sestra mu ga sisa

Iako sam u zrelim godinama ponekad pročitam neku “ličnu” priču, valjda u nadi da ću naći neku sličnu mojoj, eto čisto da nisam jedina. Moram priznati da je vićina priča izmišljena, nemaštovita. Moju sam dugo čuvala a sad reših da je pustim i na neki način olakšam sebi.

Bilo je to davne 1999. 19. juna. Nato agresija se završila, bata je još pre početka bio mobilisan, nismo se videli više od tri meseca, ponekad se čuli telefonom. Bila je subota, oko 5.30 ujutro neko je legao na zvonce. Roditelji su prethodno veče otišli u vikendicu a ja sam tog popodneva trebala da odem sa drugaricom.

Naravno da sam se uplašila, polako izašla na terasu i dole, ispred vrata ugledala njega. Mislim da sam sletela niz stepenice, otključala vrata i bacila mu se u zagrljaj. Plakala sam i smejala se u isto vreme,

“Da sam znao da ćeš plakati ne bih ni dolazio”, šalio se kao i uvek.

“Nisu me bombe ubile a rođena sestra će me udaviti. Daj videće nas neko, neće me prepoznati, bićeš na lošem glasu”.

Nekako sam ga pustila i ušli smo u kuću. Milion pitanja na koja nisam čekala odgovor.

“Smiri se, dobro je, prošlo je”.

Dogovor je bio da se istušira, odspava i popodne odemo u vikendicu.

A ja sam rešila da ga iznenadim pitom sa višnjama. Dok je bio na ratištu spavala sam u njegovoj sobi, imao je TV i video (da video, nije bilo DVD-ja, kompa, interneta…). setih se da su mi stvari u njegovoj sobi pa rekoh da ih uzmem, valjda nije još zaspao. Polako sam otvorila vrata i ostala ukopana. Pustio je neki pornić i drkao lagano. Kad me je ugledao nekako je prebacio čaršav preko sebe i ugasio TV. brat uhvaćen u drkanju

“Kako to ulaziš, dal si normalna”.

“mislila sam možda si zaspala, samo da uzmem neke stvarčice pa idem. Malo se zagorelo, zar vas nisu jurile cice kad dođete u neko selo”?

Pročitajte i ...  Cyber Mama 1. Deo

“Ne seri i beži napolje”. Bilo mu je neprijatno, ali šta da mu radim.

“Evo uzela sam, idem a ti nastavi gde si stao”.

Izašla sam i ostala pored vrata. Bilo mi ga je žao, prošao je šta je prošao, sa devojkom je raskinuo pre 5-6 meseci, naš heroj a… Sto puta je ruka kretala ka bravi i vraćala se. Htela sam da uđem i da mu izdrkam ali kako??? Samo da uđem, izdrkam i izađem…kao da se ništa nije desilo. Ne znam koliko je to trajalo, otvorila sam vrata…na TV-u riba puši tipu a on drka, već viđeno. Ovoga puta se samo pokrio, nije gasio TV.

“Šta je sad u pičku materinu?”

“Mislim…ako… da ja…samo… možda će ti biti lepše…ako hoćeš mogu ja…”

Nije mu bilo jasno šta pričam. Kao u nekom bunili, prišla sam, kleknula pored kreveta, otkrila ga, uzela u ruku i počela da mu prevlačim kožicu. Ćutao je, opružio se na leđa i pomerio ruku. Polako sam mu drkala. Kita mu je prosečna, možda malo deblja od onih koje sam viđala. Opustio se i prepustio.

sestra mu ga sisaPolako sam išla rukom do korena, zatezala kožicu do kraja a nda vraćala preko glavića. Držala sam ga čvrsto i osećala kako pulsira u mojoj ruci. Bata je polako počeo da podiže kukove i ubrzava ritam a onda se uspinjao sve više i više, gurao mi kitu pod nos. Nisam imala nameru da mu popušima ali kako ga je usmeravao ka mojim ustima ovlaš sam mu par puta jezikom prešla preko glavića. To ga je popalilo i počeo je još više da se uzdiže i gura mi ga u usta.

Prihvatila sam ga, prvo lagano prelazila jezikom preko glavića a onda ga lagano uvlačila što sam dublje mogla. Uživao je a ja želela da ga odradim kao ni jedna pre mene. Počela sam brže da ga uvlačim, sisam glavić, ližem…a on je krenuo da ga nabija sve jače i jače. U jednom trenutku me je tako silno napušavao da sam jedva dolazila do daha, razvaljivao mi je usta, podizao je kukove i žestoko ga nabijao dok je i rukama držao moju glavu i nabijao je na kitu.

