seks, avion, mama, sin, incest

Stipetići su putovali za Australiju na njihov godišnji odmor. Milica i njezin suprug Zoran su bili ponosni roditelji troje tinejđera. Njihov sin Darko, 19, i njihove 18 godišnje blizanke Ana i Petra. Obitelj će provoditi sljedećih 12 sati u avionu, a pošto je Zoran bio vrlo imućan čovjek, uvijek su putovali u prvoj klasi. Došavši do svojih sjedala Milica se obratila Zoranu sa smješkom na usnama.

“Dušo, zašto ne ostaneš sa curama u ovom redu. Ja ću sjesti sa Darkom u red iza tebe, znaš kako ga letenje čini nervoznim.“

“Dobra ideja.“ Rekao je Zoran.

Sa 41 godinom Milica je bila atraktivna žena, sa smeđom kosom koja je padala do ramena i dugim zavodljivim nogama. Prijateljice su joj govorile da je sličila glumici Susan Surrandon sa sisama i guzicom koje se samo poželjeti može.

Sjela je pokraj svoga zgodnog sina Darka, koji je sjedio do prozora. Njihova sjedala su bila na kraju prve klase, a iza njih se nalazio pregradni zid koji ih je djelio od ostalih manje sretnih putnika u ekonomskoj klasi.

Sjedala su bila velika i raskošno podstavljena te Milica uopće nije vidjela glavu svog supruga i kćeri u redu ispred njih. To, zajedno sa činjenicom da su Stipetići bili jedini putnici u prvoj klasi, je činilo sjedala Milice i njezinog sina najprivatnijim mjestom u avionu. Milica je zbog toga bila jako zadovoljna, jer jedino je željela paziti i tješiti svog sina bez smetnje drugih ljudi.

Avion je napustio tlo oko ponoći. Sjedeći pokraj Darka, Milica je držala ruku svog preslatkog dečkića znajući kako je nervozan tijekom polijetanja aviona. Darko se oduvijek bojao letenja i kao svaka dobra mama htjela ga je utješiti.

Kada je avion dostigao potrebnu visinu znak za sigurnosne pojase se ugasio. Milica je pogledala svog dječaka u oči.

“Dušo kako se osječaš?“ šapnula je Milica.

“Dobro, mama.“ rekao je Darko.

“Zašto ne otkopčaš pojas i položiš glavu u mamino krilo?“ rekla je sa ljubavlju.

On je to napravio i pogledao gore u mamine oči, ali pažnju su mu odmah privukle mamine velike sise. Miličine grudi su rastezale tkaninu njezine bluze, lebdeći kao baloni iznad lica njezinog sina. Darko je bio kao većina dječaka, dakle sanjao je da se zavuče između maminih nogu kad je njegov otac na poslu.

Pročitajte i ...  Mamine magične ruke

Dok je Milica gladila Darkovu kosu, prekrasna stjuardesa, Miličinih godina, stigla je do njihovih sjedala.

“Da li je sve u redu?“ pitala je.

“Da. Sve je uredu, moj sin se malo boji letenja.“ odgovorila je Milica.

Stjuardesa se nasmješila, pogledavajući mladog dečka koji je bio ugniježden u maminom krilu.

“Sve će biti u redu dušo, ja isto doma imam dečka tvojih godina koji ne voli putovati avionom. Ali kao i ti, on isto zna da ne postoji sigurnije mjesto od maminog naručja.“

Milica i stjuardesa su izmjenile smislene osmjehe. Razumjele su majčinu svetu dužnost prema sinu i tajnu koja može postojati između majke i sina.

“Kapetan će za koji trenutak zamračiti svjetla u putničkom prostoru, mogu li vam donijeti dekicu?“ upitala je stjuardesa.

“Hvala, to bi bilo lijepo od Vas.“ odgovorila je Milica.

Za nekoliko minuta kabina prve klase se zamračila i stjuardesa je donijela deku i nekoliko jastuka. Ostavila ih je na praznom sjedalu do prolaza.

“Pretpostavljam da je ono Vaš suprug u sjedalu jedan red ispred?“ pitala je stjuardesa.

“Da. Jeli možda zaspao?“ upitala je Milica.

“Još nije. Želite li da Vas obavijestim kad zaspi?“ prišapnula je stjuardesa.

“Hvala, to bi bilo lijepo od Vas.“ Sa time Milica ustane i pođe mužu poželjeti laku noć.

“Dušo, ja i Darko ćemo malo odspavati, sve u redu sa tobom i curama?“ pitala je.

“Da, sve je u redu, mislim da ćemo i mi pokušati odspavati.“ odgovorio je Zoran.

“Ok, slatko sanjajte.“ rekla je Milica i vratila se do svog sjedala pokraj Darka.

“Zašto ne izuješ tenisice i raskomotiš se?“ upita Milica.

Darko je tako napravio i Milica je stavila dva jastuka iza njegovih leđa. Izula je svoje sandale sa visokom štiklom i rastvorila deku koju je ranije donijela stjuardesa. Ugasila je svjetlo na stropu i njihov mali kutak je uronio u mrklu tamu. Podigla je naslon za ruke i stvorila komforni ležaj koji će ona i sin podjeliti.

“Stavi jednu nogu iza mene a drugu prebaci preko mojeg krila.“ šapnula je.

