tetka masturbira žestoko

Moj muž Danko i ja nemamo dece, pa kada je COVID-19 udario i svi su bili kućama, sin moje sestre nas je zamolio da dođe kod nas da razbije dosadu. Složili smo se naravno. Danko je mislio da bi bilo dobro imati nekoga da mi pravi društvo pošto je on bio vozač i nije mogao da obavlja svoj posao od kuće kao mnogi u vreme pandemje.

Moj sestrić Slobodan je imao 19 godina, ali je bio jako stidljiv i tih. Nije baš najbolji sagovornik. Odlučio je da ostane dve nedelje, a prva nedelja je u najboljem slučaju bila nezgodna većinom vremena. Danko se držao na distanci jer nije želeo seks da mali Slobodan ne bi čuo. Do kraja nedelje sam bila seksualno frustrirana. Masturbirala sam nekoliko puta pod tušem, ali mi je nedostajao vibrator i osećaj kurca u meni.

Bila sam previše nervozna za masturbiranje u krevetu jer je naša soba imala zid koji je spajao sobu u kojoj je Slobodan boravio i sve bi se čulo. Ali do ponedeljka mi je bilo dosta i rekla sam Slobodanu da ću odspavati posle ručka. U tišini sam gledala porniće dok sam trljala ribicu preko gaćica i lagano stenjala. Moje gaćice su bile natopljene i moj orgazam je brzo došao. tetka masturbira žestoko

Kada je orgazam splasnuo, shvatila sam da čujem Slobodana u susednoj sobi. Prišla sam vratima da oslušnem i nije bilo sumnje – on je definitivno drkao! Slušala sam ga sve dok nije svršio što je bilo nažalost veoma brzo. Dok sam slušala zamišljala sam kako mu kurac izgleda i koliko je lep.

Te noći nisam mnogo spavala jer sam maštala o Slobodanu. Da li je to bila samo slučajnost da smo drkali u isto vreme? Da li me je možda čuo? Da li je na to drkao? Koliko je velik?

Sledećeg jutra sam se probudila pospana i gotovo nekontrolisano napaljena. Nakon što je Danko otišao na posao, oistuširala sam se, obrijala noge i ribicu. Pitam se da li današnji mladići vole obrijane ili dlakave pičke? Izlazeći iz kupatila očešljala sam svoju plavu kosu do ramena i pogledala se u ogledalo. Nasmejala sam se, izgledala sam prilično dobro!

Navukavši crne čipkane tange i kratak šorc, odlučila sam da preskočim grudnjak i samo obučem majicu. Sređivala sam kuhinju kada je Slobodan konačno izašao iz svoje sobe. „Dobro jutro!“ rekla sam sa osmehom. Još je bio u polu snu i počeo je nešto da mrmlja dok me je gledao. Usta su mu se malo otvorila pre nego što je promucao: „Dobro jutro tetka.“

Pročitajte i ...  Nepopravljiva Sestra 2. Poglavlje

Osmehujući se vratila sam se čišćenju. Njegova reakcija me je napalila. Imam samo 35 godina, ali videti kako se mladić toliko uzbuđuje kad me vidi bilo je stvarno moćno. Tog dana sam pronalazila bilo kakve izgovore da se sagnem na ovaj ili onaj način ispred njega dok je sedeo na kauču. U jednom trenutku mi se činilo da me je slikao ili snimao jer je čudno držao svoj telefon, ali sam znala da će to demantovati i da će se osramotiti ako ga pitam.

Kada je konačno bilo oko podneva, najavila sam da je vreme za dremku. Slobodan se nasmejao rekavši da bi i on mogao malo da se opusti. To naravno nije imalo smisla jer je ustao pre samo par sati. Brzo sam otišla u svoju sobu, skinula šorts i majicu. Nije mi ni trebao pornić da bih krenula da se mazim.

Klizeći prstima po međunožju tangi nisam se iznenadila da su potpuno natopljene. Pažljivo slušajući čula sam kako je Slobodan legao na škripavi krevet. Prsti su mi zadirkivali klitoris dok sam čekala njegove zvukove. Kada je njegov telefon zazvonio, raspoloženje mi se srušilo od razočaranja. Fokusirajući se više na sebe, povukla sam gaćice u stranu i počela da zadirkujem klitoris odbijajući da odustanem od orgazma. sestrić drka na tetku

Mogla sam da ga čujem kako govori prigušenim glasom. „Ne, ne mogu sada da pričam. Da, znam da je zgodna! Zato sam ti i poslao sliku. Ne, ona je u svojoj sobi i drema.“

Zacrvenela sam se u trenutku! Dakle slikao me je… i ne samo to već je i poslao sliku nekome! Uvlačim prst u svoju picu misleći na njega i verovatno njegovog nekog drugara kako bulje u moju sliku dok drkaju svoje mlade kite. Nisam shvatila da glasno stenjam sve dok ga nisam čula: „Brate moram da idem, mislim da je čujem kako stenje.“

Shvatanje da sada sluša moje jauke navelo me je da stenjem još glasnije. Znala sam da mu neće trebati dugo da svrši pa sam shvatila da je najbolji način da ga prekinem da mu pošaljem poruku. „Hoćeš li nešto posebno za ručak?“

Pročitajte i ...  Tetka Želi Bebu 1. Deo

Njegov telefon je zapištao. „Pica bi bila sjajna.“ Njegov odgovor je mogao da bude i dvosmislen, mada nije delovao kao tako pronicljiv dečko.

