mama mu puši kurčinu
 1. “MomLover“

Zaigrala sam se i te tople letnje večeri u svom udobnom krevetu. Kazaljke su se preklopile na broju 2 ali nisam marila, iako sam na poslu morala biti za manje od šest sati. Prosto, osećaj koji obuzme moj um i moje telo kada čitam te nevaljale pričice mog omiljenog autora… taj osećaj je van prostoran, van vremenski, neobjašnjivi.

 

Znoj se nežno formirao na mome čelu, na mojim golim grudima i na mom osetljivom vratu. Osim tihih uzdaha koji su stidljivo ispunjavali mračnu tišinu noći, mogao se naslutiti i prigušeni zvuk zujanja mog omiljenog prijatelja, mog jedinog ljubavnika koji mi nikada nije rekao NE – mog rozog, čvrstog vibratora.

 

Naslonjen vrhom na moj mekani klitić, slao je neverovatno precizne i prijatne dodire koji su me izluđivali i peckali dok su mi se reči koje sam čitala pretvarale u slike, u slike tako stvarne da sam osećala kao da sama doživljavam te događaje.

 

“Ceca: “Znam da želiš da napokon osetiš miris moje pičke, ajde, skloni gaćice u stranu i oseti je!”

 

Nakon što je sklonio gaćice pred njim se našla moja blago dlakava pička. Raširila sam je prstima i njegov nos se zalepio za nju. Udisao je i ljubio moj vlažni otvor. Zatim je ispružio svoj jezik i počeo da liže svuda, mljackajući moje sokove.

 

Ceca: “Uhhh… izgleda da ti se sviđa i ukus. Malo iznad sine, tu…” – pokazivala sam na klitoris i ubrzo poskočila kada sam osetila njegov jezik.

 

Zgrabio je rukama moje guzove i lizao me ubrzano i potpuno napaljeno.

 

Uhvatila sam potom njegovu glavu, odvojila je od sebe i počela da ližem njegovo musavo lice. Njegov jezik mi se pridružio i počeli smo međusobno da se ližemo i ljubimo.

 

U toku strastvenih poljubaca, uspela sam da skinem bluzu sa sebe, kao i grudnjak. Ubrzo su njegove ruke počele da maltretiraju moje mekane sise.

 

Marko: “Mama… želim te. Želim da budeš moja prva…!”

 

Ceca: “Biće mi zadovoljstvo sine i čast da budem prva koju ćeš jebati. Dođi na krevet, želim da kamera dobro uhvati svaki trenutak.”

 

Legao je leđima na krevet. Kurac mu je bio prilepljen za stomak i bio je više nego spreman da uđe u moju vrelu picu.

 

Opkoračila sam ga nogama i namestila mu kurac pred svoj ulaz.

 

Ceca: “Jesi spreman da osetiš maminu vrelu pičkicu oko svog kurca? Da osetiš kako se mamica nabija na tebe? Reci da me želiš, reci da me jebeno želiš!” mamica se jebe rozim vibratorom

 

 

Staša: “Aaaaahhhh…” – bio je to moj drugi orgazam te večeri!

 

 

Ponovo sam izgubila kontrolu nad sobom pre nego sam stigla do kraja priče, a najveća caka je bila u tome što je nisam čitala prvi put, ne… to je bio ko zna koji put da je čitam kao i sve druge njegove priče, i praktično sam ih znala napamet. Ali, bez obzira na sve to, ja sam i dalje žestoko svršavala, kao da ih čitam po prvi put.

 

Moji nežni prsti su oprezno ušli u moj vlažan otvor i spretnim, odmerenim pokretima masirali moje unutrašnje vaginalne zidove, dok sam se približavala kraju te, za mnoge čudne i bolesne, ali za mene veoma napaljive i zanimljive priče.

 

“Grčio se na meni i osetla sam kako mu kurac polako gubi čvrstinu i napušta moj otvor.

 

Zadihan, legao je pored mene. Tela su nam zračila toplotom, a znoj nas je obuzimala.

 

Marko: “Uhhh… mislim da ovo neću nikada zaboraviti mama. Hvala ti… volim te.”

 

Ceca: “Volim i ja tebe, ali ja sam ta koja treba da se zahvali. Usrećio si me i ispunio moje prljave snove. Zagrli me! Zagrli me i ne puštaj.”

 

KRAJ                                                                                                             MomLover”

 

Staša: “Mmmm…” – savršen kraj savršene priče.

 

Spakovala sam svoju igračku u fioku, polickala prstiće natopljene gustim ejakulatom, zagrlila jastuk i uz osmeh naslonila lice na njega.

 

Staša: “MomLoveru, ko god da si, nadam se da ćeš se udostojiti i nakon dugo vremena napokon objaviti neku novu priču, novu avanturu i nastaviti da me usrećuješ.” – sa tim rečima izrečenim u sebi, zaspala sam spokojno i mirno.

 

 1. PUTOVANJE

Tokom leta sunčevi zraci počnu da me obasjavaju kroz prozore već oko 5 ujutru, ali me to jutro nisu mogli probuditi. Za to je ipak bio zadužen moj alarm koji je počeo da se oglašava oko pola 7. Umorni kapci su se borili protiv mene i dobrih desetak minuta su uspevali da me zadrže u mraku. Ipak, uspela sam mrzovoljno da ustanem na noge i sporim koracima odem do kupatila.

 

Mala nužda, umivanje, pranje zuba, kremica na ruke i lice… sve obavljeno za svega par minuta. Već sam se osećala razbuđenije ali falio je tajni sastojak – jaka, gorka crna kafa. Dok je voda kuvala na šporetu, skinula sam svoju spavaćicu i navukla na sebe diskretan crni donji veš. Zatim sam zakuvala kafu, sipala do vrha u svoju omiljenu šoljicu i ostavila je da se hladi dok sam se dalje oblačila.

 

Predivna crna uska suknja koja je završavala ispod kolena je sjajno išla uz moje tamne najlon hulahopke, košuljica bela i upasana sa svega jednim dugmićem otkopčanim jer sve više od toga zaista ne bi bilo primereno samohranoj majci odraslog deteta. Svoju dugu plavu kosu sam vezala u rep a usne ukrasila svetlo crvenim karminom. Kao mali detalj za kraj, prsnula sam pri dnu vrata svoj omiljeni “La Vie est Belle” parfem.

 

Ispivši toplu kafu, ostalo je još samo da pozdravim svog sina. Pokucala sam na vrata i tiho ušla u njegovu sobu. Bilo je mračno, hladno, depresivno… bilo je tako već desetak dana. Razgovore je izbegavao, a iz sobe maltene da nije ni izlazio.

 

Staša: “Lepi… hoćemo da ustajemo polako?” – prišla sam i sela na samu ivicu njegovog kreveta.

 

Bila sam tužna gledajući ga tako sklupčanog, raščupanog i “praznog.” Nešto ga je očigledno mučilo. Nije spavao u tom trenutku, čak po crvenilu oko njegovih očiju činilo mi se da je celo veče zurio u jednu tačku, u jedno ništa.

 

Rizikujući da izgužvam odeću, legla sam uz njega, poljubila ga u obraz i počela da češkam njegovu kosicu. Iako delimično pokriven tog toplog, letnjeg jutra, moj dragi sin je bio hladan kao led. Zagrlila sam ga kako bih ga makar malo ugrejala i prenela mu svoju vedru i pozitivnu energiju.

 

Staša: “Hajde, ustani pa da nešto ručkaš.”

 

Peđa: “Nisam gladan.”

 

Staša: “Sine ne pamtim kad si poslednji put nešto pojeo. Moraš jesti, treba ti snaga.”

 

Peđa: “Ma, i onako sam dovoljno debeo.”

 

Možda nije tada shvatio ali rekao mi je sve što treba. Takva misao je mogla da ga poremeti samo ako bi došla od neke ženske osobe, od neke osobe koja mu je značila više od ostalih. To je dakle bio uzrok njegove katatonije i apatije.

 

Staša: “Sine, koja god da ti je to rekla, ne zaslužuje te. Ona koja ne ume da ceni tvoju dobrotu, tvoju iskrenost i pažnju… zaboravi je. Slušaj svoju majku, znam vrlo dobro šta pričam. Izgledaš odlično i želim da tako i razmišljaš… da voliš sebe i svoje telo.” – blago razmaknutim usnama poljubila sam ga prisno u desni obraz koji je polako počinjao da dobija boju.

 

Peđa: “Da, lako je tebi to da kažeš. Pogledaj kako izgledaš.”

 

Staša: “Joj molim te… a kako ja to izgledam?” – uštinula sam ga za obraz što mu je za kratko izmamilo osmeh.

 

Peđa: “Dobro, dobrooo… ubedila si me, ustaću. Zaista mi krče creva. I mama… hvala ti.” – obgrlio me je rukama i poljubio u obraz.

 

Pogledali smo se kao hiljadu puta pre toga, ali ovaj put sam zaista mogla da vidim tugu u njegovim očima. On nije imao tu čvrstinu, tu samouverenost kao ja… naprotiv, bio je možda čak i preveliki emotivac, ali mu je to upravo i davalo sposobnost da voli i da pruži ljubav svima oko sebe.

 

Ruka mi je prešla preko njegovog mladolikog lica, pokazujući mu koliko ga volim i koliko brinem za njega. Bez ikakvih daljih reči, ustala sam, obula se i krenula na posao.

 

Posao sekretarice možda i nije toliko uzbudljiv, ali za mene je bio savršen. Odgovornost nije mala kako neki misle, ali pošteno sam ga radila od svoje dvadesete godine, i tada sa osamnaest godina radnog staža, bila sam na dobrom glasu a i zarađivala sam u skladu sa tim.

 

Kancelarija je bila prostrana, tiha… ali ja sam to jutro osećala kao da me je nešto stezalo i galamilo na mene. Nisam imala mira i razmišljajući o svemu shvatila sam da se neću smiriti sve dok mi sin ponovo ne bude onaj stari – nasmejan, duhovit, veseo, radostan.

 

Staša: “Kako da mu pomognem, šta da uradim da ga vratim na pravi put???” – govorila sam u sebi.

 

Morala sam nešto da preduzmem. Možda je bilo i trunke sebičnosti u svemu tome jer sam htela i sebi da olakšam kako ga ne bi morala gledati takvog, ali najvećim delom je to bilo zbog njega – da njemu vratim radost u život.

 

Šef: “To je sve u redu Staša, ali znaš da to moraš ranije da mi saopstiš. Postoje određeni rokovi i…”

 

Staša: “Slušaj, radim za tebe koliko već… preko deset godina. Ni jednom nisam nešto ozbiljno zabrljala, ni jednom nisam zakasnila na posao. Molim te kao dobrog prijatelja ali i kao poštenog šefa da mi otvoriš bolovanje, dve nedelje u vr’ glave. Ovo je poslednje leto pre nego mi sin krene na fakultet, posle toga nećemo imati vremena ni za druženje a kamoli letovanje.”

 

Mrdao je svojim ofarbanim tamnim brkovima dok mu se ćela nežno sijala i caklila. Rumeni punački obrazi su mu se ubrzo pomerili zajedno sa usnama i formirali iskren i veseo osmeh. Bio je to znak da je prihvatio moju molbu.

 

Šef: “Ti si moja najbolja sekretarica, tu zaista nema zbora. Ajde, beži da te ne gledam.” – vickasto je dobacio. – “Osunčajte se i za mene pa se vidimo za 15 dana.” – rukovali smo se i odmah sam se uputila u turističku agenciju.

 

Bez mnogo premišljanja rezervisala sam sinu i sebi smeštaj na prvom mestu koje mi se učinilo zanimljivim i uplatila potreban avans.

 

Dobra dva sata sam lutala po gradu kupujući neophodne stvari za put, čak sam stigla i do svoje kozmetičarke da sredim nokte, pre nego sam se vratila u stan.

 

Miris kajgane i bele kafe se prostirao kroz celu kuću. Pratila sam tu prijatnu aromu koja me je odvela do Peđine sobe. Pokucala sam i ušla unutra.

 

Staša: “Šta to radiš?” – trgnuo se i okrenuo ka meni.

 

Peđa: “Mama? Khm… otkud ti? Mislim, zar nisi na poslu?”

 

Staša: “Na godišnjem sam od danas pa sam htela da te iznenadim. Šta kažeš na ovo – deset dana, polu pansion, more, plaža, sunčanje… devojčice u bikinijima? Kako ti to zvuči?”

 

Tu eksplozivnost kojom je ustao i skočio mi u zagrljaj – danima nisam videla. Bio je presrećan i nije se stideo to da mi pokaže, zamenjujući hladan uzraz lica sa nežnim ali iskrenim osmehom.

 

Peđa: “Kao da si znala da mi baš to treba. Da odem negde daleko i makar na par dana da ne razmišljam ni o čemu.”

 

Staša: “Pa ja sam ti majka, ja te najbolje poznajem. Slušaj, nemamo mnogo vremena, krećemo izjutra. Napraviću plan puta, trebaće nam kolima dva dana tako da će biti prava mala avantura. Jesi dovoljno siguran u sebe pa da i ti odvoziš jedan deo?”

 

Peđa: “Uhhh… tek što sam položio. Ali ako mi budeš pomagala malo tokom puta?” – umiljatim izrazom lica me je pogledao.

 

Staša: “Pa naravno, to se podrazumeva.”

 

 1. MOTEL

 

Cvrkut ptičica.

 

Zar postoji bolji alarm od tih veselih melodija? Prosto vas mame da se probudite sa osmehom ali vam isto tako ne dozvoljavaju da ustanete već vas teraju da se skoncentrišete i ležeći u krevetu pomno slušate. To je onaj prijatan osećaj kada se naježite od radosti. Savršen početak dana, zar ne?

 

KUC, KUC

 

Peđa: “Hoćemo mi da krenemo ili si se predomislila?” – ušao je u sobu noseći šoljicu vrele kafe.

 

Staša: “Mmmm… jel mi nosiš ono što mi se čini?” – prišao je i predao mi toplu šoljicu. “Peđa, od kada ti kuvaš kafu?”

 

Peđa: “Od jutros očigledno. Možda nije toliko ukusna ali ako bi tebe čekali, ne bismo krenuli do večeras.” – cupkao je u mestu željno iščekujući da je popijem i da krenemo.

 

Staša: “Vidi što je nestrpljiv. Ajde ovako, pošto je kafa vrela, staviću je u termos, spremiću se i krećemo, jel može tako? Popiću je usput.” – njegov osmeh mi je bio dovoljan odgovor.

 

Nakon pola sata sam se obukla i izašla napolje gde me je sin već čekao. Stvari i torbe je spakovao u gepek, sedeo je na mestu vozača i gledao me kroz prozor automobila.

 

Staša: “Jesi spreman?” – smestila sam se i vezala pojas, primetivši pritom da je bez treptaja zurio u mene. – “Nešto nije u redu?”

 

Peđa: “Ma ništa… nego ta haljina je… Nisi je nikada nosila.”

 

Gledao je u moju žuto-crnu letnju haljinu koja je savršeno padala preko mog tela. Nisam ja bila neka preterano sisata ili guzata žena, ipak uz određenu odeću mogla sam da naglasim svoje skromne ali privlačne, ženstvene obline. Imala sam i crne naočare na sebi a kosu sam kao i obično vezala u rep.

 

Staša: “Da, juče sam je kupila. Jel ti se dopada? Da nije možda previše…?”

 

Peđa: “Ma jok. Savršeno ti stoji.” – nasmejao mi se i upalio kola.

 

Vožnja je bila duga ali ni malo naporna. Često smo pravili pauze kako bi nešto gricnuli i kako bismo se divili lepoti prirode oko nas. Prolazili smo kroz predivna brda, posmatrali drveće, jezera i reke, životinjice koje su razdragano trčkarale preko nepreglednih zelenih polja kao i ptice koje su letele i uživale u slobodi.

 

Kada je sunce polako počinjalo da slabi, preuzela sam volan kako bi se sin odmorio. U tom trenutku je odlučio da uzme telefon u ruke i tada mu se na licu vratio onaj tužni i zabrinuti izraz.

 

Staša: “Dragi, jel je sve u redu?” – zaustavila sam auto na malom proširenju pored puta.

 

Peđa: “Mhm. Sada je i zvanično gotovo.” – ugasio je telefon i stavio ga u pretinac.

 

Staša: “Ne tuguj Peđa. Mlad si, lep, pametan… biće ih još mnogo.” – spustila sam svoju ruku i uhvatila njegovu. – “Takva prilika kao što si ti se retko sreće. Ta koja tebe shvati, razume i dozvoli ti da joj pokažeš sve svoje kvalitete, ta će te čuvati kao malo vode na dlanu. Ajde sada, osmeh na lice, pusti neku muzikicu… motel je na svega par kilometara.” – stegao mi je ruku i ozareno me pogledao.

 

Motel je bio skroman, najblaže rečeno, ali je makar imao toplu vodu i struju, kao i dva kreveta. Taman koliko nam je bilo potrebno da se otuširamo i odspavamo pred nastavak puta.

 

Prvo sam ja obavila u kupatilu sve što sam trebala ali ovaj put nisam mogla da spavam samo u spavaćici kao što sam to obično radila. Morala sam da obučem i donji veš jer je Peđa naravno bio u krevetu pored. Legla sam, pokrila se tankom plahtom i ušuškala se.

