Mlada Sexy Sponzorušica

Svi koji imaju nešto da mi dobace i da mi kenjaju neka odmah odjebu odavde jer mi ne trebaju :PP ja imam svoje dostojanstvo bez obzira što pričaju o meni sve i svašta! Ja sam barem fer devojka koja ne krije svoje ciljeve. Sve sam odjebala i želim bogatog frajera. Nije to ništa novo i druge to žele samo ne smeju da priznaju.

Pogledaj me i skontaćeš da sam sjajna prilika. Zgodna vitka slatka opasna u krevetu i poslušna ako mi se ispune sve želje. To što sam sponzorušica to me ne čini kurvom dragi moj :PP to samo znači da želim uspešnog bogatog tipa koji sve podređuje meni! Mlada Sexy Sponzorušica

Normalno je da ja u najboljim godinama ne moram da radim.. normalno je da imam sve što mi treba pa i više od toga… i sasvim je normalno lepi moj da zahtevam samo najbolje i najkvalitetnije u izobilju! Ako neke nebitne prosečne ribe mogu to da imaju, zašto ne bi mogla i ja ovako dobra?!

Sad ovo sve zvuči kao da sam nervozna i kao da sam nadmena ali ima dosta vas koji me razumete jer ste normalni i volite kada je devojka iskrena i ne folira se. Ja se i obraćam baš vama koji imate gram mozga u glavi. Jedino ne želim da bude da ste vi ti koji se folirate. Koji pričate i obećavate a nemate dinara u džepu.

Ja nudim svoju iskrenost ali zahtevam i tvoju :PP videla sam ja svašta ali vrlo lako razlikujem fejk od original rolexa. Lako je provaliti te muljatore koji žele dobru ribu a nemaju keša da je imaju! Ne želim više da se objašnjavam mislim da sam bila direktna iskrena i potpuno jasna.

Pročitajte i ...  Malena

OVDE kliknite i javite mi se. Samo ozbiljni, fejkeri STOP!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)