zgodna bogata baka

Može se reći da je ona bila jedna od onih retkih srećnica. Udala se za bogatog čoveka, imala je kuću punu dece, a kada je on umro, ostalo joj je ogromno bogatstvo. Da, pričam o mojoj baki sa majčine strane. Baka Anđelija je imala tri ćerke i dva sina ali svi su vremenom odustali od nje i prekinuli svaki kontakt.

Ali to nije toliko čudno ako znamo da su kao bogataši moji baka i deka bili prilično odvojeni od svoje dece. Za njihovo odrastanje zaslužne su bile dadilje i privatni učitelji. A ni prošlost moje bake o kojoj se pričalo nije baš dobro uticalo na te odnose. Bila je promiskuitetna i imala je razne poroke, ali o tome malo kasnije.

Što se tiče mene, bližio sam se dvadesetoj i još uvek nisam odlučio šta želim da radim sa svojim životom. Nemilosrdno, bio sam bombardovan željama mojih roditelja koji su želeli da idem na fakultet. Ne znajući šta drugo da radim, popustio sam.

Ipak, na užas svoje majke, izabrao sam fakultet koji je bio u gradu moje bake. Iako je nisam video preko 10 godina, nadao sam se da će to biti dovoljno da ih uplašim da me ne pošalju na faks.. ali nije uspelo. Uz ogroman pritisak mog oca, moja majka je konačno pozvala baku i dogovoreno je da ću živeti sa njom. Nekih nedelju dana pre nego što su počela predavanja ja sam se dovezao do vile u kojoj je baka živela.

„Gorane! U kakvog si veličanstvenog mladića izrastao.“ Rekla je u znak dobrodošlice dok je stajala držeći vrata otvorena. „Nisam te videla od kada si bio dete… Moram da ti kažem da to nije bio moj izbor, ja sam želela ali tvoja mama… nebitno. Važno da si ti sada tu. Uđi molim te! Iscedila sam svežu limunadu.“

Jedva sam je se sećao i prilično sam se zaprepastio kada sam je ugledao. Bila je zapanjujuća žena. Zdrava duga kosa, imala je 60+ godina ali je njena figura bila bujna i prelepa. Uvek sam smatrao da je moja majka super riba, ali baka ju je osramotila. Sada mi je bilo jasno odakle mami takvo telo, genetika je zaista čudo. zgodna bogata baka

Bela haljina koju je nosila divno je grlila njene bokove i obilatu guzu koja bi naterala svakog muškarca da odmahne glavom u neverici i želji. Dok sam je pratio u kuhinju, proučavao sam njene snažne noge i nisam mogao da izbacim jedno pitanje iz glave: „Koliko si tačno muškaraca pojebala?“

Svi mi unuci smo značli za te tračeve kako se u to vreme pilo, šmrkalo i snimalo svašta nešto. Baka je (navodno) bila zvezda mnogih filmova za odrasle u mlađim danima. Postoje i tračevi da je moj deda tako i saznao za nju i da je čak i producirao neke od tih filmova pre nego što su se venčali. A takođe nema sumnje da je njena seksualnost i ubila mog bogatog dedu u njegovim ranim 50-ima.

Pročitajte i ...  Plivanje sa Rođakom

„Imam toliko pitanja da ti postavim!“ Rekla je dok je sipala domaću limunadu. „Znaš da nisam u kontaktu sa mojom decom pa ni sa tvojom mamom. Tako da kad me je pozvala bila sam oduševljena da saznam da će poslati mog unuka meni. Sve mi pričaj dragi.”

Sedeli smo skoro tri sata pričajući, ručali smo i pili limunadu. Prešli smo iz kuhinje, kroz staklena vrata do širokog bazena sa predivnim pogledom na grad. Odmah sam shvatio da baka ima neobuzdani slobodnoi duh, ali je imala rečnik kočijaša. Slušao sam o tome od majke, ali me je ipak uhvatilo nespremnog i povremeno sam se smejao njenoj vulgarnosti i psovkama.