 

Peđa je posle par minuta izašao iz kupatila. Bio je u svojim boksericama i bez majice. Došetao je tiho do svog kreveta i legao na njega. Poželeli smo jedno drugom laku noć.

 

Međutim, za razliku od njega koji je ubrzo zaspao, ja sam ležala na leđima i gledala u plafon. Glasni zvukovi kamiona i automobila mi nisu davali sna pa sam samo zamišljeno leškarila.

 

Nisam odmah ni shvatila da jednom rukom stiskam svoje grudi a drugom kružim oko gaćica. Godinama je taj period noći bio rezervisan za višečasovne snažne masturbacije, tako da je to postao kao neki moj prirodni bioritam.

 

Okrenula sam se i pogledala ka sinu koji je spokojno spavao.

 

Zar on nema ovakvu potrebu kao ja? Zar u tim godinama ne želi da se pomazi, dodirne…? Hmmm, možda je obavio na brzinu dok se tuširao? Jeste da je tugovao usled raskida, ali zar orgazam ne bi upravo pomogao situaciji? Nisam ranije razmišljala o tome, ali tada je bio prvi put posle mnogo godina da smo delili sobu u kojoj smo spavali.

 

A ja? Šta sada da radim? Mazi mi se… Uhhhh… a moj vibrator? Ne, ne mogu… čuće se… probudiću ga. Čekaj… znam! – razne nevaljale misli su se motale po mojoj glavi.

 

Uzela sam mobilni u ruku i otvorila moj dobro skriveni folder. Čim sam počela da čitam naslove priča, osetila sam kako mi pičkica vlaži. Imala sam taj refleks, kao kada na neki zvuk ili prizor odmah postanete napaljeni, e tako nešto bih i ja doživela na samu pomisao da ću čitati svoje omiljene priče.

 

Svetlo na telefonu sam smanjila na minimum, gaćice sam oprezno svukla i blago raširila noge. Srce mi je tuklo veoma brzo i snažno od uzbuđenja, iako sam znala da moram biti pažljiva jer mi je sin ležao svega par metara od mene. Ali morala sam… gorela sam od želje.

 

Izabrala sam jednu od perverznijih priča i počela da masiram svoj osetljivi klitoris čitajući i udubljujući se u radnju.

 

“Mama: “Nemoj da mi se upišaš ovde, imaš dovoljno mesta…” – malo se povukla guzom unazad i napravila mi prostora.

 

Brzo sam svukao gaće i namestio kurac. Urin je krenuo iz mene pod jakim pritiskom pa nisam mogao da ga iskontrolišem. Piškio sam praktično preko mamine pizde i močio njene tamne dlačice. Ne samo da se nije bunila već se i namestila tako da može da drži moj kurac i da cilja sa njim. Stajao sam i gledao u olakšanju kako se mamina pička kupa u mojoj pišaćki dok i sama piški, a mama se smeškala i slobodnom rukom širila svoje izražene spoljne usmine.

 

 Ubrzo sam prestao da piškim ali sam postao veoma tvrd u maminoj ruci.

 

Mama: “Ajde sada kad sam bila toliko dobra i dozvolila ti da piškiš pored i PO meni, uzmi onu maramicu i obriši me.”

 

Brzo sam podigao gaće i krenuo po maramicu. Čučnuo sam pred mamom koja je razdvojila noge i pokazala mi svoju predivnu, zrelu i dlakavu pizdu. Osećao sam kako je zračila oštrim privlačnim mirisom i opijajućom toplotom.

 

Naslonio sam maramicu i prvo malo brisao oko same pičke, a potom sam nežnim pokretima krenuo da je brišem po svim njenim slatkim delovima. Noge su joj zadrhtale kada sam joj brisao klitoris pa sam se malo duže zadržao na njemu osećajući koliko joj je to prijalo.

 

Mama: “I unutra sine… unutra sam baš mokra.” – razdvojila je unutrašnje usmine za mene i zanemeo sam od prizora.

 

Predivna mamina pičkica je otvoreno i vlažno gledala u mene! Stavio sam maramicu na kažiprst i oprezno ga zavukao u nju koliko sam mogao. Bilo je to najudobnije, najmekše i najmokrije mesto koje sam ikada osetio pod prstom.

 

Mama: “Hvala sine.” – kada sam se podigao prišla mi je i poljubila me u usne prelazeći jezikom preko njih.”

 

Staša: “Mmmm…” – izgubivši kontrolu, bacila sam telefon u stranu i počela da se jebem prstima, češkajući drugom rukom svoje stidne dlačice koje sam namerno ostavljala nešto duže, kao i “mamice” u mojim omiljenim pričama. – “Tako sine… uhhh, piški po mamici… piški po njenoj zreloj, napaljenoj, željnoj pički!” – veoma tiho sam buncala približavajući se orgazmu.

 

mama se trlja u krevetuBezbroj novih fetiša sam otkrila i zaljubila se u njih čitajući te nevaljale priče, pa mi se tako i te “vodene” igrice nisu činile toliko gadnim koliko su bile pre nego sam počela da čitam o tome.

 

Sa druge strane – incest nije bila pojava koju sam podržavala u stvarnom životu, razumela sam nemoralnost takvog čina kao i potencijalne negativne posledice, ali lagala bih kada bih rekla da me čitanje o tome nije napaljivalo i veoma lako dovodilo do vrhunca.

 

Staša: “Mhhhh… Uffff…” – tri prsta su me žestoko jebala dok su mi se slike iz priče pojavljivale pred očima i produžavale mi orgazam.

 

Svršavala sam dok mi se telo grčilo i treslo, zaboravljajući gde se nalazim i ko je bio tik pored mene. Kada sam prste zavukla u svoja usta i posisala ih, tek sam tada okrenula glavu ka svome sinu. Srećom, i dalje je ležao u istom položaju i duboko spavao.

 

Nisam mogla u tom mraku da pronađem gaćice tako da sam se samo pokrila i u trenutku zaspala.

 

 

 1. MALA NEZGODA

 

Vedra i čila, češljala sam svoju kosu sledeće jutro i posmatrala sina kako spava.

 

Ima nečeg spokojnog u tome kada posmatrate dragu osobu dok mirno spava. Ta neka lagodnost, smirenost… teško je objasniti ali dok sam ga gledala kao da je preneo tu mirnoći na mene. Ceo budan deo života provodimo pomalo stegnuti i u grču, jedino dok spavamo postajemo opušteni, lagani… oslobođeni briga i nervoze.

 

Legla sam uz njega, zagrlila ga i nežno mu šaputala na uvce.

 

Staša: “Pa ko se to nama uspavao?” – počela sam da ga golicam što ga je probudilo.

 

Peđa: “Hej… prestani hahahah…” – migoljio mi se iz ruku i cerekao se.

 

Staša: “Ma ko si ti da mi kažeš kada da prestanem? Zaboravljaš ko je gazda i ko je tu koga rodio… sad ćeš da vidiš kada te…” – sve sam ga jače golicala pa je počeo glasno da se smeje i “bacaka”.

 

Peđa: “Ne mama… molim te… ne razumeš… hahahahah…”

 

Staša: “A vrat? Tu si posebno golicljiv, jel tako?”

 

Peđa: “Hahahahah… neeeee!” – odjednom je oštrije zajaukao pa sam morala prestati. – “O ne… znao sam.”

 

Staša: “Jel je sve u redu? Samo sam se malo šalila.” – zabrinula sam se kada sam mu videla izraz lica.

 

Peđa: “Ma znam nego… moja bešika i…” – ustao je i brže bolje pobegao u kupatilo.

 

Tada sam primetila malu mokru flekicu na posteljini. Jadničak, toliko sam ga golicala da nije izdržao i bukvalno se “upiškio od smeha.” Ustala sam i oprezno ga pitala preko vrata od kupatila da li je sve u redu i da li ima čist veš.

 

Peđa: “Ma imam… ne brini.” – posle par minuta je izašao iz kupatila i pogledao me. – “Mama, nemoj nikome o ovome… bilo je slučajno. Previše vode pred spavanje a onda tvoje golicanje i…”

 

Staša: “Ma naravno… uostalom, ja sam kriva za to, preterala sam. Ne brini, niko neće znati za ovo sem nas – upišanko moj.”

 

Peđa: “Heeej!”

 

Staša: “Ajde, sredi se za put a ja idem da se presvučem.” – uzela sam čiste stvari, ušla u kupatilo i zaključala se.

 

Unutra je bila jedna mala wc šolja, tuš kabina i lavabo, ništa dakle specijalno. Stojeći pred ogledalom, skinula sam sve sa sebe i počela da navlačim čiste gaćice. Tada sam perifernim vidom ugledala Peđine bokserice. Bile su bačene u ugao tuš kabine.

 

To je bio prvi put da sam i pomislila na nešto seksualno a da je bilo makar indirektno povezano sa mojim sinom, u ovom slučaju – njegove mokre bokserice. Nije što su bile Peđine, ali prosto, čitajući pre svega par sati priču o nečemu sličnome, nisam mogla a da ne osetim blago uzbuđenje, pa čak i neki vid treme dok sam ih gledala.

 

Staša: “To su samo priče… fiktivne fantazije Stanislava, šta ti je čoveče? Obuci se lepo i…” – govorila sam sebi ali mi je telo bez kontrole moga mozga prilazilo tom mokrom donjem vešu.

 

Bile su to klasične uske crne bokserice, sa tim da su ove imale poveću mokru fleku tačno na mestu rezervisanom za penis. Mesto koje, ruku na srce, uvek ima malu flekicu i maleno mokro mesto bez obzira na sve, ali ove su bile ipak dobrano natopljene.

 

Ruke su mi se tresle kada sam ih podigla i prinela licu. Svakim trenom sam sve više dobijala hrabrosti tako da sam ubrzo mazila obraze sa tim mokrim materijalom.

 

Zatim, dok mi se temperatura tela sve više penjala, spustila sam mokre gaće i počela njima da trljam svoju pičku. Prvo samo vrh, pa potom sve niže i niže dok nisam počela da mazim i svoj čmarić, dobro skriven među mekanim guzovima.

 

Staša: “Uhhhh… moram da… samo ću malo da ih…” – podigla sam ih, oblizala mokro mesto svojim jezikom, a zatim sam ponovo prenela gaće na klitoris i trljala se njima.

 

Više nisu samo Peđini sokovi bili na boksericama već su im se pridružili i moji koji su obilno krenuli da cure iz mene. Želela sam potpuno da ih okupam, natopim… gurnula sam dobar deo bokserica duboko u pizdu a zatim se prstima trljala po klitu želeći da svršim dok su u meni.

 

Staša: “Uh, uh… Aaaaahhh…” – sela sam na šolju drhtavim nogama i počela da svršavam.

 

Bilo je to nešto potpuno drugačije, nešto što nisam ni mogla da zamislim da ću doživeti, ali tog jutra u toj malenoj, prljavoj motelskoj sobi, upravo se to desilo – svršila sam sa ispišanim sinovim boksericama duboko u svojoj pici!

 

 1. ZVEZDANO NEBO

 

Kako opisati osećaj stida? Kao i ostala ljudska osećanja, ona ne mogu da se dodirnu, čuju, namirišu… ona se prosto osećaju. Svako ih doživljava na svoj način, svako ih opisuje na svoj način… ali ja nemam dovoljno izraza kojim bih opisala stid koji me je stezao to jutro.

 

Sakrila sam oči iza tamnih stakala svojih naočara i gledala u put pred nama dok smo se vozili po nepoznatim stazama. Opori miris upišanih bokserica kao da mi se sklupčao u nozdrvama i podsećao me na taj sramotan čin.

 

Peđa: “Mama, jesi dobro?” – zabrinuto je upitao i prekinuo moje haotično razmišljanje.

 

Staša: “Šta? Aaa… ma jesam, dobro sam. Nešto sam se zamislila.”

 

Peđa: “Hoćeš podeliti te misli sa mnom? Pomalo je dosadno kada ćutiš.”

 

Staša: “Hmmm… pa nešto kontam, možda je bolje da odvozimo danas ceo dan i noć, i da lepo izjutra stignemo u hotel. Šta kažeš? Bolje nego da stignemo uveče kasno.” – rekla sam ono što mi je prvo palo na pamet.

 

Peđa: “Uhhh… ne znam da li bih izdržao baš celu noć da vozim.”

 

Staša: “Pa naravno, ti odvozi dan a ja ću noć. Može tako?” – kratko je razmišljao ali je prihvatio moj predlog.

 

Nakon dve kafice i ukusnog doručka u jednom usputnom restoranu, nastavili smo put mnogo opušteniji i veseliji. Uspevala sam da mu izmamin nekoliko stidljivih osmeha koji su me oraspoložili još više. Niko nije imao tako jedinstven i mio osmeh kao moj sin. Koliko mi je samo falilo da ga vidim takvog posle napornih desetak dana blage depresije i zatvorenosti.

 

Uz te naše slatke razgovore i pevušenje uz radio, vreme je brzo letelo. To je ono kada kažu – vreme brzo prolazi kada se lepo provodiš. E upravo se to dešavalo, tako da smo se oboje iznenadili kada smo primetili da se sunce polako ali sigurno gubi iza horizonta.

 

Staša: “Peđa, šta kažeš da nađeš neko mesto i skloniš nas sa puta, da protegnemo noge. Sunce zalazi, taman da se malo okrepimo pre nego ja preuzmem volan.”

 

Nastavio je da vozi još par kilometara dok nismo naišli na predivno maleno jezero, svega stotinak metara od glavne ceste. Parkirali smo se, izašli iz auta i počeli da se rastežemo udišući pritom okrepljujući svež vazduh. Okruženi šumama, planinama, cvetnim poljanama… seli smo na zelenu travu pri obali jezera i pijuckali vodu, dok je nešto svežiji vazduh hladio naša pomalo znojava i topla tela.

 

Staša: “Bože kako je lepo. Mogla bih ladno da živim ovde, bukvalno tu na jezeru.”

 

Peđa: “Stvarno? Mislim, ovde je zaista božanstveno, ali zar ti ne bi falili tvoji prijatelji, posao, grad…?”

 

Staša: “Pa dobro, priznajem da bi mi falila jedna osoba… moj najbolji prijatelj. A ostalo… ma prvi dan bih zaboravila na sve druge stvari.”

 

Peđa: “Najbolji prijatelj? Misliš na onu tvoju koleginicu sa posla?” – zbunjeno je upitao.

 

Staša: “Ma ne… mislim na svog jedinog pravog prijatelja.” – prišla sam mu, sela tik uz njega i zagrlila ga. – “On je jedan fini momak, ljubazan, kulturan, zgodan, pre pre prepametan. Ali on uskoro kreće na fakultet i mora da bude u gradu, tako da bi mi on jedini falio.” – namignula sam mu i pomerila mu šiškice u stranu.

 

Iznenađeno me je pogledao. Nije očekivao da ću reći tako nešto. Okruglasti obrazi su počeli polako da mu se crvene, plavkaste oči su mu se zakalile, a uske roze usne su mu bile blago razdvojene. Njegovo nešto krupnije telo se tada stidljivo sklupčalo, kao da nije znao šta da kaže i kako da reaguje. Pogled mu je prelazio preko mog lica, povremeno se zaustavljajući na mojim usnama.

 

Staša: “Sine… tih si mi… zamišljen. O čemu razmišljaš?” – veoma tiho sam ga upitala.

 

Peđa: “Razmišljam… razmišljam o jednom događaju.” – odgovorio je toliko tiho da sam jedva uspela da ga čujem iako smo bili sami u sred ničega.

 

Oči su mu se tada zatvorile a glava mu je nežno klonula.

 

Staša: “Želiš li da podeliš te misli sa mnom?” – mirno sam mu vrhove prstiju naslonila na bradu i lagano mu podigla glavu.

 

Otvorio je oči i pogledao me. Licima smo bili veoma blizu, mogla sam da osetim njegov topao dah na svom licu. Nešto ga je mučilo, mogla sam to da prepoznam na njemu. Ipak, reči su izostale.

 

Staša: “U redu, ne moraš mi reći.” – mazila sam ga po obrazu ne skidajući pogled sa njega.

 

Peđa: “Izvini mama. Nije to, nego… moja ona bivša. Isto smo ovako sedeli jedno veče kada sam joj rekao da…” – tu je naglo zastao.

 

Staša: “Sine, meni možeš sve reći, nadam se da to znaš. Šta si joj rekao?”

 

Duboko je udahnuo, stidljivo me pogledao kao da skuplja hrabrosti… i izustio.

 

Peđa: “Volim te!”

 

Boja i ton tih reči, uz njegov topao, iskren pogled su me u trenutku naježili. Osećala sam kao da su te reči bile upućene meni…

 

Staša: “Peđa… to je predivno. To je tako romantično, dirljivo, toplo…” – naslonila sam svoje čelo na njegovo i zatvorila oči.

 

Vrh mog nosa je nežno pipkao njegov nos, a disanje nam se znatno ubrzalo kao i kucanje srca. Koliko god mi sve to prijalo, nije bilo primereno, pa sam odvojila lice od njega ali sam i dalje držala dlan na njegovom obrazu.

 

Staša: “I? Šta je potom usledilo, ako nije tajna?”

 

Peđa: “Nije mi ništa rekla. Samo se nasmejala, prišla mi i… poljubila me.”

