Razvedena Gospođa za Druženje

Na prvi pomen razvoda to deluje i zvuči kao nešto strašno i bolno, ali zapravo to ume biti i otržnjujuće pa čak i oslobađajuće. Kao i svaki drugi loš trenutak u životu, to treba sagledati i na drugi način i iz toga izvući pouke i iz toga izaći mudriji. Zato ja neću da vam kukam o tome jer to zaista nije ono što osetim. Naprotiv, osećam se kao na novom početku.

Za one koji me ne poznaju ili nisu imali prilike da vide moj oglas koji možete posetiti OVDE, ja sam jedna poslovna žena, smirena i hrabra, i posle mnogo godina ponovo slobodna. Moj cilj je da krenem na putovanje sa svima vama i da kroz zajedničke razgovore i upoznavanje pronađem i nova lica ali i samu sebe. Razvedena Gospođa za Druženje

Ne znam ni sama koliko je godina prošlo od kada sam poslednji put imala prilike da se upoznajem sa novim muškarcima a kamoli da sa njima flertujem ili nešto slično. Možda zvuči čudno ali nemam neku preveliku temu jer verujem u sebe i svoje znanje i harizmu. Nije tajna da sam lepa žena i to neću da poričem.

Tremu sam imala samo onda kad sam nedavno imala jedno intimnije iskustvo. Kako je do toga došla ni sada nisam potpuno sigurno. Bila je dobra atmosfera, druženje, pesma… i desilo se. Ne kajem se, naprotiv, bilo je veoma interesantno i uzbudljivo.

Nikada nisam sebe videla sa mlađim muškarcem ali eto i to se desilo nenadano. Nije on mnogo mlađi, svega par godina, ali ipak je to nezamislivo bilo za mene … iako ne krijem da mi imponuje kada znam da me želi neko mlađi… mene u ovim godinama. Da li bih ponovila? Apsolutno, ako se ukaže prilika.

Pročitajte i ...  Slobodna guzata bucka

Ne verujem da ću ponovo stati na ludi kamen i o tome ne razmišljam. Ali kada bih se zapitala šta zaista želim od ovoga, ne bi imala pravi odgovor. Možda je zapravo najbolje da sve to ide prirodno svojim tokom, a ovako neke usputne i spontane avanture su uvek primamljive. Možda sam ih i željna bila odavno ali u braku sebi nisam dozvolila da razmišljam o tome.

Eto, toliko od mene. Drago mi je da imam priliku da vam se obratim na ovaj način i da možda dodatno zagolicam maštu svima vama da ako ste možda bili u nedoumici da li da mi se javite, sada to i učinite. Puno vas pozdravljam.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)