mama i devojka mu sisaju kurac

Pre nego je život mogao da se nastavi svojim tokom, bilo je potrebno da zataškam slučaj Poštenog Gradljivca Gaćica i da ga stavim u arhivu. Ubeđivanje šefa emotivno nije bilo jednostavno, poznajemo se niz godina i mrzela sam da ga lažem, ali zarad moga sina morala sam to da uradim.

 

Iako problematična, imala sam kredita kod šefa i nije mnogo hteo da ulazi u ceo slučaj, i njemu je odgovaralo da može da ga zatvori. Objasnila sam mu da je u pitanju sin od moje neke prijateljice, da je mali sjajan momak ali malo njuška po vešu… mislim, tinejdžeri to rade, zar ne?

 

Goran: „Kako sad ovo? Šta, ako poznajemo počinioca onda mu se ne sudi? Ja se slažem da nije ozbiljan zločin ali potrebno je da bar izvršim kratak razgovor sa njim. I ja trebam valjda neki izveštaj da predam.“

 

Danica: „Ma jok, mani se. Sve je sređeno. Šef je rekao –  slučaj je zatvoren. Ajde, zaboravimo sve, dođi lepo sa tom tvojom tajanstvenom devojkom večeras kod mene, pravim večeru za sina i njegovu devojku, taman sam ti dužna piće i klopu.“  – namignula sam mu i onako ortački ga potapšala po ramenu.

 

Goran: „Hvala ali ne mogu večeras, moram odbiti. Dolaze mi njeni matorci a to nije nikada prijatno. Ali inspektorka…“

 

Danica: „Danica jebote. Mani me formalnosti.“

 

Goran: „Okej, Danice, jel si ti 100% ubeđena da je taj mali Kradljivac? Imam neke tragove koje bi laboratorija mogla proveriti ako bi otvorila slučaj samo još na par dana. Ti imaš autoritet za to.“

 

Danica: „Jooooj Gorane aman, rekoh ti, mani se, slučaj je zatvoren. Treba mi ovo… posle svih sranja koje  sam im priredila, važno mi je da se ovo zaključi.“ – pomalo nervozno sam izašla iz stanice izbegavajući dalji razgovor.

 

*

 

Nisam skidala osmeh sa lica. Dan je bio lep, ali je veče bilo još lepše. Nebo potpuno vedro omogućavalo je mesecu i mnogobrojnim zvezdama da osvetle naš grad koji je dobio neku magičnu skoro filmsku dimenziju. Vraćena sam na mesto glavne istražiteljke, sin mi je bio zadovoljan i veoma uzbuđen zbog devojke koja mu se očigledno mnogo sviđala… a i ja sam imala veliku želju da je upoznam.

 

Sin: „Čekaj! Ovako ćeš da je dočekaš?“ – zinuo je kada me je video u kuhinji gde sam završavala večeru.

 

Imala sam na sebi usku provokativnu crnu haljinu, na nogama štikle i seksi najlon čarape. Nisam mogla da shvatim dal mu je vilica bila dole zbog toga koliko sam jebozovna ili zbog toga što sam pomalo neprimereno odevena. mama u jebozovnoj haljini

 

Danica: „Jel sve u redu ili? Sviđa ti se?“

 

Sin: „Ma bomba si.. al zar nije malo… previše?“ – prišao mi je i polako mi izdigao haljinu tek toliko da vidi kakve gaćice imam na sebi.

 

Nije bio razočaran mojim crnim čipkastim polu tangama uz koje je moja guza postala još dominantnija i privlačnija. Okrenula sam se i pomazila ga po licu. Zaista je i dalje bio dečačkog izgleda sa nežnim glatkim licem bez čvrste brade i bilo kakvih neravnina. Veoma mi je jasno pokazao noć pre da je sve samo ne dete već ozbiljna muškarčina, ali ko ga ne poznaje u tom svetlu, pomislio bi da je i dalje mamino nevinašce.

