jebanje mamice

Jedno popodne majka mi je sva uplakana rekla da namjerava da zajedno samnom iznenada otputuje kod oca u Crnu Goru. Radio je već treću godinu u brodogradilištu u Bijeloj, i posljednjih mjeseci sve se rijeđe javljao, a novca je slao sve manje i manje. Do majke su doprle glasine da se otac, tada četrdesetsedmogodišnjak povezao sa jednom raspuštenicom Crnogorkom i da mu ona izvlači sav novac. Ja sam tad imao 23 godine, studirao sam agronomiju, majci je bilo dvadeset godina više. Otac je bio markantan muškarac, jednostavno žene su se lijepile za njega. A majka, niža za glavu od njega, ali jako zgodna sa podužom kestenjastom kosom, povećim grudima i jako lijepim tijelom. Znam da su oboje vatreni, često sam dok je otac bio kući slušao njihove ljubavne seanse, ponekad i virio. Otac je bio prilično obdaren, ali majka je bila posebna priča. Voljela je maženje, predigru, voljela je oral, voljela je da dominira. Nekoliko puta sam je gledao kako divlje jaše oca i pri tome veoma glasno uzdiše, komentariše osjećaje i vrišti kad svršava. Da budem iskren nikad nisam primijetio da je bila u vezi sa nekim drugim. Ali jesam je znao posmatrati kako u kadi prepunoj vode uživa po čitav sat. Jedanput je izašla iz kupatila i tom prilikom zaboravila dildo, veliku plastičnu imitaciju kurca. Znala je da sam to primijetio, jer sam ga uzeo u ruke, omirisao, potom oprao, obrisao i stavio na veš mašinu.

jebanje mamiceMajka je često naveče, kad znamo da niko neće doći kući bila odjenuta kao da će na spavanje. Velike bradavice stršale su joj ispod spavaćice, uvijek je nosila gaćice koje su pokrivale pola guze. To me je ludo palilo.
Autobus za Herceg Novi krenuo je iz Banja Luke u 21 sat. Sjeli smo, bio je septembar, kraj sezone, u autobusu nije bilo mnogo putnika.

Mislio sam da majka spava.Svoju bedru čitavom dužinom pripila je uz moju nogu. Ja se malo odmaknem, ona se opet pripije. Kad je stvarno zaspala glava joj je pala na moje rame, probudio sam je i rekao joj da ću otići na drugo sjedište da ona može spavati. Nije mi dozvolila, samo me pomilovala po licu i ubrzo mi stavila glavu u krilo. Ono što me tad mučilo je pitanje da li je majka osjetila da mi se kurac jako digao. Vjerovatno jeste.Oko 2 sata iza ponoći pokrio sam je svojom trenerkom, zavukao sam joj jedan kraj iza guze, pokrio je sve do vrata.Onda sam joj stavio ruku ovlaš na kuk, kao da trenerka ne spadne. Bilo je zaista lijepo putovati, nisam tu noć oka ni sklopio.
Stigli smo na odredište i smjetili se u Đenovićima, kod nekih starijih ljudi. Iznajmili smo dvokrevetnu sobu. Majka je nakon što se istuširala i malo pospremila rekla da idemo do govornice nazvati očevu firmu. Nazvala je portirnicu, ubrzo je otac bio na drugoj strani žice.

Pročitajte i ...  Majka iz snova

-Do kada radiš, mili, upitala ga je?
Kao i obično do pet, odgovorio je.
Kako si ti, kako je tamo, upitao je.
Pa kao i obično, brinem se što te nema, rekla je.

Tačno u pet došli smo pred kapiju firme. Ja sam sjeo na klupu pedeset metara dalje, majka je nervozno šetala. Otac je izašao, ne primijetivši nas ii uputio se pješice ka odredištu. Išli smo stotinu metara za njim. I onda šok. Pozvonio je, izašla je podebela plavuša, desetak godina mlađa od oca, zagrlila ga na ulazu i poljubila. Majka je počela plakati, namjeravala je da ide pozvoniti, da pozove oca, ali sam je ja rasperio.
Vratili smo se u Đenoviće, i počeli ćutati, jedno od drugog. Otišao sam do obližnje prodavnice, kupio hladnog piva i litru crnogorske loze. Pijuckao sam cijelo veče pivo, majka je iz boce navijala lozu i neprestano plakala.

-Majko, osveti mu se. Imaš priliku,lijepa si i zgodna. Evo ja ću se cijelu noć negdje izgubiti, prošetaj,snađi se.
-Ti si lud, odgovorila mi je. Kakve sam sve prilike propustila, vjerujući svom kretenu.Suđeno mi je da se patim i venem, odgovorila je.Nakon šeste boce piva morao sam često u toalet na pražnjenje, a onda sam se istuširao i vratio sam u šorcu. Majka je za to vrijeme popila iz boce sigurno za četiri prsta loze. I ona je otišla pod tuš i vratila se ljepša nego ikad. Obukla je svijetloplavu gotovo prozirnu spavaćicu. Sise su joj se izazovno klatile, bradavice probijale, gaćice ocrtavale. U pola 11 ugasili smo svjetlo i pošli svako u svoj krevet. Ćutali smo, razmišljali o ocu i nismo mogli zaspati. Okretali smo se u krevetima do u beskonačnost. Spavaš li, upitah je. Ne, ja ne mogu, a ti spavaj, odmori se malo.

