braco jebe seku

Imam 23 godine, još kao klinka sam se palila na mog straijeg brata. Sva moja maštanja su bila vezana za njega. Kad god bih se zadovoljavla zamišljala sam sex sa njim. Jednom prilikom smo razgovarali o sevemu i svačemu i dodinuli smo se i teme sexa, u jednom momentu sam pomenula da incest i nije tako redak samo se vešto prikriva. Rekao mi je da to nije normalno i da mu se to gadi.

Svi moji snovi su se tog momenta srušili. Bila sam jako razočarana i svesna da se moja maštanja neće nikada ostvariti. Vremenom sam još intezivnije imala želju za njim, sada sam i dok sam imala sex sa dečkom zamišljala kako me brat jebe. Bila sam prosto luda za njim. Moja opsednutost se graničila sa ludošću.

Vremenom moja želja za njim je stalno rasla. Rešila sam da pokušam da ga zavedem. Kad god sam bila u prilici ponašala sam se slobodno. Oblačila sam se slobodnije pred njim ali nikada nisam primetila nikakvu reakciju. Jednoga dana sam ranije došla kući, napolju je bilo jako vruće, otišla sam da se istuširam, nikoga nije bilo u kući. Ušla sam u kupatilo, vrata su bila poluotvorena, osećaj vode koji klizi po mojoj koži ostavljao se prijatan osećaj. seka se mazi pod tušem

Uzbudila sam se i počela da milujem grudi, isu bile velike, solidna trojka, sa tamnim bradavicama koje su od uzbuđenja bila jako podignute. U jednom momentu sam u odrazu ogledala na vratima ugledala brata kako gleda prema meni. Inače sam lepo građena, dugih nogu, oble i čvrste guze i pičkica obrijana na crtu. Kad sam htela da se okrenem ka njemu nestao je tako brzo kao što se pojavio. Bila sam razočarana jer sam htela da mu se pokažem u punoj nagosti.

Dani su prolazili i ništa posebno se nije dešavalo. Stalno sam mislila o njemu. Prošli su i meseci i ništa nije ukazivalo da se kod njega bilo šta promenilo. Jednog vikenda su roditelji otišli do moje bake da je obiđu. Bilo je veče u stanu prilično hladno, istuširala sam se obukla kratku bebi dol spavćicu ispod nje sam imala samo veoma mini tange. Skuvala sam kafu sela podigla noge na ležaj pokrila se pokrivačem i gledala neku bezveznu seriju na TV.

Pročitajte i ...  Sekin Povređen Zglob 5. Deo

U sobi je svetlo bilo ugašeno, bila je samo osvetljena svetlosti sa TV-a.

Šta radiš pitao je.
Ništa pijem kafu i gledam nešto bezveze na TV.
Bi li i meni skuvala kafu dok se istuširam, pitao je
Hoću, odgovorila sam
Skuvala sam kafu i stavila na stočić i dalje bezvoljno gledajići TV. Nakon izvesnog vremena pojavio se bio je samo u boksericama, odmah sam osetila toplini po dnu stomaka. Seo je na ležaj kraj mene zapalio cigaretu i počeo da pije kafu.
Šta ti je to na TV?
Ma neka glupost, odgovorila sam.
Hladno je prilično izgleda da grejanje ne radi baš najbolje. Mogu li i ja malo pod prekrivač upitao je.

Ništa nisam rekla samo sam podigla prekrivač pomerio se i ja sam ga prekrila. Bili smo jako blizu jedno do drugog, ja sam odjednom osetila da sva gorim. Ćutke smo pili kafu, zatražila sam cigaretu i pružila se da je uzmem. Tada sm mojom nogom dodirnula njegovu, ostavila sam je u tom položaju nije se pomerio, čak mi se učinilo da osećam blagi pritisak njegove noge na moju.  Pomerila sam lagano nogu i sada su nam se butine dodirivale. Nije se pomerio. Ćutke smo pili kafu i gleadli TV. Nakon izvesnog vremaena pitao me je: Hoćeš nešto da popiješ?
Ne, hvala.
Ja ću jedan viski, rekao je.

