erotske price incest

Oduvek me je privlačila tema incesta i voleo sam da čitam takve priče na netu. U mojoj porodici su i mama i sestra imale velike sise, mama malo veće nego sestra što je bilo ok jer je bila starija.

Sestra Nevena je često bila kod nas jer se od razvoda osećala usamljeno i nije volela dugo da bude sama pa je često bila kod nas, mada se ja i ona slabo vidimo jer sam ja retko bio kući, uvek sam negde zujio sa društvom a kad dođem kasno kući ona često već spava.

Jedno veče će promeniti sve.

Voleo sam da spavam gol, i nije mi se problem bio skinuti gol kad dođem kasno kući jer je ona spavala (kasnije sam saznao da se često pravila da spava i da je me je promatrala dok sam se skidao ne sklanjajući pogled koliko je to moguće u polumraku sa mog kurca)

Znao sam da se moja sestra još uvek boji grmljavine kao nekada dok smo mlađi bili,iako je ona starija, znala je čim počne jako da grmi da mi dotrči u krevet i onda je jako zagrlim i onda ona zaspi.

Jedino što nisam znao da i ona voli da spava gola jer je to uzbuđuje i voli biti gola kad god je sama. Tu veče je grmilo, ja sam već bio došao i voleo sam slušati kišu dok pada kad lagano dobuje po klupici od prozora, grmilo je lagano a onda sve jače i sve bliže. Ustao sam onako gol i ugasio produžni kabl da se ne bi nešto desilo kompjuterskoj opremi koju sam imao u sobi i legao nazad u krevet. Odjednom je toliko jako puklo da sam se i ja trgao. Seka je skočila iz svog kreveta, podigla deku i ušla u moj krevet i rekla: bato ja se bojim, jel mogu kod tebe večeras? Naravno rekao sam…

erotske price incestLegla je kraj mene, i ja sam je zagrlio čime se ona još više pribila uz mene. Legla je okrenuvši mi leđa a ja sam ju stegao uz sebe, a ona je samo tiho izustila, hvala ti brate. Prošlo je par sekundi kako sam shvatio jednu stvar, bože pa ja sam gol, pa i ona je gola. Kako sam prebacio ruku preko nje i zagrlio je, osetio sam da mi je ruka tačno na njenoj sisi, koja je bila topla i meka. A dole pravi raj, koliko se nabila uz mene, sekini guzovi su bili na mom međunožju. Kurac mi je tada bio spušten, ali osećavši golo toplo žensko telo kraj sebe i pičku u svojoj blizini počeo je polako da se diže. Bio je malo ispod njenih guzova, tačnije između nogu koje su tada bile jedna uz drugu tako da mi je kurac ležao na jednoj njenoj nozi i polako rastao razdvajajući joj malo po malo butine.Kurac kao kurac, uopšte mu nije bilo važno čija je pička, da li je to mama, sestra, ujna, strina, devojka, samo da je pičke, da je neko toplo međunožje i da se tu smesti. Sestra je nekako ujednačeno disala, i meni se učinilo da spava.

Kurac mi se polako dizao i koliko ga je uspalila toplina sestrinog tela došao je do pičke, smestivši se tako tačno na njenu pičku. Nekako se još uvek nisam usuđivao da pomaknem ruku sa sestrine sise i da joj stisnem sisu. Sačekao sam još malo, razmislio i odlučio da ću to učiniti jer moj kurac a ni ja nećemo još dugo izdržati golu ženu kraj sebe pa makar to bilo i krvno srodstvo. Krenuo sam u akciju i polako počeo da joj masiram pičku svojim kurcem lagano ga pomerajući napred nazad trljajući ga po njenim usminama, a njena pizda je to pozdravila laganim vlaženjem. Video sam da njeno telo reaguje na moje postupke i nežno počeo da joj masiram sisu na kojoj je bila moja ruka, a onda hvatao i onu drugu koja se razlivala u mojoj ruci. Stiskao sam joj i bradavice i seka je počela polako da se meškolji trljajući polagano guzovima u mom krilu. Nisam znao da li misli da je to u snu ili zna šta radim.

