incest jebanje u bazenu sa rođakom

Marko je kopao rukama u ​​dubinu svoje fioke, švrljajući okolo tražeći nešto da obuče za sveže očišćen bazen. Obično bi obukao kupaći šorc, ali imao je samo jedan i on je bio pranju. Osećajući glatku, rastegljivu tkaninu, izvukao ju je na površinu; mali speedo koji nije nosio godinama. Znao je da će mu biti mali, ali je gurnuo jednu golu nogu kroz rupu, a zatim drugu, povukavši ih čvrsto i podesio kitu radi udobnosti.

Prebacio je peškir koji je pripremio na svom krevetu i bacio ga preko ramena. Nebitno što je tako uzak i tesan pošto će biti sam u svom dvorištu i bazenu. Trčao je niz stepenice i krenuo prema zadnjim vratima, birajući savršenu chillout plejlistu na svom telefonu. Spustio je peškir i telefon na stolicu kraj travnjaka i zakoračio do bazena. Međutim, tada je ugledao nekoga kako se brčka.

Zurila je u njega kao jelen pod farovima – zapanjena, šokirana, uspaničena što je još neko ovde. Bila je to njegova rođaka, sestra od tetke Sandra. Godinu dana mlađa od njega, došla je u posetu za vikend ali mislio je da će doći tek popodne.

Ugledavši ga, pocrvenela je i utonula u vodu sve dok joj samo nos i vrh glave nisu virili. Marko je mogao da vidi njene noge kako udaraju ispod vode, a odsjaj crvene boje treperi kroz odraze na površini.

„Šta radiš ovde?“ Zamucao je, okrećući telo od nje.

„Mogla bih i ja tebe da pitam isto. Zar ne bi trebalo da… imaš utakmicu neku danas ili šta god da radiš?!“ – Imala je pravo.

„Ma to je otkazano. Osim toga, ovo je moja kuća.“

„Došla sam malo ranije da iskoristim lep dan i bazen. Šta, nije ti drago što me vidiš?“

„Ma nije to nego… drago mi je naravno.“ Marko je skliznuo u bazen i zaplivao dok je ona pokušavala da legne na leđa i pluta u mestu. Nije mogao a da ne pokuša da je bolje osmotri dok je ona plutala zatvorenih očiju.

Činilo se da on nije jedini koji je birao kupaći kostim sa dna gomile; njen je bio apsolutno oskudan. Jedva je pokrivao njene grudi, a zadnji deo joj se penjao uz guzu poput konca za zube. Razmišljao je kakav je osećaj nositi tako nešto – ne može biti udobno, dakle sigurno je na njoj za pažnju drugih.

Pročitajte i ...  Glavni akteri ovog doživljaja sam ja i moja rodica Sanja

Provirila je kroz jedno oko da bi videla kako je zurio u nju i ponovo se uznemirila. „Ne bulji perverznjaku.“ seka pluta u bazenu u bikiniju

Pocrveneo je i skrenuo pogled. Neko vreme su plivali u tišini, s vremena na vreme kradom gledavši jedno drugog. Nije prošlo mnogo vremena pre nego što je poželeo da promeni muziku i izvukao se iz bazena mokar. Nakvašena tkanina se čvrsto prilepila za njega, otkrivajući svaki deo. Gledala je u njegovu zadnjicu dok je stajao pored stolice birajući muziku. Bilo je čudno što ga gleda tako, priznala je sebi, ali on je bio zgodan brat. To nije mogla poreći.

Kad se okrenuo, uhvatio ju je kako zuri. Nije ni primetila da ju je skontao, bilo je nečega u vezi sa tim momkom u tim uskim spido gaćicama od čega nije mogla da skrene pogled. Uvek se dobro zabavljala sa njim, ali sada u tinejdžerskim godinama način na koji su gledali jedno drugo promenio se u nešto više.

Njene oči su se vukle niz njegovo telo, preko njegovih ramena i duž leđa, diveći se mišićima na njegovom čvrstom telu. Htela je da prođe rukama duž njega i oseti snagu ispod njegove kože.

„Uživaš u pogledu seko? Ko je sada perverznjak?“ Nasmejao se, skočio nazad i doplivao do nje.

Ispod vode je podesio tkaninu oko svog penisa kako bi mu bilo udobnije.

„Nije loše.“ Priznala je nakon što je dobro razmislila. Osmehnula mu se dok je plutala. Nije ni primetio koliko je snažno zurio. Bila je devojka sa oblinama, a bikini koji je odabrala u žurbi pojačavao je svaku od tih linija na njenom telu.

