mama sin napaljen gacice stidne dlacice

mama sin napaljen gacice stidne dlacice

To što sam pozvao mamu da iskoristi svoje pravo na godišnji odmor i dođe ga provesti kod mene za mene je bilo ispunjenje mojih dečačkih maštanja *** Mama je uskoro stigla. Kada sam video da sleće njen avion razveselio sam se jako. Kada me je potraga za poslom odvela ovoliko daleko od kuće počeo sam smišljati planove kako da dovučem mamu na odmor kod sebe.

Jedva smo se nekako provukli kroz gužvu i stigli do mog džipa. Shvatio sam koliko sam sretan što je mama odlučila da dođe kod mene. Kako smo se vozili po staroj prašnjavoj cesti prepunoj rupa, koja je inače bila namerno izabrana što duža ruta puta do mog stana. Pogledavao sam mamu koja je bila preokupirana gledajući okolicu. Kako sam prelazio skoro preko svake rupe video sam kako joj se suknja sve više podiže prema kukovima.

Kako je sunce sijalo jako video sam kako joj se noge sjaje kroz najlonke koje je imala na sebi. Bila je toliko skoncentrisana na okolicu da sam slobodno mogao da joj gledam po telu, a pogotovo na sise, još uvek su bile velike kako ih se sećam. Za ženu koja je sada u 60im godinama, bio sam impresioniran koliko je vodila računa o sebi. Svaki put kad bi prešli preko rupe noge bi joj se blago razdvojile, a i sise bi joj se mrdale gore dole iako je nosila grudnjak ispod bele bluze.

Kada smo stigli do stana, otišao sam do njene strane džipa i otvorio joj vrata. Odavde sam imao savršen pogled na njene noge, jer joj se suknja podigla uz butine malo ispod nivoa gaća kako je izlazila iz vozila.

mama sin napaljen gacice stidne dlaciceSuknja joj je zapela za kopču od pojasa što je rezultiralo time da se suknja popela do njenih kukova, otkrivajući mi neometan pogled na njene noge,butine i gaće. Prizor je bio neverovatan. Imala je pune, lepe, debele butine, bele gaće, i još nešto prelepo-STIDNE DLAKE, stidne dlake su joj izvirivale iz gača sa strane po butinama, ali bilo ih je i iznad gaća sa gornje strane.

Pročitajte i ...  Genetika je čudo

Bio je to prelep prizor. Stavio sam ruke ne njene butine i pomogao joj da se otkači i kako ne bi poderala suknju. Bilo mi je lepo videti da žena od 60 gina ima samostojeće najlonke, tj da prati modu i da se ne oblači kao baba. Privukao sam je za butine sebi i ona se malo odigla i time si nabila međunožje bliže mome licu. Prizor je bio još neverovatniji jer sam video kako su joj gaće pune, izgledale su kao da su naduvane. Bile su pune stidnih dlaka, bio je to po mom mišljenju veličanstven žbun čim su gaće pune toliko.

Čim se oslobodila i ja je spustio na zemlju video sam da ju je bilo sramota, spustila je suknju i krenuli u stan skoro bez reči progovorene. Pokazivao sam joj malo stan pri tome joj skenirajući telo pogledom, ali da ona to ne primeti. Nosila je svetlo smeđe visoke cipele na štiklu, suknja joj je bila 10 ak cm iznad kolena, samostojeće čarape su bile u boji kože i belu bluzu kratkih rukava koja je samo naglašavala njene velike sise i izbacivala ih u prvi plan.

Kad smo završili sa razgledavanjem stana, mama je sela na kauč.

Na krevetu sam imao mekane jastuke, i kada je mama sela na njih noge su joj se same razdvajale dajući mi pogled u međunožje. Tada mi je uhvatila pogled. Njena reakcija je bila-“Sine!” Nisam znao šta da kažem i pocrveneo sam u licu. Skupila je noge, i okrenula ih od mene, pogledala je u mene i rekla, “Ja sam ti majka. Ne bi trebalo da mi zaviruješ među noge.”

Ne znajuću zašto sam to uradio, ustao sam i stao pred nju i pitao je šta bi pila. Dok sam stajao ispred nje osetio sam kako mi se kurac diže dok sam joj odozgo gledao u noge. Rekla je da bi kola bila dovoljna. Mislio sam da je sada vreme za moj plan; dodao sam joj u piće stimulant za seks čisto da vidim šta će se desiti i kako će se ponašati. Kada sam kupio taj prašak prodavač mi je rekao da će osoba koja ga popije lakše ispunjavati stvari koje se od nje traže, tj lakše će činiti ono što se od nje traži jer je već razmišljala o tome, što ne znači da će raditi ono što ne želi.

