lizanje sestrine ribice

Moja sestra Ceca je godinu dana starija od mene i izuzetno slatka mala brineta. Super telo sa solidnim grudima. Oči su joj mešavina zelene/braon boje, a usne su joj izuzetno živahne i punačke. Naravno, nisam primećivao ništa od ovoga sve dok nisam ušao u neke godine kada su seks i masturbacija bili glavna stvar u mojim mislima.

Što se mene tiče visok sam oko 180, srednje građe, tamno smeđe kose, iste mešavine zeleno-smeđih očiju. Moje ime je Bojan. Ja sam bio pušač, ali sam se naravno uvek krio od roditelja, baš kao i Ceca. Ona bi se svako jutro ušunjala u moju sobu i, očigledno znajući moj štek, uzimala bi po dve tri pljuge iz kutije. Nije mi smetalo, a kada bih je i čuo uvek bi se pravio da spavam.

Zapravo, pažljivo sam posmatrao njeno telo kroz polu prozirnu spavaćicu iz neposredne blizine. Sačekao bih dok ne izađe iz sobe, a zatim bih spustio bokserice i započeo jutro žestokim drkanjem. Uvek sam imao dobru zalihu maramice ispod kreveta baš za takve situacije.

**

Iako je godinama bila u vezi, Ceca je još uvek živela sa nama kod kuće kada je napunila 20. godina. Baš za 20-ti rođendan skupio sam dovoljno hrabrosti da joj kupim jedan poseban poklon. Sačekao sam dok nikog nije bilo u blizini pre nego što sam joj prišao.

„Kako to da mi ti jedini nisi ništa kupio za rođus?“

„Ma jesam… samo sam želeo da se sva rodbina izgubi… poklon je poseban i želeo sam da ti ga dam kad smo sami.“ rekao sam i predao joj mali paketić koji je bio u svečanom celofanu. Njeno lice se ozarilo. „Otvori kasnije kada budeš sama“, rekao sam, blago pocrvenevši. Ceca me je poljubila u obraz, a zatim otrčala u svoju sobu.

**

Prošlo je nekoliko dana tokom kojih Ceca uopšte nije spomenula poklon. Ovo me je zabrinulo i osetio sam se nelagodno. Da se nije uvredila? Da li sam uradio pravu stvar?

Kasnije te večeri, kada su naši roditelji izašli, Ceca mi je prišla. „Nisam imala priliku da ti zahvalim za poklon. Da li bi moj mlađi brat voleo da me vidi u njemu?“

Sada se meni lice ozarilo ali i vilica mi je pala do poda: „Da!“ odgovorio sam, ne shvatajući koliko sam glasno i nestrpljivo to rekao.

Pročitajte i ...  Zgodna Mama

„Dođi u moju sobu za pet minuta.“

Prošlo je verovatno samo dva minuta pre nego što je nestrpljenje preovladalo. Pokucao sam na njena vrata i rečeno mi je da sačekam trenutak. Posle minut dva Ceca je otvorila vrata. Nosila je top koji je stisnuo i stegao njene sise, a dole je imala izuzetno kratku suknju crvene boje. Uvela me je unutra.

„Sada ćeš da vidiš kako mi stoji tvoj poklon.“ seka u seksi tangicama

Ceca je sela na ivicu svog kreveta, zatim se zavalila i podigla suknju do struka. Male roze prozirne tange koje sam joj kupio izgledale su veličanstvenije nego što sam mogao da sanjam. Njene sočne usmine su se nazirale kroz tanki materijal i stvorile su mekani cameltoe pritiskajući se uz tkaninu. Taj prizor je bio kao iz nekog porno časopisa.

Tada sam podigao pogled na njeno lice i oči. Osetio nešto toplo i pohotno u njima. Odmeravao sam celo njeno telo i delovala je da uživa u mojim pogledima dok mi se kurac u šorcu dizao. Koliko sam mogao da vidim sekina pička je bila glatko obrijana.

A tada sam začuo njen glas: „Možeš me poljubiti ako želiš.“

Ustao sam na noge i njene oči su se usmerile na moju erekciju koja je sada bila primetna. Prilazio sam polako, dajući joj šansu da me odbije i da se predomisli… Nagnuo sam se napred preko njenog tela, noge sam postavio između njenih, i tada su nam se usne srele i dotakle. Oboje smo držali oči otvorene ali osećao sam se kao da gledamo jedno u drugo.

Postao sam svestan obrisa njene pičke kako klizi na moju erekciju. U međunožju i preponama mi je gorela vatra kakvu nikada ranije nisam doživeo. Eksplodirao sam jebote! Čvrsto pritisnut uz Cecu, postao sam svestan izuzetno vlažnog, lepljivog osećaja u šorcu. Ceca me je još jednom poljubila po usnama i ja sam se tada udaljio korak dva unazad.

