drkanje, uzivanje, mazenje, sperma

“Mama, probudi se, zaspala si”
“A pomalo si i hrkala”
“Izvini” reče Jasna, ” vino me suvek uspava. Jasna je gledala kako sin izleće iz auta kako bi joj otvorio vrata uzbuđen zbog putovanja.
“MAma hvala ti za lepo veče, bilo je lepo razgovarati s tobom, uživao sam stvarno,” reče Joco.
“I meni je bilo lepo s tobom sine,” reče mu Jasna. Srce je počelo jače i brže da joj kuca. Bila je uzbuđena.Bez planiranja, usne su im se približavale. Kada su se dotakle, kao da ju je struja udarila. Zatdrhtala je kao klinka na prvom sastanku. Iz razloga nepoznatog čak i Njoj, dozvoljavala je sinu da je čvrsto privuče sebi i poljubi na usne. Zagrlila ga je rukama i njegove usne su se razdvojile. Vrh njegovog jezika ušao je u njena usta….
“Mmmmmmmm,” Jasna je zastenjala.
“Ringgggggggg”
Odjednom je čarolija bila prekinuta zvonjavom telefona. Oboje su skočili kao opareni. Jasna se odmaknula, bolje reći da je oteturala. Hodala je u transu. “haa…haloo,” zamucala je. “Marko ti si…bila sam vani u piceriji, ne želim izaći večeras, dosta mi je.”
Joco je slušao razgovor.
Zatim je otišla pod tuš. Skoro kao da je pokušavala da hladnom vodom spere uzbuđenje zbog razgovora sa sinom koje ju je napalilo toliko, ali i da spere poljubac koji je dobila od sina. To ju je definitivno napalilo. Nije mogla da veruje na koji je način poljubila sina. Ma kako bilo kratko njene usne su dotakle njegove a njen jezik dotakao je njegov. Skoro kao da je još uvek mogla da oseti njegov jezik u svojim ustima. Nije znala šta bi se desilo da telefon nije zazvonio.
Posle par minuta završila je tuširanje i uzela veliki peškir kako bi se obrisala. Prošla je kraj svog velikog ogledala i pogledala svoje telo.
Lice joj je bilo crveno, kao da je mogla da oseti trnce i uzbuđenje koje joj je strujilo kroz telo. Trljaja je butine jednu o drugu i osetila uzbuđenje u međunožju. Pomislila je da je upravo sada trenutak da završi ono što je počela jutros.
“NE”, rekla je naglas i ustala.
Obukla je spavaćicu, istu onu koju je imala jutros, i otišla niz hodnik kako bi poželela laku noć sinu.
drkanje, uzivanje, mazenje, spermaKada je došla do sobe, podigla je ruku kako bi zakucala na vrata. Ali vrata su bila samo pritvorena. Nije mogla da veruje svojim očima šta je ugledala….Joco je ležao na krevetu, gol, i držao je kurac u ruci. Iznenada je pocrvenela i srce joj je ubrzano kucalo. Znala je ja de tada trebalo da se okrene i ode, ali njene oči su bile kao zakovane na njegovo mlado i lepo telo.
Jasna je u čudu gledala. Njegov kurac bio je veliki. Bio je dosta veći nego kod njegovog oca. Glavić mu je bio otekao i bio je kao šljiva.
Osetila je slabost u nogama dok je gledala kako rukom klizi gore dole po kurcu, drkajući ga.
“Mmmmm,” zastenjao je Joco.
Kurac mu je pulsirao i izgledalo je kao da će da eksplodira. mali balončić bele tekućine pojavio se na vrhu glavića i polako je curio sa strane. podmazujuću tako sruku kojom je drkao. Zatim je veći mlaz usledio.
Jasna je morala da se rukom pridrži za dovratak kako se ne bi srušila. Nije mogla sebi da veruje šta gleda. Odjednom je njen klitoris počeo da puslira kao da ima neki svoj ritam, i učinilo joj se kao da će i sama da svrši. Stisnula je butine čvrsto kao da je pokušavala to da spreči, ali to je bilo pogrešno. Noge su joj zadrhtale, dok je osećala kao da je talasi zadovoljstva zapljuskuju.
