jebanje brata i sestre

Prošla je torta, pogašene su svećice, zamišljena je želja… Slavili smo Majin 16. rođendan. Moja ćerka jedinica, izrasla je u lepu, zgodnu devojku. Dok su se deca njihala u ritmu muzike mi stariji smo sedeli po strani i pričali o odmoru, poslu, problemima…
Prišla sam bratu, bio je sam na terasi, polako ispijao pivo i pokušavao da uhvati ritam.
„Šta si se usamio“?
„Izašao sam malo na vazduh, sparno je unutra… a gledam i ovu decu kako se lepo vesele, kako su lepi, veseli…Maja sija, najlepša je“.
„Da… nekako je brzo porasla, tako brzo prolazi vreme, nismo ni svesni kako deca rastu“.
„Onaj mali Marko, mnogo se muva oko nje“.
„Ma jok, oni su samo drugari…priča ona meni ko je sa kim u kombinaciji, kaže da joj se sviđa neki Miloš …dok ne progovori. Mali je lep ali umišljen, klinke se lože na njega… vulgaran je, voli da se hvali… znaš kakvi su klinci. A tvoj Miki, ima li on neku devojčicu? Rekla sam mu da je najlepši dečak ovde, može da bira koju će devojčicu… kaže teto opusti se“.
„Bojim se da ga devojčice ne zanimaju samo igrice, i danju i noću, popizdeo sam više“.
„Pusti ga, smotaće ga već neka devojčica“.
„Nadam se“.
„Šta misliš, hoće li se on i Maja malo držiti…kao mi nekada?“
Pogledao me je sa čuđenjem.
„Pa i ti si meni uzeo nevinost posle mog 16. I ja sam bila kao Maja sada… sećaš se“?
„Da, sećam se… i sad, posle toliko godina i nisam baš srećan zbog toga. Da mogu vratiti vreme“…
„Pa nisi tako govorio, molio si me celu noć…dala sam ti iz sažaljenja, malo i iz radoznalosti. Daj mi molim te, samo malo da ga stavim, samo jednom, obećavam, pogledaj kako sam se naložio. Ti si tako dobra riba, samo na tebe mislim, po ceo dan i noć drkam na tebe. Molim te, samo jednom i nikad ti više neću tražiti“.
„Kako si bio smešan, nisi odustajao ni kad sam ti govorila da sam ti sestra, da si bolestan i nenormalan“.
„Znaš li ti koliko sam puta hteo da ti uđem u sobu, koliko sam noći stajao pred tvojim vratima, vraćao se u svoju sobu i opet dolazio. Tad, na rođendanu, čuo sam kad te je Nada pitala jel može sa Goranom u tvoju sobu i kad si joj rekla idi bre, šta me pitaš. Uplašio sam se da ćeš i ti posle otići sa nekim. Viideo sam kako si pila onaj Kampari, bila si sva crvena u licu, bilo te uhvatilo… jedva sam čekao kraj žurke i da navalim na tebe“.
„Pa ne sećam se da si navaljivao, stajao si ko neki jadničak i molio. Ali ono, daj mi samo malo, samo jednom da umočim … ako si tako muvao ribe“.
Počela sam da se smejem, i tad mi je bio smešan.
„Jebote, nisi verovao da sam nevina… i kad sam ti rekla da neću da mi ti budeš prvi“…
„Gurnuću samo glavić, tako ti neću uzeti nevinost… znam bio sam smešan… jebi ga“.
„A stvarno mi te bilo žao, pomislila sam ako tako uvek moliš i cviliš…jadničak. Imao si sreće jer sam planirala da se kresnem sa nekim. Nada me je izluđivala sa njenim pričama, čak mi je predlagala da me njen Goran kresne. Budala, ali mislila je ozbiljno. Ja sam nešto razmišljala o Joci, da se njemu ponudim… i da tebi nisam dala sigurno bi mi on bio prvi“.
„E jebi ga, da zna Joca koliko je bio blizu da umoči. Jebote, celu noć sam te molio, stajao go ispred tebe, reko napalićeš se a ti ništa. Nisam verovao da si nevina, mislio sam kad vidiš kitu da ćeš skočiti… i taman sam hteo da odustanem“.