Iz nekog razloga Ceca i ja više nismo pričali o ovome. brat i sestra poljubac

**

Ceca se nakon nekoliko meseci udala za svog dugogodišnjeg dečka. Veoma brzo, za samo nekoliko godina dobila je dvoje dece. Tokom tih godina ja i seka smo izgubili kontakt. Čuli bismo se jednom u nekoliko meseci i to na kratko. Tako da me nije ni čudilo kada ju je muž napustio, očigledno je ta veza bila propast i on ju je maksimalno kontrolisao, udaljivši je od porodice i prijatelja.

Pročitajte i ...  Tucala sam se sa bratom

Na telefonu zvučala je veoma tužno i molila me je da je posetim i da budem sa njom neko vreme. Kada sam je ugledao, činilo se da se neizmerno razveselila. Oko 20h tog dana odvela je decu i uspavala ih. Kada se vratila bila je u kućnom ogrtaču i sela pored mene. Bilo je veoma udobno, divno je mirisala dok se pribila uz mene i mazila me.

Sve je delovalo nevino i prisno dok nisam osetio njenu ruku na svojoj butini. Uzvratio sam i počeo da mazim i masiram njene glatke gole butine. Bilo je divno ali nisam želeo da idem dalje od toga pa sam je poljubio i poželeo joj laku noć.

**

Sledeći dan smo ceo proveli u divnom parku u predgrađu. Smejanje, druženje i pogledi. Mnogo puta bi me poljubila u usne dok deca ne gledaju i pohvalila me da sam lep i zahvalila mi što sam uz nju u ovom teškom periodu. Uveče, ponovo je otišla da uspava decu. Međutim, kada se vratila nosila je na sebi mali gornji deo i tu onu istu mini suknju.

Mogao sam da osetim kako nešto oživljava u predelu mojih pantalona. Sela je pored mene a noge postavila u moje krilo i mazila me njima. Povremeno bi podizala noge ka mom licu a ja bih tada nežno poljubio glatku kožu njenih listova i stopala. Trzanje u gaćama sada je preraslo u puno pulsiranje. Počeo sam jače da ljubim njenu unutrašnju stranu butine, krećući se prema gore.

Kleknuo sam na kolena i prvo što sam ugledao bila je ona divna roza, providna tanga, još jednom zategnuta čvrsto preko te sočne pičkice.

„Vidim da i dalje čuvaš moj poklon.“

„Naravno, obučem ih kada se osećam napaljeno…“ – tada mi je prišla i šapnula mi: „a onda masturbiram dok mislim na tebe!“

Kurac mi je tada bio u punoj erekciji! „Da li si ih ikada nosila za nekog drugog?“

„Ne budi glup. One su posebne…“

Nasmejavši se nagnuo sam se napred, otvorio sam usta i obavio međunožje njenih tangi. Osećao sam kako se njene usmine nežno otvaraju uz moj dodir. Tange su postale izuzetno vlažne, pa sam ih povukao na jednu stranu. Lagano sam jezikom prešao oko njenog natečenog klitorisa, a onda sam počeo da je ližem i sisam svuda po glatkoj ribici. lizanje sestrine ribice

Pročitajte i ...  Nakon bratovog venčanja

Ceca je počela da stenje, a ja sam zabio jezik duboko u njenu rupu. Odjednom se celo njeno telo ukočilo, njena bedra su čvrsto stisnula moju glavu. Ovo je trajalo oko 20 sekundi. Dok sam podizao glavu, Ceca je počela da cepa moje pantalone u pokušaju da ih skine. Dobio sam poruku i skinuo sam ih. Smještajući se još jednom, uzeo sam njene prekrasne grudi u usta, sišući i nežno grickajući njene bradavice.

Osetio sam kako me Cecine ruke hvataju za kukove. „Jebi me Bojane!“ Ostavio sam tange na njoj, ali sam ih povukao na jednu stranu. Trljao sam svoju ogromnu erekciju o njen klitoris i usmine. Pljunuo sam na vrh njenog klitorisa a potom izvukao i u jednom pokretu nabio kurac u sestrinu pičku! Unutrašnjost njene rupe bila je toliko topla, vlažna i primamljiva, da sam odmah mogao da osetim da mi se jaja stežu.

Cecini kukovi su pravili pokrete koje nikada ranije nisam iskusio. Bila je iskusna i vrlo dobro je znala kako da se pomera, kako da zavodi pokretima, kako da se nabija na tvrd kurac. Doživela je još jedan orgazam uz reči – „napuni meee…“

To je bilo to, eksplodirao sam!

Nakon nekoliko trenutaka osećao sam kako zadovoljstvo postaje sve intenzivnije. „Volim te Bojane, uvek sam te volela.“ rekla je sa suzama u očima.

„I ja tebe volim seko.“ odgovorio sam ništa manje iskreno.

Strastveno smo se poljubili, a onda nastavili da se jebemo kroz noć. Budućnost ne možemo da znamo, ali smo bili sigurni da ćemo je graditi zajedno.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)