„Kakvu picu bi želeo?“

„Toplu i sa mnogo preliva“, napisao je praćeno smajlijem.

Znala sam da treba da prekinem ovo, ali moja pička je odbila mogućnost da napišem jednostavno – ne može. Umesto toga, napisala sam: „Mislim da imam savršenu picu za tebe, dođi u moju sobu….“

Leptirići u stomaku su mi počeli čim sam poslala poruku. Njegov telefon je zapištao i postalo je vrlo tiho u obe naše sobe. Nakon nekoliko minuta čula sam kako Slobodan ustaje iz kreveta i izlazi iz svoje sobe. Tiho kucanje na vratima, „Tetka, mogu li da uđem?“

To je stidljivi Slobodan koga sam poznavala. „Da, uđi dušo.“

Bila sam okrenuta prema vratima, raširenih nogu, tangi povučenih u stranu, a drugom rukom maziola sam jednu od svojih tvrdih bradavica. Slobodan je ušao samo u plavim boksericama. Usta su mu se spustila i samo je zurio u mene gledajući gore-dole. Prekinula sam tišinu: „Jesi li ovo imao na umu, dušo?“

Slobodan je uspeo da zatvori usta i da odmahne glavom. Znala sam da nije dovoljno dvosmislen, ali ipak je bio odušpevljen kao i ja kada sam videla kako mu se kurac diže u uskim boksericama. Raširila sam usmine dok mi se sestrić približavao. „Glatko je obrijana, ne znam da li današnji momci tako vole. Dođi da probaš svoj ručak. Slobodno priđi da okusiš moju picu spremnu samo za tebe. Opasno je topla i prepuna divnih preliva i sokova.“ prstima jebe tetku

Njegove oči su se uperile u moju picu dok je puzao na krevet prema mojim raširenim nogama. „Glatka je najlepša..“, rekao je.

Moj stomak je treperio dok je klizio napred i bez upozorenja sleteo prstima u moju pičku. Jauci su se pojavili odmah a on je bezobrazno nabijao tri jebena prsta u moju osetljivu ribicu. Pomerio se malo naviše, omotavši usne oko mog klitorisa i sisao ga je žestoko dok je pulsirao među njegovim usnama.

Oral koji mi je pružao bio je grub, divlji i žestok! Moj orgazam je iznenada udario kada sam ga uhvatila za potiljak mleveći ribicu o njegovo lice dok sam glasno stenjala. Dobio je moje obilne sokove, baš kao što je i tražio. Otpustila sam stisak sa njegovog potiljka kad je orgazam prošao. Polako je lizao moje usmine, ovaj put nežno.

Pročitajte i ...  Počelo je Kao Mali Fetiš 5. Deo

„Ustani dušo moja.. lezi ovde..“, rekla sam mu.

U jednom potezu skinula sam njegove mokre bokserice. Prešla sam rukom oko kurca i on je počeo da stenje. Njegov penis je bio nešto manji od Dankovog, ali i dalje veoma lep i drbro. Polako ga drkajući, prešla sam prstima niže, zadirkujući mu jaja. Imao je mnogo veća jaja, a ja volim velike lopte.

Nagnuvši se, prešla sam vrhom svog jezika preko glavića. Njegov ukus je bio slan i božanstven. Znajući da neće dugo izdržati, omotala sam usne oko kite i počela da je dražim jezikom. Podigavši pogled, mogla sam da vidim kako Slobodan gleda dole u mene i bori se da ne svrši.

„Jebote tetka, stvarno si dobra u sisanju kurac!“ tetka masturbira žestoko

„Hvala dušo, imala sam dosta vežbe. Ali treba da vidiš kako dobro jašem kurac.“

Odmah se namestio i kao napaljeno kuče držao je kurac i čekao da sednem na njega. Opkoračila sam ga i sa lakoćom mu se nabila na nabreklu kitu. „Aaaaaahhhhh….“ odmah sam zacvilila! Napokon je pravi tvrdi kurac bio u meni. Spustila sam usne na svog sestrića i počela da ga ljubim dok sam ga jahala. On me je držao za guzu i ljubio me, gurajući svoj jezik duboko u moja usta.

„Tetka.. ja ću… blizu sam.“

Skinula sam se sa njega i duboko do grla primila njegov penis koji je odmah počeo prskati ogromnu količinu sperme u moja usta. Uspela sam da progutam većinu sa samo nekoliko kapi koje su pobegle i sletele niz njegova jaja koja sam brzo polizala. Nakonšto sam ga očistila prišla sam mu i počela da ga ljubim.

„Ovo je bila najukusnija pica koju sam ikada probao.“

„Drago mi je da si uđivao dušo moja. Samo zapamti da za ovu našu tajnu niko ne sme znati.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)