„Pogubio si se kad sam ti rekla dobro ajde samo malo stavi glavić i posle ću ti izdrkati. Pomislila sam možda bolje da ti budeš prvi, nećeš se hvaliti i pričati okolo. Kako mi je sad smešno kad se setim… prvo nisi mogao da nađeš rupu, pa da me probiješ, pa si gurao u prazno, trljao ga po stomaku a mislio da jebeš“.
„Jebi ga, malo me bilo strah kad sam shvatio da si nevina…nisam hteo da te boli, hteo sam da ti bude lepo pa da mi opet daš…ako ti se ne svidi nema više… zato sam ti i govorio da prvi put malo boli ali posle bude super“.
„Ma Nada je mene pripremala, sve sam znala. Nego kad si ga dva-tri puta gurno i izvadio pomislila sam vidi budalu stvarno hoće samo malo“.
„Daj bre, celu noć mi je bio dignut kad sam umočio odmah sam bio gotov“.
„Fuj, ona lepljiva sperma i krv po mom stomaku…odmah sam se pokajala. Al bio si lukav, kao ajde sad malo odmori pa nastavljamo manje će boleti i da iscuri krv. I ja poverovala“.
jebanje brata i sestre„Pa jel bilo bolje…istuširali smo se, posle je lakše ušao, ja sam ispraznio jaja i drugi put je duže trajalo“.
„Znaš da sam jedva čekala sledeće veče, da nisi došao ja bi upala tebi u sobu. I to veče je baš trajalo“.
„Zato što sam prvo dva puta izdrkao pa došao kod tebe“.
„Šta znači kad si mlad, možeš po celu noć, stalno ti se diže… a mom Milanu dva puta mesečno, istrese ga i ne možeš ga povratiti“.
„E pa seko moraš se potruditi, malo felacio, malo neka igračka, malo seksi veš“…
„De da pušim mrtvog đoku… Sećaš se kako si me naterao da ti popušim, kao nabavićeš mi karte za Balaševića a u stvari si ih već nabavio. A tako mi se gadilo“.
„Pa ne bih rekao da si bila gadljiva, čak mi je delovalo da si bila iskusna, lepo si odradila“.
„Znaš li ti da smo Nada i ja pušile bananu, oljuštimo je i ližemo, guramo u grlo dok se ne zagrcnemo. Ona je pušila Goranu i kao podučavala me…onda sam ja vežbala na tebi. Kako sam uživala dok me moliš i sve obećavaš…i posle sam ti se uvek lepo odužila“.
„A sećaš se kad si tražila da te jebem na moru a keva i ćale u drugoj sobi…a krevet škripi, ti nećeš na podu…a ja samo čekam kada će da otvore vrata od naše sobe“.
„Koji si ti seronja bio, pa svaki put smo mi čuli njih da se jebu i onda sam htela i ja. To me palilo, njih dvoje u jednoj mi u drugoj sobi. Nije bilo šanse da nas čuju…oni su mislili da spavamo, sećaš se da je keva ulazila da proveri da li spavamo a mi se pravili da spavamo i čim izađe mi u smeh…i onda kad čujemo stenjanje počinjemo i mi. Kako si me tad lizao i jebao prstima samo da ne moraš da me guziš da nas ne čuju“.
„Zar ti nije bilo lepo, nisi se bunila“.
„Bilo je lepo jer si se usrao pa si se trudio da što više puta svršim da ne moraš da me jebeš. A kad sam ti rekla ako me sad ne pojebeš neću ti više dati ubadao si ko da ti je poslednje jebanje…trista puta u minuti…tad sam imala po nekoliko orgazama“.
„Morao sam brzo da što pre svršim, plašio sam se ako ćale prvi završi da će nas čuti. Keva nas je spašavala, ono njeno stenjanje, tačno smo znali kad ćale menja ritam, ono njeno ah, ah, ah ah ili aaaaah, aaaaah, aaaah…i na kraju kad otegne aaaaaaaaaaahhhh“.
„A sećaš se kad sam ti pušila u kuhinji i taman si mi svršio u usta a keva ušla, ti utrčo u špajz, ona me pita šta mu je a ja mumlam sa spermom u ustima, gutam i brišem usta… možda nas je tad i provalila… ili kad sam ti pušila u kolima pa ostala fleka na sedištu a ona napala ćaleta da je bio sa nekom…ili kad su pošli u vikendicu pa se vratili po rešo a mi se poskidali, raspalili muziku, da se kaseta nije zaglavila nebismo čuli kevu, tačno bi nas našla kako me ližeš i guraš mi šargarepu…jebote, baš smo imali sreće“.