 

Drhtala sam. Njegov pogled me je sekao kao žiletom. Oči su mi se “zalepile” na njegove usne. Videla sam svaku njihovu neravninu, jasno sam razaznala vlažniju unutrašnjost od suve spoljašnjosti. Merila sam, vagala, računala… dok smo bivali sve bliži jedno drugom. Njegova blizina, miris, toplota… oči su mi se zatvorile, jezikom sam nežno oblizala usne pre nego su se sudarile sa njegovim usnama. mama i sin se poljubili

Pročitajte i ...  Lutka

 

Bio je to kratak, neoprezan poljubac, uz minimalno kontakta. Ali kao da je ogromna iskra sevnula u tom deliću sekunde. Nije mi bilo lako ali sam uspela da se saberem, i dalje ga gledajući na svega par centimetara udaljenosti.

 

Peđa: “Joj Bože!” – zacrveneo se i stavio ruku preko usta. – “Izvini mama… vratila si me u taj trenutak… zaneo sam se i…” – pokušao je da se pravda, iako sam bila kriva isto koliko i on.

 

Staša: “U redu je, i ja sam preterala. Htela sam samo da vidim… ma ne znam ni šta sam htela.”

 

Peđa: “Makar si se uverila da se očajno ljubim. Tako mi je i ona rekla to veče, odmah posle poljupca.” – tužno je dodao.

 

Staša: “Očajno? Ne bih rekla. Možda malo stegnuto, ali…”

 

Peđa: “Pa ti si mi majka pobogu… naravno da sam stegnut.” – govorio je kroz smeh.

 

Staša: “Peđa, nemoj sada da se vadiš… nema to veze sa tim. I ti si moj sin pa ja nisam bila TOLIKO stegnuta. Slušaj, ako želiš da naučiš, samo me poslušaj i probaj potpuno da se opustiš i prepustiš.” – naizgled sam govorila smirenim tonom, ali sam u sebi gorela od treme i nervoze.

 

Peđa: “Šta? Sada da se opustim?” – zabezeknuto je upitao.

 

Staša: “Nema nikoga oko nas. Znam da zvuči sumanuto ali samo želim da ti pokažem. Veruješ mi, zar ne?”

 

Uplašeno me je gledao.

 

Peđa: “Verujem ti… naravno.”

 

Staša: “Ajde onda, samo još jedan poljubac. Malo razdvoji usne, opusti ih sa osećajem i nasloni ih…”

 

Ubrzo su nam se usne ponovo spojile.

 

Naravno da sam bila svesna koliko je to bilo pogrešno, ali nisam mogla da izdržim i da zaustavim voz koji je uveliko jurio. Poljubac je bio mnogo mekaniji i prisniji.

 

Staša: “Bravo sine… vidiš da sada nisi bio stegnut. Ajde još samo jedan poljubac. Jel može?”

 

Peđa: “Mhm…” – nije ni otvorio oči.

 

Staša: “Priđi… poljubi svoju mamicu.”

 

!!!!!!!!!!

 

Mamicu? Mamicu??? Zaista sam to rekla? Bože dragi, odakle mi uopšte takva reč u TOM trenutku? Ni u najluđem snu je ne bih izgovorila pred svojim sinom!

 

Mislila sam da će ga to uplašiti i odbiti, ali naprotiv! Neka silna energija je izbila iz njega, rukom mi je uhvatio obraz i čvrsto me poljubio u usne. Disao je veoma ubrzano i oprezno je prelazio sa donje na moju gornju usnu, dozvoljavajući pritom i svom jeziku da me nežno dodirne. Uzdasi su postajali sve glasniji i češći…

 

Ljubili smo se skoro ceo minut kada smo odlučili da prekinemo. Zadihani i crveni, gledali smo jedno u drugog sve dok nismo počeli grohoto da se smejemo u fazonu – Bože, pa mi nismo normalni!

 

Međutim, smeh mi je naglo nestao sa usana kada sam spustila glavu. Ugledala sam jasnu izbočinu na njegovom šorcu i raširila oči shvatajući da se sin upravo napalio nakon što me je poljubio.

 

Peđa: “Mama… ja…” – stavio je ruku preko izbočine, naglo ustao i trčećim korakom se sjurio do automobila.

 

Realnost me je tada “pukla”. Šta to učini, crna Stašo??

 

Ustala sam i duboko udahnula. Morala sam ja biti ta koja će da bude zrelija… koja će da bude glas razuma. Vratila sam se do kola i videla sina koji je ležao na zadnjem sedištu, pokriven majicom preko glave. Otvorila sam vrata, uspela da sednem pored njega i počela da ga mazim po skrivenom licu.

 

Staša: “Ajde sine, nemaš se zašto stideti. To je sasvim normalna reakcija. Malo smo preterali, zaneli se… ali nema zašto da se sramiš.” – čekala sam bilo kakvu reakciju ali je ona izostala. – “U redu, lezi ti i odmori, a ja ću te probuditi ujutru pre nego stignemo. Ljubim te.” – poljubila sam ga u obraz preko te tanke majice i prešla na mesto vozača.

 

 

 1. OBJAŠNJENJE

Sat vremena kasnije, dva, tri… mrak nas je okružio i samo su farovi automobila obasjavali put preda mnom. Povremeno bi isti takvi svetlosni snopovi išli ka meni nakon čega bismo se mimoišli u suprotnim pravcima.

 

Noć je bila oblačna ali sam se povremeno zaustavljala pokraj puta kako bi izašla napolje i pozdravila tek poneku zvezdu koja je hrabro virila iza oblaka i veselo sijala na nebu.

 

Bilo je sveže ali je vazduh bio prezasićen od toplote koja je se tokom dana akumulirala u zemljištu i brdima pa je tokom noći isparavala, tako da sam se poprilično znojila usled visoke sparine. Brišući znoj sa čela i vozeći dalje ka moru, krajičkom oka sam povremeno gledala u sina preko retrovizora. Satima je ležao na zadnjem sedištu ali nije spavao.

 

Čak nije delovao ni umorno već više nekako zamišljeno, zabrinuto. Majke znaju to da prepoznaju, ne trebaju reči ni dela, dovoljno je samo da pogledaju svoje dete i da odmah uoče te finese kroz njihovu mimiku, poglede i pokrete. Očigledno ga je mučio onaj naš iznenadni poljubac kao i njegovo “dignuto” stanje koje je usledilo .

 

Peđa: “To mi se ne dešava stalno! Ma skoro mi se nikada nije ni desilo!” – promuklo je dobacio, iznenadivši me tik pred zoru.

 

Staša: “Molim? Na šta misliš? Ne razumem.”

 

Peđa: “Znaš ti dobro na šta mislim, ne pravi se luda.” – ljutito se prebacio u sedeći položaj i prekrstio ruke na stomaku.

 

Na brzinu sam primetila jednu malenu benzisku pumpu, skrenula ka njoj i parkirala se. Podigla sam ručnu kočnicu i okrenula se ka sinu.

 

Staša: “Želiš da pričamo o tome?” – koristila sam najljubazniji glas koji sam mogla.

 

Peđa: “Nema o čemu da se priča, ja nisam neki čudak koji se loži na svoju kevu, već prosto nisam dugo… znaš već šta, i zbog toga sam dobio erekciju. Eto.”

 

Govorio je ubrzano, polu glasno, mrzovoljno.

 

Staša: “Bože… Naravno da se ne ložiš na mene, majka sam ti zaboga…” – trudila sam se da ga opravdam.

 

Peđa: “Mislim ti si sjajna i zgodna si i lepa i… ja sam zdrav, nije da mi se ne bi mogao dići na tebe, mislim… ovaj… nije da mi se diže na tebe nego… razumeš šta hoću da kažem.”

 

Potpuno je izgubio kompas! Ponovo je postao crven i postiđen, nije znao kako da se iskobelja iz tog sosa u koji je sam uskočio. Bio mi je ipak veoma simpatičan, čak sam htela i da se nasmejem ali sam znala da ne smem to da uradim. Odlučila sam da skrenem razgovor u nešto drugačijem smeru.

 

Staša: “Razumem te naravno, i nemaš potrebe toliko da se pravdaš. Ali, ako te neka cura na koju se ZAISTA ložiš uhvati tako “napetog”, šta ćeš onda?”

 

Peđa: “Ne brini, trenutno se ne ložim ni na jednu.”

 

Staša: “Ma pričam hipotetički. Zamisli samo koliko će ih biti na plaži, sve onako preplanule i polu gole. Sigurno će ti neka zagolicati maštu.”

 

Peđa: “Ma…” – odmahnuo je rukom ali ga je maleni osmeh izdao.

 

Staša: “Nemoj ti meni “ma”, nego pričaj – koliko je vremena prošlo od kada si poslednji put… znaš već šta?”

 

Peđa: “Molim??” – bio je zatečen mojim pitanjem, što je bila sasvim prirodna reakcija.

 

Staša: “Ko se sada pravi lud, a?” – osmehnula sam mu se i namignula mu.

 

Peđa: “Mama, znaš da ne treba da piješ dok voziš.” – počeli smo se glasno smejati.

 

Staša: “Evo, ti mi odgovoriš, a onda i ja tebi priznam. Može?”

 

Ako je malo pre bio zatečen, sada je bio isto to ali puta sto! Znoj mu je klizila niz rumene obraze a kapci mu se nisu pomerali kao ni usne koje su bile blago razmaknute, kao i onda kada me je poljubio njima. Čekala sam ceo minut da se napokon pomere i izuste kratko – “15 dana!”

 

Staša: “Šta?? Čekaj čekaj, da li sam dobro razumela – nisi svršio dve nedelje?”

 

Peđa: “Dve nedelje i jedan dan. Od one moje svađe sa bivšom… nisam prosto imao želje.”

 

Bila sam u šoku! Ja kada dva dana ne doživim orgazam (i to najčešće dva u toku jedne noći), ja povilenim i ovlažim na svaku pomisao o seksu.

 

Staša: “Pa onda je čudo da nisi i svršio u gaće sinoć! 15 dana, čoveče to je predugo. Ja evo prva noć kako nisam i već kriziram.”

 

Peđa: “Šta??? Pa ti si kevo gora od mene.” – nasmejano je dobacio, ali se ubrzo uozbiljio kad je shvatio šta sam zapravo rekla. “Ali čekaj, kako misliš – tek prva noć? Pa zar nismo spavali u motelu pre…”

 

Staša: “Da, jesmo. Šta hoćeš da kažeš?”

 

Peđa: “Pa nisi sigurno i tada svr…” – zabezeknuto me je pogledao kada je pročitao sa mog lica da sam svršila i tu noć kada smo prespavali u istoj motelskoj sobi.

 

Staša: “Naravno da jesam. Pomislila sam da si i ti dok si se tuširao možda…” – razgovor je odavno prešao sve granice tako da se nisam libila da i dalje nastavim u tom smeru. – “Ali 15 dana… uhhh, to je baš. Dovoljno će biti da ti neka cica sedne u krilo i ima da je odmah ubodeš gde ne treba.”

 

Peđa: “Da je ubodem? Joj Bože, o čemu ja to razgovaram sa svojom majkom… uštini me, verovatno sanjam.” – štipkao je sebe po rukama i licu.

 

Sedeći tako, primetila sam jedan maleni toalet u sklopu benzinske pumpe i odmah mi je sinula ideja.

 

Staša: “Pričaš sa mnom o ozbiljnim stvarima, eto o čemu. Poslušaj me, očigledno je da si napet, i ja bih bila da sam na tvome mestu. Treba ti olakšanje, razumeš? Ne možeš tako “stegnut” da upoznaš novu devojku… poljubiće te i odmah ćeš je uplašiti sa svojom erekcijom. Pazi ovako, vidiš onaj wc? Uđi lepo, zaključaj se i obavi šta treba. Evo već svanjava a iz iskustva znam da je jutro sjajno vreme za to, posebno kad ste vi muškarci u pitanju… zar ne?”

 

Slušao je moju sasvim logičnu i podužu “lekciju”, ali ni sam nije verovao šta čuje! Ipak, moj plan nije bio tako jednostavan, želela sam da ga začinim. Bila sam poprilično umorna ali i uzbuđena i nisam razmišljala trezveno, u suprotnom mi takav “zloban” plan nikada ne bi pao na pamet.

 

Peđa: “Stvarno misliš da bih trebao?”

 

Staša: “Sto posto! Samo, prvo ćeš da sačekaš mene, ok? Moram da piškim.” – ne dajući mu vremena da se predomisli, brzo sam izašla iz automobila i uputila se ka toaletu.

 

Bila je to veoma mala i uska sobica sa lavaboom i jednom malom kabinicom. Nije čak bilo ni pisoara, samo kabinica i u njoj wc šolja. Stojeći tako pred wc šoljom, počela sam da se premišljam.

 

Staša: “Bože… šta je sa mnom, šta ja ovo radim? Zašto me…. uhhhh, zašto me pali pomisao da će moj rođeni sin upravo izdrkati svoj KURAC tu na mestu gde stojim? Nisam normalna… ja zaista… jebeno… nisam…” – zavukla sam ruku u helanke i pomazila pičkicu preko gaćica.

 

Odmah sam počela obilno da lučim gusti sekret, ali nisam želela da svršim. U celom tom bunilu, imala sam neke druge planove… mnogo zločestije i pokvarenije.

 

Na jednom ramenu anđeo kaže – nemoj, a na drugom mi đavolčić govori – prepusti se, učini to!

 

Razum ovaj put nisam poslušala…

 

Duboko sam prstima nabijala svoje gaćice u picu kako bi ih natopila svojim sokovima, potom ih svukla i pogledala. Bile su to obične roze pamučne gaćice čiji materijal je bio veoma pogodan za upijanje svakojakih tečnosti.

 

Mnoge scene iz priča koje sam stalno čitala su mi se tada pojavile pred očima… Taj moj omiljeni autor je očigledno bio opčinjen ženskim, mokrim gaćicama i morala sam da reagujem u perverznom maniru kao što je on i opisivao… vuklo me je da ih dodatno natopim.

 

Prvo sam dozvolila svega par kapi moje providne mokraće da kapne na njih, a potom sam i prenela malo pljuvačke tačno na mesto koje je sakrivalo moju pičkicu. Osećala sam se perverzno, napaljeno, uzbuđeno… ali i nemoralno i “prljavo”, što me ipak nije sprečilo da ih potpuno smočim.

 

Nisam htela da ostavim mokre gaćice na sred wc šolje, tako da sam ih stavila na vodokotlić kako ne bi bile baš “na otvorenom”, ali sam ipak verovala da ga nos neće prevariti. Noge su mi drhtale a srce mi je tuklo jako i ubrzano dok sam prilazila kolima tako gologuza ispod helanki.

 

Staša: “Uhhh, kakvo olakšanje.” – sela sam u kola i pokazala mu da je slobodno.

 

Odmah je iskočio iz auta i polu trčećim korakom krenuo ka wc-u. Želela sam da gurnem ruku u helanke i izjebem se prstima, ali sam znala da je pumpa bila prekrivena kamerama i nisam želela da postanem hit na nekoj internet stranici.

 

Telo mi se treslo, pizda mi je gorela… i ubrzo sam izgubila bitku.

 

Izašla sam iz kola i uputila se ka toaletu. Veoma tiho, praktično nečujno sam otvorila vrata i stala blizu kabinice. Skoncentrisala sam se i jasno razaznala njegovo duboko disanje kao i onaj specifičan zvuk navlačenja i drkanja vlažnog kurca.

 

Peđa: “Mmmhhh… uff…” – uzdisao je i nežno jecao.

 

Ruka mi je uveliko bila u helankama a dva prsta su istraživala moj vlažni vaginalni kanalić. Masturbirala sam i zamišljala da je našao moje prljave gaćice i da drka kurac sa njima. Želela sam još da priđem, da provirim… ali bio je preveliki rizik.

 

Peđa: “Aaaahhh…” – glasan uzvik mi je bio znak da je svršio i da treba da se udaljim.

 

Par minuta sam ga čekala, naslonjena na kola. Izašao je sa ogromnim osmehom i crvenilom na licu. Delovao je kao da mu je kamen pao sa leđa i da je napokon prodisao.

 

Staša: “Bogami, dosta ti je trebalo ako uzmemo u obzir da nisi 15 dana…” – prekinuo me je tako što je zagrlio moje telo i poljubio me nežno u jedan pa u drugi obraz.

 

Peđa: “Ja vozim mama… upadaj.”

 

Staša: “Da… ovaj, može… samo da… nisam oprala ruke, odmah ću!” – sada sam ja bila ta koja je potrčala ka toaletu.

 

Uletela sam u kabinicu, spustila helanke i počela žestoko da trljam mokar klitoris. Orgazam je bio toliko blizu da sam mislila da ću eksplodirati za svega par sekundi! Međutim, pre nego sam svršila, pogledala sam ka uglu kabinice. Na iznenađujuće čistom podu, nalazile su se moje gaćice.

 

Mazeći se i dalje ali mnogo sporijim intenzitetom, prišla sam i pokupila ih. Bile su mokre, teške, ulepljene i prekrivene mirisnom sluzi – spermom moga sina. Moj jezik su tada ponovo preuzele erotske priče koje su me progonile i počela sam halapljivo da ližem tu tamno rozu tkaninu! Gutala sam sinovu spermu i mazila svoje obraze gaćicama dok sam glasno svršavala na svoje spretne prste. Bila sam u transu, u ekstazi… sve dok orgazam nije utihnuo a na gaćicama nije ostala ni jedna jedina kap slankaste tečnosti.