 

Danica: „Ne brini, biće tvoje kada god ih poželiš. Nosim ih celo popodne i sigurna sam da već osećaš moj miris na njima.. ali ja danas nisam bitna… Ana mora biti u prvom planu. A ako želiš da je učiniš srećnom, za početak promeni tu groznu košulju i obuci onu sivu što sam ti ispeglala.“ – poljubila sam ga u nosić i vratila se poslednjim pripremama oko večere.

Pročitajte i ...  I Mama Voli Porniće 2. Deo

 

Nakon što je sve bilo gotovo, sipala sam nam nam po čašu vina i tek što smo se smestili u dnevnu sobu, čulo se zvono na vratima. Poslala sam sina da otvori, i nakon kratkog komešanja na vratima, Ana je došla u sobu držeći ga za ruku.

 

Ana: „Dobro veče. Ja sam Ana, drago mi je.“ – prižila mi je ruku ali nije mogla izgledati stidljivije.

 

Od pokreta, mimike, tihog glasa, izbegavanja kontakta očima… mala Ana je bila jedna zatvorena, sramežljiva, zbunjena devojka sa malo ili bez ikakvog iskustva u vezama, a kao što već znamo – i dalje seksualno nevina. Nemojte se čuditi kako sam sve ovo mogla proceniti… možda nisam profajler kao kolega Goran ali valjda sam i ja neki inspektor.

 

sinova seksi devojkaDanica. „Ja sam mama Danica. Divna ti je ta kombinacija.. baš si lepa. Moj sin zna da izabere. Izvoli, sedi. Prvo ćemo piće, a posle ćemo za sto… nadam se da si gladna.“ – nasmejala se i sela na kauč.

 

Grudi bujne, jake noge, kosa plava poput moje, nasmejana, na trenutke uplašena… ispod te odeće se krila jedna opasno seksi cica i prosto nisam mogla da verujem da je bila netaknuta. Možda strah, možda stroga porodica, pravila… nisam mogla znati… ali čak i meni kao strejt osobi je voda išla na usta gledajući u tu prirodnu raskošnu lepotu mlade Ane.

 

Nakon čavrljanja i večere, nekoliko čaša vina i slatkog likera, Anica je počela da se opušta. Trenutak koji mi je zapao za oko bio je kada je moj sin krenuo ka kupatilu. Mala ga je dobrano odmerila po guzi u tim tamnim pantalonama… Možda mu nije davala do tada, ali je sigurno želela da ga primi!

 

Iskoristila sam priliku, sela pored nje i prekrstila svoje noge. Bila je nespremna za moj napad, što je bilo odlično… plen uvek nagrabusi kada je prisutan faktor iznenađenja.

 

Danica. „Sviđa ti se moj sin Anice, zar ne?“ – tiho sam govorila mažeći joj koleno.

 

Ana: „Mhm.. da… on je… sviđa mi se.“ – zamuckivala je ne odvajajući pogled sa mojih polu golih nogu u tankin najlonkama.

 

Danica: „Vidi se… a on je zlatan. Nije što je moj, ali zaista te voli i ceni… dosta priča o tebi, ali nisam znala da si zaista toliko lepa.“ – ruku sam zadržala na kolenu, ali sam drugim dlanom prošla preko njenog rumenog obraza… bila je vrela.

 

Ana: „I ja njega cenim veoma. Samo… ja želim da idemo polako i….“ – prekinula sam je prelazeći prstom preko njenih nežnih usana.

 

Danica: „Naravno… razumem… ali, on je muškarac Anice. Mlad, željan… napaljen muškarac. A sa njima moraš znati kako da ih zadržiš… kako da ih učiniš zadovoljenima. Ako znaš njihove želje i nagone… lako ih je ukrotiti… zavesti ih… da ti jedu iz ruke.. a znaš šta moj sin voli, zar ne?“ – kao profesionalna kurva, razdvojila sam noge da može da vidi moje gaćice ispod koje se skrivala glatko obrijana pičkica.

 

Progutala je pljuvačku i reagovala zatvaranjem svojih očiju i dubokim uzdahom koji je bio jasan znak da je više nego željna da napokon primi kurac duboko u svoju nevinu usku picu. Kada je ponovo pogledala ka meni, uvukla sam svoj srednji prst duboko u usta i natopila, a zatim je upitala – a znaš li šta on još voli?