Mali crveni bikini komplet, oskudan, malo previše pikantan za nekoga njenih godina pošto je tek od nedavno punoletna. Bilo je jasno da se nedavno obrijala s obzirom koliko je međunožje bilo vidljivo. Činilo se da su joj sise porasle otkako je kupila taj bikini; bile su nagurane u gornji deo bikinija.

Pročitajte i ...  Kuća strasti

„Dobro izgledaš u tome.“ Spomenuo je prigušenim tonom. Nije bio siguran kako će reagovati, ali je pocrvenela. Nije joj bila namera da se išta od ovoga dogodi, samo je zgrabila prvo što je našla, ali je cenila pažnju pa makar bila i od njegovog brata od tetke. Prošlo je dosta vremena otkako je neko rekao nešto lepo o njenom telu i iako je bilo malo čudno što to dolazi od Marka, ipak je bilo lepo čuti.

„Hvala Marko. I ti takođe.“

Između njih je nastupila neprijatna tišina dok su zurili jedno drugom u oči sve dok ona više nije mogla da izdrži i morala je da skrene pogled. Nije mogla poreći da je bio zgodan frajer, ali bili su rođaci. Marko je uzeo njenu ruku ispod vode, a drugi dlan namestio na njen obraz, uperivši njen pogled nazad u njega.

Ne razmišljajući mnogo, krenuo je da se naginje da je poljubi. Nije odbila. Čak je osetio kako se naslonila na njegovu ruku… želela je to. Ranije o tome nije mnogo razmišljala, ali ju je uzbuđivala zabranjena priroda trenutka. Poznavali su se od malih nogu jer su bili maltene generacija, a sada su bili na ivici da postanu više od običnih rođaka.

Poljubac je bio vreo.

Rukom je krenuo oko nje i otkopčao dugme koje joj je držalo gornji deo na mestu. Ionako nije bilo nikoga u blizini, a on je osetio kako mu se speedo nadima pri pogledu na nju. Počeo je da se igra sa njenim bradavicama ispod vode, uživajući u osećaju kako postaju sve čvršće na njegov dodir. Ona je napravila svoj pokret i počela da se igra sa njegovom ispupčenom kitom kroz tkaninu.

Nije potrajalo mnogo pre nego što su im kupaći kostimi završili slobodno plutajući na vodi, a Marko ju je gurnuo na ivicu bazena. Životinjska strana njegovog mozga je preuzimala kontrolu – onaj primarni deo njega je gurnuo u stranu, onu racionalnu misao, jer je želja za „razmnožavanjem“ zasenila sve druge nagone.

Pročitajte i ...  Perverzna mama

Uhvatio ju je i gurnuo na ivicu bazena, raširivši joj noge ispod površine vode dok se postrojavao uz nju. Njena koža je bila tako meka na njegov dodir i imala je divne glatke obline koje je dodirivao. Želeo je da istraži sve razlike među njima, da eksperimentiše sa onim što ju je uzbuđivalo i otkrije kako funkcioniše telo ove mlade devojke, njegove rođake. incest jebanje u bazenu sa rođakom

Glatkim guranjem razdvojio joj je usmine i grubo ušao unutra. Bila je tako topla i čvrsta; definitivno je bila uzbuđena i jebeno napaljena. Njegovi prsti su zaronili u oblinu njenog struka kako bi je držao mirno dok ju je turao, gurajući je uz ivicu bazena dok joj je ispunjavao unutrašnjost. Brzo je počela da stenje između udisaja – prošlo je dosta vremena otkako je bila jebana, baš kao i njen rođak koji nije uživao u čarima seksa već par meseci.

Njene velike sise poskakivale su pri površini vode. Osetio je kako se njena pica steže i pulsira iznutra, omotavajući se oko njegovog debelog kurca pokušavajući da istisne spermu iz njega. Mogao je da oseti pritisak u svom telu kako se gradi dok se približavao ivici i dostigao tačku bez povratka, dok mu je kurac rastao i stiskao a ubrzo i pucao mlaz za mlazom sperme u nju.

Dok se izvlačio, male kuglice sperme plivale su u vodi više ne tako čistog bazena. Zadihani, oboje su se uspaničili od zvuka da je neko ušao u kuću i iskobeljali su se iz bazena da pokupe peškire, zureći jedno u drugo sa zajedničkim stidom. Srećom, nisu bili uhvaćeni na delu.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)