lizanje, pizde, mama, sin

Tu večer je Jasna oprala Jovicu kao i inače s tim da ništa seksualnose nije desilo. Bio je razočaran, i to vidno. Jasna mu je namignula, nasmešila se i otišla u sobu da ga čeka. Kada je došao gore videla je da nosi samo peškir oko sebe. Nasmejala se. Pokazala mu je da legne na kreveti skine peškir. To je i uradio. Bez reči Jasna se počela na krevet i počela mu je ljubiti stomak. Nekoliko puta mu je licnula jezikom preko stomaka svog mladog ljubavnika i kretala se prema kurcu njegovom. Jednom rukom ga je uhvatila za kurac dok ga je ljubila okolo po stomaku. Iz nekog razloga je izbegavala njegov kurac ljubevši ga okolo njega. Kada je osetila njegovu ruku na svojoj glavi dopustila mu je da joj vodi usta do njegovog glavića. Oboje su uzdahnuli i ona ga je uvukla u usta.
“Bože mama, kako to lepo radiš, kao da si se rodila s njim u ustima” šapnuo je. Jasna je počela sve brže da ga uvlači u usta i da mu puši kao da to nikada nije radila i da će joj ga neko oteti, u isto vreme mu ga je i drkala. Posle nekoliko minuta jedva je dolazila do daha jer se trudila da ga dovede do vrhunca. Odjednom je poželela njegovu spermu… trebala ju je očajnički, bila je gladna. Sekund kasnije je i dobila šta je tražila. “Aaaahhh, stenjao je jovica dok su mu se jaja grčila. “Jojjjj mamaaaaa”, dok mu je spermu išla iz kurca pravo u majčina usta koja su je spremno čekala.I jasnina pizda počela je da pulsira kada ju je prvi mlaz pogodio u usta. Progutala je i zadrhtala momentalno. Sperma je nastavila da curi s njenih usana, niz njenu šaku do malene barice na njegovom stomaku. Kada je Jasna pločistila svu spermu sa sinovog kurca i polizala ga spustila je glavu i počela da liže i spermu koja mu se našla na stomaku. Jovica je gledao mamu sa divljenjem. Kada se Jasna odmaknula malo, nije bilo ni kapi sperme nigde. Sve i jedna kap bila je u njenom stomaku sada. Sada joj je to izgledalo neko super, imati spermu rođenog sina u svom stomaku, bilo joj je to nekako prirodno i normalno. Srce joj je počelo brže da kuca… nekako čudno… osetila je nešto što godinama nije.
Skroz šokirana je shvatila da VOLI SVOGA SINA… ali ne kao sina.. nego kao muškarca… kao ljubavnika. To shvatanje joj je zavrtelo glavom i mislila je da će da padne. Odjednom je soba utihnula. Jasna se odmaknula i legla na krevet kraj sina, koji je još imao oči zatvorene i duboko je disao. Momenat kasnije je otvorio oči i nasmešio se mami. Uzvratila je osmeh. “Moj bože mama, kako si divna.” Jasna se zacrvenela u licu. Zatvorila je oči. “Hvala ti”, šapnula je. Joco je shvatio da se ne može suzdržati a da je ne dodirne. Polagano je pomerao ruku sve dok nije došao do njene sise i tu ju je i zadržao. Otvorila je oči. “Sine”, zastenjala je, ali mu nije sklonila ruku. “Još uvek imaš najlepše i najveće sise koje sam ikada video,” rekao je, skoro kao u nekom transu. Kada je osetila da je rukom počeo da joj mesi sise, znala je da ga mora zaustaviti. Nije mogla da se pomeri. Samo je zatvorila oči i tiho stenjala.
Dozvolila mu je da stavi svoje usne na njene i njihovi jezici su opet počeli svoj ples. Jovici je kurac rastao i ponovo se ukrućivao. Počeo je sve jače da joj stišće i gnječi sise. Uskoro je mazio i masirao njenu bradavicu. Prebacivao je ruke s jedne na drugu sisu. Jasna je izdisala kroz usta i zatvorila je oči, uživala je. Znala je da ne može da zaustavi ono što će se desiti dalje. Jovica je nagnuo glavu i uzeo jednu bradavicu u svoja usta. “Jooviiiceee, NEEEEEMOJJJJ!!! stenjala je Jasna. Posegnula je za njegovom glavom, ali njegova ruka je presrela njenu i prsti su im se prepleli. Počela je da se uvija i da se migolji u kukovima. Sisao je jednu bradavicu pa onda drugu, mama ga je dojila kao kad je mali bio. Posle nekoliko trenutaka oboje su se mrdali. Njegova usta su išla od njenih sisa niz njen stomak. “Jovice NEMOJ, moli te majka, NEMOJ!”, šaputala je tiho. “Ovo je pogrešno sine, nemoj.” Njene ruke su ostale na njegovoj glavi dok ju je ljubio sve niže i niže. Brzo, pre nego što se stigla pobuniti ponovo i možda zaustaviti ga, jovica se smestio među mamine noge, na kolena. Buljio je dole u njenu jako čupavu pizdu. Nikada nijednu nije video iz te blizine, ali je bio svestan koliko mu je mama predivno stvorenje. Teško je bilo za poverovati da je upravo odatle on izašao pre mnogo godina. Nije