seks u crvenoj suknji

Viktorija Ivanović je bila sasvim obična domaćica. Imala je 43 godine, dva sina i ćerku. Udala se sa samo 22 godine za lokalnog bogataša, koji je od nje bio stariji 15 godina. Bila je zadovoljna svime što je imala, česta putovanja sa porodicom i drugaricama, kuća sa bazenom, šoping, dobra kola, malo jače, ali istrenirao telo. U moru bogatstva, nedostajala joj je samo jedna stvar-seks. Međutim uzevši sve u obzir, ovo i nije bio za nju problem, razumela je svog muža i bila je svesna njegovih mogućnosti. Utehu je pronalazila, u poslednje vreme sve češćim, masturbacijama. Leto se polako bližilo i njeni hormoni su počeli da divljaju. Trenirala je jače nego ikad, hranila se zdravo, posvetila se plivanju, ali i sunčanju pored svog bazena, gde je koristila svaku priliku da se osunča gola. Znala je da za tim nema potrebe, samo ju je duboko u njoj peckao momenat toga da nije samo fina gospođa u godinama, ali i trenutak da je uvek neko mogao da je vidi.
seks u crvenoj suknjiKako je leto dolazilo, odlučila je da obnovi svoj garderober. U lokalnom tržnom centru pronašla je nekoliko uskih i kratkih letnjih haljina, par visokih štikli i košulja. Onda je na red došao i veš. Za svoje 43 godine imala je samo tri para nekih polu tangi koje je retko i koristila. Ono što joj je prvo zapalo za oko bile su upravo tange, crvene, crne, plave. Morala je sve da ih ima. Jedini problem bio je taj što je pozadi bio g-string tanga, ali to je budilo malu vatru u njoj. Bilo je vreme za vraćanje kući.
Dok je hodala kroz gomilu, njen pogled je uhvatio poznato lice. Bio je to bivši dečko njene ćerke, Marko – mlad, šarmantan dečko sa razoružavajućim osmehom. Sara nije mogla a da se ne seti ćerkinih priča o njemu i načina na koji je njenih krika iz spavaće sobe. Setila se i kako ga je špijunirala kroz ključaonicu dok e tuširao. Tad je sebe ubeđivala da je to radila zabrinuta što joj ćerka ispušta preglasne krike, ali njena pičkica je ovlažila toliko da je bila svesna da bi ona želela isto. Osetivši veliku želju da razgovara s njim, prišla mu je i započela razgovor. Počeli su da dele priče i smeju se, a ubrzo su odlučili da popiju kafu. Bilo je ovo interesantno iskustvo za Viktoriju. Njihovi razgovori su tekli lako, i počeli su da se susreću iznova i iznova. Viktorija nije mogla da porekne rastuću privlačnost koju je osećala prema Marku, ali je takođe volela svog muža i nije želela da ga izda.
Jednog dana, dok su bili zajedno, Viktorija je želela da se igra neizvesnošću i bezobrazlukom kao i uvek, pa nije obukla gaćice. Tog dana je nosila usku crvenu suknju, a Marko nije mogao a da ne primeti obrise njene uredno podšišane, mokre pičke ispod kožne suknje. Kako je veče odmicalo, popili su još nekoliko pića u popularnom baru. Alkohol je popustio njihove kočnice, i ubrzo su se našli kako napuštaju bar i kreću u Džonov stan da „nastave razgovor“. Kada su ostali sami, razgovor se brzo pretvorio u nešto strastvenije. Poljubili su se gladno, a ruke su im istrazivale tela jedno drugog. Od Džonovog dodira Sari je naježila kičma, a ona nije mogla da ne pomisli na priče koje joj je pričala njena ćerka. Pomisao na Džonov veliki penis ispunila ju je željom i znala je da mu više ne može odoleti. Dok su nastavili da se ljube, Sara je osetila da gubi kontrolu. Sledeće čega se sećala bilo je buđenje u Markovom krevetu sledećeg dana, a glava joj se vrtela od alkohola. Osetila je da je obuzima strah i zbunjenost. Šta se dogodilo između njih?
Dva dana kasnije, Marko joj je poslao video snimak. Sara je prvo pomislila da je u pitanju neka šala ili pornić, ali je prvo videla crvenu suknju oko struka, zatim poznati raščupani žbunić iznad pičkice, a onda i svoje lice koje je Marko šamarao pozamašnom kitom. Nekoliko trenutaka kasnije u snimku, svojim nauljenim čmarom jahala je Markov veliki kurac, a glas joj je odjekivao prostorijom dok je vikala: „Jebi moju droljastu guzu!“ dok je mahnito masturbirala i lupkala svoju poplavljenu pičkicu. Video je bio šokantan podsetnik na noć koje nije mogla da se seti, i ostavio ju je da se oseća u isto vreme i poniženo i uzbuđeno. Marko joj je poslao i nekoliko fotografija. Na jednoj, Viktorija je bila raščepljenih nogu, njen žbun prekriven spermom, a njen čmar širom otvoren, dok je uz njega curelo ulje sa mešavinom sperme. Na drugoj, videla je flašu vina napola ubačenu u njenu guzicu dok je piškila po podu Markove dnevne sobe.. Slike su bile slikovite i eksplicitne, ali su takođe služile kao oštar odraz njenih sopstvenih želja i strasti koju je iskusila sa Markom. Uprkos stidu i krivici koju je osećala, Viktorija nije mogla da porekne da joj je pička bila mokra pri pogledu na te fotografije. Shvatila je da je njena privlačnost prema Marku neosporna, a pomisao da će ga ona iskoristiti, baš kao što je on nju koristio, bila je mračna i primamljiva ideja. Odlučila je da ga zamoli za još jedan sastanak, ali ovog puta je imala baš prljav plan na umu.

Pročitajte i ...  Romantična sisata milf željna Avanture

Kraj 1. Dela!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)