Pročitajte i ...  Bato, ovo je bilo savršeno

Kako se pomaknula kurac mi je upao u njenu pičku. Sestra je uzdahnula, i tiho rekla „bato jebi me“. Stao sam, jer sam mislio da to sve radim dok ona spava, rekla je samo, ne boj se ništa i jebi me. Od razvoda nisam imala nikoga i trebala mi je dobra kurčina da me izjebe, samo nisam mislila da će to biti baš moj brat iako sam nekad o tome i razmišljala bez toga da će se to stvarno i ostvariti. Sad ništa ne brini i jebi me kao da jebeš svoju devojku, zadovolji me bato, aaaaaahhh, to me je napalilo i jako sam joj ga zabio… Rekao sam joj da bude tiha da nas mama i tata ne čuju, mada je samo mama bila kući jer tata je bio na službenom putu u sklopu firma na nekom predavanju za usavršavanjem njegovog zanimanja. Ne bi baš bilo zgodno da mama uđe i vidi moj kurac nabijen u sestrinu pizdu. Bržee… batoo. brže… aaaaaaaaaaaahhh, uhhh, godiš mi bato. Rekao sam joj da legne na stomak, skupi noge i isturi dupe, poslušala je. Sise su joj se razlile malo sa strane tela i to me je jako napalilo. Stavio sam joj ga u pičku i počeo nabijati, seka je tražila samo brže i dublje. Naravno udovoljavao sam joj. Siloviti+o sam ju nabijao i jaja su mi udarala po njenom klitorisu i pičkinim usminama. Sestra mi je ispunila veliku želju ovim. Bio sam blizu da svršim ali nisam želio, hteo sam da to još traje iako sam bio jako napaljen na nju sada. Izvadio sam kurac iz nje. Okrenula se i pogledala me.

Sagnuo sam se i klekao iz nje, prišao sam joj licem iza guzova, do pičke, i lagano vrhom jezika prešao preko vrhova usmina, stavio sam joj jezik u pičku i počeo je jebati jezikom. Samo da mi se kurac malo smiri i da mi se sperma vrati nazad u jaja da još mogu jebati seku a da ne svršim još. Dok sam joj obrađivao pičku učini mi se da sam čuo vrata od sobe, već lud od strasti za sekom učini mi se da u tom polumraku u hodniku vidim osobu kako se mazi. Nisam uopšte razmišljao tada da mi je majka od 56 godina u kući i da može da nas čuje. Ali sada me od sestre i njene pizdurine ne bi odvojilo ni stotinu bogova i nastavio sam da joj jedem pičku, ližem, sisam klitoris kao nedavno ujni. Prestao sam sa lizanjem pičke i ovaj put sam joj ga samo nekoliko puta umočio u pičku i naslonio na šupak i počeo joj ga turati. Ušao joj je do pola, ona je samo stenjala, sve glasnije. Nisam mogao izdržati i zabio sam joj ga u šupak do kraja.

Kriknula je glasno i pomislio sam da ako je majka dosad nije čula da sada jeste sigurno. Pogledao sam polako prema vratima i uverio se da je silueta još uvek tu, ali nisam hteo da me primeti. Počela je da vrišti, takooo…. samo me jebi…. ne staj ni za živu glavu…. joj bože moj, brat mi i šupak razvaliiii…. uuuuhhhhh…. šta mi se ovo dešava batooooooooo prodera se opet… Izvadio sam ga iz šupka i rekao joj da se okrene i legne na leđa. Sada sam joj napokon video gole sise, sa povećim oreolama, svetlo roze boje sa dosta većim bradavicama koje su same pozivale na cuclanje. Spustio sam se na nju, uvalio seki jezičinu u usta i dao joj dobar poljubac, uzvratila je, spustio sam se niže, poljubio joj sise, počeo da cuclam bradavice.