Pročitajte i ...  Ja i Keva

A onda je počeo da mi puni usta i dalje me držeći za glavu i žestoko nabijajući na kurac. Pokušavala sam da se sklonim i dođem do daha. Nešto sam i progutala, počela da grcam, nekako se iščupala i otrčala do kupatila. Pušila sam i ranije ali nikad do kraja, moj uslov je bio da ga vade i momci su to poštovali (bila su trojica pre bate). Dok sam ispirala usta on je šao da opre đoku.

“Da li si normalan, zašto si mi svršio u usta budalo jedna?”

“Izvini, nisam mogao da se iskontrolišem, ovako nešto nisam odavno imao”.

“Ma jebi se budalo, videla bih te da tebi neko nabija u grlo”.

“E to nećeš nikad videti”. Nasmejali smo se oboje.

“Mislila sam da ti napravim pitu sa višnjama, sad idem da spavam”.

Krenula sam da nameštam krevet u svojoj sobi kad mi reče da možemo oboje spavati kod njega pa ko se prvi probudi budi drugog.

Legli smo leđa uz leđa, ćutali a onda sam provalila da je zaspao. Ubrzo sam i ja zaspala.

Kroz san sam osetila kako ruka klizi po mojim butinama i stomaku. Polako sam se budila a on me lagano milovao, golicao prstima, prelazio preko gaćica, zavlačio ruku pod majcu i ovlaš dodorivao grudi. Bila sam mu okrenuta guzom, polako sam se okrenula na leđa, žmurila sam i osećala takav nemir u stomaku. Sada je imao bolju poziciju, trljao mi piškicu preko gaćica pa polako ispod majce do bradavica.

Svaki njegov dodir me je izluđivao, počela sam da uzdišem i da se uvijam, lagano šireći noge. Uspravio se, zavukao ruke pod guzove i lagano skinuo gaćice. Igrao se prstima sa mojom pičkicom, razmicao usmine, trljao klitoris…a onda ga počeo lizati, sisati…počeo me prstima jebati istovremeno lizajući klitoris.

Pročitajte i ...  Mali Brat je Porastao 3. Deo

Dahtala sam, drhtala, svršavala…krenuo je jezikom po stomaku i došao do bradavica…nisam znala šta me je snašlo. Obrađivao mi je bradavice a glavić mu je bio na otvoru moje pičkice. Očekivala sam d ga nabije do jaja ali on je oklevao, gurnuo bi samo glavić, lagano i odmah ga vadio. Pokušavala sam da podignem kukove i nabijem se ali se on vešto izmicao. jebanje seke od pozadi

Igra je počela, da li ću se ja nabiti na koplje ili će se on brže izmaći. Ali kako bi se podigla on se izmicao…dok najednom…podigla sam guzu i očekivala da će se izmaći a on ga je nabio svom silinom. Vrisnula sam…polako ga je izvadio i ponovo se svom silinom sjurio u mene…pa opet…i opet…lagano je izlazio a silovito ulazio…Spremala sam se za svaki sledeći ubod i kad sam uhvatila ritam on ga je menjao…čas me je silovito nabadao čas lagano ulazio i izlazio…

“Hoćeš li malo od pozadi?”

Naguzila sam se bez reči. Polako je ušao do kraja, držao ga unutra par sekundi a onda krenuo divljački da ga nabija. Vrištala sam pri svakom ubodu, tako me do tada niko nije razvalio.

Nije mu dugo terbalo, izvadio ga je i počeo da svršava po mojim leđima.

Ustao je i otišao do kupatila a ja sam tako nagužena bila sve dok se nije vratio. Bila sam tako izjebana, jedva sam se odvukla do kupatila.

Posle toga nikada više se nismo pojebali, nikada o tome pričali, kao da se nije ni desilo. Prošlo je mnogo godina od tada, u početku sam želela da zaboravim, bilo me je sramota, plašila sam se da će ponovo hteti da se pojebemo. Sada se često prisetim i pokušavam da nađem opravdanje…bila je specifična situacija, nismo planirali, jednostavno desilo se…

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

hot devojke

Aaaaaaaa nemoj :)