**

Zajedno smo u narednim danima obišli studentski grad i fakultete, išli na skupe ručkove i posetili smo nekoliko luksuznih klubova u kojima je baka bila redovan član i investitor. Činilo se da ona sve poznaje a ljudi oko nas su se trudili da je glasno pozdrave i sa divljenjem su joj se obraćali. U jednom trenutku mi se činilo kao da je taj studentski gradić njen – svi su je poznavali i divili joj se.

Ali sve je to zapravo bilo zbog mog dede koji je bio počasni građanin tog dana i bio je na visokom glasu. Tokom te nedelje, takođe sam otkrio da je baka voli i marihuanu i razne neke druge poroke. Ja sam bio totalno strejt dečko, čak ni pivo nisam pio, tako da nisam mogao da joj se pridružim u tim aktivnostima. Baka je imala nekoliko spremačica i kuvara, imala je lične šofere i slično. Posle večere bi svi oni otišli svojim kućama koje su bile u blizini vile, i pojavljivali bi se ranom zorom.

Bio sam okružen sjajnim stvarima: mini bioskop, sve žive konzole koje je ona kupila kada je saznala da dolazim, imao sam mogućnost plivanja u bazenu kad god hoću, čitanje čega god jer je imala veliku biblioteku, internet svetlosne brzine… i bilo šta drugo što bi želeo. I naravno, kao i svaki tinejdžer – non stop sam drkao.

I vala drkao sam svuda! Uglavnom u mojoj spavaćoj sobi noću jer tada nije bilo osoblja u vili, ali bacao sam ga i u bazenu, u bioskopu gde sam puštao pornjavu, u svakom od 4 velika kupatila. Bio sam veoma uzbuđen jer sam znao da me na faksu čekaju napaljene seksi studentkinje. Zapravo… tako sam mislio.

Šta reći osim da je broj devojaka na tom faksu bio do 10 procenata. Kako sam mogao napraviti tako glupu grešku? Naravno, baki Anđeliji je ovo bilo duhovito kad sam joj rekao razočarano.

„Hahaha… sete moje. Ali nema veze, barem ćeš moći ozbiljno da se baviš obrazovanjem.“ Zadirkivala me je. „Mislila sam da si prvi pravi štreber u porodici. Ali priznajem da ne izgledaš tako. Kada sam te videla više si mi odavao izgled mangupa i ženskaroša nego naučnika.“

Pročitajte i ...  Nezaboravno Leto kod Bake

„Kako sam mogao da napravim tako glupu grešku!“

„Ne brini za to dušo!“ Tešila me je. „Mogu da te upoznam sa svim mladim devojkama koje poželiš. Sve su one ćerke mojih bogatih prijatelja iz ekskluzivnih klubova. Razmažane klinke, sve su lake hehe.“

**

Fakultet je počeo, ali mene je za njega boleo tuki. Tokom vikenda su i po dve – tri devojke plivale gole u bazenu, sve spremne da rašire noge za mene. Baka mi je obezbedila tone kondoma, saznao sam kasnije da je to zato što je jednu od firmi za proizvodnju kurtona i sama posedovala. Osećao sam se kao da živim u Plejboj vili. zgodne kučke u bazenu

Kada je prvi semestar završen, pozvao sam roditelje i rekao im da ću ostati kod bake tokom pauze. „Molim?? Ostaješ sa NJOM? Nemoj da te moja majka pretvori u bludnika i razvratnika!“ – drala se majka a onda je tata preuzeo telefon. „Da li je matora zaista tako upečatljiva?“ upitao je tata znatiželjnim šapatom. On je takođe slušao priče o njoj, ali mama nikada nije dozvolila da se zaista upoznaju.

„Ne slušaj mamu. Ona je divna žena, tata. U svakom pogledu je sjajna!“ Odgovorio sam. „Trebalo bi da je potražiš na internetu.“

„Ma ne znam ja kako se ona vodi na netu. Znaš mene i taj jebeni internet.“

„Slušaj, ja ću ti napraviti profil i dodaću ti baku za prijatelja. Ali nemoj ništa reći mami! I ne nadaj se, njeni snimci koje postavlja i slike nisu tako eksplicitni kao nekada. Ajde, šaljem ti linkove čim sve rešim.“

Da, baka je bila aktivna na društvenim mrežama i postavljala je razni sadržaj. Njena zategnuta mlečno bela koža bila je prva stvar koju ste primetili kada ste je videli na ekranu. Redovno je menjala boje kose, ali njene izazovne obline su se uvek isticale. Naravno da nije bilo eksplicitnih snimaka. Mom dedi zaista nije bilo lako da izađe na kraj sa takvom seksualnom ženom. Priznala je da ga je iskreno volela i da joj nedostaje.

