ćerka prima kurčinu

Kada je seks sa Ivanom završen, ja sam se priključio svojoj familiji na kupanju. Kad smo se vratili u dom naših domaćina Ivana, Stanko i ja smo se ponašali kao da se ništa nije dogodilo, a dogodilo se svašta!

Celu noć naravno nisam mogao da zaspim misleći na sve što se desilo prehodni dan. Kada je jutro svanulo jedva sam čekao kada ćemo ponovo na kupanje, da sa Ivanom i Stankom odem na još jednu partiju jebačine, međutim… Kada je ustala Ivana pozvala me je u svoju sobu na razgovor, mislio sam da me zove da ugovorimo gde ćemo se jebati danas, ali nije bilo tako.

U sobi je bila Ivana, a na sebi je imala belu majicu i istobojne gaćice na sebi, koje za divno čudo nisu bile tange, nego sasvim obične. Čim sam ušao Ivana je progovorila: ,,Tata pozvala sam te da razgovaramo, jer meni i Stanku treba tvoja pomoć”, kada sam je čuo svašta sam pomislio, pa čak i da je u drugom stanju! , , Reci kćeri u čemu je problem? ”, upitah ja znatiželjno IVANA:,, Ti znaš Milicu, Stankovu mlađu sestru, e u njoj je problem!”

JA:, , Kakav problem može biti sa Milicom, da vas nije zatekla na gomili? ? ? ” IVANA:”Ne bre, nije nas zatekla, nego Stanko hoće i nju da jebe, a ona je lezbejka ima devojku, a i ja joj se sviđam!!!” JA:”Ha, ha nisam znao da Milica voli curice, a jel je Stanko nešto pokušao oko nje, mislim da joj malo da do znanja da je želi i kako znaš da joj se sviđaš? ? ?

”IVANA:Ma nije Stanko ništa pokušao plaši se njene reakcije, a pre neku noć je došla u moju sobu i hvatala me za grudi, jer je bilo mnogo toplo pa sam spavala u tangama, kada sam se malo promeškoljila izašla je iz sobe. ”

JA:”Evo dušo moja kako ćemo, ti ćeš sa Milicom da danas kada mi krenemo na kupanje, da kreneš u izlazak gradom, obućićeš se malo slobodnije, da bi se ona popalila na tebe, kada mi odmaknemo ti ćeš reći da je vrućina, i da želiš da ostanete same u kući, ako te želi pristaće odmah, a onda Stanko vas zatiče na gomili i ona mora da mu da svoju mačkicu da ne bi rekao roditeljima. ”

Pročitajte i ...  Otac koji Klizi u Ludilo

IVANA:, , Pa tata ti si divan, sad ću da zovem Stanka da mu kažem, a šta ćeš ti tata da radiš svo to vreme? ” JA: Ja ću sa svojom ženom i njenom familijom da budem na kupanju, kao svaki porodični čovek.

”IVANA: ,,Tata molim te hoću da i ti budeš sa nama, jel će Stanko da cepa Milicu, a moja mačkica će biti ne napunjena, molim te tata, molim te……. ”’ JA:, , Važi ćeri biću i ja sa vama. ”

IVANA:,,Jupiiiiiiiiiiii” Nije me bilo teško ubediti da se priključim tom grupnjaku, a Milica je bila srednjoškolka, izuzetno zgodna, niža rastom, sa plavom kosom i malim sisama. Tokom dana Stanku je svideo moj predlog i krenuli smo u akciju… sexy mlada plavuša

Kada su devojke krenule svojim, a ostatak porodice svojim putem, Stanko me je zamolio da mu navodno pomognem da ode u susedni grad po neke delove za auto, naravno to je bio samo blef da bi krenuli u naše incest orgije.

Tokom puta Stanko je bio nervozan, jer bi trebalo da pojebe svoju sestricu, a ja sam mu govorio da znam kako mu je, jer je meni isto tako bilo kada sam trebao da pojebem Ivanu. STANKO:”Jel si video tečo, kako su se obukle kada su krenule, Milici je ispod mini suknjice navirala tanga, to me je mnogo popalilo…”

JA:”A jesi li video Ivanu, onaj crni šorts, a kada sedne jasno ispadaju crne tange iz guze, a deklte gore, da ga mrtvom podigne, skoro pa se bradavice vide…” Kada smo konačno stigli kući, lagano smo se ušunjalu unutra, pošto su devojke ostavile otključana vrata, uzdasi zadovoljstva su dopirali iz Miličine sobe, a onda je Stanko skupio hrabrost da uđe….

