seka je seksi striptizeta

Banetove oči su pretile da mu iskoče iz glave. Okretni bokovi, senzualne jedva pokrivene grudi i vešto urađena frizura i šminka naterali su ga da zuri kao dete u prodavnici slatkiša. Bio je mlad, utegnutog tela , a u uskoj beloj košulji dame su ga svakako primećivale. On i njegovi prijatelji sa faksa uživali su tokom predaha od ispita pa su odlučili da malo otputuju u prestonicu, a 4 napaljena ortaka znaju šta žele – striptiz.

Banetova sestra Tijana živela je u glavnom gradu gde je išla na Univerzitet ali nije to spomenuo svojim prijateljima kako ga ne bi smarali da je upoznaju. Muzika je udarala, a pulsirajuća svetla bacala su boje na devojke koje su plesale. Bane je pripremio nekoliko novčanica da ih stavi u podvezicu posebno seksi devojke.

Došetala je, a on je krenuo da joj plati za ples. Pogledi su im se sreli i ona se ukočila. Bila je to Tijana! Bane je ostao da nespretno drži novac na pola puta do sestrine podvezice. Brzo je kleknula na scenu, prislonivši se uz njegovu glavu, i prosiktala „šta radiš ovde?!“

„Šta ti radiš ovde!?“

„Ja radim ovde! Šta misliš, da je studiranje besplatno?“ glava joj se tresla od besa, lepa kosa sa perlama zveckala je a grudi su bile opasno blizu toga da se oslobode iz svojih oskudnih granica. Atmosfera se naglo promenila. Egzotična privlačnost i bezobrazan osećaj odjednom su se pretvorili u najneugodniju situaciju koju je ikada osetio.

Njegova mlađa sestra bila je u veoma provokativnom seksi donjem vešu – pravo ispred njega! Nekoliko trenutaka u kojima su razgovarali je očigledno bilo previše za publiku koja je počela da galami. Bilo je muškaraca koji su se žalili da predugo traje ples pred njim a da nije platio akciju.

Tijana je napravila grimasu izvinjavajući se svom bratu, a zatim vratila svoj profesionalni osmeh i nastavila da se njiše uz veselu masu. Bane je bio zapanjen. Dok je posmatrao, čovek koga nije poznavao platio je dovoljno da povede dugonogu brinetu u privatnu sobu. Nikada ranije nije primećivao koliko je Tijana bila privlačna, ali u tom izdanju bila je personifikovacija seksa.

Njegovi prijatelji su već zurili u njegovu sestru, i nije mogao ništa da uradi povodom toga! Pa, skoro ništa. Zakopao je ruku duboko u zalihu novca koju je nameravao da iskoristi to veče. Morao je da igra po pravilima kluba: hoćeš pažnju – platiš. Tako je kupio vreme. Ples za plesom, platio je da sestra stoji uz njega, nadajući se da će držati ruke ostalih gostiju dalje od nje. seka je seksi striptizeta

Pročitajte i ...  Kako me Brat Jebe

Znao je da ne može da spreči takve stvari uvek, ali sada kada je bio tu odlučio je da učini koliko god može da je zadrži kod sebe. U početku se činilo da njegov plan funkcioniše, sve dok se nije izjalovio. Svetla su se promenila i na uvežbani znak, sve žene na bini su skinule gornje delove.

Tijana je sada plesala u štiklama visokim kilometrima i u tangicama. Iznad struka nije nosila ništa osim osmeha. I bila je tačno ispred njega, Bane joj je tada dao veliku napojnicu. Muzika je postala intenzivnija, a Bane je osetio komešanje u pantalonama. Uprkos svemu što je bilo pogrešno, zaista je bila prelepa.

Tijana nikada nije nedostajalo momaka i sastanaka u srednjoj školi, i jasno je znala šta radi na sceni. Koliko dugo je ovo radila? Njihovi roditelji bi popizdeli da to znaju, ali kao skromni ljudi iz radničke klase oni nisu mogli da joj priušte celokupno studiranje u skupom gradu, pa je bilo logično da nađe neki posao, ali Bane nije očekivao da će striptiz biti njen izbor.

Ubrzo je set završio, a žene, još uvek u toplesu, počele su da se uparuju sa svojim najvećim potrošačima za privatni ples i šou u „tajnim“ sobama. Bane je shvatio da je on za nju daleko najviše platio, i na klicanje njegovih prijatelja, ona ga je primila za ruku i odvela kroz zatamnjena vrata u malu sobu sa udobnom postavljenom foteljicom.

Čim su se vrata zatvorila, skinuo je sako i bacio ga oko njenih golih ramena. „U redu je“, rekao je, „sada si bezbedna.“

„Bezbedna?“ Pogledala ga je zbunjeno. „Bane sama sam odabrala da radim ovde. Novac je dobar i iskreno da ti kažem baš uživam. Ne treba mi niko da me drži bezbednom.“

Promucao je, ne siguran šta da kaže. „Ali ti si moja sestra! Volim te i želim da pomognem.“

Pogled joj se smekšao. „Hvala. Uvek si bio dobar brat, i ja te volim, ali dobro sam, stvarno. Jebote ovde su mi svi kao porodica, imam sve obezbeđeno, i veruj mi da je sigurnost na prvom mestu.“

Skinula je njegov sako sa sebe i vratila mu ga. On ga je uzeo, a onda je shvatio da je zbog toga ponovo ostala skoro gola i pocrveneo, odvrativši oči. Ona se nasmejala. „Šta ti je? Nikada ranije nisi video sise? Zar nemaš devojku na fakultetu?“

Pročitajte i ...  Seka provocira

Trenutno nije želeo da odgovori ni na jedno od ovih pitanja, ali se i sam nasmejao. Odmahnuo je glavom a onda je snažno zagrlio sestru. Bili su bliski kada su bili mlađi, ali on je znao da sada mora da joj veruje i da je pusti da kao punoletna osoba sama kroji svou sudbinu. Trljao je ruke gore-dole po njenim leđima, kao i uvek.

