lizanje seke

Peđa je oduvek bio sladak sa svojim plavim očima i plavom kosom. Ali kako je rastao, njegov klinački izgled se menjao, jagodice su mu postale više isklesane, kao i telo. Svaki put kada bi ga Tina ugledala bez majice, zamišljala je sebe kako se liže njegove trbušnjake i ide sve niže i niže. Tina nikada nije videla njegov kurac, ali njegovo izbočenje koje se napinjalo na njegovim trenerkama bilo je dovoljno da zna da njen mlađi brat i nije baš tako mali.

Sada sa 18 godina, on je zaista bio muškarac. Pitala se koliko je seksa imao, ako ga je uopšte imao. Nikada nije imao devojku, barem ne da je ona znala. I sama Tina je bila konvencionalno lepa, dugih preplanulih nogu i čvrste zadnjice. Njene sise su bile njena najbolja karakteristika, čak i malo prevelike za njeno vitko telo. Često su joj misli lutale, razmišljajući o njenom mlađem bratu koji sisa, liže i gricka njene bradavice.

Ona je odlučila da ne nosi grudnjak po kući, tvrdeći da joj je tako udobnije. U stvarnosti je želela da Peđa vidi njene bradavice. Provela je dosta vremena zadirkivajući ga, noseći šortseve koji su joj stezali dupe i grlili njenu pičku. Tina bi ostavljala vrata kupatila otvorena i polako se svlačila, nadajući se da je on posmatra. Čim bi stigla pod tuš, njeni prsti bi odmah protrljali njen klitoris, a druga ruka povlačila bradavice. Duga plava kosa joj je padala preko ramena, kapljice vode kapale su duž njenog tela, sve do njene uvek čisto obrijane pice.

Sledećeg dana Tina je opet nosila svoju preusku odeću, ljubičasti top i sivi šorts. Njena majka se ponovo žalila na to za vreme doručka. „Ne razumem zašto osećaš potrebu da šetaš okolo u takvoj odeći draga“, prekorila ju je njena majka.

„U tome mi je udobno“, rekla je Tina, „šta ti misliš, Peđa?“

Njegove oči su prvi put za vreme doručka skrenule ka njenom licu, a crvenilo mu se povuklo po vratu i obrazima. Tina je lizala ivicu kašike dok mu je gledala u oči. „Mislim da izgleda dobro u tome mama“, rekao je Peđa glatko, polako gutajući. Tina ga je zamišljala kako je grabi i jebe ispred njene uštogljene majke na kuhinjskom stolu. Pička ju je bolela od želje i diskretno se trljala po ivici stolice. Njen brat joj je sada definitivno zurio u grudi, a bradavice su joj istezale tanak materijal malene majice.

„Mislim da bi trebalo da se presvuče“, tvrdila je njena majka.

„Dobro,“ Tina je uzdahnula, izišla je iz kuhinje, pazeći da Peđa može da vidi njeno dupe dok je to činila. Skinula je gornji deo kada je stigla u svoju sobu, i otišla da čačka po fiokama tražeći grudnjak. Začulo se kucanje na njenim vratima, pretpostavila je da je majka došla da je izgrdi.

Pročitajte i ...  Počelo je Kao Mali Fetiš 3. Deo

„Uđi“, rekla je nevoljno. sisata guzata sestra

Ali nije bila mama, bio je to Peđa koji je zurio u nju. Zaboravila je da ne nosi ništa na sebi i njene grudi su bile na vidiku, bradavice su bile čvrste, malene. Peđa je brzo pokrio oči.

„Šta je bilo?“ Tina je radoznalo upitala: „Nikad ranije nisi video sise?“

„Mama kaže da možeš da siđeš kada obučeš nešto prikladnije“, rekao je Peđa, „a kad već pitaš ne, nisam uživo.“

Njen mlađi brat nikada nije video grudi! On je zaista bio nevin uprkos svom izgledu!