„Meni je onaj jun ’95. bio nešto najlepše…svaki dan dva svršavanja. Ja sam hteo jul jer ima 31 dan a ti si rekla da ćeš me častiti dva dana… a na početku meseca ti dobiješ pa prva četiri dana pušenje, pa četiri dana bez vađenja…to me je tako palilo da ga istresem u tebe i to dva puta dnevno“.
„Ne seri, tebe je palilo da mi svršavaš u guzu. I nju sam ti dala iz sažaljenja…jebote, prvi put si namazo one kreme pet dana nisam mogla da je obišem, pola tube si mi istreso unutra“.
„Nije baš tako, sama si htela da probaš jer se Nada guzila sa Goranom… ja sam tebi ispunio želju“.
„Htela sam samo da probam i nije mi se svidelo, a ti si posle molio i cvileo samo malo, samo malo. Koliko si samo puta na kvarno, jebeš od pozadi i kad vidiš da svršavam ti ga izvadiš pa u guzu“.
„A kad dobiješ, sama si nudila guzu tih par dana…sećaš se Dejana, kad ste počeli da se zabavljate i kad ste se prvi put pojebali u tvojoj sobi da si posle došla kod mene i tražila da te jebem u guzu… i ja pitam da ga vadim ti kažeš nemoj, ja ga istresem, istuširamo se i ti opet dođeš i opet u guzu. Tad sam hteo da ti napunim ribicu, nisi dala…samo guza. A znao sam da si se jebala sa Dejanom i da je verovatno svršio u tebe i tako sam bio ljubomoran…i jebao sam te iz besa, hteo sam da ti razvalim guzu“.
„Ma Dejan je bio smešan, rekla sam mu da sam dobila pre par dana i da ne mora da ga vadi. To nam je bio prvi put, molio me mesec dana. I ja legnem, on ne može da nađe rupu, ja ga namestim on ubode pa mu ispadne, ja opet namestim on opet ispadne ja opet on par puta ubode i ostane u meni…i ne pomera se… ja čekam, reko sad će da navali kad on ustaje. Pitam šta je bilo kaže svršio sam, rekla si da ne moram da ga vadim. Najurila sam ga samo tako, još me pita jel ti bilo lepo. Ma marš u pičku materinu. Zato sam došla, da te nagradim, da ti dam da mi svršiš u guzu i to dva puta… to ti je bila nagrada“.
„Jebi ga, tad sam želeo da ti ribicu razvalim i napunim“.
„Razvalio si me kad su ćale i keva bili na onoj svadbi. Jebote sedam puta za dan, nisi ga vadio iako je bilo rizično… dva dana nisam mogla na noge… a palilo te da jebeš u njihovoj sobi…sreća pa sam stavila peškire inače bi im umazali posteljinu“.
„Da, to me palilo…zamišljao sam da su i oni pored nas, tad sam svršavao kao lud… i kad si ti bila na meni pa me jašeš a ja ti mesim sise“…
„I guraš prste u usta da ih sisam, kao drugu kitu…i to te palilo…i da mi guraš šargarepu dok me ližeš…i da mi guraš palac u guzu dok me jebeš od pozadi… opasan si ti perveznjak bio“.
„Imala si i ti epizode, da uključiš i Nadu…jedva sam te namolio da joj ne kažeš za nas…ili kad si mi pušila u busu kad smo se vraćali iz Budimpešte“…
„Daj bre, bila mrkla noć, svi spavali, ja ti stavila glavu u krilo nije bilo šanse da nas vide. Pušila sam ti pola sata, nikako da svršiš, vilica mi se ukočila“.
„Hoćemo li da se pakujemo polako“?, Milan nas je prekinuo.
Da, prošao je termin, treba se polako pakovati. Deca su počela da se razilaze, Maja i Miki su nosili poklone do auta.
„Mama, jel može Miki da ostane za vikend kod nas dogovorili smo se sa društvom da izađemo večeras“?
„Naravno da može“.
Pogledala sam u brata i nasmejala se. Klimnuo je glavom, znao je šta sam pomislila.

Pročitajte i ...  Moj brat od strica i ja u parku

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Osobni kontakti

Aaaaaaaa nemoj :)