mlada plava preferira starije galantne muskarce

mlada plava preferira starije galantne muskarce

mlada plava preferira starije galantne muskarceOvde pred vama je Princes, a možete me i zvati Vaše Visočanstvo ako baš želite. xD Hvala hvalaaa nema potrebe za tolikim aplauzom. 2001 sam godište, imam prelepo telo i još lepše lice. Zovem se Lina Karolina i trenutno studiram. Živim u jednom manjem mestu pored Beograda. Velika sam maza i uvek uvek uvek sam nasmejana.

OBOŽAVAM izlaske i tada uglavnom prilazim starijim muškarcima jer su oni naravno mnogo mnogo bolji u krevetu. Čak mislim da sam i jedna od retkih koje su bile sa mnogim tatama od svojih drugarica. xD Ma ne smeta to njima, i dalje se sve one druže sa mnom.

Ali da nastavim da hvalim sebe- moji talenti su mnogobrojni! Znam da pevam, plešem, crtam, sviram klavir i da, ako nisam rekla- veelika sam zavodnica xD Dobro, neke od ovih stvari i ne moraju biti tačne, ali i muškarci često izmišljaju .😛 Kao ima khm khm od 19cm, a kad se skine nije ni upola. 😀 Eeee muškarci moji, pa veličina nije bitna, dakle opustite se! OMG zaista ste šašavi 😛 . E baš bih volela da mi piše tako neki baš baš veliki, ako vas uopšte i ima 😛

mlada plava preferira starije galantne muskarce

Pročitajte i ...  Pozlacena

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aaaaaaaa nemoj :)