„Pa zašto ih onda ne pogledaš?“

„Ne bih trebao“, promrmljao je, držeći ruke na očima, „nije ispravno.“

„Hajde… To može biti naša mala tajna“, rekla je slatko. Prišla mu je i sklonila mu ruke s očiju, spustivši ih na svoje sise. Celo lice mu je bilo crveno. „Sada pomeraj ruke“, uzdahnula je. Njegove ruke su se kretale same od sebe, povlačeći i masirajući njene grudi, prstima nežno četkajući njene bradavice. Spustio je pogled, a onda nije mogao da ga skloni. „Da li ti se sviđaju moje sise?“ Pitala je, a njene gaćice su postale momentalno mokre.

„D… Da“, rekao je, ponovo gutajući.

„Vidim“, odgovorila je, spuštajući ruku nadole, dlanom dodirujući izbočinu koja je rasla. „Nikad nisi bio sa devojkom, zar ne?“

„Nikad“, rekao je posramljeno.

Sklonio je ruke sa nje. Tiho je zastenjala u znak protesta. „Pa, znaš Peđa… ja bih te mogla naučiti?“ Promrmljala je, vraćajući se na maženje obrisa njegovog penisa kroz pantalone.

„Ne“, rekao je kroz tihi jauk, „To… to nije u redu.“

„Hajde Peđa… nemoj da zaboraviš da ja sam tvoja starija sestra, moj je posao da te naučim svim stvarima. Dođi večeras u moju sobu, sigurna sam da ćeš biti odličan učenik“, rekla je i namignula mu.

**

Došla je ponoć i Tina nije bila sigurna da li će Peđa doći, ali je ležala na svojim ćebadima potpuno gola, trudeći se da se ne dotakne. Bilo je tako teško ceo dan, njih dvoje su se kradom odmeravali kad god su mogli. Mogla je da zamisli njegove ruke na svojim grudima, i stavila je svoje tamo polako ih masirajući.

„Počinješ bez mene?“ pitao je Peđa sa vrata.

Tinine oči su se otvorile, ali nije stala. „Razmišljala sam o onome što je bilo jutros“, rekla je i shvatila da njen brat nosi samo bokserice, „da li želiš i ti da se podsetiš?“ Zatvorio je vrata, požurio do njenog kreveta i popeo se na njega, odmah ponovo stavivši ruke na njene grudi. Tina je glasno zastenjala, okrećući kukove prema gore. „Ovo je tako pogrešno“, promrmljao je.

Pročitajte i ...  Razvaljivanje seke

„Nemoj stati“, cvilila je.

„Obećala si da ćeš me naučiti“, rekao je Peđa.

„Naravno“, rekla je. „Već radiš dobar posao. Šta misliš šta trebaš sledeće uraditi?“

Peđa joj je pogledao grudi. „Da ih ližem?“

Tina je jedva podnosila svoje uzbuđenje. „Vrlo dobro braco.“

Neodlučno se nagnuo i lizao oko njene areole. Ugrizao joj je bradavicu a onda počeo da sisa. Tina je sada stvarno stenjala. Usredsredila se na njegovu izbočinu, njegovu erekciju koja raste.

„Šta je sledeće?“ upitao je.

„Sledeće“, rekla je, „moraš da se skineš. Uradio bi to za mene?“

„Naravno…“ čim je skinuo bokserice kurac mu je iskočio. Tina je ostala u šoku jer penis njenog brata je stajao uspravljen, dugačak i debeo. Bio je potpuno obrijan. Nije mogla da čeka, sagnula se i prešla jezikom preko vrha. sisa bratova jaja

„Šta to radiš?“ Zastenjao je.

„Pušim ti kurac jebote, znaš li šta je to?“ Upitala je.

„Ma naravno da znam ali… zašto?“

Rukama mu je tiho kotrljala jaja. „Pa trebam svemu da te naučim ali trebaš i ti uživati mojim umećima“, sagnula se i oblizala mu stegnuta jaja. Omotavši usne oko kite svog brata, polako je klizila jezikom oko glavića i počela da klati glavom gore-dole. Uzimajući koliko je mogla u usta, njena pica je gorela pa je spustila slobodnu ruku i počela da trlja klitoris.

Peđini jauci su postajali sve glasniji, a njegov penis je počeo da se trza, pa je Tina sklonila usta od njega. Ipak, ona ga je nastavila drkati. „Tina… možda bi trebalo da prestanemo. Mi smo brat i sestra.“ – savest ga je bockala.

