Devojka beograd obdaren karanje uzivanje sex

Devojka beograd obdaren karanje uzivanje sex

Devojka beograd obdaren karanje uzivanje sexIme: Minja

Mesto: Beograd

Godište: 1990.

Zanimanje: Sponzoruša, Starleta…

 

Opis: Sa mnom je barem lako- svako veče izlasci i to isključivo fensi mesta, novčanik da ti je pun macane, kola zajebana i brza sa sve kožnim sedištima da nam je udobno dok se “igramo” u njima 😉 Da me obasipaš poklonima jer pazi- ovakvu ribu ne može svako da ima. Pa pogledaj me čoveče! Prođem gradom i svi se okreću, skidaju me pogledom…. žele da me imaju! Ali nema svako da me plati, jer dragi- opasno sam skupa 😛 Šta ću kad mi se može, gde ja okom tu ti skokom.

Dakle neću neke seka perse bre, hoću da si napucan, istetoviran, obdaren… budi glup ko kurac ako želiš, to mi je nebitno, samo da si vrh jebač i pun love! Šta? Mnogo tražim? Pa maco za sebe želim samo najbolje od najboljeg 😛 Ne troši mi vreme ako nisi ono što želim! Nađi tamo neku seljančicu koja će se zadovoljiti jeftinim krpicama i prljavim kafanama, a mene zaobiđi .!.

E da, još nešto, karam se za medalju! Eto čisto i to da podvučem. Seks sa mnom se pamti zauvek, pa ti vidi šta ćeš 😉 kis kis

Da li želiš da se karamo? 🙂Pozovi me: 0906/444-808 – lokal 20 traži Minja i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i Vip mreza 060 i 061.

 

Devojka beograd obdaren karanje uzivanje sex

besplatan sms
Pročitajte i ...  Slađanica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aaaaaaaa nemoj :)