Grizao sam joj bradavice, pri tome ostavljajući plavo od ugriza, a onda je ona rekla da je boli pa sam malo popustio…

Digao sam joj noge na ramena, stavio u pičku, raširio usmine i nabio do kraja. Sestra se stresla i počela da vrišti aaaaaaaaaaahhhhhhhh majko moja što me rodi, brat mi pičku razvaliii, svršavammmm, aaaahhhh… ja sam joj nežno poklopio usta da nas majka ne čuje. Sise su joj letele na sve strane onako velike, spustio sam joj jednu nogu dole, a držao joj drugu visoko dignutu i tako je jebao kako bi joj što dublje ušao. Seko svršiću rekao sam joj, daj mi sperme u usta, želim da probam ukus sperme svog brata, ti si pio iz moje pičke sad je red ja da se napijem. Uzela mi je kurac u usta i rekla: sad će seka dobro da ti se kurca napuši i svaku kap da iscedim, volim ukus sperme u ustima. AAAhhhhhh kako je rekla to, toliko me je napalila da sam ispucao spermu u nju, nekoliko puta je progutala i zagrcnula se.
Progutala je sve i oblizala se. Legao sam kraj nje, okrenula se prema meni, to sam iskoristio da joj uzmem jednu sisu u usta sa obe ruke i krenuo da je cuclam opet, ližem, cuclao sam kao malo dete kad se doji, tako smo i zaspali, a totalno sam smetnuo sam uma onu siluetu da bi to možda mogla da bude majka i da nas je svo vreme gledala, ili mi se to samo učinilo jer kad mi je sperma udarila u glavu svašta mi se učinilo. Zaspali smo goli, uznojeni od silne jebačine, seka je živa vatra… Još dosta puta je seki Neni pička bila rasturena načisto…

Pročitajte i ...  Učenje uz Sekinu Pomoć 2. Deo

Probudio sam se ujutro a seka nije bila kraj mene u krevetu. Ustao sam se i video na stolu poruku od nje da su roditelji otišli na selo kod babe a ona po neke stvari u trgovinu i da je sačekam jer trebamo otići po nešto u grad.

Otišao sam se otuširati, a zatim i doručkovati nešto.Ubrzo je došla i seka. Izgledala je tako seksi kad je ušla na vrata, gore je imala usku majicu koja joj je toliko isticala sise u prvi plan da sam mislio da će joj poderati majicu,
a dole je imala minić do pola butina, a na nogama prozirne čarape boje kože. Kako je to dobro izgledalo.

Poljubio sam je onako sočno I krenuo rukom po butini između nogu do pičke.
Tada sam video da seka uopšte ne nosi gaćice nego samo te čarape sa gaćicama. Seko, a gaćice pitao sam je? Ma šta će mi, samo ti ionako znaš da mi je pizda gola i slobodna i niko drugi, volim da je slobodna i da je ništa ne sputava, volim da ima zraka među nogama i da mi je pizdurina dobro rashlađena. Bio sam zadovoljan tim odgovorom, prstom sam probio čarape na delu gde je pička bila i nabio joj duboko prst u pičku, aaaaahh bato moj, srećo moja, šta mi radiš?

Nemamo sad vremena, moramo požuriti u grad da sredimo dokumente za pasoš pa ćemo onda ja i ti da se poigramo. Ok, rekao sam i krenuli smo. Ja sam vozio, a ona je bila suvozač. Raširila je noge i ja sam skinuo ruku
sa menjača i stavio joj među noge i masirao laganim pokretima pičku. Počela je da uzdiše i da stenje, zatvorila je oči i uživala u masaži.

Bila je vezana pojasom koji joj je stajao između sisa i kako je bio zategnut tako joj je lepo odvajao sise jednu od druge, tako su još lepše i veće izgledale. Izvadio sam prst iz pičke jer smo se približavali policijskoj stanici gde je trebalo da predamo dokumente za novi pasoš jer joj je stari već bio istekao.

Samo je tiho uzdahnula i rekla da se ovo mora brzo nastaviti jer nije svršila. Sačekao sam je u autu malo dalje od stanice na jednom parkiralištu. Na parkingu u blizini nije bilo nikoga jer je bio malo uvučeniji od pogleda radoznalih prolaznika, tu sam stao jer u blizini nije bilo mesta. Ubrzo se vratila, i rekla, a sada nastavi šta si započeo. Izvadio sam kurac i rekao: seko sad ti meni popuši kurčinu. Bato sve za tebe, rekla je, sela na svoje mesto i počela da mi puši kurac, izvadila ga je iz usta i rekla valjda neće niko da naiđe? Samo sam joj pritisnuo glavu na dole i nabio joj kurac duboko u usta. Lizala ga je, oblizivala, cuclala glavić. Cuclala ga je jedno vreme i koliko sam bio uzbuđen zbog mesta gde se sve ovo dešava bio sam jako blizu da svršim.