 

 

 1. MORE

Bilo je oko 8 časova ujutru kada smo izašli iz više kilometarskog tunela i ugledali more kako se plavi i presijava. Spustili smo sve prozore na kolima i udisali taj zasićeni, slankasti morski vazduh.

 

Miris leta, miris mora, miris svežine.

 

Sezona još uvek nije bila u punom jeku ali su gužve automobila i ljudi počele da se formiraju već na nekih par kilometara od obale na kojoj se nalazio i naš hotel.

 

Dobrih pola sata smo se probijali kroz kolonu vozila dok nismo stigli nadomak kamenog šetališta tik uz obalu. Peđa nije ništa govorio ali sam ga posmatrala i primetila da je jedva uspevao da sakrije osmeh sa lica. Nema sumnje – bio je oduševljen! Povremeno bi se okretao ka meni i pogledom bez reči bi me ogrejao, dajući mi do znanja da sam učinila pravu stvar kada sam spontano organizovala taj kraći odmor na moru.

 

Glava bi mu se potom vraćala i nastavila da posmatra oskudno odevene ljude koji su ili sami ili u paru ili sa porodicama veselo šetkali, osvežavali se koje kakvim pićima i sladoledima, cupkali i pevali od sreće.

 

Staša: “Peđa sine, ispašće ti oči.” – luckasto sam dobacila kada sam primetila da se zagledao u jednu preplanulu žensku guzu koja je nežno vibrirala u žutim tanga kupaćim gaćicama.

 

Peđa: “Ma nisam… samo gledam u more. Jel je ono naš hotel?” – postideo se i brzo promenio temu.

 

Staša: “Aha… tu ćemo da se parkiramo.” – izašli smo iz auta i uputili se ka recepciji hotela.

 

Posluga nam je ponela torbe i kofere a ja sam preuzela ključ od sobe i ubrzo smo se našli u njoj. Bila je to velika soba u kojoj je prednjačila snežno bela boja, dva udobna kreveta, ormarići i fioke, kupatilo sa tuš kabinom, jedna mala mini kuhinja sa frižiderčićem, i ono što je zapravo bio i najlepši deo – prostrana terasa sa predivnim pogledom na more.

 

Peđa: “Ne znam za tebe ali ja idem odmah u vodu!” – skinuo je sve sa sebe, ostavši samo u šuškavom šorcu za kupanje.

 

Staša: “Prvi dan je Peđa, moraš da se namažeš kremom inače ćeš izgoreti!”

 

Peđa: “Ma hoću mama, ne brini.”

 

Staša: “Nemoj ti meni “hoću mama”, nego uzmi ovaj faktor i posebno ramena dobro namaži, tu si najosetljiviji. Kao mali si znao i plikove da dobiješ jer si stalno bio u vodi pa ti ramena stradaju. I obavezno nam uzmi dve ležaljke i suncobran. Ja ću ti se pridružiti čim se raspakujem i sredim.” – dotrčao mi je i na brzinu me poljubio u obraz pre nego je izleteo iz sobe.

 

Ja nisam htela da žurim. Poslagala sam stvari, raskomotila se u donji veš i legla u krevet čisto da malo danem dušom od puta. Nisam ni razmišljala o spavanju jer sam bila previše uzbuđena, ne samo zbog mora već i zbog tog nekog posebnog vezivanja i boljeg upoznavanja svog sina u proteklih par dana. Takođe, bila je tu sve vreme prisutna i neka seksualna želja, neka perverzna nota koju nisam znala objasniti, ali sam znala da joj se moram malo posvetiti.

 

Pronašla sam svoj laptop i namestila ga ispred sebe dok sam leškarila. Sobica je bila opremljena i klimom kao i wi-fi internetom, tako da sam odmah ušla na određeni porno forum kako bih proverila da li ima neka nova pričica od mog omiljenog autora.

 

Nažalost, ništa novo.

 

Staša: “Ma, nema veze. Izabraću neku od svojih omiljenih.” – zaključala sam sobu, skinula gaćice i grudnjak i namestila se u omiljenu ležeću pozu sa raširenim nogama i vibratorom koji je čekao svoj red pored mene.

 

Za početak sam samo češkala svoje mekane tamne dlačice koje su formirale nežan trouglić u predelu iznad moje pice. Ipak, kako se priča zahuktavala, tako sam i ja prilazila sve niže, prelazeći ubrzo prstima preko osetljivog klita. Negde na polovini priče nisam više mogla da izdržim pa sam uključila svoju rozikastu igračku i na srednjoj brzini dozvolila da me masira svojim gumenim vrhom. Uzdasi su počeli glasno da odzvanjaju tom udobnom sobicom.

 

“Bio je prelep osećaj dok me je mazao, mada nije to bilo samo mazanje već je i masirao moje tabane i prste na nogama, stiskajući ih svojim masnim rukama od kreme. Listovima sam pokušavala da mu mazim međunožje ali sam bila veoma oprezna i nežna.

 

 

Sin: “Mogu sada listove?”

 

 

Mama: “Naravno da možeš. Opusti malo stisak sine, mnogo si grub. Vidiš kako si jak, da ni sam nisi svestan svoje snage. Takooo… Možeš i butine slobodno.”

 

 

Počeo je da mi maže butine i tada sam samo malo razmakla noge. Oči su mu odmah krenule ka mojoj ribici pokrivenoj crnom tkaninom.

 

Mama: “Pogled usmeri ka nogama dragi, gledaj u ono što radiš a ne..?”

 

 

Sin: “Bože mama, pa gledam… gde bih inače gledao?” – pokušao je da se izvuče, ali su mu oči i dalje povremeno išle ka mom skrivenom, slatkom mestu.

 

 

Činilo mi se da me je napokon shvatao i da je zaista počeo sve više da me gleda kao ženu a ne samo kao majku. Ako želim da mu objasnim kako da tretira devojke onda mora da se udubi i da promeni svoje viđenje mene kao osobe. To je bio prvi korak i nastavila sam u tom smeru.

 

 

Mama: “Učinilo mi se da si me pogledao… tamo… gde ne bi smeo.” – spustila sam ruku i počela da mazim svoj stomak oko pupka i malo niže.

 

 

Sin: “E svašta… Nikada mi to ne bi ni palo na pamet. Mamu da gledam tamo… kako da ne.”

 

 

Ruka mi se još malo spustila niže i sada sam već dodirivala gornji deo svojih crnih gaćica.

 

 

Mama: “Ahaa… znači nisi gledao?”

 

 

Sin: “Nipošto!”

 

Mama: “Znači nikada ne bi ni pogledao?”

 

 

Sin: “Nikada! Pa nisam ja neki tamo… bolesnik.”

 

 

Mama: “Ko je rekao da si bolesnik? Samo sam pomislila da si… radoznao. Ali dobro, ako NIKADA ne bi pogledao, onda ti neće smetati ni da je malo osunčam.”

– odvezala sam donji deo kupaćeg sa obe strane, sklonila tanki materijal i pičkica mi je tada bila na izvol`te.

 

 

Zanemeo je u trenutku i dobrih par sekundi je gledao moju slatku, zrelu pičku. Pokušao je tada da skloni pogled i nastavi brže da me maže.

 

 

Mama: “Ju… svašta, izgleda da mi se opet učinilo da si pogledao. Sve u svemu, ovako je mnogo lepše i udobnije. Samo, ove moje dlake, da sam znala da ti ne smeta i da nećeš gledati, možda sam ih trebala malo više podšišati, da prime više sunca.”

 

 

Sve je više gutao “knedle” trudeći se da ne pogleda moju “dlakavu breskvicu.”

 

 

Mama: “A te tvoje mlade curice, one isto vole da ostave ovako šumicu, ili?” – počela sam da se češkam po tamnim dlakama iznad crvenih, izraženih usnica. –“Ma da, one se sigurno briju.”

 

 

Usporio je tempo kojim je mazao/masirao moje noge i pogledao me u oči.

 

Sin: “Mrzim to kod njih… sve se briju… odvratno!”

 

 

Mama: “Znači više voliš ovako nešto?” – sada je opuštenije pogledao na moje dlake sa kojima sam se igrala svojim prstima.”

 

Staša: “Uhhhh… voli on dlakaviju pizdu… posebno maminu. Napaljenko jedan nevaljali, tako bi da poliže maminu pičkicu…” – trljala sam se vibratorom i nastavila da čitam.

 

“Mama: “Uhhh kako prži ovo sunce, pogledaj, čak mi se i pičkica malo oznojila.” – raširila sam je prstima i vlažna rupica je pogledala mog sina pravo u oči.

 

Mama: “Jel vidiš?” – gledao je i samo klimnuo glavom. – “Da ali, teško je shvatiti koliko je mokra dok to i ne osetiš, znaš?” – namestila sam kažiprst i do pola ga gurnula u vlažni kanal.

 

 

Izvadila sam do pola vlažni prst i primakla ga sinu.

 

 

Mama: “Svašta, pogledaj koliko mi je mokar prst. Ajde, dodirni ga da osetiš.”

 

 

Prišao je sa kažiprstom i palcem i utrljao ih na moj prst. Skinuo je moje sokove i nije verovao koliko su mu prsti bili vlažni.

 

 

Sin: “Uhhh mama, izvini me samo, moram po nešto… sad sam se setio, izvini me…” – izvinjavao se i pojurio u kuću.

 

 

Gledala sam ga kako trči ka vratima držeći svoj kurac preko šorca.

 

 

Zamišljajući kako će upravo da drka na moju pičku, i pritom oblizuje svoje prste natopljene mojim sočnim nektarom, počela sam da nabijam svoje prste duboko u napaljenu picu.

 

 

Sokovi su i dalje curili iz mene dok sam maštala o sinovom kurcu… zamišljala kako upravo tada, u istom trenutku zajedno masturbiramo i svršavamo misleći jedno na drugo. Dok sam jecala i svršavala na prste zamišljala sam kako njegova sprema leti i prska svuda. Eee da su mi usta bila tu blizu, ni jedna kap ne bi otišla uzalud.”

 

 

Staša: “Ufffff… droljo jedna… gutala bi sinovu spermu… kurvice napaljena aaaaahhhhh…” – skupila sam noge i zarobila igračku među njima dok sam žestoko svršavala i vrištala, ne mareći da li će me neko čuti.

 

I vibrator i posteljina ispod mene su bili mokri i ulepljeni od mog toplog ejakulata. Ta moćna, ženstvena aroma je ispunila sobicu dok se znoj nežno slivao sa mog čela na moj vrat i grudi gde su ga veselo dočekale ukrućene bradavice.

 

Oblizala sam mokar vrh vibratora i uputila se ka kupatilu.

 

Na brzinu sam se otuširala, zatim samo malo prosušila kosu peškirom i vezala je u rep. Namazala sam telo kremom za sunčanje a potom izabrala svoj novi crno-zlatni bikini. Da li zbog svih tih priča, da li zbog povećane napaljenosti, ali dok sam ga oblačila, setila sam se sinovog pogleda ka onoj lepoj guzi.

 

Staša: “Hmmm…” – dobra stvar kod kupaćih gaćica jeste što, ako nisu tange, opreznim potezima možete da ih smestite među guzove i na taj način ih pretvorite u prefinjenu polu tangu.

 

Ponavljam – to nije nešto što priliči ženi u mojim godinama, ali ko ga jebe! Bila sam na moru sa svojim dragim sinom, hiljade kilometara daleko od kuće i niko nas nije poznavao!

 

Izgledala sam seksi i zanosno u svojoj dugoj, providnoj haljinici i sa svojim bledim guzovima koji su se ponosno njihali dok sam se kretala ka plaži. Prepoznala sam stvari i peškire na ležaljkama iako je Peđa bio u vodi. Potražila sam ga pogledom i ubrzo ga primetila. Bio je u plićaku i nemo me posmatrao.

 

Sa prikrivenim osmehom, sporo sam počela da svlačim haljinu i tada sam perifernim vidom kroz tamne naočare primetila da su mu se oči još više raširile i usmerile ka mom telu, pre svega ka mojoj polu goloj guzi. Srce mi je ubrzalo… sin mi je – ZNAM, ali osećala sam veliko uzbuđenje!

 

Toliko sam bila van sebe da nisam ni skinula naočare već sam sa njima preko očiju krenula u vodu. Sin je bestidno buljio u moje telo da sam pomislila da mi se možda nešto pomerilo i otkrilo više nego što bi trebalo, pa sam diskretno spustila pogled ali je sve stajalo savršeno. Pičkica mi je bila sakrivena tamnom tkaninicom gaćica, a grudi su mi bile udobno smeštene u zlatno-crne mekane korpice.

 

Prišla sam do sina i stala na svega pola metra ispred njega. Nije govorio ništa, nije se ni pomerao. Kosa mu je bila mokra a slane kapljice mora su mu kapkale sa vrha nosa. Naslonila sam dlan na njegov obraz, prišla mu, poljubila ga na samu ivicu usana i šapatom ga upitala.

 

Staša: “Jel ti se sviđa moj novi kupaći?”

 

Nije mogao da odgovori, samo je progutao pljuvačku i nastavio skamenjeno da me posmatra.

 

Staša: “Shvatiću to kao – DA.” – iznenada sam ga zagrlila oko vrata i poskočila.

 

Svojim laganim nogama sam ga obgrlila oko tela i tada sam osetila njegov polu dignuti penis direktno na svojoj pičkici.

 

Staša: “Hmmm… Peđa… jel si ti uzbuđen ili?”

 

Tek tada se vratio u realnost i shvatio u kakvom je položaju. Uhvatio me je za struk i pokušao da me “odlepi” sa sebe, ali sam ga čvrsto držala nogama.

 

Peđa: “Mama… šta to… skini se sa mene pobogu.” – borio se ali mu nisam dozvolila.

 

Ono što je takođe bio “problem”, jesto što je on svojom “borbom” zapravo još više trljao svoj organ o moju pizdu i postajao sve čvršći!

 

Staša: “Hej… HEJ! Zaustavi se, činiš sve samo još gorim!” – bila sam poprilično glasna pa je prestao da se migolji, ostavivši svoje ruke na mojim kukovima, veoma blizu gornjeg dela moje guze. – “Tako. E sad mi reci – jesi ti uopšte slušao šta sam ti govorila?” – podigla sam naočare na čelo i gledala ga u stidljive oči.

 

Sve vreme sam imala osećaj kao da pokušava da se skoncentriše i da mentalno “pokrene” penis da mu se opusti, ali naprotiv, bivao je sve tvrđi, dodirujući celom dužinom moju sakrivenu pizdu.

 

Peđa: “Na šta… tačno misliš?” – jedva je izustio.

 

Staša: “Na tvoju napetost sine. Jesmo rekli da trebaš da ga- izdrkaš, a ne da ti se diže na običan poljubac ili na neki primamljiv prizor.” – na moju reč “izdrkaš” se malo trgnuo i tiho uzdahnuo.

 

Peđa: “Mama… ako nisi primetila, imaš tange na sebi. Veruj mi da je pola plaže dignuto a ne samo ja. I molim te da prestaneš da izgovaraš takve reči i da se pomeraš jer me trljaš svojom…” – tu je zastao.

 

Bila sam iznenađena onime što je rekao ali se nisam dala pokolebati.

 

Staša: “Čekaj… znači li to da ti se TOLIKO sviđaju moje tangice?” – stegla sam ga nogama i napravila par pokreta mazeći mu tada već potpuno dignut kurac.

 

Peđa: “Uffff… molim te prestani da se pomeraš…” – tada je diskretno spustio ruke nešto niže na gornje delove moje guze.

 

Staša: “Hoću… ali ako mi kažeš TAČNO šta želiš da prestanem?” – govorila sam mu tiho i toliko blizu usana da su nam se povremeno nežno dodirnule.

 

Peđa: “Mama… prestani da se trljaš svojom… ufffff… svojom…” – srce mi je tuklo snažno i ubrzano dok sam čekala da izusti tu “vulgarnu” reč!

 

Staša: “Čime sine… čime da trljam šta? Reci mi… reci svojoj mamici…” – ponovo kao da sam uletela u neku od svojih omiljenih, perverznih priča, gupeći kontakt sa realnošću.

 

Peđa: “Prestani da…” – čvrsto me je tada uhvatio za guzove, otvorio oči i prišao mojim usnama. – “…prestani da trljaš svoju pičku o moj dignuti kurac! Ako odmah ne prestaneš ja ću jebeno svršiti u šorc!”

 

I tada – vreme je stalo!

 

Šta sam ja to zapravo čula??? Moj sin i te prljave reči prosto nisu išli jedno uz drugo! Bio je uvek staložen, kulturan, fin, osim neke povremene nevine psovke koja bi mu skliznula sa usana. Ali!?

 

Još sam ga jače stegnula i otvoreno počela da mu se trljam o kurac. Voda nam je bila do visine grudi tako da smo ipak bili koliko toliko zaštićeni od pogleda ljudi oko nas.

 

Staša: “Uhhhh… ajde… svrši… ne želiš valjda uvek da budeš ovako napet, zar ne?” – sve sam se brže i jebozovnije pomerala i masirala napaljenu pizdu o njega.

 

Peđa: “U pravu si… ne želim. Uhhh…”

 

Staša: “Tako je, ne želiš… ja kao majka moram uvek da brinem o svom napaljenom sinčiću, da mi ne bude napet. Uffff, još ako mi malo i pomogneš, možda i ja svršim!”

 

Peđa: “Mmmhh… stvarno? Jel želiš to? Jel želiš da svršiš?” – čvrsto me je držao i počeo tada i on da se pomera i trlja svoj kurac o mene.