Darko je tako postupio i sada je praktički ležao na sjedalima. Jedino mu je glava bila uzdignuta na jastuku. Milica je podigla noge na sjedalo i sada je praktički bila smještena između sinovljevih nogu. Još se malo bliže pomakla i prislonila svoje grudi na Darkova prsa te je povukla deku iznad njih.

Pročitajte i ...  MOJA PIJANA SESTRA

“Voliš se tako maziti, zar ne dušo?“ upitala je.

“Aha.“ odgovorio je Darko uzdrhtalim glasom.

Milica je čekala oko 10 minuta prije neko je njezina ‘doušnica’ stigla. Stjuardesa je vidjela tamno mjesto koje je Milica stvorila za sebe i svog sina. mjesto koje je bilo skriveno od ostatka svijeta. Nasmiješila se kada je vidjela majku i sina kako su priljubljeni jedno uz drugo. Pogledala je u smjeru Miličinog muža pa opet natrag u Miličine oči i lagano kimnula. To je bila tajna komunikacija i poruka od jedne majke prema drugoj: “Tvoj muž spava, sigurna si.“ Milica se na to samo nasmješila i stjuardesa je otišla.

Milica je zavukla ruku pod Darkovu košulju i prstima prešla preko mišičavog torza.

Lagano je grebla po njegovim bradavicama sa svojim dugim noktima i mogla je osjetiti njegovo teško disanje. Darko je bio nervozan ali uzbuđen jer se našao pod kontrolom te prekrase zavodljive gospođe koja mu je ujedno bila i mama. Osjetio je kako mu mama otkopčava košulju i otkriva gola prsa. Milica je zatim otkopčala svoju bluzu sve dok nije ostala samo u grudnjaku. To se sve dešavalo ispod deke, u malo privatnom svijetu majke i sina.

Milica je šapnula na uho svoga sina: “otkopčak mi grudnjak.“

Kad je Darko tako napravio mogao je osjetiti kako se velike majčine grudi prelijevaju po njegovim prsima. Milica je raširila svoje noge i sjela na njegove. Sada je mogao osjetiti kako sa svojim rukama istražuje područje oko njegovog tvrdog penisa. Odjedanput je izvadila sada već kameno tvrd kurac i lagano ga počela musti dok je drugom rukom lagano gnječila mu jaja.

Dječak je imao puno veći kurac nego otac i Milica je jednostavno morala probati okus njegovog mlijeka, isto kao što je on pio njezino mlijeko dok ga je dojila.

Milica je stavila kurac u svoja meka i vlažna usta . Koristila je jezik da lakše pobere predsvršotinu koja se slijevela niz dječakovu glavicu. Darko je bio na sedmom nebu a mamica mu sve žešće pušila kitu i jebala glavić sa svojim grlom. Nije prošlo dugo kad su mamine usne dotakle dno kare i zabile se u njegova muda.

Pročitajte i ...  Uspaljena mama

Darko nije mogao vjerovati svojoj sreći kad je osjetio kako mu majčine usne kližu po oteklom kurcu. Osjetio je ruku na svojem stopalu, pogledao je izvan deke i vidio stjuardesu kako mu se smješka.

“Kako si zlato?“ upita ga stjuardesa.

Mamina glava se jasno vidjela kako se pomiče ispod pokrivača ali činilo se da stjuardesu to ne zabrinjava. Ona je isto imala kod kuće sina Darkovih godina i znala je sve o posebnoj vezi koju majke djele sa sinovima. Uzbuđenje koje predstavlja kada muže nabiješ rogove ispred njegovog nosa. Odjenaput je poželjela da bude kod kuće sa svojim sinom.

“Ahhh..svrši ću!!!“ Darko je odjedanput prostenjao i zakolutao očima.

Milica je sve žešće i brže pušila svojemu sinčiću, a stjuardesa se zavukla pored Darka i stavila mu tvrdi komad plastike u usta.

“Zagrizi ovo dušo.“ rekla je.

Milica je osjetila kako se mlazevi dječakovog sjemena sljievaju niz njezino grlo. Muzla je prekrasnu kurčinu sve dok nije popila svaku kap dragocjene tekučine.

Majka i sin su samo prije sat vremena napustili Pariz na putu za daleku Australiju. Darko je imao tinejđersku kurčinu koja je mogla ostati uspravna cijelu noć, a Milica je bila sva mokra i njezina pičkica je jedva čekala da primi tvrdi kurac u sebe.

Related Posts
Rodjaci – posle 3 godine

seks rodjaci rasturanje pojebali napunjena spermom Prodjoše skoro tri godine otkako nisam bila kod rodjaka i napokon tata odveze mene Procitaj celu pricu

Moja tetkica

Tezak opojan uzbudujuci miris zrele zene Pre oko godinu dana, prosle jeseni, konacno sam dobio taj dugo ocekivani posao u Procitaj celu pricu

Kćerka

kcerka otac fantastican prvi incest seks U celoj kuci je bio mrak, samo je iznad ulaznih vrata gorela mala lampa. Procitaj celu pricu

Mama (prvo pusenje)

mama kurva perverzna drolja napaljena izjebana Ne mogu da kazem da se sve desilo spontano, ali siguran sam da nisam Procitaj celu pricu

Aaaaaaaa nemoj :)