 

Primakla sam mokar prst ka njenim ustima nadajući se da će shvatiti poentu… i shvatila je veoma brzo! Otvorila je svoja usta ne previše, ali taman toliko da moj prst uđe u njih. Dok mi je mala Ana sisala srednjak, preko njenog ramena sam ugledala svog sina koji je kroz otkopčan šlic trljao i mazio tvrd kurac. Pokazala sam mu da bude tih i da priđe, al da ga ona ne primeti.

Pročitajte i ...  Moja seka Margit

 

Danica: „Reci mi Ana… jesi imala nekada tvrd, topao kurac u svojim ustima?“

 

Ana: „Nisam… nikada…“

 

Danica: „Mmmm… a volela bi, zar ne? O daa, vidim po tebi bez da mi odgovoriš. Ne želim da se mešam… da ulazim u to zbog čega do sada nisi… ali veruj mi – jednom kada osetiš pravi kurac, nećeš se više skrivati. Idi polako… prvo ga samo gledaj… miriši… miluj…“

 

Bukvalno je zinula kada se dignuti kurac moga sina pojavio između njenog i moga lica. Refleksno je zatvorila oči i počela da udiše te sočne arome kojima je odisao. Oprezno sa puno osećaja, povukla sam kožicu da bih otkrila mesnati glavić, i rekla joj – poljubi ga, baš tu, na vrh.

 

Novootkrivena kontrola kojom sam dominirala me je opasno palila. Pomerala sam pogled sa sinovog lica do njegove cure koja je obasipala poljupcima užarenu pečurku iz koje je curkala bezbojka ukusna tečnost. Prišla sam i počela da mu ljubim testise dok je mala Ana i dalje ljubila, i sve se više opuštala.

 

Ana: „Kako je velik… lep… ukusan…“

 

Sin: „Uhhh… uzmi ga… nabij ga u svoja usta Ana… sisaj mi kurac, molim te…“ mama i devojka mu sisaju kurac

 

Poslušala ga je i polako ga gurala u svoja neiskusna ali željna usta. Sin je imao želju da joj se snažno zabije ali sam mu pridržavala kitu i kontrolisala njegove udare u njeno grlo. Bilo je divno gledati sina kako jebe u usta svoju devojku, ali nisam bila samo statista u ovoj sceni. Pridružila sam joj se i počela zajedno sa njom da obrađujem tu užarenu žilu.

 

Svakako da nije svaki dan da sisaš kurac dečku zajedno sa njegovom majkom, ali Ana nije postavljala nikakva pitanja, naprotiv, bilo joj je bitno da sam i ja tu kako bi mogla da prati moje pokrete i da uči od zrele, iskusne pušačice kurca.

 

Danica: „Uhhh divno… polako samo… dozvoli mu da uđe dublje…“

 

Ustala sam i počela da svlačim sebe ali i nju dok se moj sin sve dublje zabijao. Mala je bila prirodan talenat… ali nikoga nije zavarala. Možda nije pušila pravi, ali sam bila sigurna da je vežbala na dildu ili vibratoru. Nevina, uplašena cura je nestala, ostala je čistokrvna kučka! Mlada, napaljena kučka koja je održavala kontakt očima sa mojim sinom dok ju je razvaljivao u usta.

 

Sin: „Ana… jel želiš da te jebem? Uhhh kako bih voleo da mi sedneš na kurac Anice….“ – jecao je i molio.

 

Ana: „Da. Želim… jako želim da mi nabiješ…“ – zastala je i pogledala me dok sam ja trljala pičku i uživala u prizoru.

 

Danica: „Slobodno… ovde je sve dozvoljeno. Reci! Reci šta iskreno želiš… ne ustručavaj se…“ – pljunula sam sinu na kurac i drkala ga čekajući njene reči.

 

Ana: „Želim da mi nabiješ kurac.. duboko.. da me tucaš…“ – to je bilo dovoljno da je moj sin spretno podigne i počne da je ljubi, trljajući glavićem preko njenih usmina i klita.