mogao ni da pomisli da će je jednog dana lizati. Klizio je očima po njenim oteklim usminama koje su uveliko ispale kroz guste kovrdžave dlake i sjajile se koliko je vlažna bila. Usmine su joj već bile rastvorene i spremne za njegova usta. Mogao je da vidi trag sokova kako cure iz te rupe i krenula mu je voda na usta. Prosto je znao da mora da je liže. Podigao joj je noge nežno na svoje rame. “Jovice, ŠTA RADIŠ TO?!”, pitala ga je mama, kao da nema pojma. “Dobro znam da tata nikada nije lizao ovu dlakavu pizdu, ali sada je to moj posao.” “ŠTA, ..ajoj.. Jovice.. zar ti.. ne, ne možemo..” rekla je. “Da, možemo to uraditi, i hoćemo. Želim da ti ližem pičku, samo želim da se i ti osetiš onako divno kako si ti učinila za mene, ne mogu i ne želim biti sebičan, želim to da uradim za tebe,”. “Ali sine, to je pogrešno,” rekla je Jasna uz tiho uzdisanje bez otvaranja očiju. “Nije mama, nije, veruj mi, kao što nije ni kada ti meni pušiš kurac, tako nije ni ovo, a moram i ja tebe da zadovoljim”, rekao joj je sin i opustio je malo. “AAAAAAHHHH, o Jovice moj,” dahtala je predajući se njegovom jeziku, hvatajući se za butine i povlačeći ih prema svojim sisama. Nije ni najmanji pokušaj napravila da ga zaustavi. Osećala je kako curi iz nje niz procep između guzova na plahtu. Na trenutak se postidela.
Ali to ju je prošlo kada je osetila njegov jezik među svojim mesnatim usminama. “AAAAAAAA JAOOOO; BOŽEEEEE,” stenjala je glasno. Nikada se nije ovako uspaljeno osećala u životu. Bilo je to nešto o čemu je godinama maštala… maštala je da joj muškarac proždire pizdu… da joj cucla usmine… da ih grickaaa i razvlači… muškarac… ali NIKAKO NJEN SIN. “Jovice moj mili,” uzdisala je kako joj je sinov jezik letio oteklim i pulsirajućim usminama. “AJJJOOOOOJ mili bože!”. I Jovica je uzdisao kako joj je jezikom lizao rutavi procep. Škakljao joj je unutrašnje usmine, zatim cuclao sok koji je ona ispuštala uvlačeći ga u svoja usta.
lizanje, pizde, mama, sinSpustio joj je kukove dole i širom otvorio usta. Pomerio se glavom prema dole i isturio jezik. Zabio je jezik koliko god je mogao dublje u maminu rutavicu. “Jaoooooo, božeeeee, božeeeeee moj!” vrisnula je Jasna ponovo. Odjednom se zaledila sa kukovima odignutim od kreveta. Osećala je sinov jezik kako kruži unutar njene pičke, zatim ga je povlačio van, da bi joj ga nabio ponovo. Mama je širom otvarala usta kako bi došla do daha, trudeći se da što više zraka uvuče u sebe jer je bila toliko zadihana i mokra od znoja. “AAAAA, uhhh, uh, uh, aaaa uuuuuu” stenjala je i uzdisala. Sin ju je obrađivao jezikom celu večnost, ili joj se tako barem činilo. Zatim bi se povukao unazad, otvorio je usta. Ovog puta se spustio pravo na njen klitoris. Uvukao je klitoris u usta, a on je izgledao kao maleni kurčić. Ovo je bilo previše za Jasniu i više nego što je mogla da podnese. “JOVICEEEE; NE MOGU VIŠEEEE; SVRŠAVAMMMMM!!! vrištala je sad već.
Odizala se kukovima od kreveta i ponovo se kao ukočila. Činilo joj se kao da joj je vatromet pucao u glavi. Talasi neverovatno užitka su je potresali celim telom, bacajući je u zadovoljstvo kako nikada tokom braka nije iskusila. Uzbuđenje je raslo svakim naletom sve dok više uopšte nije mogla da razmišlja, tako joj je to izgledalo…. mogla je samo da oseća… osećala je zadovoljenje u svakom delu svoga tela. Više joj nije uopšte bilo važno što joj sin praktično jede pizdu. U stvari, to joj je bilo i slađe što ju je baš on dovde doveo… bilo je to strogo zabranjeno, protivno svim moralnim načelima prema kojima je odgojena i usmeravana i uveravana da je ovo nešto sasvim pogrešno, ali opet, bilo je to tako, tako, jedinstveno i posebno. Sin ju je lizao i cuclao svaki deo dlakave pizdurine malo nežno i polako, a onda zatim snažno i grubo. Uvukao joj je klitoris u usta i cuclao ga, a u isto vreme ga je
obrađivao vrhom jezika, kružeći po njemu. Kružio je po njemu, cuclajući ga kao bonbon. Slina iz njegovih usta mešala se sa slatkim sokovima koji su curili iz majčine pizde mešali su se i curili niz razmak između njenih guzova pa na krevet.
Jasnu je pogodio još jedan snažan orgazam, a i već je bila iscrpljena, mokra, znojava, iznemogla, srušila se na krevet bez svesti, bilo je to previše za nju.

Pročitajte i ...  Krvna veza

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Da li zelis da lizes

Aaaaaaaa nemoj :)