Pročitajte i ...  Pošteni Kradljivac Gaćica 4. Deo

 

Staša: “Još pitaš! Too… to… joj, moram samo da… uh kako ću snažno svršiti.” – spustila sam ruku u vodu i sklonila gaćice u stranu kako bi se golom pizdom trljala o sinov kurac koji je bio iza šorca.

 

Shvatio je šta sam uradila ali usled zatalasane vode nije mogao dobro da vidi moju golu, dlakavu pičku, iako ju je tražio pogledom. ljube se sin i mama u moru

 

Oboje smo uveliko bili na nekom drugom svetu, nekoj drugoj planeti. Toliko se napalio da mi je čak i zavukao jezik u usta i počeo da me ljubi, sve se jače trljajući o mene!

 

Staša, Peđa: “Aaaaahhhhh…” – jecali smo jedno drugom u usta dok smo zajedno svršavali svega par metara od obale gde su ne svesni ljudi uživali u sunčanju svojih tela.

 

Orgazmi su nam bili podjednako intenzivni i poprilično su dugo trajali. Zadihana, držala sam ga za obraze i polako se “skinula” sa njega. Gledao je u mene pomalo zbunjenim i uplašenim izrazom lica. Kao da je govorio – Bože, šta se to upravo desilo?

 

Staša: “Sve je u redu sine. Samo znaš, ne bi valjalo da tako punog šorca izađeš iz vode.” – jednu ruku sam mu ostavila na obrazu, a drugu sam uronila u vodu i nežno mu spustila šorc, tek toliko da mu oslobodim kurac i da sperma zarobljena u šorcu polako izađe u beskrajno vodeno plavetnilo.

 

Zatim sam mu vratila šorc i prekrila mu organ koji sam uspela za kratko da dodirnem spoljnim delovima prstiju. Namestila sam i svoj kupaći i ponovo poljubila sina u mokre usne.

 

Peđa: “Mama… ja…”

 

Staša: “Pssst… kao što sam rekla – sve je u redu. Sada barem nećeš biti napet i moći ćeš slobodno da posmatraš ove silne guze oko sebe, bez bojazni da će ti se dignuti. Uhhhh, iscrpljena sam. Moram da odremam malo na ležaljci. Ako hoćeš da mi se pridružiš, znaš gde sam.”

 

 

 1. MISLI, OSEĆANJA, PITANJA…

Namazana kremom i sa osmehom na licu, ležala sam ispod suncobrana i spokojno spavala. Čudno zvuči da sam nakon svih događaja i dalje sačuvala mir u sebi, bez trunke kajanja ili griže savesti. Kao da je sve to moralo da se desi, kao da je bilo suđeno. Sve se činilo tako prirodno, spontano… i opet ponavljam – kao da sam u realnom životu živela trenutke opisane u onim fiktivnim pričama koje sam mesecima čitala.

 

Na kraju krajeva, znate kako se kaže – Život piše najbolje romane!

 

Prigušeni glasovi ljudi oko mene su me budili iz sna. Otvorila sam oči i sporim pokretima se podigla u sedeći položaj. Sunce je slabilo a naroda je bilo upola manje nego kada sam zaspala. Na Peđinoj ležaljci se nalazio peškir i jedna mala ceduljica na kojoj je svojeručno napisao da nije hteo da me budi i da će biti u hotelu.

 

Želeći da se još malo razbudim, otišla sam do obližnjeg bara i naručila jedan hladan mohito. Vratila sam se na ležaljku i uživala gledajući u more. Predivan ukus mente uz obilje leda je mazio moja čula dok su se talasi smenjivali i ujednačenim, mirnim zvukovima prosto opijali moj um a leptirići u stomaku su mi se pojačavali svakim talasom sve više.

 

To je bila ljubav, zar ne?

 

Bože, šta to pričam, pa majka ne može da bude zaljubljena u svoje dete. Ona voli svoje dete, voli ga najviše na svetu… ali zaljubiti se u njega?

 

Koliko ova moja pitanja, moje reči, koliko ona zaista imaju smisla? Zar to nije samo neki fenomen o kojem možemo da čitamo na internetu i na erotskim sajtovima? Zar to nije samo fikcija tih nekih napaljenih ljudi, a za mnoge čak i bolesnih, poremećenih ljudi? Koliko ljudska mašta, činila se ona nama potpuno nerealna i ništavna, ali koliko ona zaista ima nekog utemeljenje u stvarnom životu? Da, poznata mi je floskula – “Mašta radi svašta!”, ali to se ne odnosi na stvaran svet, zar ne?

 

Zašto želim da zagrlim svog sina, da ga pomazim, da ga osetim na sebi? Vi ćete sada reći – “Pa da, svaka majka voli da zagrli i poljubi svoje dete”, ali ne mislim ja na tu vrstu dodira. Ja želim dodir ali nežan, prisan, nevaljao… da, ja želim poljubac ali strastven, vreo, intiman…

 

Uhhhh… ne znam… da li ja ludim? Da li sam zaista poremećena, da li sam ja normalna… šta uopšte znači biti normalan?

 

Boreći se sa svim tim dilemama, zaustavila sam svoje misli koje su se haotično vrzmale po mojoj glavi, ispila sam koktelčić i pokupila stvari. Bosih nogu, prelazila sam preko toplog peska i koračala ka hotelu.

 

 

 1. ZVEZDANO NEBO 1

Taman kada sam pomislila kako sam potisnula te “čudne” misli, ušla sam u sobu i začula vodu kako prska u kupatilu.

 

Ostavila sam stvari na krevet i na vrhovima prstiju se prišunjala vratima. Bila je velika vrućina tako da ih je Peđa ostavio blago otvorena dok se tuširao. Oprezno sam provirila kroz maleni otvor i ugledala ga iza staklenih vrata tuš kabine. Videla sam jasnu siluetu svog sina koji je tiho pevušio i prao svoje telo. Želela sam da mu se pridružim, da ga iznenadim i da mu operem svaki deo tela i to veoma detaljno i temeljno.

 

Da pređem nasapunjanim prstima preko njegovih grudi, leđa, vrata… preko njegove guze, preko testisa, preko njegovog divnog mladog penisa. Da ga poljubim i da mu pokažem koliko ga volim.

 

Peđa: “Mama? Jesi to ti?” – prekinuo mi je misli pa sam se sakrila iza vrata pre nego je uspeo da me vidi.

 

Staša: “Khm… jesam. Videla sam poruku kad sam se probudila. Kupaš se?”

 

Peđa: “Da. Ova so me ubi. Sad ću ja brzo završiti pa da možeš i ti da se tušneš.”

 

Nakon par minuta je izašao iz kupatila, ogrnut belim peškirom oko struka. Ja sam stajala u svom bikiniju i čekala red.

 

Peđa: “Mama, nešto sam razmišljao. Ako nisi previše umorna od puta, mogli bi večeras malo da prošetamo. Ništa do kasno, čisto malo da prozujimo i to. Šta kažeš?”

 

Staša: “Naravno, slažem se. Naspavala sam se na plaži tako da nisam umorna.” – prošao je tada pored mene i duboko sam udahnula njegov miris. – “Mmmm…”

 

Peđa: “Molim? Rekla si nešto?”

 

Staša: “Nisam… ovaj… to ti je nov neki šampon?”

 

Peđa: “Ma da… nisam poneo od kuće pa sam kupio tu dole u jednoj prodavnici. Ajde, piči na kupanje pa da prošetamo. Gladan sam, mogli bi nešto i pojesti. Čekaću te ispred hotela.”

 

Staša: “Važi… brzo ću.”

 

Nakon kupatila, osušila sam svoje telo, namazala se kremicama, izabrala svileni crveni donji veš kao i nešto dužu ali veoma tanku i laganu tamnu haljinu. Zaključala sam sobu i sišla ispred hotela gde me je sin čekao na jednoj klupici. Sunce više nije bilo vidljivo i mrak je polako krenuo da pada.

 

Ustao je sa klupe i prišao mi u svojoj beloj košuljici i teksas bermudama. Sa svojom sređenom frizuricom i čistim, mladolikim licem, bio je ubedljivo najslađi momak na celoj rivi.

 

Peđa: “Ma gde kriješ te haljine? Trebala bi češće da ih nosiš.” – hrabro i smelo mi je prišao i uhvatio me za ruku.

 

Staša: “Pa ja to samo za specijalne prilike.”

 

Peđa: “Da, šetnja sa mnom je baš specijalna prilika.”

 

Staša: “Peđa, sa tobom je svaki trenutak specijalan i drag.”

 

Bio je zbunjen na moje reči ali mu nisam dala previše vremena za razmišljanje. Nežno sam ga povukla i krenuli smo u šetnju. Peđa je usput kupio sebi pljeskavicu a ja sam grickala kozice dok smo šetkali i posmatrali izloge i suvenire.

 

Nažalost, samo je prvih pola sata imalo smisla šetati pošto su se odjednom stvorile ogromne gužve tako da smo se praktično probijali kroz masu.

 

Peđa: “Ovo je haos! Hoćeš da sednemo negde na piće?”

 

Staša: “Hmmm… Imam bolju ideju. Prati me.” – držao me je za ruku kako se ne bi izgubili i pratio me do jednog malog bara.

 

Naručili smo piće a potom se uputili na plažu. Napokon smo bili van gužve i na predivnom toplom pesku gde su uglavnom bili parovi koji su ili šetkali ili sedeli na pesku i ćaskali uz koktele.

 

Peđa: “Ovo je bilo pametno. Nije normalno kako se odjednom stvorilo onoliko ljudi. Hej, pogledaj onu stenicu… hoćemo da sednemo tamo?” – otišli smo do jedne stene koju je more zapljuskivalo i koja je bila delimično sakrivena od pogleda ljudi.

 

Pili smo piće i veoma malo razgovarali, kao da je sama činjenica što sedimo jedno pored drugog bila dovoljna. Mesec je pravio sjajan odsjaj o more, kao i zvezde koje su ispunile vedro nebo. Legli smo leđima na toplu stenu i brojali zvezde, iako je to bio nemoguć zadatak.

 

Peđa: “Šezdeset tri… ne šezdeset…”

 

Staša: “Ma sedamdeset dve, sve si pomešao. Sad moramo ispočetka.” – smejali smo se i brojali sve dok se Peđa nije okrenuo i pogledao me svojim nežnim očima.

 

Peđa: “Mama… danas je bio jedan od najlepših dana u mom životu.”

 

Staša: “Znam… i meni je. Uživam sa tobom u svakom trenutku. I to ne kažem samo zbog onoga u vodi.” – kako sam to rekla, oboje smo počeli da se smejemo.

 

Peđa: “Ne samo zbog toga, naravno. Ali, što se tiče toga…”

 

Staša: “Da?”

 

Peđa: “Pa ne znam… zar nismo malo preterali?” – i dalje me je gledao iskreno u oči.

 

Staša: “Hmmm… pa, kada malo bolje razmislim, nismo mi tehnički ništa ni uradili?”

 

Peđa: “Nismo ništa… čekaj, ono trljanje tebi nije bilo ništa?”

 

Staša: “Ma ne razumeš. Nije kao da smo sad… znaš već šta.”

 

Peđa: “Pa dobro, to tehnički nismo… ali šta ćemo sa poljupcima?”

 

Staša: “Poljubac? Pa šta… zar majka ne sme da poljubi svog sina?”

 

Peđa: “Sada se već zezaš, nisi fer. Pokušavam ozbiljno da pričam a ti…”

 

Staša: “Hej, ako misliš da je pogrešno, ako ti smeta, onda tako reci. Znaš vrlo dobro da te ja ne teram ni na šta.”

 

Peđa: “Znam… ali što je najveća fora, ne smeta mi. Mislim, znam da je pogrešno, i ti to znaš… ali ja volim kad…”

 

Staša: “Kada šta?” – prišla sam mu tako da su nam se tela dodirivala. – “Voliš kada te poljubim?” – gledao me je i povremeno spuštao pogled na moje usne.

 

Peđa: “Volim. Jako to volim.” – prišao je i usne su nam se ponovo spojile.

 

Ležali smo tako na steni i ljubili se pod zvezdanim nebom, slušajući tihe uzdahe i talase koji su nas okruživali. Njegov jezik je bio mokar, nežan i pažljiv i često sam ga hvatala svojim usnama i lagano ga sisala.

 

Staša: “I samo da se zna – ja ne mislim da je išta od ovoga pogrešno. Ja te volim sine i ne stidim se to reći.”

 

Peđa: “Volim i ja tebe mama. Ali, ako ti se ovo do sada ne čini pogrešnim, šta onda kažeš na to što mi pokazuješ svoje crvene gaćice? Hmmm… jel je to pogrešno?” – spustila sam pogled i tek tada shvatila da mi se haljina podigla do struka.

 

Staša: “Ni to ne smatram pogrešnim, iako je bilo slučajno.” – namignula sam mu i prešla rukom preko mekanih gaćica. – “Čak i kada bi ih dodirnuo, čisto da osetiš materijal, ni to ne bi bilo pogrešno.” – uhvatila sam mu ruku i nežno mu naslonila dlan preko gaćica.

 

Peđa: “Mmmm… tako su mekane i svilene. Ali nekako su… tople.”

 

Staša: “Pa naravno da su tople kad ih greje ono što je ispod njih.” – uhvatila sam mu ruku ponovo i njegovim prstima sam sklonila gaćice u stranu. – “Vidiš, ona ih čini toplima.”

 

Zagledao se u moju picu i nije mogao da izdrži pa je kažiprstom počeo da mazi moje dlačice.

 

Staša: “Izvini, znam da vi mladi volite kad je obrijana ali ja svoju uvek ovako držim.”

 

Peđa: “Ne mama… grešiš, ona izgleda mnogo ženstvenije ovako. Mnogo zrelije, mnogo mnogo lepše.” – i drugi prsti su mu se pridružili i mazio me je svega par centimetara iznad klitorisa.

 

Staša: “Drago mi je da tako misliš. Mmmm… a malo niže, tamo sam baš topla i jaaako osetljiva.”

 

Peđa: “Baš, baš jako?”

 

Staša: “Uhhhh… ne možeš da veruješ koliko.” – spustio je ruku niže i kružnim pokretima počeo da mi masira blago ispupčeni klitoris.

 

Peđa: “Možda mi se čini ali, postaješ sve toplija.”

 

Staša: “Mhmm… samo još… ufff, daj mi prste samo za sekund.” – pružio mi ih je i četiri sam ih uspela staviti u usta.

 

Dobrano sam ih natopila pljuvačkom i spustila ih ponovo na klitoris koji mi je goreo! Tada je uzdahnuo i još jače počeo da me trlja dok mi je celo telo drhtalo.

 

Staša: “Ljubi me sine… ljubi me sve dok ne svršim na tvoje prste.”

 

Poljupci su nam ovaj put bili mnogo prljaviji i smotaniji pošto nisam mogla mirno da ležim usled orgazma koji je svakim dodirom bio sve bliži.

 

Peđa: “Uhhh, tvoji uzdasi… tako me pale.”

 

Staša: “Aaaahhh… gledaj me sine, molim te… želim da me gledaš dok svršavam! Aaaaahhhh…” – gledali smo se u oči dok sam svršavala i natapala njegove prste svojom picom koja se grčila od uzbuđenja.

 

Sve je bilo savršeno – noć, more, stena, njegov dodir, njegov uzdah, moj orgazam.

 

Peđa: “Uffff… mogao bih uvek da te gledam i slušam dok svršavaš. Izvini mama što ja ovako pričam ali, tako si lepa, zgodna… jebozovna.”

 

Staša: “Mmmm… ne izvinjavaj se, uvek reci ono što misliš, pogotovo kada deliš ovakve komplimente. Ali tvoji prsti sine, uhhhh… moj vibrator ti nije ni blizu.”

 

Peđa: “Molim? Imaš vibrator?”

 

Staša: “Mhm… ako mi dozvoliš da te poljubim, možda ti ga jednom i pokažem.” – odmah se zaleteo i poljubio me. – “Mmmm… drago mi je za ovaj poljubac, ali ja sam mislila na jedno drugo mesto.”

 

Dok je on zbunjeno i napaljeno gledao, ja sam se spustila niže i počela da mu ljubim kurac koji je pretio da iscepa njegove bermude od siline kojom ih je vukao napred.

 

Peđa: “Ne… mama ja… toliko sam napaljen da ne mogu dugo da…”

 

Staša: “Pssssst. Ne brini ništa, sve što tražim od tebe jeste da uživaš i da mi nipošto ne javiš pre nego svršiš. Želim da me iznenadiš.” – otkopčala sam mu šlic, izvukla kurac napolje i nastavila da ga ljubim.

 

mama mu ga sisa na obaliBio je potpuno napet i vreo, a kada sam povukla kožicu na dole, primetila sam da mu je glavić bio prekriven bezbojnom sluzi koja se u malim kapima cedila iz vrha njegovog glavića.

 

“Našminkala” sam usne tim ukusnim “karminom”, oblizala ih potom jezikom i počela da mu sisam glavić.

 

Peđa: “Aaaaahhhh…” – došao je red i na njega da zajeca.

 

Staša: “Kako si jebeno tvrd i ukusan. Nisam ni znala da sam rodila ovako slatkog, napaljenog momka.” – stegnula sam mu testise i počela snažno da nabijam usta na njegov kurac.