Ali njegov dodir je refleksno sa gornjeg dela leđa spustio se do njenog osetljivog donjeg dela leđa, a njegovi prsti su lagano očešali tangice. Ponovo je počela da se kikoće i zadirkujuće je mrdnula svojim golim sisama uz njegova prsa. Nasmejao se, spustivši glavu na njeno rame. Nesvesno je počeo nežno da joj ljubi rame i vrat.

Uozbiljila se, uzdahnula je i prestala da se kikoće. Privukla se čvršće uz njega i osetila kako je njegov oštar, tvrdi kurac zabadao u njen donji deo stomaka. Njene ruke su počele da se kreću preko njegovih moćnih ramena, niz njegove mišićave strane. Brat i sestra su se pogledali u tišini. Oduvek su bili dobri u neverbalnoj komunikaciji, zajedno su odrastali.

Poljubila ga je. Bilo je kao da je brana pukla između njih. Uzdržanost je napuštena, a njegove ruke sada su bile na njenoj zadnjici, stiskajući čvrste obline. Posegnula je između dugmadi njegove košulje i rastrgala ih. Većina dugmadi se otkopčala, ali su se dva odlomila. Bilo joj je drago što nije nosio kravatu. Gladno je otvorila usta, a njegov jezik je zaronio unutra.

Ljubili su se a ona ga je vešto gurnula u fotelju. Ona je ranije radila taj potez sa klijentima, ali bilo je granica koje nije prelazila. Naravno, nije nameravala da kaže svom šefu šta se zaista dešava. Još uvek na štiklama, sela je ravno na njegovu izbočinu. Uvek se ranije suzdržavala da ne bi došla do tačke u kojoj se nije mogla suzdržati. Ovog puta, u ovoj sobi, nije joj bilo svejedno. Gurnula je svoja gola prsa o njegova i uživala u muškom telu.

Nikada u životu nije bio tako tvrd. I kroz pantalone on je mogao da oseti kako njene usmine miluju njegov kurac. Njen glas je bio hrapav, rekla je: „Sada imaš izbor. Ovo je jednokratna stvar. Čuvamo ovo našu malu tajnu i vraćamo se da budemo brat i sestra.“ Njegov dotok krvi u mozak bio je opasno poremećen, a racionalno razmišljanje je bilo gotovo nemoguće.

Pročitajte i ...  Mamino i Sestrino Rivalstvo

„Ili?“ upitao je.

„Ili…“, rekla je, pravo u njegovo uho. „Skini jebene pantalone i moj si. Odustani od svog malog putovanja i provedi par dana sa mnom. Reći ću cimerkama da si mi dečko.“

Tada je otkopčao kaiš i glatkim pokretom svukao pantalone i bokserice, sve do članaka. Nasmejala se opakim, radosnim, razvratnim osmehom i jednim od svojih dugih lažnih noktiju odgurnula je u stranu sitne gaćice koje su prekrivale njenu mokru vaginu. Dahtao je dok je klizio u njenu toplu, vlažnu pećinu. seka striptizeta mu jaše kurac

Bio je tako veliki da ju je ispunio! Jahala je bratov kurac sedeći mu u krilu, okrenuta prema njemu. Nikada nijednog muškaraca nije ovako osećala duboko u sebi! Znala je da su zidovi zvučno izolovani, pa nije suzdržavala uzvike. Bilo je tako dobro, topli pulsevi zadovoljstva su prolazili kroz njeno telo dok nije zadrhtala od ekstaze. Osećao je da se razvija do vrhunca, i usporio je nesiguran.

Odmahnula je glavom i nabila se na njega, dok su se butni mišići savijali uz njegove dok je išla gore-dole, iznova i iznova u brzom, očajničkom ritmu.

„Da se ​​nisi usudio da staneš sada! Blizu sam! Napuni me! Svrši u mokru pičku svoje sestre!“

Nikada joj nije mogao odbiti ono što je želela. On je prskao u njoj dok se grčila u sopstvenom orgazmičkom oslobađanju. Posle skoro jednog minuta blaženstva, konačno je klonula napred iscrpljena, svojim golim grudima uz njegovo lice i zadovoljno je predela. Incestuozni seks ih je oboje potrošio.

Njegov penis je postepeno utihnuo, sperma mu je curila na pantalone iz pičke njegove sestre. Protrljala je svoje dugačke nokte na onom mestu na njegovom vratu za koje je znala da mu se sviđa, i on je zadrhtao.

„Nemoj misliti da si završio gospodine. Sačuvaj snagu za večeras.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Sestra Striptizeta”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)