Ugrizla se za sunu kao poslednji pokušaj da spreči vrhunac. Pokazalo se to kao nemoguća misija. Telo joj je počelo da se grči dok je neveovatan užitak prolazio kroz nju i pogađao je, Dešavalo joj se nešto što dugo nije osetila i što nije mislila da će ikada opet osetiti. Nikada do sada nije svrila bez ručne stimulacije. Ustvari, trebalo joj je stvarno dosta stimulacije kako bi mogla svršiti.
ALI, sada, bez dodira, je svršavala. Grčila se, i skoro je poklekla u kolenima dok su je talasi užitka pogađali još neko vreme. Kko je užitak jenjavao i slabio, shvatila je kako joj sokovi iz pičke polako cure niz butine kao reka.
U sobi, Joco je ležao na krevetu, zatvorenih očiju, sa kurcem u ruci drkajući ga… Poneki uzdasi zadovoljstva su napuštali njegove usne.
Jasna se jedva, ali jedva naterala da krene u svoju sobu a morala je baciti još jedan pogled na taj veličanstveni i debeli kurac., bila je gladna kurca, ali baš gladna i to se videlo, a toga se i sama bojala.
Grčevi koji su je pogađali nisu ni stali kad je videla koliko brzo sin drka. Zdrav razum ju je napustio i spustila je ruku na svoje međunožje i na klitoris i počela je da si trlja pičku. Počela je otežano da diše dok se trljala i gledala sina kako drka. A imala je i šta da mesi, pička joj je bila stvarno mesnata sa izraženim usminama. Nije smela ni helanke da nosi jer joj se pička videla.
Čula ga je da stenje, i videla veće količine sperme kako mu izleću iz kurca kao iz vulkana. Sprerma mu je poletela oko pola metra u zrak i pala mu nazad na prsa. Svršavao je u talasima. Kurac mu je izbacio lepe količine sperme, najzad je prestao da svršava i ostatci sperme su mu se razvukli po prstima. I ona je ubrzalavala, trljala je usmine sve brže.
Kada je bilo gotovo, imao je sperme po stomaku. Jasna je bila prikovanog pogleda na njegovu ruku kako muze i poslednje kapi sperme iz kurca dok je svoju ruku imala čvvrsto na svojoj pički među usminama. Počela je da svršava ponovo i bilo joj je jako teško da drži oči otvorenima. Drugi orgazam bio je jači i snažniji od prvoga i pretio je da pobedi sva njena čula i da ih nadjača. Ovako nešto nikada nije osetila.
Slika rođenog sina kako silovito drka i svršava bila joj je zauvek usečena u pamćenje. Kurac sa kojim je Jocin otac raspolagao nije ni približne veličine kao ovaj u njegovog sina, a pogotovo količine sperme koje je sinov kurac upravo izbacio. Ustvari, Jocina količina sperme bila je dva pa i tri puta veča nego kod njegovog oca. Upitala je samu sebe kako bi se osećala kada bi taj kurac bio u njoj, duboko u njoj. Dugo vremena je prošlo od kada je zadnji put osetila spermu u sebi.
Joco je zadovoljno uzdahnuo i napokon pustio kurac iz ruku, dok je imao sperme svuda po sebi, po stomaku, prsima, i prstima.
Jasna je piak došla sebi pre nego što je Joco otvorio oči. Požurila je nazad u svoju sobu pridržavajući se rukama za zid, nije imala snage da stoji na nogama koje su klecale. Morala je požuriti kako se nebi srušila u hodniku.
