Muško ženska prijateljstva postoje

Verovali ili ne Muško ženska prijateljstva su normalna stvar a ne neki mit, neka bajka koja nema mesto u stvarnosti. Ja sam se uverila u to, ali nažalost ne dovoljno puta pa sam zato došla ovde da pokušam sa vama. Internet mi nikada nije bio privlačan za traženje dečka, ljubavi ili nešto slično. Ali za prijatelja je ovo i više nego dobro mesto.

Među nama postoji dosta ljudi koji su na ovaj ili onaj način usamljeni. Oni traže nekoga sa kim bi se povezali na različitim nivoima. I to je potpuno prirodno i normalno. Ja prva volim da imam nekoga sa kim bih ćaskala, družila se, pa čak i svađala (šalim se xD ). Razmenjujemo mišljenja, sukobimo mišljenja, upoznajemo jedni druge ali i sami sebe. Muško ženska prijateljstva slatka

Time sam se ja vodila kada sam Ovde postavila svoj Profil. Svakome preporučujem da ga poseti i ako ima isto mišljenje kao ja, da mi se javi. Meni prija društvo, ali ne bilo kakvo društvo. Kao što se vidi iz naslova mog profila ali i ove ispovesti – prija mi muško društvo. A ja kada mislim na druženje, ne mislim na one stvari, to zovem drugačije. Mislim na prijateljstvo.

Zašto baš muškarci? Ne znam, prosto se osećam bolje uz njih. Naravno, ja imam BRDO drugarica i sve ih volim i obožavam. Iako sa njima mogu da pričam o raznim temama, mnoge teme su ipak za muško-žensku priču. Muškarci su opušteniji. Ne tračare mnogo, smireniji su, lagodniji. Takođe, od njih mogu iz prve ruke da saznam kako gledaju na nas devojke i žene.

Sve u svemu ja se neću dugo zadržavati ovde, neka ostane nešto i za privatan razgovor kada me pozovete. Bitno je da ste shvatili poentu, da ste skapirali suštinu, da ste me još bolje upoznali. Naravno, ne kažem da nema tipova koji se prave da su ortaci samo da bi mi ušli u gaćice xD. Ali ja znam i verujem da ima mnogo više onih iskrenih ortaka koje mogu zvati pravim prijateljem.

Pročitajte i ...  Sarica

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)