lizanje mamine pičkice s guza

Kada je videla šok na mome licu moja mama je pružila ruku na sto i držala me za ruku. „Nadam se da nisam preterala sa svim ovim priznanjima. Sigurna sam da ti je nezgodno da se nosiš sa svime što čuješ o svojim roditeljima. Bolje da ostanemo to na tome i promenimo temu.“

„Ne“, odgovorio sam, stežući joj ruku. „Stvarno želim da čujem o ovome. I pošto smo već potpuno iskreni, sinoć nije bio prvi put da razmišljam o tebi. Nadam se da nisi ljuta, ali osećao sam se kao da moram to da kažem sa obzirom na sve privatne stvari koje si podelila sa mnom.“

Sedela je par sekundi potpuno bez reči na moje otkriće. „Pa…verovatno je to sasvim normalno i često da se mnogi sinovi tako osećaju prema svojoj majci“, odgovorila je, pokušavajući da obradi i opravda ono što sam joj upravo otkrio. „Znam da sam kada sam bila mlada, imala sam razvratne misli o mom ocu… čak i o majci… kako me uzimaju seksualno. Čak i sada, ponekad poželim…“

„…a ja, tvoj sin? Da li si ikada zamišljala da te ja…?“

„Ne preteruj“, rekla je strogo, ali na razigran način. „Hajde, završiš svoj doručak i nastavićemo ovaj razgovor ispred kamina. Zapravo je prilično osvežavajuće da skinem ove stvari sa svojih leđa sa nekim ko je otvoren i prijemčiv za temu incesta kao i ja, čak i ako je to sa tobom, sa mojim sinom. Veruj mi, niko od mojih najbližih prijatelja ne zna za ovo i nikada neće saznati.“

Ustao sam i držao se za meki stisak na njenoj ruci, dajući joj znak da ustane sa mnom, što je i učinila. Odveo sam je do naših ulaznih vrata i naterao je da stane ispred ogledala u punoj dužini, baš kao što je opisala u jednoj od priča o incestu majke i sina. Njene oči nisu napuštale njen odraz dok sam stajao iza nje i držao je. Moje ruke su se obavile oko njenog struka.

Pročitajte i ...  Stilova sam mamu

„Nisi odgovorila na moje pitanje“, rekao sam joj na uho dok smo se oboje gledali u ogledalo. „Da li si ikada razmišljala o tome da se ja sa tobom…?“

„…jesam…“ tiho me je prekinula. „Kada si postao odrastao mladić, počela sam da razmišljam o tebi. Eksplicitne misli.“

Držao sam je još čvršće, dozvoljavajući joj da oseti moju rastuću erekciju na svojoj zadnjici. Moje usne su se pomerile do njenog uha i rekao sam joj: „Mama, čekao sam tako dugo na ovo.“ Nije reagovala dok su se moje ruke pomerile da nežno stisnem njene grudi kroz njenu bluzu. Ali njene oči su odavale njena osećanja. Bile su ispunjene požudom i željom dok je gledala kako njen sin miluje njene ženske delove u ogledalu.

Tek kada sam joj uštinuo bradavice, ispustila je mali uzdah zadovoljstva. Dok sam nastavio da joj milujem dojku jednom rukom, drugom sam krenuo ispod i protrljao njenu vaginu kroz gaćice. I dalje nije progovorila ni reč ni pokušala da reaguje, ali sam shvatio puls njenog tela i disanje kao znak da želi da nastavim, pa sam zavukao ruku u njene gaćice da osetim njeno golo međunožje. Bila je malo dlakava, a kada sam zabio prst unutra, osetio sam da je mokra.

„Skini me“, rekla je. „Uvek sam želela da mi se sin divi. I predlažem da to učiniš pre nego što se predomislim.“

Ležerno sam skinuo njenu odeću i pustio je da padne na pod. Njeno lice i dalje nije pokazivalo pravu reakciju dok je stajala ispred ogledala i posmtrala nas. Ubrzo se našla gola preda mnom.