 

Držao me je za glavu i praktično cvileo od uzbuđenja. Pokušavao je što duže da odloži ejakulaciju ali sam osećala po količini sluzi koju sam upijala i gutala da je bio veoma blizu.

 

Staša: “Uhhh… jedva čekam da me iznenadiš! Da me napojiš…” – vratila sam usta i gurala mu kurac duboko koliko sam mogla.

 

Balavila sam po njemu i bez dodira svoje pičke svršavala, čisto od uzbuđenja što mi je njegov kurac bio u ustima. Grickala sam ga, lizala, pljuvala po njemu… bila sam kao neka razuzdana kučka sve dok u jednom trenutku nisam osetila kako mi steže glavu i počinje da prska u moja usta.

 

Peđa: “Aaaaaa…”

 

Bila sam spremna i iskusno sam gutala tu slankastu, beličastu sluz koja je udarala po mojim nepcima i grlu. Cedila sam ga i drkala mu dok me je “pojio” u velikim mlazovima i dok mu je orgazam tresao celo telo, ceo njegov svet.

 

Oblizivajući svoje usne, udobno sam mu vratila opušteni kurac u bermude i zakopčala šlic. Ležao je na leđima i radosno gledao u nebo. Pridružila sam mu se, postavila glavu na njegovo rame i uživala u njegovom češkanju i nasmejanom licu.

 

Peđa: “Znaš, voleo bih da spavamo u istom krevetu večeras.”

 

Staša: “Naravno. I ja to želim. Želim da zaspem uz tebe i da se probudim u tvom naručju.”

 

 

 1. NUDISTI

Kažu da se po jutru dan poznaje.

 

Ako je to zaista tačno onda nisam morala da brinem pošto sam se probudila sa ogromnim osmehom na licu! Ležala sam u svojoj dugačkoj spavaćici, glavom naslonjenom na ramenu svog sina – osobe koja nije zauzimala samo deo moga srca već je ono celo bilo ispunjeno njime. Tiho je hrkao pa sam morala biti veoma oprezna kada sam ga poljubila u obraz i ustala iz kreveta, ne želeći da mu prekinem san.

 

Glasovi ljudi su dopirali sa ulice dok sam se umivala i sređivala u kupatilu. Bože, sama sam sebi bila čudna dok sam se gledala u ogledalo i shvatila da mi osmeh ne silazi sa lica. Nije samo stvar što sam volela, ne… ja sam se takođe i osećala voljenom.

 

Donji veš sam zamenila kupaćim kostimom i izašla iz kupatila. Moj pogled se tada ponovo usmerio na njega, na mog dragog. Ležao je na leđima u svojim tamnim boksericama, blago istureni stomačić mu se podizao i spuštao u ritmu disanja, izgledao je potpuno smireno i spokojno. Volim da ga gledam takvog… obožavam tu sliku smirenosti i lagodnosti.

 

Dok sam kuvala kaficu na malom šporetu, čula sam šuškanje i veselo sam se okrenula. Još uvek u polu snu, otvorio je oči i kao da se za trenutak uplašio što me nije video pored sebe. Međutim, ubrzo mu je laknulo i osmehnuo mi se, videvši me kako stojim sa šoljicom vrele kafe u ruci.

 

Staša: “Ja zaista ne razumem?”

 

Peđa: “Hmmm… šta to?” – upitao je promuklim glasom.

 

Staša: “Kako ona tvoja bivša nije videla ono što ja vidim? Kako joj je promakla ta dobrota kojom zračiš? Kako, zašto…?”

 

Peđa: “Mama, o svemu možemo pričati, samo nemojmo o njoj. U redu?”

 

Staša: “Naravno… izvini.” – spustila sam kafu na stolić i ušuškala se uz njega.

 

Prsti su mu odmah krenuli ka mojim leđima i češkali su me nežno i prijatno. Predela sam kao maca i uzdisala na njegov odmeren i staložen dodir. To je bio znak da se više ne boji svojih osećanja i to me je zaista oduševilo, ta njegova zrelost iako je tek postao punoletan.

 

Peđa: “Uostalom, mislim da sam ja taj koji treba da se čudi što je takva osoba, takva žena kao što si ti i dalje sama.”

 

Staša: “Sama? Hmmm… meni se učinilo da nisam sama i da me neko upravo mazi i češka… ali dobro, očigledno sam umislila.” – pokušavala sam da budem ozbiljna ali me je osmeh odavao.

 

Peđa: “Ne zezaj me, znaš na šta mislim. Ne postoji dovoljno lepih epiteta koji bi mogli tebe da opišu.”

 

Staša: “Laskavče jedan. Ajde, pokušaj barem.”

 

Peđa: “Pa za početak ti si najbolja majka na svetu. Vredna si, sposobna i inteligentna. Samouverena si toliko da me to ponekada čak i plaši. Zatim, imaš osmeh kojem bi pozavidele i holivudske glumice. Prelepa si, mladolika i fizički i duhom… a o tvom telu zaista ne bih govorio.”

 

Staša: “Daaa… slušam ja dalje, slobodno nastavi.”

 

Peđa: “Vidi je što cveta. Narcisu jedan. Dobro, onda još i poljubac da dodam… nije da sam neki iskusan lik ali ti se ljubiš – UVAU!”

 

Staša: “Ahh da, znam.” – prišla sam mu i poljubila ga da nije ni očekivao. – “To je zato što je moj poljubac iskren kada ljubi tebe.”

 

Peđa: “Pa dobro, ako ćemo o iskrenosti, nemoj da misliš da sam zaboravio na onaj naš dogovor.”

 

Staša: “Dogovor?”

 

Peđa: “Hej, nemoj se i dalje praviti luda. Rekla si da imaš svoju igračku i želim da je vidim. A posle i da je polomim od ljubomore.”

 

Staša: “Hahahaha… ne brini, on ti nije nikakva konkurencija. Ali da znaš da mi je dosta pomogao kroz sve te silne noći koje sam provodila sama. Inače, odmah ti je tu pored glave, u onoj fioci.” – ispružio je ruku i brzo ga je pronašao.

 

Staša: “Običan je, ništa specijalno.” – gledao ga je i kao da mu je pao kamen sa srca. – “Šta je sad bilo?”

 

Peđa: “Iskreno… uplašio sam se da ne nađem neku ogromnu “životinju.” Postideo bih se u tretuntku.”

 

Staša: “Ma neee… on i onako ne ulazi u mene. Samo ga naslonim na svoj klitić, znaš onaj koji si pomazio sinoć, i on onda vibrira i stimuliše me dok čitam.”

 

Peđa: “Dok čitaš??”

 

Staša: “Mhm… filmići su mi odbojni, nema emocija nema ništa. Ali erotske priče, to je već druga stvar.”

 

Bio je potpuno zabezeknut! Gledao me je bledo i sa polu otvorenim ustima. Izgledao je tako čudno da sam pomislila da imam nekog ogromnog pauka na sebi.

 

Staša: “Šta sam sad rekla?”

 

Peđa: “Ma ništa, nego… mama ja OBOŽAVAM da čitam porno priče. To mi je omiljena stvar kada se igram sa sobom. A to što si rekla za porniće, ne znam da li bih i sam mogao bolje reći.”

 

Staša: “Hmmm… zanimljivo. Vidi se da si mamin sin.” – nasmejali smo se i poljubili.

 

Proveli smo dosta vremena u sobi ćaskajući o raznim temama i još se bolje upoznavajući. Čudno je to, rođeno vam je dete, podižete ga, ceo život ste uz njega, a opet nikada ne možete do kraja da ga upoznate.

 

Spremili smo stvari, spakovali pićence i hranu i krenuli na plažu. Ipak, ja sam ovaj put imala jedan malo drugačiji plan.

 

Peđa: “Hej, gde ćeš tuda. Zar nećemo na ležaljke?”

 

Staša: “Nešto sam razmišljala, ovde je prevelika gužva. Možda da se sklonimo iza onih stena, da budemo sami. Ako se slažeš?” – veselo je prihvatio moj predlog pa smo preko plitkih stena išli dalje od gradske plaže, zaobilazeći maleno brdašce.

 

Nakon desetak minuta smo izbili na jednu peščanu plažu, ali je bio jedan maaaali problem – nismo bili sami.

 

Peđa: “Mama? Jel se meni čini ili su ovi ljudi…?”

 

Staša: “Ne čini ti se. Joj Bože, pa ovo su golaći!?” – na plaži je bilo možda 20ak ljudi, uglavnom parova, i svi su bili goli! – “Ne vraća mi se sada nazad. Tebi? Mislim, nije kao da nas neko ovde poznaje, zar ne?”

 

Nakon par minuta zbunjenosti, pogledali smo se, nasmejali se i bez reči krenuli da skidamo odeću. Osećala sam se kao neka polupana tinejdžerka a ne ozbiljna žena, majka odraslog deteta.

 

Namestili smo peškire i počeli da mažemo svoja tela kremom protiv sunca. Bili su to sve uglavnom stariji ljudi oko nas, neki su možda bili tu mojih godina, ali Peđa nije gledao ni u jednu od tih gologuzih žena. Njegove oči su bile usmerene samo na mene – na moje gole grudi, guzu i picu. Trudio se doduše da bude diskretan, ali nije mu išlo za rukom.

 

Staša: “Ispašće ti oči dragi.” – odmah se zacrveneo, skočio na noge i uleteo u vodu.

 

Smejala sam se i krenula za njim. Ubrzo smo se našli u prijatnoj vodi i prskali se njome kao neka deca. Skakutali smo u plićaku i bućkali vodom.

 

Uspela sam u jednom trenutku da ga iznenadim i da mu se zakačim na leđa.

 

Staša: “Gde gledaš? U svoju rođenu MAJKU? Sram da te bude. Perverznjakoviću jedan.” – držala sam ga oko vrata i grickala mu uvce.

 

Peđa: “Hahahaha… heeej, i ti si gledala u moju pišu. Video sam teee…”

 

Staša: “Štaaaa? Ma ko je bre gledao, daću ja tebi.” – počeli smo se “rvati” pa sam ga uspela izokrenuti i ubrzo smo se našli u istoj onoj pozi gde sam ga obgrlila nogama sa prednje strane tela.

 

Jedino je bilo drugačije to što ovaj put nismo imali kupaće i njegov opušteni penis je bio prislonjen na moju picu bez ikakvih barijera između. Zagledali smo se i zastali kada smo shvatili u kakvoj se situaciji nalazimo. Disanje nam se ubrzalo a organi su polako ali sigurno počeli da nam se uzbuđuju. Bio je tako topao i nežan, držao me je za guzu i potpuno smireno me je mazio po njoj i povremeno blago stiskao.

 

Staša: “Dobro, priznajem… virnula sam malo. Jel ti to smeta?”

 

Peđa: “Ne smeta mi. Samo ne želim da me zezaš, znam da nisam velik kao neki drugi na ovoj plažici.”

 

Staša: “Joj, muškarci i njihova opterećenost veličinom. Zapamti ovo – nije bitno koliko je nečiji kurac velik, već koliko je velik čovek koji ga poseduje. A tu si, sine moj dragi, najveći na svetu. A što se tiče tvog kurca… uhhh, on je jebeno savršen.” – pribila sam se uz njega još jače i odmah osetila kako mu se penis počinje puniti krvlju.

 

Peđa: “Volim te!” – iznenada je izustio.

 

Staša: “Ni približno koliko ja volim tebe.”

 

Peđa: “Ma gluposti… svima je jasno da JA tebe više volim.”

 

Staša: “Peđa… ja tebe volim do neba, pa i do zvezda čak.”

 

Peđa: “A ja tebe… uhhh, šta je dalje od zvezda? Ma nije ni bitno, ja te ovoliko volim.” – prišao mi je licem i poljubio me.

 

Staša: “Mmmm… samo toliko? E pa ja tebe ovoliko volim.” – spustila sam ruku u vodu i lagano mu počela drkati kurac.

 

Zatvorio je oči i uživao, ali nije znao šta mu se sprema. Čim je bio u potpunoj erekciji, namestila sam mu penis i postavila ga na ulaz u svoju napaljenu pizdu. Tada je otvorio oči i bukvalno prestao da diše.

 

Staša: “Sine… jesi ga izdrkao jutros?” – odrično je klimnuo glavom. – “Ni ja nisam svršila. Šta misliš, jel bi voleo da sada zajedno svršimo?” – nežno sam se primakla i tada je vrhom glavića bio u meni.

 

Peđa: “Ja… uhhh, voleo bih.”

 

Staša: “Ali imam samo jedan uslov.” – još sam više prišla i do pola je bio u mene.

 

Peđa: “Reci mama…”

 

Staša: “Uslov je da moraš da…” – zagrlila sam ga i šapnula mu na uho. – “…da svršiš U mene!” – u tom trenutku me je čvrsto uhvatio za guzove i do kraja se nabio u moju pizdu. jebe mamu pod vodom

Peđa, Staša: “Aaaaahhhh…”

 

Peđa: “Uhhhh… gospođice Stanislava, vi ste jedna jebeno poremećena i perverzna osoba! I ja vas volim najviše na svetu!” – počeo je žestoko da me jebe dok se voda bućkala oko nas.

 

Staša: “Uhhhhh… slušaj ti mali!” – pogledala sam ga i lupila mu slabašan šamar. – “Ako mi još jednom budeš persirao, najebaćeš!” – počela sam blago da mu se izdižem u naručju i bukvalno da se nabijam na njegov čvrst kurac.

 

Peđa: “Uhhh, izvinite… nisam vas prepoznao.” – nastavio je da me zeza.

 

Tada sam mu lupila još jedan šamar, sišla sa njega i stegla mu testise rukom. Kada je zinuo od iznenađenja prišla sam mu i pljunula mu u usta a zatim počela žestoko da mu drkam, snažno ga stežući oko tela penisa. Ni sama ne znam odakle mi takva perverznost, ali sam je prepoznala u raznim pričama koje sam čitala. Ponovo su obuzele moj um i to baš u tom seksulano napetom momentu.

 

Staša: “Uhhhh… hoćeš biti dobar? Reci mi – da mamice, biću dobar sin, neću te zezati i nastaviću žestoko da te jebem.” – moje reči su ga tako napaljivale da sam osećala kako sve više raste u mojoj ruci.

 

Peđa: “Da mamaaa…” – popela sam se ponovo na njega i nabila mu bradavicu u usta.

 

Staša: “Da MAMICE!!”

 

Peđa: “Bva Bvavicee…” – ne razgovetno je govorio i mumlao dok mi je sisao i grizao bradavicu.

 

Staša: “Uhhh, takvog te volim. Jel želiš moju pičku? Reci mi, traži je.” – uhvatila sam ga za obraze i trljala se o njegov kurac dok sam ga gledala.

 

Peđa: “Da mamice, želim tvoju sočnu pičku! Želim jako da je izjebem…” – nasmejala sam se, namestila mu dlanove preko svoje guze i ponovo je naglo ušao u mene.

 

Dok me je čvrsto držao, gledao u oči i tucao kao najveći ljubavnik, tada nisam o tome razmišljala ali kasnije sam shvatila da je to bio prvi put da sam se tako ponašala tokom seksa. Sve te silne priče, sve te perverzne reči ali i činjenica da sam jebala svog rođenog sina u kojeg sam bila ludo zaljubljena i na kojeg sam se jebeno ložila, sve se to nekako skupilo i udarilo me!

 

Svaki njegov ulazak u mene svaki uzdah i jecaj koje je slao, sve to me je obuzelo i želela sam da budem slobodna, opuštena, prljava, perverzna.

 

Staša: “Uhhh, gurni prstić mami u guzu… hajde, začepi i moju drugu rupicu.” – nije verovao šta sam rekla ali naravno da nije mogao da se kontroliše u tom trenutku.

 

Peđa: “Uhhh, kako si jebeno uska.” – gurnuo je prst do pola i to jedva jer nisam bila iskusna u analu, ali sam tada osećala ogromnu želju za njegovim prstom.

 

Staša: “Aaaahhh…” – I čim sam ga osetila počela sam da svršavam bez prestanka! – “Tako, svrši u mene, napuni maminu pičkicu, slobodno je jebeno isprskaj!” – navijala sam, umirući od želje da osetim tu predivnu vrelu tečnost u sebi.

 

I nisam dugo čekala. Oči su mu se zatvorile i uz glasne uzdahe, počeo je da me puni. Iako je on u trenutku prskanja zastao sa tucanjem, mene je orgazam i dalje tresao pa sam bukvalno skakala po njemu i nabijala se sve vreme njegovog svršavanja.

 

Zadihana i potpuno troma, zaustavila sam se i počela pomahnitalo da ga ljubim.

 

Peđa: “Mama, šta se ovo dešava? Jesi to zaista ti?”

 

Staša: “Joj ni sama ne znam… ali sam si kriv, budiš u meni svakakve perverzije.” – pogledala sam ga i pomazila ga po obrazima. – “I sine, izvini za one šamare.” – usledilo je par mojih poljubaca po njegovim obrazima.

 

Peđa: “Ne izvinjavaj se. Potpuno si me raspalila tim pomalo droljastim pristupom.”

 

Staša: “Jesi ti to mene upravo opisao kao “droljastu”?” – uplašio se i krenuo da muca, ali sam ga brzo zaustavila šapnuvši mu. – “Hmmm, možda zvuči čudno ali – sviđa mi se to. Tvoja mamica droljica.” – namignula sam mu i ponovo ga poljubila.

