Stidljiva za Avanturu

Možda nisam najlepša ali i ovakva ja nemam uspeha. Previše stidljiva previše povučena i imam neki strah da nisam dovoljno dobra. To se promeni vremenom kada sa nekim provedem dovoljno dugo vremena i kada se skontamo. Ali to su prijatelji a ne partneri. Partnere sam imala retko i kratko.

Zdravo svima, ja sam Nadica 🙂 kao što vidite veoma sam nasmejana i slatka. Ne mogu da se poredim sa drugim devojkama koje imaju tu prirodnu lepotu i seksipil ali sam od njih verovatno pametnija. Volim da čitam da učim da se obrazujem.

Lepo je videti zaljubljene parove oko mene i to mi uliva nadu da ću jednoga dana i ja naći svog princa. Kada me pitaju šta tražim ja uvek kažem – avanturu, jer nemam hrabrosti da priznam da u sebi duboko zapravo žudim za ljubav i da me neko voli ovakvu kakva jesam. Stidljiva za Avanturu

Moja iskustva do sada su ne baš interesantna. Recimo moj prvi dečko je smatrao da previše ćutim. Jedan nakon njega je rekao da nisam dovoljno ženstvena a treći da sam štreberka. Nakon svega toga i uz pomoć moje najbolje drugarice ja sam počela malo po malo da se menjam. Pre svega odeća i obuća.

Počela sam da osim haljinice i suknjice i tada sam dobijala više pažnje. Muškarci vole da vide tako nešto ali mene je ponekada sramota pa se posle par dana vratim u svoje farmerice i široke majice. Međutim sve sam opuštenija kako vreme prolazi i kako mi se javljaju mnogi. Opuste me i čak mi neki kažu da sam lepa i seksi hehe.

Znam ja šta oni žele ali lepo je znati da si makar nekome privlačan. Moj poslednji momak je bila moja najduža veza. Nije bio zaljubljen u mene ali to nije krio. Želeo je nešto drugo a meni nije smetalo jer sam i ja bila znatiželjna. Hvala mu na iskrenosti.

Pročitajte i ...  Dokaz da su godine samo broj

E da, iskrenost. OVDE u mom OGLASU sam i napisala da je iskrenost ključna stvar za mene. Ako si iskren i ako mogu da ti verujem, tada i ja postanem opuštenija i to mi pomaže da budem ona prava ja – nasmejana, vesela i zabavna 🙂 javite mi se slobodno.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)