Brat sestra incest ispovest prica razgovor

Brat sestra incest ispovest prica razgovor

Brat sestra incest ispovest prica razgovorIme: Sekica

Mesto: Kragujevac

Godište: 1992.

Zanimanje: Promoterka

Fetiš: Incest

 

Opis: Ne krijem, oduvek se ložim na svoga brata. Zvuči malo čudno, znam… ali ja mislim da je to sjajno, prirodno, predivno… napaljujuće. Dosta je stariji od mene i uvek sam bila mala sekica slatkica koju je čuvao, brinuo o meni i pazio da se upetljam sa nekim ženskarošima. Ali on nije znao da je zapravo on taj kojeg sam noćima sanjala. Krala sam njegove bokserice koje su često bile ulepljene i mirisne od osušene sperme. Noći sam provodila sa njima mirisala i lizala gaće rođenog brata. Zamišljala kako bi bilo lepo da tu spermu ne baca uzalud već da je pokloni meni.

Mrzela sam sve njegove devojke, želela sam ga samo za sebe, ali kako… kako da mu saopštim!? Zavodila sam ga a da nije ni bio svestan, ulazio kod njega u svojim gaćicama, kratkim šorčićima… pokazivala mu bujne grudi i guzu… i ubrzo su usledeli pogledi. Da, prepoznala sam te poglede… Znala sam da je počeo da drka na mene, osećala sam to. Par puta sam ga uhvatila da me špjunira. Bilo je jasno da želimo jedno drugog.

Provodila sam često vreme u njegovom krilu, uživala u osećaju njegovog tvrdog kurca pod mojom guzom… trljala sam se i šapnula mu – Braco, želim te, izjebi me! I jeste… jebao me je kao pravu napaljenu kučku… nazivao me svojom sekicom i praznio se u mene.

Mnogo toga smo prošli 🙂 Javi mi se, rado ću sve te trenutke podeliti sa tobom 😉

Brat sestra incest ispovest prica razgovor

Klikni OVDE da saznas BROJ TELEFONA 🙂

besplatan sms
Pročitajte i ...  Tatina Maza
2 thoughts on “Sekica”
  1. […] Dahcemo zajedno, glasno, pokrecem se u njoj sve brze. – jebi me, jebi me, jebi svoju sestru, jebi svoju sestricu, ponavljala je. –jebi me do kraja, jebi me… imam spiralu… napuni me. Krvnicki sam poceo da je cepam, da je rasturam, bio sam blizu ali po njenom dahtanju i ona je, jasno se cuje sljapkanje kurca po njenoj pickici, mokri smo od znoja i ja i ona i gotovo u istom trenutku pocinjemo da svrsavamo. Ona vristi a ja urlam kao zver dok potoci moje sperme zavrsavaju duboko u njenoj utrobi… […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aaaaaaaa nemoj :)