Pročitajte i ...  S mamom na plaži

Nabio sam joj kurac duboko u grlo i svršio, grcala je i gutala, oblizivala se. A sad je red da ti mene zadovoljiš, pušila ga je još par minuta dok se nije ponovo digao, jer je znala da kad muškarac prvi put svrši da će duže seks da traje i bila je u pravu. Digao mi se opet i rekao sam joj da dođe na drugu stranu na vozačevo mesto, pomakao sam sedište još nazad i oborio ga, bilo je malo tesno ali jbg, bilo je fora mesto, a ne udobnost. Ušla je i sela meni u krilo, namestila si je kurac na ulaz od pičke, raširila malo usmine i nasadila se na njega. Ušao joj je duboko, počela je da glasnije stenje, povremeno je zastala, umirila se i onda počela samo kukovima da se kreće napred – nazad i da kruži u mom krilu. Izgledala je super sa mojim kurcem duboko utisnutom u nju. Zagrlila me je jako i dalje samo kukovima sve brže križila i uvijala se. Malo se odvojila i ja sam to iskoristio da joj podignem majicu i da pustim te sise napolje. Počeo sam je ljubiti po sisama i cuclati i uvrtati bradavice koju su jako brzo očvrsnule. Počela se sve brže nabijati na moj kurac a sise skakati na sve strane. Uzeo sam joj sise svaku u jedan dlan i stisnuo ih tako da mi u dlanu ostanu samo njene kropne bradavice koje sam ja naizmenično sisao bradavice. Samo njenu stenjanje mi je sve više ukrućivalo kurac, ako je to moguće. Čak sam počeo da joj i gruckam malo jače bradavice, ali mi je rekla da malo smanjim ugrize jer je sise bole od naših sinoćnjih dešavanja.

Pustio sam joj sise iz ruku. Odjednom je zastala, stavila mi bradavicu u usta i rekla, znam ja šta moj brat voli, sisaj bato, to tvoju seku jako napaljuje. Sisao sam je kao dte koje se tek rodilo. Nastavila je da skače po mom kurcu onoliko koliko je to mali prostor dopuštao. Odjednom zastade, i poče da se grči telom u predelu pičke i kukova, reče, hvala ti bato za ovako divan orgazam, tako sam lepo svršila, nisam se tako lepo jebala jako dugo. Ovi pizdu će od sada samo moj dragi bato da jebe, jel važi bato? Naravno seko. Na te reči i ja sam ponovo svršio i to duboko u sestrinu pičku. Ostali smo još malo tako u zagrljaju a ja duboko u njoj dok mi kurac nije ispao sam iz sestrine pičke praćen sa spermom koja se izlivala na moj stomak. Izašla je iz auta, spustila majicu i minić. Dao sam joj maramicu irekao da si obriše pičku da joj ne bi sperma curila niz noge i isprljala čarape u kojima su njene noge izgledale toliko seksi da ni moj kurac nije baš bio ravnodušan iako ga je seka maloprije dobro iscedila.

Zatim se sagnula i počela da mi liže spermu koja se izlila iz njene pičke. Oblizala se i progutala sve što se izlilo. Tada sam joj rekao da je rano da idemo kući jer imamo ceo dan pred sobom a nemamo šta pametno raditi pa smo otišli na kafu u jedan obližnji kafić…

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Seka Nena”
  1. Iskreno voleo bih da me spojis to jeste upoznas sa svojom sekom koja se zove Nena voleo bih da mi bude devojka a na posletku i buduca zena ja sam decko iz fine porodice iskren posten i ugledan domacin covek inace sam iz domacinske kuce pod ovim natpisom koji ces da vidis sam upisan na fb pa neka me Nena doda profilna slika u beloj kosulji u ruci sa mikrofonom ne bavim se pevanjem ali volim pevati po zanimanju sam pekar Nena poljubac od Ace za tebe veliki pozdrav iz Kragujevca

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)