se ustade i svuče sve sa sebe potpuno gol sa skroz tvrdim debelim i ogromnim kurcem ispred rođene ćerke raširi joj noge još više i počne se nameštati između njenih nogu sa svojom kurčinom, Ela nije skidala pogled sa tatinog kurca potpuno uzbuđena iz pičke joj je curilo od uzbuđenja, nije mogla verovati da se konačno događa i da će joj se san ostvariti da je jebe rođeni otac u kojeg je godinama bila ludo zaljubljena sve više i više.
Ela: “ Tata kako si ogroman“
Uzbuđeno kaže Ela dok je tata mlatio kurcem po njenom stomaku i tljao po njenoj goloj glatko pički. On je počeo ljubit u usne i kad je gurnio svoj ogromni debeli kurac u svoju ćerku pita je.
Tata: “ Ela ko je to ogroman ili da pitam šta to?“
Uz osmjeh joj je polako širio pičku dok ga je zabijao lagano u nju Ela je uzdisala glasno stenjala od uzbuđenja i kroz totalno uzbuđeni ton glasa odgovai mu.
Ela: “ t-tvoj, t-tvoj kura-aaac tata AAAAAHHHH“
On je počeo sve dublje nabijati na svoj kurac stiskajući njene guzove vidila se nabreklina od njegove kurčetine na njenom stomaku, gurnio je jezik u njena usta i ljubio je dok se navada kurcem u rođenu ćerku.
Tata: “ Ćero moja sram te bilo znaš da je grijeh psovati kakav je to rječnik pred rođenim tatom?“
Namignuo joj je dok je išao svojim golim kurcem u potpuno sada otvorenu mokru vlažnu pičku rođene ćerke na njenom krevetu.
Kurac mu je bio toliko ogroman i debeo da je Ela stenjala tako glasno dok je on jebao čvrsto ga obgrlivši svojim nogama i gurajući njegovo tijelo i njegov kurac nazad u sebe svaki put kad bi se tata odgurivao od nje da bi mogao iznova ubadati ćerkinu glatku pičkicu.
Ela: “ t-tatice oprosti mi što psujem ali tako me dobro jebeš tajooooo kako ti je dobar taj tvrdi kurac“
Govorila je kroz stisnute zube i sa svojim noktima u njegovim leđima gurajući ga nogama sve bliže ka sebi da je mogla celog bi ga progutala sa svojom pičkom koliko je bila vlažna i uzbuđena.
Ela: “ TATA JEBI ME JEBI ME TATA KAO ŠTO JE LOT JEBAO SVOJU ĆERKU JEBI ME TAJO JOJ KAKO TE VOLOM TATICE“
Glasno je vikala Ela, njena mlada pička prelepo lice njene reči i činjenica da je to njegova rođena ćerka toliko ga je uzbudio kurac mu je počeo podrhtavanje u njenoj pički spreman da svrši stiskao je njene guzove i nabijao se u njenu pičku gledajući u njene mlade sise dok je jebe njeni sokovi cure niz njegovu kurčinu.
Tata: “ Ela ćeri moja bojim se da mora da ga vadim van inače ću svršiti u tebe!“
Ela se smješkala poput male kurvice stiskajući ga svojim nogama i rukama čvršće i bliže na sebe primajući tatin debeli kurac osjećala je kako joj se maternica otvara.
Ela: “ JEBI ME TATA JEBI ME MOLIM TE NE VADI GA VAN SVRŠI U MENE“
On je bio potpuno van sebe snažno se nabijao duboko sa kurčetinom u ćerkin mokri klizavi pičič dok mu je ona stenjala na uši.
Ela: “ postanak 19:36 tatice tamo piše tako je Lotova ćerka zatrudnela sa svojim ocem molim, tata molim te napravi mi djete i pobjegnemo daleko od mame i oženi me tata ja sam ja sam ja sam zaljubljena ludo u tebe“
Dok je on nabijao svoj debeli kurac u svoju ćerku a Ela govorila nezamislive stari on počne svršava u njenu maternicu sa kurcem duboko nabijenim u ćerkinu pičku njegova jaja su punila njegov kurac spermom a njegov kurac iz glavića je punio ćerkinu golu pičku direktno u njenu plodnu mladu maternicu!
….nastavit će se.

Pročitajte i ...  "Tata, To je pravi Poklon!"

Hej pišite ako želite nastavak priče!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Zabranjena ljubav”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)