„Šta bi sad htela da uradim?“ pitao sam s ljubavlju.

Pročitajte i ...  Mamina Motivacija

„Radi šta hoćeš“, odgovorila je. „Poljubi me gde hoćeš. Uzmi me.“ lizanje mamine pičkice s guza

Srce mi je na trenutak preskočilo kad sam čuo kako mi se majka potpuno predala. Ponovo sam je zgrabio, ovoga puta još čvršće i zadao poljupce na njeno golo rame i leđa. Želeo sam da vidi sebe u ogledalu dok sam je koristio za svoje seksualno zadovoljstvo. I ona je takođe izrazila istu želju u svojoj priči da vidi sebe kako je očarana na ovaj način (barem kroz lik koji je napisala). Kleknuo sam na kolena i nastavio da joj ljubim butine i zadnji deo. I baš kao i njena priča, sagnula se i naslonila ruke na drveni stalak za cipele, dajući mi potpuni pristup njenoj izloženoj ženstvenosti, dok joj je lice ostalo ispred ogledala.

Bio sam tretiran seksualno eksplicitnim prizorom majčinog sićušnog smeđeg anusa, kao i njenih debelih smeđih usmina i blistave ružičaste unutrašnjosti. Njene stidne dlake su bile uredno sređene kao što sam video na njenim slikama. Meko disanje je pobeglo sa njenih usana kada sam počeo da joj ljubim pičku, a njeno disanje je postalo još otežano kada sam isplazio jezik i počeo da je jebem jezikom.

Imala je divan ukus ali to što sam je čuo tako otvoreno bilo je ono što mi je zaista pružilo zadovoljstvo. Nakon što sam joj dao još nekoliko nabijanja jezikom, moj pulsirajući penis nije mogao više da izdrži i očajnički sam morao da je uzmem kao što je tražila. Ustao sam i brzo skinuo svu svoju odeću što sam brže mogao, dok je moja majka gledala moje golo telo u ogledalu. Zatim sam vodio svoj kurac prema njenoj vagini i uspeo sam da uđem pravo unutra jer je postala mokra od moje pljuvačke i njenih telesnih tečnosti. Osećala se čvrsto i toplo. I u trenutku kada sam ušao skroz u njen vaginalni kanal, video sam njeno lice kako stvara grimase uživanja.

Pročitajte i ...  Razvod je nov početak za Tatu i Mene

„Oh…“ zastenjala je. „To je to… samo tako… jebi me sine… vodi ljubav sa mnom…“

Njene reči ohrabrenja su me izbezumile i zaista sam počeo da radim na tome. Svakim udarcem koji sam dao pravila je drugačije izraze lica koje sam video u ogledalu. Bio sam neverovatno uzbuđen prizorom njenih obešenih grudi koje su mahale i jebao sam je u njenom nagnutom položaju. Čuti njeno dahtanje i stenjanje takođe je podstaklo moje uzbuđenje, zajedno sa zvukovima šamaranja koje su naša tela ispuštala zajedno dok sam je seksualno zadovoljavao.

„Mama… svršiću.… svršiću“, upozorio sam je.

„Nemoj stati. Želim da svršiš u meni.“ jebanje majke s guza pred ogledalom

Stisnuo sam njene kukove što sam jače mogao i gurnuo duboko i snažno. Mlaz za mlazom sperme pucali su u vaginalni kanal moje majke, oplođujući se u majčinoj utrobi. Činilo mi se kao da ću se srušiti od neverovatnog zadovoljstva koje sam osećao, ali nisam stao sve dok svaka kap moje sperme nije bila u njoj i dok nisam postao mekan. Kada je sve bilo gotovo, izvukao sam svoj mlohavi mokri kurac napolje iz mamine vagine, a ona se okrenula da me poljubi u usne.

KRAJ 2. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)