 

jebe devojku pored mameNije hteo da bude grub, nije želeo da je uplaši, iako mu je trebao životinjski žestoki seks. Raširio joj je noge i počeo polako da ulazi u njenu nevinu pičkicu. Prizor je bio opijajući. Analni čep koji sam pola dana nosila u guzi kao da sam znala da će se ovako sve odvijati, izvadila sam iz čmara i stavila ga sinu u usta koji ga je sisao i nabijao se u Anu.

Pročitajte i ...  Mamina Masaža 2. Deo

 

Danica: „Uhhh.. jel je uska sine… jel voliš kad je tako tesna? Mamica je spremila svoju guzu samo za tebe.. možda nije nevina, ali je jebeno uska i željna kurca…“ – ljubila sam ga i lizala mu usne dok je Ana stenjala pod udarima moga sina.

 

Sin: „Uhhh mama, tako želim da osetim tvoju usku guzu… jebeno ću poludeti!“ – drhtao mu je glas, drhtalo mu je celo telo.

 

Nije mu bilo lako. Imao je dve napaljene kučke pred sobom – jedna mlada, neiskusna, puna hormona i energije, a druga iskusna, zrela, prava drolja, koja mu je pritom i bila majka. Opkoračila sam tada Anu i legla svojim stomakom preko njenog. Gledala sam je u oči i šaputala joj a sin se sagnuo i počeo da obrađuje jezikom što moj čmar i picu, što njenu potpuno mokru vaginu.

 

Danica: „Diši Anice, opusti se i prepusti se osećaju kite duboko u tebi. Uskladi svoje pokrete sa njegovima, prati ih… omogući mu da prodre dublje…!“

 

Ubrzo je sin počeo da probija barijeru mog anusa i da me tuca u guzu. Nisam se mogla setiti koliko je davno bilo da sam primala kurac u zadnju rupicu, ali se osećaj ubrzo vratio. Bila sam opuštena i nasmejana dok sam primala sina velikom žestinom.

 

Danica: „Uh, uh, uh… razvali me sine… ne štedi svoju mamu… ahhhh….“ – udari kurca su bili snažni i neumoljivi usled čega sam i svršila uz krike zadovoljstva.

 

Zatim je iz mene ušao u Aninu picu i nastavio da je tuca ovaj put bez milosti! Gurao je, nabijao se, znoj je kapala sa njega i bilo je jasno da neće moći još dugo. Omamljene od orgazma, kleknule smo pred njim. Bilo je vreme da Ana okusi  topli mlaz u svojim ustima.

 

Danica: „Zini… tako… zatvori oči i čekaj mlaz. Ako ti se svidi, slobodno progutaj… ovde nemaš čega da se stidiš.“ dele spermu

 

Mlazovi su počeli da šikljaju! Hvatali smo ih jezicima i ustima i gutale topli nektar ne želeći da taj ukusni izvor ikada presuši. Ana je bila oduševljena spermom. Čistila je kurac i lizala ga sve dok i poslednja mala kapljica nije nestala. Do juče nevina, Ana je preko noći postala prava kurvica željna tople sperme i tvrde kite.

 

*

 

Mamurno Jutro.

 

Zujanje u glavi značilo je da se popilo koje vino više. Doteturala sam se do kuhinje i pronašla brufen za glavu. Nakon toga jak masan doručak i tuširanje, bilo je dovoljno da se povratim kolko-tolko. Golupčići su već bili izašli tako da sam ostala sama, i moram priznati da mi je prijala tišina i mir… sve dok nije zazvonio telefon.

 

Danica: „Gorane, osim ako neko nije zavezao dinamit oko sebe i ušao da pljačka banku, zaista ne bih da pričamo, imala sam veoma burno veče.“

 

Goran: „Nije to… nešto drugo je u pitanju… ozbiljno… moramo da pričamo!“

 

 

KRAJ 3. Dela                                                                                                                   MomLover

 

 

 

 

 

 

 

 

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Osobni kontakti

Aaaaaaaa nemoj :)