 

Kada sam sišla sa njega tada smo tek shvatili gde smo bili i da je bilo ljudi na plažici oko nas, na šta smo potpuno zaboravili. Okrenuvši se ka obali, videli smo par žena koje su bile potpuno crvene u licima, a muškarci su bili svi do jednog u erekciji, čak i neki matorci kojima se verovatno nije digao proteklih 20 godina!

Pročitajte i ...  Perverzan Brak njenog Sina 2. Deo

 

Staša: “Ups.”

 

Peđa: “O ne… mama, šta kažeš da brže bolje pobegnemo odavde.” – potpuno postiđeni, pokupili smo stvari i trčećim koracima se udaljili sa te male, divlje nudističke plaže.

 

 

11. VODENI SPORT

Staša: “Joj, pa ne znam. Zar nije previše kratka?”

 

Peđa je to popodne odlučio da malo odspava pa sam izašla da prošetam kako mu ne bi smetala. Stajala sam pred ogledalom u jednoj maloj radnjici i probavala haljine. Još u izlogu mi je za oko zapala predivna tamno crvena haljina, bila je elegantna, uska, ali isto tako veoma kratka – dopirala je jedva do polovine mojih butina, pa sam se okretala pokušavajući da utvrdim da li mi se guza nazire.

 

Prodavačica: “Ma nije kratka, to se sada tako nosi. Leto je, nema ništa loše u tome da pokažete svoje, ako smem da primetim, veoma zategnute noge.”

 

Naravno da je gospođica hvalila haljinu kako bi je prodala, ali njene reči su mi laskale i uspela je da me ubedi.

 

Staša: “U redu, predajem se! Uzeću nju, kao i ovu tašnicu, mislim da će sjajno ići u kompletu. Dobar ste prodavac, nema šta.” – ta mlada dama se nasmejala i krenula da sprema kutiju i kesu za stvari. – “Molim vas, nema potrebe za tim, ja bih ostala u haljini.” – platila sam joj i izašla iz radnje.

 

Veče je polako padalo a ja sam ponosno šetkala u svojoj novoj haljini tražeći pogodnog frizera i kozmetičarku. Osećala sam se vickasto, mladoliko, čak i pomalo razdragano u pozitivnom smislu, naravno. Prvo sam sredila kosu kod jedne starije gospođe koja je bila veoma temeljna i pomno je slušala moje zahteve… bila sam prezadovoljna! Moja podignuta kosa se sijala, svaka vlas je imala svoje odgovarajuće mesto i znala sam da će moje biserne minđuše lako doći do izražaja.

 

Sa šminkom nisam preterivala – blagi svetlo crveni karmin i maskara bili su sasvim dovoljni, ali sam se zato zadržala kod pedikira i manikira, želeći da ubacim i malo seksipila i ženstvenosti u celu priču.

 

Noć je već uveliko pala kada sam se uputila nazad u hotel. Daleko od toga da muškarci oko mene nisu buljili i ponešto mi dobacili ali nisam marila. Pažnja prija naravno, ali ova haljina i ovaj stajling je bio namenjen samo za jednu osobu.

 

Peđa: “Izvinjavam se ali, ovo je soba moje majke Stanislave i mene, ko ste vi i zašto ste pobegli sa modne revije?” – lice mu se ozarilo čim me je ugledao.

 

Staša: “Nećete verovati ali ja zapravo baš vas tražim. Predrag, je li tako? Da, vaša majka mi je rekla da je morala hitno da se vrati kući, pa me je zamolila da pripazim na vas. Ne zamerite mladi gospodine ali ona smatra da ste još uvek previše mladi, ne iskusni i prosto neodoljivo slatki, pa se plaši da vas neka morska sirenica ne ukrade.”

 

Peđa: “Hmmm… to zaista zvuči kao nešto što bi Staša rekla. A kako to treba da me pazite, ako nije tajna?”

 

Sela sam na krevet i uzela svoje seksi štikle sa nešto kraćom petom u ruku. Sporim pokretima sam prekrstila noge kako bi na trenutak mogao da vidi moje bele čipkaste gaćice, pre nego sam počela da se obuvam.

 

Staša: “Pa znate, trebala bih da vas izvedem večeras, platim vam piće, da đuskam sa vama, i da vas zaštitim od koje kakvih napaljenih klinki ili ne daj Bože nekih nevaljalih mamica.”

 

Peđa: “Da… današnje mamice znaju biti veoma opasne. Posebno po nas stidljive i neiskusne momčiće. Samo, biće velika gužva, moraćete dobro da pazite da me ne izgubite.”

 

Ustala sam, stavila svoje minđuše ne skidajući pogled sa sina, a zatim sam mu prišla i uhvatila ga za ruke.

 

Staša: “Ne brini, čuvaće te mamica. Samo me drži za ruku i sve će biti u redu.”

 

Ne pamtim kada sam poslednji put izašla u provod. Inače sam bila žena koja više preferira neka tiha kulturnija mesta, restorane gde može fino da se ručka, popije neko dobro vino i prijatno razgovara bez buke i gužvi. Ipak, to veče na moru, potpuno sam se opustila i predala čarima noćnog provoda.

 

Izabrali smo neki poveći klub na otvorenom i đuskali uz meni nepoznate tonove i muziku ali nisam ni obraćala pažnju. Vrckala sam uz glasne basove i praktično celo veče flertovala sa sinom koji je uživao u mojim pogledima i dodirima. Bili smo okruženi prelepim mladim devojkama, sve su bile oskudno odevene, ali Peđa ih nije ni jednom pogledao. Negove oči bile su prilepljene samo na mene!

 

Kokteli su nas obuzimali pa smo bivali opušteniji i sve smo “prljavije” plesali. Okrenula bih mu leđa i mazila se svojom zadnjicom po njemu, prolazila mu prstima kroz kosu i povremeno ga ljubila na taj način da, kada bi se tu našla neka majka sa detetom, morala bi mu pokriti oči da ne gleda.

 

Staša: “Uhhhh… crkla sam, hajdemo sesti malo.”

 

Peđa: “Važi, i ja sam gola voda. Idem nam po piće a ti zauzmi dva mesta.”

 

Našla sam neki maleni separe i smestila se, hladeći se rukom i čekajući da se Peđa vrati sa pićima. Dok sam ga posmatrala od pozadi, uživala sam u pogledau ka njegovoj povećoj guzi u užim plavim berbudama i odmah osetila kako mi srce ubrzava.

 

Shvatila sam da je masa oko mene bila pijana pa sam izdigla zadnjicu, zavukla ruke pod haljinu i na brzinu skinula svoje gaćice. Kako sam ih smestila u tašnicu i namerno je spustila na pod ispred sebe, tako se i Peđa vratio sa koktelima.

 

Staša: “Joj Peđa sine, jel bi mi dohvatio torbicu, ispala mi je.”

 

Peđa: “Mhm.” – kada se sagnuo da je dohvati, blago sam raširila noge i naravno da su mu se oči odmah ustremile na moju golu pičkicu.

 

Staša: “Khm khm… koliko puta ti moram reći – ispašće ti oči sine.” – nasmejala sam mu se i ponovo prekrstila noge.

 

Seo je tik uz mene i naslonio usne na moje uho.

 

Peđa: “Mogu da se zakunem da si imala na sebi slatke, bele gaćice kada smo krenuli iz hotela.”

 

Staša: “Vidi, vidi kako on sve primeti. Jesam, imala sam ih, ali sine jaaako mi je vruće. Moja ribica prosto vapi za malo vazduha. Ali nemoj da brineš, tu su one u torbici.”

 

Gledajući ga u oči, izdigla sam vrh gaćice iz torbe i nežno ih omirisala.

 

Staša: “Mmmm… hoćeš i ti da ih osetiš?” – prišla sam mu i stavila mu torbicu sa gaćicama pod nos.

 

Dugo je udisao i upijao moje slatke mirise kojom su gaćice zračile nakon celog dana šetnje u njima.

 

Staša: “Ne valja… vidim da nisu dovoljno natopljene. Sad ćemo mi to da rešimo.” – okrenuta ka njemu kako nas niko ne bi video, blago sam raširila noge i protrljala gaćice preko svoje pičke.

 

Zatim sam ih gurnula niže i prešla njima preko svog čvrsto zatvorenog čmara. Sin me je gledao i pokušavao rukom da prikrije izbočinu koja je počela sve više da se primećuje na njegovim bermudama.

 

Pritisnula sam mu mokre gaćice preko usta i nosa i udisao je duboko i napaljeno. Bila sam oduševljena načinom na koji mi je pokazivao koliko mu se sviđa miris moje pičke. Nisam imala utisak kao da se igram sa njim ili kao da ga kontrolišem, naprotiv, radila sam to iz iskrene želje da i on uživa, iako ne krijem da me je sve to očajno palilo.

 

Staša: “Sada kada si fino onjušio mamine gaćice, sada ćeš sa istom tom gologuzom mamicom da plešeš u sred ove pijane mase.” – uhvatila sam ga za ruku i podigla.

 

Peđa: “Ne mama, moj kur…” – pre nego je uspeo da kaže da je dignut, prilepila sam mu se uz organ svojom guzom i ponovo smo počeli da đuskamo i da se mazimo.

 

Dobrih pola sata smo skakali i pevušili a on je praktično svo vreme bio dignut. To se naravno, uz svo to silno piće, nije dobro odrazilo na njegovu bešiku pa je u jednom trenutku počeo smešno da cupka u mestu i da me gleda neprijatnim izrazom lica.

 

Peđa: “Uffff… Moram da šiškim.”

 

Staša: “Hahahahah… jadničak, previše smo popili. Ajde, idemo na plažu, taman i meni treba.”

 

Trčali smo po plaži tražeći neki skriveni kutak ali su mnogobrojni parovi bili svuda raštrkani pa nismo imali gde da obavimo malu nuždu.

 

Peđa: “Znam! Ona stenica… ona je jedina zaklonjena.” – trčali smo na drugi kraj plaže i ugledali onu dobro poznatu, udobnu stenicu.

 

Ja sam se udaljila par metara od njega, povukla haljinu na gore i čučnula.

 

Međutim, tada mi se vratila ona scena iz motela, njegove upišane bokserice, sve one priče koje sam čitala… i umesto da piškim, ja sam zavukla prst u picu i nežno se jebala njime, gledajući sina kako se sprema da piški.

 

A onda se desilo! Tanak mlaz providne tečnosti je krenuo da udara o stenu. Zagledala sam se i sve brže masturbirala, gledajući tu scenu koja mi je odjednom postala veoma napaljiva. Nisam dugo čekala da reagujem. Ustala sam i dotrčala do njega, okrenula mu leđa i naguzila se, držeći se rukama za stenu preda mnom.

 

Peđa: “Mama, šta radiš? Vidiš da pišam…”

 

Staša: “Molim te Peđa, pala sam i uprljala guzu o pesak. Operi je, molim te…”

 

Mnogo sam rizikovala! Taj vid fetiša je mnogima gadan i odvratan, i nakon svega što smo prošli i svog tog našeg zbližavanja, ja sam zaista mnogo rizikovala da ga ne odbijem od sebe.

 

Ali nisam mogla protiv svojih pokvarenih nagona.

 

Peđa: “Želiš da te?” – gledala sam ga preko ramena, još se više naguzila i tiho izustila – Molim Te – koristeći tih i piskav glas.

 

Ako sam i imala strah, on je ubrzo nestao. Peđa je nežno uhvatio svoj kurac, povukao kožicu, a drugu ruku je lagano naslonio na moju guzu i počeo da piški po njoj. U početku stidljivo i sa prekidima, ali svake sekunde je bivao sve opušteniji, a po njegovom organu koji je rastao, bilo je jasno da je uzbuđen.

 

Staša: “Ahhh… tako, skroz je okupaj sine, očisti je.” – spustila sam ruku na picu i počela da se jebem prstima osećajući predivnu toplu tečnost kako mi kaplje po guzovima i mazi čmarić.

 

Peđa: “Mama… ti voliš kada… uhhh, kada piškim po tebi?” – nisam mu odgovorila već sam se dodatno naguzila i još žešće trljala pizdu. – “Sram te bilo – prljava mamice.”

 

PLJAS, PLJAS

 

liže mamin upišan čmarKako me je pljesnuo po dupetu tako sam poskočila i počela da svršavam na svoje prste! Ipak, nisam mogla ni da sanjam njegov sledeći potez. Kada je ispraznio bešiku, kleknuo je iza mene, raširio mi guzove i počeo da mi liže upišan čmar. Iako zbunjena i zatečena, nisam odbila taj predivan gest.

 

Staša: “Aaaaaaa… tako, liži me… slobodno izliži svoju prljavu mamicu!” – buncala sam u svom tom žaru, ne znajući ni šta govorim!

 

Dok mi je zabijao jezik u anus, masirao mi je klit svojim prstima pa sam se jedva održavala na nogama držeći se za stenu. Tada sam odlučila i ja njega da iznenadim pa sam počela da piškim po njegovim prstima koji su me gnjavili i stimulisali.

 

Peđa: “Uhhhh…” – mumlao je čvrsto zalepljen ustima za moju guzu i jebao me prstima dok sam piškila.

 

Staša: “Izjebi me sine, pogledaj kako sam mokra, kako sam klizava i spremna za tvoj kurac.” – ovaj put sam veoma dobro znala šta pričam i šta tražim od njega.

 

Pribio me je uz sebe od pozadi, jednom rukom me držao za sisu a drugom je nameštao svoj kurac pred moj ulaz. Usput mi je ljubio i lizao vrat i leđa.

 

Peđa: “Tako sam jebeno napaljen na tebe… uhhhh, kako si nevaljala i perverzna. Jesi sigurna da si ti moja majka Stanislava?” – razdvojila sam noge i dozvlila mu da se lakše nabije na mene od pozadi.

 

Staša: “Aaaahhhh… jesam, ja sam tvoja mama… tvoja napaljena i nevaljala mamica! Kazni me, izjebi me, aaaahhh…” – vrisnula sam kada je žestoko počeo da me tuca od pozadi i pljeska po guzi.

 

PLJAS, PLJAS, PLJAS, PLJAS…

 

Guzovi su mi se crvenili ali je bio to samo dodatan stimulans za koji nisam do tada ni znala da volim!

 

Tucao me je snažno i brzo, razvaljujući mi pičkicu kurcem a guzu svojim dlanom. Vrat mi je takođe bio prekriven njegovom pljuvačkom jer je neprestano prelazio jezikom preko njega. Nisam ni znala šta da radim – pohotno sam primala kurac, mazila klit, sisala mokre prste, stiskala svoje grudi, bradavice… i glasno stenjala.

 

Peđa: “Želim da svršim na tvoju slatku, jebozovnu guzu.”

 

Staša: “Naravno sine, gde god želiš…” – izašao je iz moje iscrpljene pičke i drkao kurac gledajući u moju guzu. mama mu jaše kurac

 

Nije bio sav svoj, baš kao ni ja! U tom trenutku kada je zajaukao i počeo da prska po mojim guzovima, opet su slike svih onih silnih priča počele da mi se priviđaju. Dijalozi, perverznosti… sličnosti tih scenarija i svih ovih naših događaja su prosto bile neverovatne. Kao da smo živeli priču!

 

Staša: “Jao…” – prelazila sam rukom preko guze i razmazivala spermu po njoj. – “Ja moram… moram da pišem svom omiljenom autoru. On od ovoga može da napiše najbolju erotsku priču ikada!”

 

Peđa: “Molim?” – uhvatio me je za ruke masne od njegove sperme i nežno me okrenuo ka sebi. – “Taj tvoj čije priče čitaš, on piše incest priče??” – zbunjeno me je gledao.

 

Staša: “Da, samo takve priče piše. Hej, Peđa, ne brini, ako ne želiš da mu pišem – neću. Malo sam se zanela, izvini. Možda ovo ipak treba da ostane među nama.” – prišla sam mu i poljubila ga.

 

Peđa: “Ne, nisi razumela. Nemam ništa protiv toga. Ako misliš da je taj tajanstveni autor vičan i dovoljno talentovan, neka napiše našu priču. Samo, nisam znao da si na TAKVE priče mislila kada si mi rekla da ih čitaš svako veče.”

 

Staša: “Nisam bila sigurna kako ćeš reagovati. Sada, posle svega što nam se desilo, posle svih ovih naših avantura… nekako mislim da se ipak nećeš gaditi svoje majke.”

 

Uozbiljio se tada, čvrsto me uhvatio za ruke i poljubio sa toliko strasti da sam se odmah raznežila.

 

Peđa: “Ja tebe da se gadim? Da li si ti normalna!? Ja te volim bre, shvataš li? VOLIM TEEEE…” – proderao se tako glasno da ga je cela plaža čula.

 

Staša: “Hahahaha… psssst, tiše. Otkrićeš svima naše tajno mesto. Volim i ja tebe… volim te najviše na svetu.” – usledilo je dugo ljubljenje na steni i grljenje pod zvezdanim nebom.

 

 

 1. “MomLover”

Staša: “Još samo da kliknem na – Pošalji. KLIK! To je to Stanislava, sada nema nazad. Konobar! Molim vas još jednu ceđenu i stavite dosta leda. Hvala.”