Pročitajte i ...  Prelepa sam Barbika

STANKO:”Šta radite tu kurve jedne!!!!, kako vas nije sramota!!!” MILICA:Nemoj bato molim te nikome da kažeš, uradiću sve što želiš? ? ? ”

STANKO:, , Hoću da Vas jebem obe”, govorio je Stanko dok je Milica plakala, a Ivana se iskusno pokrila poteljinom, kao juče i čekala nastavak. MILICA:, , Nemoj bato, ja sam nevina, nikada nisam imala seks sa muškarcem, volim žene” STANKO:, , Ja ću da ti uzmem nevinost, da ne ostaneš nevina, da ostetiš i muškarca, a posle da kažeš sa kim je seks bolji, sa muškarcem ili ženom?”

jebanje ćerke u ustaNakon malo premišljanja Milica je bez mnogo izbora uzela Stankov kurac u usta i počela neiskusno da ga puši, a Ivana je izašla iz sobe i krenula sa mnom u njenu sobu. Odmah je strpala moj kurac u usta, a ja sam se zabavljao njenim dojkama , a onda sam je položio na krevet i krenuo da obrađujem njenu mačkicu, polako natenane.

Kada je Ivana bila spremna, ušao sam u nju, jebali smo se tako u misionarskoj pozi, Ivana je lagado dahtala, a u drugoj sobi Milica je vrištala, izgleda da joj je Stanko dobro uterao. Kada je Ivana doživela orgazam, predložila mi je da odemo u njihovu sobu da vidimo šta je sa Stankom i Milicom.

Kada smo ušli unutra bilo je dosta krvi u posteljini, a Stanko je laganim ritmom širio Milicinu mačkicu. Iznenadili su se kada su nas videli, posebno Milica koja nije videla mene kada sam došao sa Stankom verovatno od straha.

Ivana je krenula da diže moju kitu iz mrtvih, a Milica i Stanko su otišli do kupatila da Milica opere krv. Kada su se vratili Ivana je već jahala mene, a Stanko je rešio da Milicu jebe u dupe tako da joj je namazao čmar i krenuo u ”novi proboj”.

Pročitajte i ...  Odrastanje na Dedinoj farmi

Videvši njega dobio sam ideju da i ja Ivanu zabiberim od pozadi, naravno nije se bunila, lagano sam joj namazao čmar i krenuo da ja nju jašem sad. Nakon desetak minuta Stanko se oglasi: STANKO:, , Tečo, hajde da promenimo devojke? ? ” Bez razmišljanja sam pristao, sada je Milica bila ispred mene naga, nije obrijala pičkicu tako da je dlaka bilo svuda, dok moja ćerka nije imala ni jednu na sebi.

Prvo sam Milici lagano olizao mačkicu i igrao se sa njenim klićom, a onda sam lagano ulazio u nju. Bila je normalno uska, lagano sam je jebavao i ulazio u ritam, ona je neiskusno disala i često se gušila tako da sam morao da prekidam polako. ćerka prima kurčinu

Na drugoj strani sobe, na fotelji, Ivana je jahala Stanka. Kada sam izašao iz Milice, rekao sam da mi drka dok ne svršim, a i Stanko je bio blizu, s tim sto je njemu Ivana sada pušila i čekala njegovo seme.

Stanko je ubrzo uprskao Ivanu po licu i sisama, a onda je Ivana pritekla Milici u pomoć i uzela moj kurac u usta, kada je došlo vreme da se svrši svršio sam Ivani na lice, a malo sam uprskao i Milicu, čisto onako da osteti ukus spreme.

Nakon ovog iskustva, ova četvorka se jebala još nekoliko dana na raznim mestima, u obližnjoj šumi(gde sam video prvi put Stanka i Ivanu), pa je Stanko od druga uzeo ključ od vikendice pa smo se tamo malo ”igrali”, a onda je došlo vreme za povratak kući.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)