Ustao sam, ponovo otišao do toaleta i u povratku sjeo pored majke, na njen krevet. Milovao sam joj kosu,dodirivao rame.Drhtala je, jecajući tiho.Stavila mi je ruku preko koljena i vrtila prstima u krug.Bila je jako nervozna.U jednom trenutku se malo okrenula, tako da su joj blicnule bijele gaćice u sobi osvjetljenoj od ulične rasvjete. Nije popravljala spavaćicu, znala je da gledam, osjetio sam jako, prejako uzbuđenje.

Pročitajte i ...  Gresi Moje Majke

Stavio sam joj ruku na bedru, nadnio se nad njeno lice,poljubio je u obraz i šapnuo, pokušaj zaspati, idem u svoj kreve. Zagrlila me je jako i rekla ostani pored mene, ovako mi je prijatnije. Ruka je i dalje bila na njenoj bedri, pomjerao sam je kao neprimjetno i uskoro sam je držao za kuk. Okrenula se, legla do zida i rekla , ima dovoljno mjesta lezi pored mene, slobodnije se osjećam. Tako je bilo. Legao sam na bok okrenut majci. San ju je hvatao, ona se popmjerala i u jednom trenutku guza joj je bila u mom krilu. Stavio sam joj ponovo ruku na bedro i lagano je milovao,onako gotovo bezazleno. Ali iz minuta u minut ona se pripijala uz mene, tako da je moj dignuti debeli kurac bio podobro oslonjen na njenu guzu.Skinuo sam ruku sa bedre, izvadio ga iz gaća i onako slobodnog joj naslonio na gaćice. Vratio sam ruku na bedro, a onda je prebacio preko struka. Mislio sam da spava, ali uvjerio sam se da je budna kad je uzela moje prste u svoju ruku i počela ih milovati i onda cijeli moj dlan stavila sebi na stomak. Milovao sam je kružno po stomaku, i krenuo bojažljivo više. Odlučio sam da idem korak dalje i već sam stavuio ruku na desnu sisu. Počela je jače disati, nije se opirala, samo je nekoliko puta jako uzdahnula.

-Kako su ti lijepe sise, rekao sam joj šapatom.
-Vodim računa o sebi, odgovorila je i ponovo zaćutala. Pomjerio sam ruku i ponovo joj stavio na bedro, klizeći ka rubu gaćica. Već sam je držao za guzu, uvukao sam prste ispod ruba gaćica i odlučno potražio šumicu. Okrenula se na stomak, ćuteći. Mazio sam joj guzu, pridigao se i stavio joj ruku među noge. Blago ih je razmakla i uzdisala sve glasnije. U jednom trenutku osjetio sam na prstima da je premokra, jako sluzava dole. Ustao sam , svukao šorc, stao iza nje i pokušao joj svući gaćice. Ćutala je, malo se odigla od kreveta i pomogla mi da je što lakše svučem.Okrenula se na leđa, ukazao se predamnom prelijepi crni trugoa, sa usminama kao iz bajke. Milovao sam je, ona je uhvatila moj nabrekli kurac i rekla , zar je moguće, pa veći ti je mnogo nego u oca. Ljubio sam joj stomak, a potom i čupavi trougao, a onda sam jezikom osjetio njenu vlagu. Majka se zabavljala sa mojim kurcem, milovala ge, pridigla se na lakat i lagano mi počela lizati glavić.

Pročitajte i ...  Mamine Gaćice me Pale 2. Deo

Nakon pet minuta bez i jedne progovorene riječi, kleknuo sam joj među noge, razmakao ih maksimalno i u sekundi ušao u nju do jaja. Zaječala je, pustila jak krik, obuhvatila me i nogama i rukama i rekla jebi me što jače, željna sam kurca, pregorila sam. Svršila je za dva minuta i zatražila da me jaši onako kako ona zna, kako sam je gledao sa ocem. Jebala me grublje nego što sam mislio, zabacivala glavu unazad i glasno ječala. A onda ponovo njeno svršavanje , tišinu noći parali su njeni glasni uzdasi. Na kraju je kleknula na krevet, pa sam je uzeo otpozadi, jako kao mlad pastuv. Rekla je istresi slobodno sve u mene. Tako je i bilo, uskoro je uslijedila prava erupcija oduševljenja, svršavali smo istovremeno, ja sam je jako stezao za velike sise i ječao kao nikad do tada. Te noći pojebali smo se još tri puta. Sutradan smo se kupali i mazili u vodi i ponovo divljali cijelu noć.

Ocu se nismo javili, krenuli smo treći dan noćnim autobusom. Ovaj put gurnula mi je ruku u trenerku i izdrkala mi, a onda ga lagano obrisala vlažnom maramicom.
Dugo smo kod kuće spavali u njenom bračnom krevetu, jebali smo se neprestano. Čak i kad sam se oženio, morao sam dva puta sedmično doći da je zadovoljim. Sada joj je 60 godina i još uvijek se dobro drži. Otac se vratio, žive gotovo odvojenim životom. Ponekad je odvedem u drugovu garsonjeru, dobro se izjebemo ,olakšamo se i vratimo svako svome životu.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Uplakana”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)