 

Ustala sam veoma rano i uverivši se da Peđa čvrsto spava, odlučila sam da uzmem svoj laptop i uputim se u jedan maleni restoran na samoj obali mora. Sat vremena sam smišljala kakav mejl da sklopim i šta tačno da napišem famoznom autoru mojih omiljenih priča. Na kraju sam se odlučila za podužu i potpuno iskrenu poruku, i nadala sam se da će je kao takvu i razumeti. Ko zna ko mu sve šalje mejlove sa pričom kako spava sa svojim sinom, majkom, ocem… i sigurna sam da su većinom to prazne priče. Baš zato sam celu sebe dala u toj poruci kako bi se razlikovala i kako bih uverljivo uspela da prenesem svoju stvarnu priču koja bi ga zagolicala i makar ga na trenutak zaintrigirala da pomisli – hej, ova žena zaista govori istinu.

 

Bila sam veoma nervozna. Dve domaće crne kafe i ceđena pomorandža – a malo je falilo da budu zamenjeni nekim jutarnjim jakim koktelom, toliku sam tremu imala.

 

Šta ako ne odgovori? Šta ako mi odgovori?? Gde je on? Kada će je pročitati? Dobre tri nedelje nije ništa novo objavio, možda je na odmoru, na letovanju? Možda mu je sve dojadilo pa više neće ni pisati? Šta, kako, gde, da li…?

 

Staša: “Uh! Uplaši me.” – zvonjava mog mobilnog telefona me je prekinula u razmišljanju. – “Molim sine?”

 

Peđa: “Gde si?”

 

Staša: “Evo me na obali, pijem kaficu. Jesi se naspavao?”

 

Peđa: “Jesam. Jel bi došla nazad u sobu?”

 

Staša: “Naravno, samo da kupim nešto usput i…”

 

Peđa: “Mama, molim te da dođeš odmah. Posle ćemo zajedno u kupovinu.”

 

Staša: “Odmah? Peđa, jel je sve u redu?”

 

Peđa: “Jeste, sve je sjajno… samo želim da te vidim.”

 

Platila sam račun i krenula ka hotelu. Glas mu je čudno zvučao, govorio je brzo i nestrpljivo, kao da se nešto desilo. Nisam brinula jer da je nešto ozbiljno, rekao bi mi preko otvoreno. Ipak, požurila sam nazad iz radoznalosti da vidim šta ga toliko kopka.

 

Otključala sam vrata, spustila laptop na sto i usmerila pogled ka sinu. Ležao je na krevetu sa svojim telefonom u ruci i zacakljenim očima. Osmeh mu je bio vidljiv ali veoma stegnut i zbunjen. Bio je pokriven tankom plahtom preko donjeg dela tela, ali sam po golim belim delovima kukova shvatila da je bio go.

 

Peđa: “Želeo bih da popričamo malo. Lezi tu pored mene.”

 

Staša: “Hoću sine.” – prišla sam mu i poljubila ga. “Samo da se presvučem u kupaći, preznojila sam se dok sam došla.” – krenula sam u kupatilo ali me je zaustavio.

 

Peđa: “Molim te, svuci se ali nemoj oblačiti kupaći.” – tada je sklonio plahtu i ugledala sam mu penis koji je bio u polu erekciji i potpuno beo za razliku od ostatka nešto tamnijeg tela.

 

Staša: “Hmmm… kad se samo setim koliko sam te smatrala za stidljivog i povučenog momka, a vidi ga sada. Leži go pred majkom i pokazuje mi svoj lepi… Znaš, trebali bi češće na nudističku plažu da nam i intimni delovi dobiju malo boje.”

 

Brzo sam se skinula i potpuno gola legla pored njega. Moj ten je bio više crven nego crn, ali su mi skromne grudi, guza i moja ribica bili dosta belji. Ljubila sam ga po ramenu i obrazima, čekajući da mi kaže ono zbog čega me je zvao.

 

Peđa: “Mama… pre nekih pola sata sam dobio jedan zanimljiv mejl.”

 

Mama: “Pre pola sata? Mejl? Hmmm…” – gledala sam ga u oči i ne svesno počela ubrzano da dišem.

 

Peđa: “Da, mejl. I to poduži. Znaš ko mi ga je poslao?”

 

Staša: “Poduži?” – maltene sam počela da hiperventiliram, boreći se za vazduh nakon ovih njegovih reči. – “I… ko ti ga je… mislim, poslao?”

 

Peđa: “Potpisala se kao – Zaljubljena Mamica.”

 

Staša: “Peđa, ne igraj se sa tim. Imaš moj mejl verovatno, moju šifru i video si da sam poslala poruku MomLoveru.” – pokušavala sam da racionalizujem, ali me je on i dalje gledao mrtav ozbiljan.

 

Peđa: “Mama, da li ti znače nešto ovi naslovi – Sine, Ponašaj Se!; Mamino Drugo Lice; Fotogenična Mama; Trostruki Užitak; Mamino Nasledstvo; Majka U Ulozi Mamice…”

 

Staša: “Stani Peđa, zaustavi se. Te priče su javne, mogao si ih pronaći bilo gde na netu…”

 

Peđa: “Mama, ja sam MomLover! Znam da zvuči ludački, da zvuči nemoguće… mislim, koja je verovatnoća?? Milion prema jedan? Dva miliona?”

 

Staša: “Ali, ne razumem! Ti nisi takav… Mislim, zar si ti i pre svega ovoga gledao na mene… tim očima?”

 

Peđa: “Nisam… veruj mi, nisam nikada. Ja te cenim, poštujem, volim te kao majku i uvek sam na tebe gledao kao što sin i TREBA da gleda na ženu koja ga je rodila. Ali one noći kada si me poljubila, nešto se desilo… Kada si izustila – “poljubi mamicu”, ja sam tada upao u neki vrtlog, u neku paralelnu dimenziju u kojoj moje priče nisu samo puka mašta jednog ne zrelog momka, već prava, istinska realnost! A onda i tvoj mejl mama…” – uzeo je mobilni u ruku i počeo da čita.

 

“Dragi MomLover-u

 

Počeću sa najvećom mogućom floskulom – Ja sam tvoj najveći fan! Samohrana sam majka, imam 38 godina i svako veče u poslednjih godinu dana čitam tvoje priče. Maltene ih znam napamet! Svršim uz njih jednom, dvaput, nekada i tri puta a da ni ne stignem do kraja priče!

 

Izvini… skrećem sa teme.

 

Razlog zbog kojeg ti pišem je odnos između mene i mog 18-šnjeg sina. Molim te, nemoj odmah da zatvoriš mejl. Sigurna sam da ti često pišu na ovaj način, ali ja te molim da pročitaš do kraja.

 

Ja ga volim. Ne onako kako majka treba da voli svog sina, ne – ja ga VOLIM.”

 

Peđa je tu zastao na trenutak i pogledao me. Nije bilo reči samo nežan poljubac i dlan na mome obrazu. Nastavio je…

 

“Njegov pogled, njegov dodir, osmeh, njegov miris, njegovo sve. Volim kada je nežan, kada je brižan… ali volim i kada je nevaljao, perverzan, dominantan… volim kada me nazove mamicom. Uhhh, ne mogu ni da opišem kako se tada osećam.”

 

Peđa: “Voliš kada ti kažem – mamice?”

 

Staša: “Mmmm…” – spustila sam usne na njegove grudi i ljubila ga, a rukom sam nežno počela da mu mazim kurac koji je tokom čitanja postao tvrđi.

 

“Pojedinosti i fetiši iz tvojih priča su me vodili u nekim našim trenucima, pojačavali moju seksualnu želju i širili mi vidike. A sve je počelo kada sam svršila mazeći se njegovim upišanim boksericama. Nakon tog dana, moja ljubav prema njemu ali i moja naloženost ka njemu, srazmerno su rasli.”

 

Peđa: “Uhhhh… ovo kad sam pročitao… odmah sam postao tvrd. Svršila si sa mojim mokrim boksericama u onom motelu?”

 

Staša: “Jesam… Veče pre, dok si spavao, ja sam čitala “Dedin Posleratni Dnevnik”, i mazila se uz onu mokru scenu, a izjutra… prvo sam mirisala i lizala tvoje bokserice, a potom ih gurnula duboko u pičku i svršavala po njima.” – spustila sam se tada niže i obgrila usnama njegov užareni glavić.

 

Peđa: “Mhhhh… ali to nije sve, zar ne? Uhhhh…”

 

“Kada sam ga prvi put poljubila i kada je dobio erekciju, on se uplašio moje reakcije, ne znajući koliko mi je to zapravo godilo, laskalo… koliko me je napalilo. Toliko sam bila van sebe da sam mu “namestila” i svoje prljave gaćice i čekala da ih napuni kako bih skinula tu predivnu spermu sa njih.”

 

Peđa: “Aaahhhh…” – povukao me je ka sebi i gurnuo mi jezik u usta držeći me za kosu. – “Ti nisi ni svesna koliko se jebeno ložim na tebe!”

 

Staša: “Zar mi tvoj tvrdi kurac nije dovoljan pokazatelj? A sada me izvini, taj isti kurac vapi za mojim ustima. Nastavi sine da čitaš…” – spustila sam se i nastavila da mu guram penis u svoja usta što sam dublje mogla dok mi je on mazio obraze i čitao.

 

“Mislila sam da ludim, da moje misli i želje nisu normalne i prirodne… plašila sam se kako bi on reagovao da može da zaviri u moju glavu. Ali naprotiv, shvatila sam veoma brzo da je to sve od početka bilo iskreno i iz srca. Njegova reakcija je bila veoma zrela, a moji postupci su očigledno i kod njega probudili određene strasti koje su se krile duboko u njegovom biću.

 

Njegove reči su nežne i prisne, ali isto tako i prljave i proste, baš kao u tvojim pričama. A seks sa njim… ta tenzija i napetost… ta jebena napaljenost (izvini na rečniku), to je neopisivo! Obažavam njegov jezik, njegovo pljeskanje po mojoj guzi… obožavam ukus njegovog kurca, njegove sperme!”

 

Peđa: “Aaaahhhhh…” – bacio je telefon u stranu i sa obe ruke mi držao glavu dok se nabijao u moja usta. mama mu puši kurčinu

 

Pljuvačka je obilno klizila iz mojih usta dok su mi prsti bili duboko u pizdi. Kada me je pustio, podigla sam glavu i počela da mu pljujem po kurcu. Zatim sam ustala, opkoračila ga nogama i naslonila pizdu preko njegovog organa koji mu se zalepio za donji deo stomaka.

 

Staša: “Sećaš se… kada smo još uvek bili zbunjeni. Tada smo se samo ovako mazili u vodi.”

 

Peđa: “Daaa… baš ovako si se udobno prilepila za mene i trljala prelepu pičkicu po meni.” – upravo to sam radila i u tom trenutku, mešajući njegove sokove sa svojom pljuvačkom kojom sam mu natopila organ.

 

Staša: “Mmmm… A ti, napaljenko jedan. Čim si me video u onim tangicama, odmah si se napalio… odmah ti se digao, jel tako beše?” – spustila sam dlanove na njegove grudi i još brže počela da klizim pičkom preko njegovog kurca.

 

Peđa: “Jesam, priznajem… uffff, šta ću kad si tako jebozovna.”

 

Staša: “Ju! Kako to pričaš sa majkom?” – nežno sam ga ošamarila, nasmejala se i nastavila da se trljam. – “Uostalom, da me zaista smatraš jebozovnom, sada bi me bacio na leđa i žestoko izjebao!”

 

Znala sam da će reagovati, ali je to uradio tako brzo da sam se u deliću sekunde našla na leđima. Zalepio je usta na moje ukrućene rozikaste bradavice i počeo mokrim glavićem da mi mazi klitić.

 

Staša: “Aaaahhh… ne radi mi to, ne igraj se sa mnom… poludeću.” – namerno me je držao u nestrpljenju i samo nežno prelazio preko klitorisa i grickao mi grudi.

 

Pička mi je bila potpuno mokra i lučila je velike količine ukusnog sekreta, vlažeći kanal za mog sina. Ali ni tada nije ušao u mene. Spustio se niže, raširio mi noge i počeo halapljivo da me oblizuje gde god je stigao. Gutao je moje sokove i držao me za grudi dok sam vrištala od uzbuđenja.

 

Njegov jezik je dodirivao sve moje osetljive tačke ali kada god sam bila na ivici orgazma, on bi sklanjao jezik sa pičke i premeštao ga na moju guzu. Gorela sam!

 

Igrao se veselo sa mojim usminama i grickao mi klitoris dok mi je prstom masirao čmar. Mnogo je voleo da pljuje po mojoj pici, baš kao i likovi u njegovim pričama. Zagledao bi se tada u nju tako mokru, udisao snažno njen miris…

 

Peđa: “Mmmmm…!” – gurnuo je dva prsta duboko i počeo me jebati njima, lizajući usput moj nabrekli i otekli klitoris.

 

liže maminu pičkuStaša: “Aaaaahhhh…” – grčila sam se i drhtala dok me je “jeo!”

 

Ali mi i dalje nije dozvoljavao da svršim… podizao je moj orgazam maksimalno.

 

Peđa: “Znaš…” – podigao se i počeo snažno da me ljubi tako musav i ukusan od mojih sokova. – “Ni ja tebi nisam rekao koliko volim ukus tvoje pičke.” – dok mi je to govorio ja sam ga gledala i nisam očekivala da će se nabiti u mene.

 

Staša: “Aaaaahhh… prevarantu jedan… uhhhh…” diverzija mu je uspela i odmah sam svršila čim je celom dužinom ušao u moj osetljiv kanal.

 

Peđa: “Psssst… izvini. Želeo sam da te iznenadim i da čujem tvoj presladak jecaj kada svršiš.” – ležao je na meni, gledao me i veoma sporim i dugim pokretima me tucao. – “Oduvek sam mislio da samo imam bujnu maštu i da su moje priče obična nerealna fantazija. Uffff, a sada, dok me stežeš svojom vaginom i uzdišeš mi na usne, shvatam koliko sam bio u krivu. Ja ne želim samo da ti budem sin, želim da budem i više od toga.”

 

Po prvi put smo bili smireniji i nežno se tucali, tiho šapućući jedno drugom. Seks bez ljubavi, bez strasti, nije ni blizu kao seks koji smo tada upražnjavali nas dvoje. Iskrice su sevale oko nas, svakim našim dodirom i poljupcem.

 

Staša: “I ja želim sine… želim da ti budem više od majke. Želim da ti budem mama, prijateljica, ljubavnica… Želim da te imam svaki dan, da te osetim u sebi, uhhhhh… svaki dan te želim.” – moje reči nisu bile precizne kao njegove jer, koliko se god trudila biti staložena, njegov kurac duboko u meni mi je ipak skraćivao dah i remetio misli.

 

Peđa: “Imaćeš me svaki dan. Uffff.” jebanje napaljene mamice

 

Gledali smo se i čvrsto držali dok je on sve brže ulazio u mene. Znojava tela su nam se dodirivala i lupkala, tihe prostote smo govorili i razmenjivali pljuvačku. Vrtelo mi se u glavi jer moj orgazam nikada nije prestao! On se samo produžavao i produžavao… znala sam da samo jedna stvar može da ga zaustavi.

 

Staša: “Napuni me… svrši u mene. Želim to… uhhh! Želim da budem ispunjena tvojom sočnom spermom!”

 

Usledio je poljubac i duboki uzdah u moja usta kada je počeo da svršava u mene. Kada se sve sabere, taj momenat ejaklacije u vaginu iz koje je izašao, to je bio na neki način vrhunac našeg greha ali i naše ljubavi, koliko god to uvrnuto zvučalo.

 

Svršavao je polu tiho, dugo, predugo… savršeno. Toplina koju sam osećala mi je mazila telo iznutra ali i spolja. Smirio se… i dalje je bio u meni, pulsirao je i gledao me u oči.

 

Peđa: “Znaš… nešto razmišljam, kako sada da se vratimo kući? Kako da se suzdržavam kada god poželim da te zagrlim, poljubim… da uđem u tebe?” – kiselo se nasmejao.

 

Staša: “Ne znam… ne želim da razmišljam trenutno o tome. Imamo još par dana ovde, pa ćemo da mislimo o tome kada dođe vreme za to. Do tada, možeš da me zagrliš, poljubiš, a i napuniš kada god poželiš.”

 

Peđa: “Uhhh, da znaš da hoću… mamice. Ali pre toga, nisam ti pročitao kraj mejla, čisto da te podsetim na zahtev koji si mi poslala.”

 

Legli smo znojavi na leđa i slušali njegov glas….

 

“Ne zameri za ovo do sada napisano, tu ću se zaustaviti.

 

U svakom slučaju, naše avanture traju i trajaće. Iskreno mislim da bi mogao da napišeš predivnu priču, dugačku priču o svemu što smo moj sin i ja doživeli.

 

Ako negde u sebi pomisliš da sam zaista iskrena i da nemam nameru nikoga da varam ili lažem, ti mi piši na ovaj mejl. Sve što tražim jeste da sačuvaš našu privatnost, da budeš diskretan, a mi bi ti uzvratili istom merom. Svaka reč koju sam izrekla i koju ću potencijalno izreći je istinita, a to će ti potvrditi i moj sin, ako odlučiš da pišeš o našim ljubavnim, perverznim avanturama.

 

Ako mi i ne budeš odgovorio, razumeću. Ali ništa to neće promeniti. Ja ću i dalje biti tvoj najverniji čitalac i veselo ću se radovati svakoj novoj pričici.

 

Ljubim te i pozdravljam.

 

Zaljubljena Mamica”

 

 

KRAJ                                                                                                               MomLover

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

3 thoughts on “„Poljubi Mamicu“”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)