Kada je vrata sigurno zaključala, da ne rizikuje da njen sin uradi ovo što je ona, skinula je peškir i psavaćicu sa sebe i uvukla se na krevet gola. Sa slikama sinovog kurca koji izbacuje spermu u svojim mislima, raširila je noge, dohvatila je ispod jastuka svoj omiljeni vibrarajući dildo i nabila si ga u pičku. Dobila ga je kao fora poklon iz zezanja i bio joj je u ladici sa donjim vešom celo vreme. DO SADA, nikada nije smogla hrabrosti da ga upotrebi.
Pčela je da uzdiše dok je mehanički kurac počeo da je jebe. Ostavila je da vibrira u njenoj pički među nogama, puštajući ga da sam vibrira ne držeći ga. Uživala je gledajući ga kako se uvija i mrda među nogama. Zabacila je glavu unazad dok su je talasi zadovoljstva pogađali.
“U jebo teeee,” stenjala je.
“Jocooo… aaaa. jocoooo sineeee, o moj bože Joviceeeeee, bože moj svršavam na sinaaaa, jocoooo mojjjj, aaaaaaaaaaaa joooooojjjjjjj, svršavammmmmmmm” stenjala je glasno, zav+boravljajući da je i sin tu blizu. I još jedan orgazam ju je stigao…
***************
Nije imala pojma, s druge strane vrata stajao je Joco, koji je čuo majčino do sada stvarno glasno stenjanje i dozivanje njegovog imena. Došao je da joj poželi laku noć i lepe snove. Pre nego što je pokucao čuo je majčino glasno stenjanje. U sekundi je shvatio da njegova mama DRKA, kao i on malopre. nije mogao da veruje, učinilo mu se opet kao da čuje svoje ime. Nije mislio da je to moguće ali ga je pomisao uzbuđivala.
Nije trebalo puno i kurac je ponovo počeo da mu se diže. Izvadio ga je iz hlača i počeo ga drkati. Znao je koliko je to ludo što radi ali nije si mogao pomoći. Pažljivo je slušao majku i drkao ga sve brže. Odjednom, dok se nije ni snašao počeo je da svršava kad je bio siguran da majka drka na njega.,svršavao je po vratima njene sbe i po tepihu ispred sobe. Kada je svršio, video je kakav je nered napravio. Polako je otišao do svoje sobe i uzeo neku krpu i obrisao malo vrata i tepih koliko je mogao i stigao.
***********************************************
Sledeće jutro Jasna je čula sine pre nego što ga je ugledala. Stajala je za šporetom okrenuta mu leđima. Nije se okrenula kada je seo za stol i uzeo novine da čita. Donela mu je doručak za stol i sela.
“Dobro jutro Joco,” rekla je.
“Dobro jutro,”uzvratio je ne podizavši pogled.
Jasnu je bilo sramota zbog onoga što se desilo sinoć. Gledala ga je kako drka sinoć, a onda i maštala o tome da se jebe sa svojim rođenim sinom. Osetila je nekakav iracionalan strah jer je znala da je i ona sada špijunirala njega kao i on nju nebrojeno puta do sada, a nisu joj bile jasne ni fleke ispred vrata njenih sinoć. Imala je čudan osećaj da je i on uživao s njom ipsred vtrata dok je ona svršavala uzvikujući njegovo ime, i počela je opet da vlaži…
Duboko je udahnula i zamolila ga da uzme skije i kofere sa tavana za put.
“Važi, odgovorio je.
“MOramo ustati u pola 5 ujutro, čini mi se da je let u pola 7, dok popijemo kafi i spremimo se, a onda na aerodrom.”
Ja baš i nemogu spavati u avionu. ma nema veze, spavaću kad dođemo tamo. Otiću po skije i kofere čim jedem.
“Stvarno sam gladan jutros neznam zašto.”
iZDRKAO JE DVA PUTA PROŠLE NOĆI, MISLEĆI NA ROĐENU MAJKU.
—-Jasna je svršila dva puta a da se nije ni dotaknula, i još toliko koristeći vibro dildo…

Pročitajte i ...  MOJA PIJANA SESTRA

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Osobni kontakti

Aaaaaaaa nemoj :)