„Ali zar ne želiš da te naučim više?“ pitala je, „radiš tako dobar posao.“

Činilo se da se Peđa tada odlučio, nagnuo se i pritisnuo usne na njene, njegov jezik je ulazio u njena usta. Kada se povukao rekao je, „Kako da učinim da se moja sestra oseća dobro?“ Tina se prevrnula da mu pokaže svoju pičku. Tako iskusna i lepa pička bila je melem za njegove nevine oči. lizanje seke

„Prvo je dodirneš“, rekla je. Peđa ju je uzbuđeno pogledao i spustio ruku nadole. Polako trljajući prstom njene glatke nabore pronašao je njen klitoris skoro odmah. „Sada mi protrljaj klitoris, i ne budi nežan, ja volim kada je malo grublje“, rekla je.

Trnci su joj prolazili niz kičmu dok je nežno trljao, a zatim jače. Tina je počela da stenje, za devicu, bio je neverovatan u tome. „Mogu li da stavim prste u tebe?“ Pitao je, ne mogavši da odvoji pogled od njene pičke.

„Da, da to je sledeće“, rekla je Tina.

Peđa je nežno uvukao prst u nju i počeo da je jebe prstima. Tada je Tina gledala kako se njen mlađi brat sagnuo i počeo da joj sisa klitoris. Zabacila je glavu unazad, a orgazam joj je rastao u stomaku. „Sjajno braco, nastavi“, stenjala je. Noge su joj se tresle dok je svršavala, a mlađi brat joj je rado hvatao sokove ustima.

Pročitajte i ...  Erotske price incest

„Oh Tina“, zajecao je, „tako si jebeno ukusna.“

„Hoćeš da me jebeš sada?“ pitala je, nije mogla da se zaustavi, „Potreban mi je moj mali brat u sebič.“

Pogledao ju je srećno, podižući se. Njegov penis trljao se o njene nabore, njeni sokovi su ga podmazali. Pritisnuo je svoj kurac na njen ulaz. „Molim te, nabij ga u mene, molim te“, preklinjala je Tina, prestala se ponašati kao učiteljica.

„Zaista? Moja starija sestra želi moj kurac?“ upitao je Peđa sa mnogo grubljim glasom nego ranije.

„Šta?“ – upitala je zbunjeno.

On je počeo da je udara kitom po klitu. „Molim me kučko jedna. Molim me da te izjebem!“

Totalno zbunjena i izgubljena u trenutku ona je čak osetila i mali strah. „Molim te. Molim te. Jebi me brate“, rekla je. jebanje sestre žestoko

Peđa ju je uhvatio za vrat i zabio se žestoko i precizno u nju, odmah počevši da je tuca sve brže i brže. Držao joj je ruku oko vrata i gladno je poljubio. „Voliš da te mlađi brat jebe?“ Pitao je, „da te njegov veliki kurac ispunjava?“

Tina je naravno shvatila da je sve bila fasada… da on ne da nije nevin nego je očigledno imao mnogo iskustva. Samo je mogla stenjati kao odgovor dok je njegov kurac ulazio i izlazio iz nje. „Volim da punim svoju sestru, napuniću te svojom spermom“, rekao je pumpajući sve jače i jače.

Tina je po drugi put osetila kako joj orgazam nailazi. „Volim kad me moj mlađi brat jebe, napuni me spermom braco“, zahtevala je.

Na to je počeo da gura još jače, orgazmi su ih istovremeno pogodili. Tina se tresla dok je njen brat praznio jaja u nju, a njegov penis se trzao sa svakim mlazom sperme koju je prskao. Na kraju se Peđa izvukao, njegov penis prekriven njenim sokovima od pica i njegovom spermom.

„Nevin malo sutra“, uzdahnula je Tina.

Peđa se nasmejao. „O seko moja naivna…“, rekao je i popeo se na nju, „nisam nevin… nisam nevin već duže vreme. Ali hvala što si me naučila.“ – uštinuo ju je za bradavicu i poljubio.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)