Pročitajte i ...  Majčine greške - XIII dio

Vraćajući se u sobu video sam mamu kako leži zatvorenih očiju. Seo sam preko puta nje i video da su joj butine lagano razdvojene jer joj se suknja povukla do polovine butina. Video sam trougao gaća među njenjim nogama. Sekundu kasnije mama se probudila iz kratkog sna. Skupila je noge i nisam više ništa video. Kasnije kako smo pričali video sam da postaje opuštenije.

Što smo duže pričali, suknja joj se povlačila prema gore i otkrivala deo po deo bedara.

Pokušavao sam da dobijem na vremenu kako v+bi napitak počeo da deluje. Video sam da mama postaje sve nemirnije i ja sam ustao i predložio joj da je islikam dok je kod mene na odmoru, da imam uspomenu kad ode. Iako je bila stidljiva, nije baš bila mudra. Kada je završila piće dao sam joj drugo. Prvu sliku sam opalio dok je sedela na kauču kada je upravo raširila noge bila, taman da uhvatim deo belih gaća između nogu, ali i stidnih dlačica, koje nisu bile zanemarljive.

Videvši da napitak deluje, odlučio sam da vidim koliko daleko mogu da idem, “Mama, da li bi htela da skineš bluzu da te uslikam. Svejedno imaš grudnjak na sebi još. Biće to kao da nosiš gornji deo kupaćeg?” “Ljubavi, ne budi blesav, ja sam ti majka,” brzo je odgovorila. “Znam da jesi mama. Ali mislim da bi izgledala prelepo. Samo jedna slika,” dodao sam, nadajući se da ju je dejstvo preuzelo i da se neće puno buniti, čovek mi je obećao da će ovo samo i njene želje lakše ostvariti.

“Stvarno nebih smela, ali dozvoliću ti samo jednu sliku, ali otac ne sme da zna za ovo NIKADA!”. Mama je otkopčavala svoju bluzu i skinula ju, ja nisma mogao da verujem da sedi ispred mene u grudnjaku. Grudnjak je prekrivao veći deo sisa, ali još uvek se video dobar deo dekoltea. Iako grudnjak nije bio debeo, mogao sam da vidim da joj se bradavice ukrućuju kroz materijal. Uzeo sam bluzu od nje, otišao sam na drugi kraj sobe i stavio je preko naslkona stolice, nadajući se da neće požuriti da je obuče nazad.

Pročitajte i ...  Majka i ljubavnica 2

“Mama, slobodno se zavali u naslonjač,” rekao sam joj dok sam se vraćao prema njoj.

Kako se zavalila nazad među jastuke kauča, grudi su joj se još više isticale. I suknja joj se popela uz bedra. Slikajući je direktno ispred nje, misleći da sam gotov, počela je da se ustaje. “Sačekaj malo. Da uslikam još jednu iz drugog ugla”. Rekao sam joj da namesti ruke, kao da se isteže dok se odmara, to je i učinila gledajući me pri tome u oči sise su joj se pomerile napred i prema gore.

Mogao sam da osetim kako mi se kurac diže na pomisao da mi rođena majka pozira. Dok mi je tako pozirala video sam kod pupka pa prema dole red širine barem 5 cm stidnih dlačica koje su išle prema dole u suknju, slikao sam i to par puta. Morao sam joj obećati kako je neću gnjaviti do kraja njenog boravka kod mene, nagovorio sam je da mi pozira nekoliko minuta, jer je šteta da njena lepota koju sada poseduje ostane nezabeležena za dane kada bude još starija. Pravdao sam joj se, a ona se samo nasmešila na te moje reči i poslušala me. Uz još jednom ponovljenu frazu da ne sme niko da vidi ove slike osim nas dvoje, i da će ona odlučiti koje su slike za koga.

“Moža li sada slika bez suknje?” Pitao sam ne znajući kakav će biti odgovor. Pokušavajući da je nagovorim da skine skunju pomenuo sam da će to biti kao slike iz kataloga ili one na tv, ništa loše. “Imaj na umu da sam ti ja još uvek mama i da ja nisam na tv-u. Nebi smeo da želiš takve slike svoje majke,” reče ona posramljeno. …

mama sin napaljen gacice stidne dlacice

besplatan sms
2 thoughts on “Mamin godišnji”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

hot devojke

Aaaaaaaa nemoj :)