Vrata njene spavaće sobe retko su bila potpuno zatvorena… i to je bilo dovoljno da postanem radoznao. Ponekada bih je gledao kako spava u svili i satenu, delovala je božanstveno, kao zrela boginja koja je uživala u životu punim plućima.

**

Igranje sa lakim razmaženim bogatašicama uzelo je danak kada je nastava ponovo počela. Baka je imala veze svuda i brzo je saznala da nisam položio mnogo ispita. Obećao sam da ću smanjiti druženje sa kučkama i da ću se baciti na učenje, ali ja sam samo sa jebanja prešao na drkanje. Otvarao sam bakine društvene mreže i nekoliko puta dnevno drkao na njene snimke. Mrzeo sam što nisu eksplicitniji i stalno sam razmišljao o tome kako se jebala sa svima u mladosti.

Pročitajte i ...  Božićna idila sa Bakom

Kada su mi njene nevine slike i snimci postali nedovoljni, počeo sam da je špijuniram sve više. Čim je došlo toplije vreme, čak i pored klime ona je spavala bez ikakvih pokrivača. Zamalo sam progutao jezik kada sam prvi put video njene gole grudi kada je jedne večeri spavala samo u gaćicama. Nisu delovale tako ogromne kao kada su bile prekrivene grudnjakom i haljinom, ali su bile izuzetne.

Divio sam joj se u polu mraku i da – želeo sam da je dodirnem. Njena soba je bila ogromna i njen krevet je bio postavljen otprilike 5 metara od vrata, a ja sam većinu svog gledanja činio preko velikog ogledala koje se nalazilo na desnom zidu. Samo povremeno bih progurao glavu da je pogledam direktno. Jebiga, plašio sam se da ne budem otkriven. Gledanje u njene gole grudi, pa posle njene video zapise, učinilo je moje orgazme prilično snažnim.

A onda je došlo veče kada sam je video potpuno golu. Ležeći na desnoj strani, njena guza se savršeno reflektovala u ogledalu. Te večeri sam počeo da drkam kurac pored vrata njene sobe. Želeo sam samo malo da ga nadrkam i da odem u svoju sobu ali nisam imao kontrolu i svršavao sam, uhvativši spermu u ruku. unuk drka kurac

Posle te večeri, sve o čemu sam mogao da razmišljam je da budem intiman sa mojom bakom Anđelijom. Ispite i fakultet sam totalno zanemario. Ona je bila sve o čemu sam mogao da razmišljam i špijunirao sam je ne samo dok je spavala, već i na svaki drugi način koji sam mogao da zamislim.

Njen garderober je postao moje omiljeno mesto. Pitate se zašto? Pa zato što je bio uz njeno omiljeno veliko kupatilo. Prateći je ujutru kako se kreće, mogao sam da se ušunjam u ormar i špijuniram je preko brojna ogledala smeštena širom kupatila. A dok je bila napolju, preturao sam po njenim fiokama i našao nekoliko seksualnih igračaka, pitajući se kada ih je poslednji put koristila.

Moja fascinacija čak me je i dovela do njene korpe za veš. Tražio sam njene nošene gaćice i grudnjake i uživao u njihovoj opojnoj aromi. Mamina pičkica je očigledno predivno mirisala. Sve moje želje i strepnje su jedne večeri došle do izražaja. Zapravo u 5 ujutro. Te večeri sam bio iscrpljen od gledanja njenih videa i drkanja da sam zaspao kao zaklan… sve dok se nisam probudio jer sam morao da piškim.

KRAJ 1. Dela

OVDE kliknite za 2. DEO.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Moja Bogata Baka 1. Deo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)