Incestne price ujak jebe sestricinu

Mirjana je ćerka moje sestre. Lijepa je i zgodna, pomalo mršuljava, ali sa povećim sisama i još uvijek pomalo bubuljičavim licem. Još kao srednjoškolka počela je zadavati probleme roditeljima. Iako odlična učenica ekonomske škole povezala se sa jednim oženjenim, deset godina od nje starijim čovjekom. Dodatna nevolja je u tome što je bio pijanac i kavgadžija.

Po završetku četvrtog razreda njeni roditelji poslali su je kod nas, u drugi grad na sedam dana. Moja ćerka mlađa je od nje godinu dana i još je išla u školu, pošto je bila treći razred. Supruga je to jutro radila, ćerka je otišla u školu, a ja sam čitao novine i ispijao drugu jutarnju kafu. Između mene i Mirjane bio je lamperijom pregrađen zid sa kaubojskim vratima koja su se otvarala na obje strane. Radio sam tu sedmicu popodnevnu smjenu, inače zaposlen sam u jednoj redakciji.

Odjednom kao da sam začuo krupnije disanje i blage uzdahe.

Incestne price ujak jebe sestricinuZnao sam odmah da se Mirjana probudila i da se igra ili sanja neki vrući san. Odmah pored mene bila je rupica od vrža na jednoj letvici od lamperije. Vješto smo je maskirali
malim goblenom. Smakao sam goblen i stvorio idealan pogled. Mirajana je ležala na leđima, noge je skupila u koljenima, raširila ih i igrala se sa svojom pičkicom.

Od njenih nogzu do mene nije bilo više od jednog metra. Drugom rukom trljala je svoje velike sise, oblizivala je usne i žmirila. Nema sumnje da je uživala, ali ne u potpunosti. Bila je sama u svojo igri. Na prstima sam otišao do frižidera i natočio sebi hladan konjak. Ispio sam jednu čašu na eks, a potom se počeo sladiti drugom. Mirjana je bila sve glasnija.

Nisam bio svjestan situacije u kojoj se nalazim. Iako mi je rođaka i dosta mlađa od mene, jako sam se uzbudio. Kurac mi je skočio, čini mi se da je bio još veći nego što je bio uobičajeno. Otišao sam na prstima u toalet, skinuo gaće i obukao crveni svileni šorc bez postave. Kurac mi je pulsirao, jaja su mi bila pretvrda iako sam prethodne noći dobro obradio suprugu dok je Mirjana bila u gradu sa mojom ćerkom.

Pročitajte i ...  Prva Iskustva

Bila je na pola puta do vrhunca.

Gubila je kontrolu i sve jače disala. Uživao sam motreći kroz rupicu. Počeo sam se i sam dirati i nakon drugog konjaka donio odluku. Povukao sam vrata ,ušao u malu prtegrađenu sobicu i upitao, Mirjana dušo, da li je sve u redu. Je si li dobro. Povukla je brzo pokrivač na sebe, ispružila noge,
pocrvenila jako i rekla:

– Izvini ujko sanjala sam neobičan san i malo se zagrijala.
-Ne brini zlato, izaći ću, a ti ako imaš momčića pozovi ga pa riješite problem. U meni imaš saveznika.
-Pa znaš da nemam,znaš da se moji protive vezi sa Daliborom.
-E pa dobro, onda ja odoh vani, a ti uživaj, rekao sam, a znao sam da neću nikuda iz stana.

Zatvorio sam vrata i potom jako otvorio i zatvorio vrata boravka. Mislila je da sam otišao u drugu prostoriju i nastavila sa igrom. Sada je već srednji prst bio u
pičkici. Vrtjela je guzom, grizla usne i sve jače uzdisala. I mom strpljenju se primicao kraj.

Ponovo sam ušao, pomilovao je po licu i rekao, nevaljalice mala.

