seks, mladi, kompjuter, igrice, snimanje

Mama i tata nisu bili kuci i ja sam bila kod mog brata u sobi. Odvojila sam ga od njegovih igrica jer sam ga ocajno zelela u sebi ponovo. Proslo je par dana od kako smo zadnji put bili zajedno i moja pica je zudela za njim.

Pomerio je svoju stolicu dalje od kumpjutera i okrenuo je ka velikom ogledalu na vratima njegovog ormara. Volela sam da gledam kako me jebe, i on je to znao. Bilo je tako seksi gledati kako se kurac mog malog brata zabija u moju picu. Bilo je posebno dobro kada bi svrsio. Noge bi mu se uvek uspravile i ukocile, i prsti na nogama zgrcili. I u ogledalu, mogla sam da gledam kako mu kurac pulsira dok me je punio.

seks, mladi, kompjuter, igrice, snimanjeDok me je jebao danas, pogledala sam ka njegovom stolu i videla njegov foto aparat. Voleo je fotografiju, trebalo je da ode na fakultet za fotografiju za par godina. Posegla sam preko, ne pustajuci da isklizne iz mene i uzela je sa stola.

„Hej!“ viknuo mi je, „Nemoj da je slomis, to je skupo. Mama mi je kupila za rodjendan. Nasmesila sam se ukljucivsi je, i usmerila je ka ogledalu. Na nas.

„Znam, ja sam ti je odabrala. Sad cuti i jebi me. „Okinula sam nekoliko slika u akciji dok je moj brat ulazio u mene, podizuci svoje kukove dok sam ja cupkala na njemu. Mislim da ga je malo napalilo to sto ga snimam, jer sam mogla da osetim kako mu kurac otice i poceo je da me jebe jace.

„Molim te, obavezno obrisi to kad zavrsimo,“ zastenjao je, ali znala sam da moram prvo da ih ubacim u svoj kompjuter. Ko zna koliko dugo ce proci pre nego sto se opet budemo kresnuli. Trebalo mi je nesto da me podseti na njega ako ne budemo dugo mogli da budemo zajedno.

Pročitajte i ...  Mama, ispuni mi san 5

Videla sam kako noge pocinju da mu se ukrucuju, i znala sam da ce uskoro da svrsi. „Hajde braco, napuni svoju seku.“ Uvek je svrsavao kada mu to govorim, i posle nekoliko trenutaka, mogla sam da osetim kako prska u meni. Pocela sam da svrsavam nakon prvog mlaza. Telo mi se treslo, ali trudila sam se da umirim kameru dok sam okidala sto vise slika.

Nakon trenutka koji nam je trebao da dojemo k’sebi, ustala sam sa bratovog kurca. Njegova sperma mi je curela niz nogu, dok sam se savijala ka njemu, rekavsi, „Hvala ti braco,“ i poljubila ga u obraz. Zatim sam se okrenula i izasla iz njegove sobe, ponevsi njegovu kameru sa sobom.

 

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)