Ustao je i krenuo po piće, pri svetlosti TV uočila sam da mu je kurac dignut, bilo je to zaista dobar komad, bila sam besna na sebe što sam ugasila svetlo. Brzo se vratio sa čašom u ruci, podvukao se pod prekrivač i jako prislonio svoju butinu uz moju. Sva sam gorela od uzbuđenja. Lagano je pijuckao viski, svemena na vreme pomerio ni nogu kao da je želeo da svojom butinom mazi moju. Sad ohrabrena takvim razvojem događaja gurnula sam ruku pod prekrivač kao da se počešem po stomaku i dok sam vraćala ruku napolje kap slučajno dam ga dodirnula i za tren osetila nabrekli glavić njegovog kurca, ostavila sam ruku za tren duže nego što je trebalo. Učinilo mi se da sam čula blagi uzdah koji je ispustio.

Pročitajte i ...  Navukao sam Sestricu na Seks

Malo ohrabrena ustala sam i rekla moram u WC. Sada je mogao da vidi moju kratku spavaćicu i guzu jer se spavaćica podigla a ja je namerno nisam spustila. Otišla sam u WC skinula tange i vratila se. Sada ispod spavaćice nisam imala ništa. Zavukla sam se pod prekrivač ali tako dok sam se spuštala na ležaj, on je mogao da vidi moje međunožje i možda da u polumtaku nasluti da nemam gaćice.

Blago me je zagrlio i rekao baš je ovo sranje na TV-u. Naslonila sam se na njega tako da je mogao da oseti deo moje sise na grudima. Lagano je počeo da mi miluje ramena, podigla sam ledja od naslona ležaja i njegova ruka je počela da se spušta niz moja leđa. Došao je do kraja leđa malo zastao i onda mu je ruka završila na mojoj guzi, sva sam se ukočila. Spustila sam ruku na njegovu butinu i počela lagano da je milujem, osetila sam kako je blago raširio noge, krenula sam rukom ma gore i došla do ivice bokserica i zastala.

Tada sam osetila da mi vuče spavaćicu da hoće da je podigne malo sam se pridigla i sada mi je guza bila slobodna. Spustio je ruku na nju i počeo je da je miluje jednim prstom je počeo da me miluje između guzova. Ja sam rukom krenula još višlje i došla do njegovog nabreklog kurca milovala sam ga podigla sam ruku do gornja ivice gaćica i pokušala da ih povučem naniže. Pridigao se i ćutke skinuo bokserica. Čim je seo uhvatila sam ga za kurac i počela da ga drkam. Podvukao je ruku pod moju guzu i srednjim prstom malo ušao u moje vlažnu i vrelu pičku. Oboje smo ćutali. Onda je rekao imaš predivnu guzu seko.

Pročitajte i ...  Jebao sam sestru Vesnu

brat joj liže pičkuOkrenuo se prema meni i strasno me poljubio, jezici su nam se isprepletali. Jednim potezom ruke je pocepao moju spavaćicu ostala sam gola. Počeo je da mi ljubi grudi sisa bradavice koje su sada bile tvrde ko kamen, počeo je nezno da ih gricka to me je prosto izludelo, bilo je lepše od bilo kog mog maštanja.
Ljubio je i lizao moj stomak,jako raširenih nogu sam žudno iščekivala njegov jezik. Prosto je iz moje pičke sve curelo. Napokon je njegov jezik stigao do nje gurnuo ga je duboko u mene, jebao me je jezikom. Prosto sam bial luda od strasti, zarila sam nokte u njegova leđa. Vrahom jezika mi je lizao klitić a onad je spustio usne na njega i počeo da ga sisa.

Bila sam izgubljena vreme je prestalo da postoji. Okrenuo me je na stomak raširio je moje guzove i počeo da me liže. Više nisam znala gde sam. Onda sam rekla jebi me pocepaj mi pičku. Onako s guza je žustro prodro u mene njegovi ubodi su bili divljački, prosto mi je raznosio picu, bolelo me je i bilo predivno, ne znam koliko je trajalo onda sam osetila vatru u stomaku i svršila kao nikada do tada istovremno sam osetila spermu koja me puni.

Štrcao je kao da nikada neće prestati. Iuvukao se iz mene tada se niz moje butine počela da sliva naša izmešana tečnost, stavila sam prst u nju i onda u svoja usta i slasno lizala….

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

hot devojke

Aaaaaaaa nemoj :)