Samo se patiš tako sama, obuci se i izađi u grad, ima momaka na svakom koraku.
Nije više krila uzbuđenje. Pokrila se, ostavivši drugu ruku dole ispod pokrivača i rekla, ma nema veze, strpiću se, ali molim te o ovome nikome ni riječi.
Sjeo sam kraj nje i ohrabrio je da sam na njenoj strani.
-I ja sam bio nevaljal kad sam bio mnlad, i sad ponekad zametnem ujni tragove i odem na stranu. Pa živa smo bića i imamo svakakve potrebe.

Nasmijala se i sklopljenom šakom me malo udarila u mišicu lijeve ruke.
Otkrio sam je i vidio da i dalje ruku drži na pičkici. Bila je poremokra, osjetio se jak miris mlade pičke. Gledala me je u oči i iščekivala moju reakciju.

Pročitajte i ...  Snežna noć sa Sestričinom

-Kako si lijepa i sočna. Kako si zgodna. Kako ti je lijepa pičkica, sise su ti kao u porno zvijezde, obasipao sam je komplimentima. Stavio sam joj ruku na stomak, a potom smaknuo njen dlan sa međunožja.

Poljubio sam je u pupak, a potom tačno u pičkicu. Jeknula je i rekla nastavi, ne prekidaj, malomi nedostaje.

I dok sam joj lizao butine i pičkiocu uvukla mi je ruku u šorc kroz nogavicu i uhvatila me za jaja, a potom i za kurac.
-To je ono ujko što mi nedostaje. Kako ti je lijep i snažan kurac, podebeo i tvrd. Svukao sam se i legao pored nje.

Ljubio sam joj sise, vrat, a potom je uslijedio dugi poljubac. Onda sam je opkoračio preko grudi i stavio joj glavić ispred usta. Oblizala ga je i primila ga halapljivo u usta. Podsjećala me više na iskusnu damu nego na tek svršenu srednjoškolku.

Razmakao sam joj noge, ušao među njih i polako joj glavićem trljao klitoris. Zabacila je glavu unazad i grizla usnu. Kad sam poštimao glavić napravio sam mali trzaj i glavić je već bio u njoj. Onda sam ga polako i nježno stavio do pola i jakim trzajem strpao do jaja.

-Jao majko moja, kako mi je lijepo, počela je komentarisati i grepsti me noktima po guzi. Pritiskala me je na sebe, istovremeno me obuhavtivši nogama oko struka. Jebao sam je u jednakom ritmu, a onda ubrzao. Par puta sam izbjegao svršavanje, a onda sam je položio na koljena i strahovito joj sjurio otpozadi. Držao sam je za sise i nabijao.

Svršavala je kao mala kurvica i govorila, to jebi me ne prestaj.

Puni me tim debelim kurcem. To je ono o čemu maštam. Okretao sam je na sve strane i punio i na kraju odklučio da joj spermu prospem po licu. Uprskao sam joj i oči i usta. Bila je pomalo smiješna.
Ispio sam još jedan konjak i otišao do kupatila. Natočio sam kadu vode i pozvao je. Sjela mi je na kurac i uživala. Ljubio sam joj rame i napravio veliku fleku. Nabijala se jako i govorila sve što joj padne na pamet.

Pročitajte i ...  Jebulja

Rekla mi je da slobodno svršim u nju, pa šta bude. Tako je i bilo. Još dugo smo se ljubili i mazili nakon istovremenog svršavanja, a onda sam ustao obrisao se i izašao u grad. Jebali smo se i narednih šest dana, sve bolje i bolje, luđe i luđe. Ona je danas u braku, ima predivnog čovjeka, intelektualca i slatku ćerkicu.

Dogovorili smo se da se ponovo, s vremena na vrijeme pojebemo. Ugradila je spiralu i jebe se još luđe, slobodnije i jače. Priznala mi je da je zahvaljujući meni
i mom kurcu zaboravila onu bitangu Dalibora. I da je stekla novo nezaboravno iskustvo.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “To je ono ujko što mi nedostaje”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Osobni kontakti

Aaaaaaaa nemoj :)