gledao mamu kako je rastura gazda apartmana

gledao mamu kako rastura gazda apartmana

Poštovani, odlučio sam da sa svima podelim nešto što sam doživio prošlo leto i ni sam ne znam zašto sam do sada šutio.
Naime ja sam Igor imam 23 godine. Ovo što ću ispričati je istina i desilo se prošlo leto na moru.

Na more smo išli ja mama i tata u Hrvatsku u Novalju. Tri dana pred put tata je morao zbog bolesti kolege sa posla da otkaže i na more smo otišli ja i mama.
Moja mama se zove Radmila i svi je zovu Rada. Klasična je žena ima 46 godina i zna da se utegne nekad, ništa posebno ali sve ženeu sexy kada se utegnu, to znate. Smjestili smo se u samom centru u finom apartmanu, gazda apartmana je bio u stanu blizu nas.

Rada je žena finih oblina i očuvanog tela, farba se u crveno. Mama je došla u suknjici laganoj iznad kolena tigraste boje i štiklama. Odmah sam primetio da gazda apartmana je odmerava ispod oka. Da ne dužim sa pričom sve se desilo jednog popodneva, treći dan našeg letovanja. Ja sam išao na plažu a mama je rekla da nije dobro i da će da se sunča na balkonu. Obukla je kupaći kostim plave boje iz dva dela i mazala se uljem kad sam izlazio.

Nakon sat vremena na plaži setio sam se da nisam poneo telefon i vratio sam se u apartman da bi se javo curi.

gledao mamu kako rastura gazda apartmanaVrata apartmana su bila zaključana. Pomislio sam da moja mama Rada spava jel je bila loše pa nisam hteo da je budim i odlučio sam da se popnem do balkona koji je bio na drugom spratu i bilo je lako doći do njega. Popeo sam se do balkona i ušao. Ali na moje iznenađenje i vrata balkona su bila zatvorena i ako su uvek otvorena zbog vrućine. Tada sam zavirio u apartman i na prvi pogled se zgrozio.

Pročitajte i ...  Mama se Potpuno Promenila 5. Deo

U mojim očima do tada draga, lepa i poštena mamica Rada je bila nagužena na kauč a gazda apartmana ju je držao za gole guzove i nabijao se u nju svom snagom. Donji dio kupaćeg je bio na podu, gornji na njoj i imala je papuče na štiklu kao klompe one. Jedna noga je bila na podu stojeći a druga dignuta na kauč. Tako nešto sam viđao samo na pornićima. Gazda ju je krvnički guzio bez milosti dok seona uvijala, zabacivala glavu i vrištala. On ju je po koji put ošamario po guzovima, stiskao joj dupe i malo sise koje je vremenom izbacio van.

On je rekao:
„Znao sam Rado da si željna kurca čim sam te vidio i čim si došla bez muža“
Ona je samo stenjala glasno. On je nastavio:

„Uhh kako si dobra, vi Srpkinje ste takve kučke, dosta dobro se jebete“.

To me je malo uvredilo ali i palilo što je tako razvaljuje. Jaja su mu lupala od udara od mamu. Moram da priznam da mi je srce jako lupalo i da mi se digao. Tada je izvadio kurac i počeo da je malo udara po guzu a ja sam video da on ima veliku i debelu kurčinu, onakav sam vidio samo u pornićima marke Brazzer kod onih profesionalaca.
Tada sam se prepao da me neće videti, okrenuo sam se i otišao.

Vratio sam se nakon dva sata. Mama je ležala u krevetu i reka mi je:
„Igore,ja ću da spavam popila sam tabletu jel me glava boli“
Rekao sam:
„Dobro mama“

gledao mamu kako rastura gazda apartmana


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Varalica”
  1. Uuuh, bravo, i ja sam uzivao u maminim tucanjima sa strane i još više je voleo zbog toga. Tati nikad ništa nisam rekao a mamu sam čuvao na sve načine.

  2. I moja mama se tucala sa strane i to sa crncem studentom iz Kenije. Još više sam je zavoleo zbog toga i nikad nisam rekao tati. Čak sam i zavoleo crnca što tuca mamu i smatrao sam da mama pripada njemu a ne tati. Nekoliko puta sam se pravio da spavam dok je crnac tucao mamu na kauču preko puta. Kad god je mama vikala „ne u mene“ a crnac nije vadio nego punio mamu, ja sam svrsavao u gaće a da ne pipnem kurac.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)