kako sam napaljen drkao na mamu

Kao i svaki djecak sam zamišljao sve i svašta dok sam drkao. Dijete kao dijete. Nisam imao priliku vidjeti neku djevojku golu ili gledati pornic. Sve što sam imao bila je moja mašta. Ali tog ljeta nesto se promijenilo.
Dok sam bio vani i tražio zanimaciju stara je kopala cvijece i onako sagnuta tj u čučećem položaju vidim da se suknja malo spustila i vidim joj dio leđa i početak guze. Ostao sam na mjestu kao da nesto radim a ona kako se posvetila cvijecu nije me primjetila sa je išla u krug kopajući ga. Tako da sam u par navrata vidio i sise koje su gotov ispale iz majice. Čak sam pokušavao da na toj zategnutoj suknji ugledam gaće ali ne ne vidim da su se ocrtale.

Pa nije moguće da ih nema. Ali pokušajem se skontati to mi je mama. Ali kasno kurac mi se već digao. Ušla je u kuću ja sam i dalje bio vani.
Nakon par minuta izlazi vani i zove me da pijemo kafu. Ušao sam a ona već sjedi na krevetu i gleda neku seriju. Iako žena s svoje 45 izgleda super. Veoma lijepa u licu s malim nosom.

Krupne oči duge trepawice.

Pune usne. Duga plava kosa. U bade mantiju je sa malo se vide velike grudi ravan stomak guza široka i izbačena i gola noga depilirana mala stopala i prstici na kojima su nokti lakirani.
Shvatim da je bila na tuširanju sa sam rekao odmah ću samo da operem ruke i umijem se. Ušao sam u kupatilo i zaključao vrata. Tražio sam po korpi odjecu koju je skinula i evo majica mirisao sam je ali znoj kao znoj malo se osjeti i parfem neki. Tu je i suknja kad vidim i tange neke.

Nemoguće. Uzeo sam ih i imam šta i vidjeti samo špage nije ni čudo što sam mislim da nema gaće. Jedino trnjut što ide na picku bio je mokar i imao je čudan miris. A špaga iz guze smrdila je.

Kurac mi se opet digao. Vratio sam se u sobu za sto. Pili smo kafu ona gleda seriju a ja gradom bacao pogled na njeno tijelo. I kurac mi se sve više i više dizao.
Pratio sam svaki njen pokret ne bi li vidio šta. A onda sam skontao da se mora obuci pa sam iskoristio priliku i čekao u tome serija se završi i razgovaramo šta ćemo za večeru. Ok napravit ću ti. Idem se obuci pa moram ići kupiti neke stvari.

Ustala je i krenula u svoju sobu a ja za njom lagano.

Ulazi u sobu i čujem ključ u vratima a ja odem do svoje sobe i otvorim i zatvorim vrata sa se brzo vratim pred njena vrata i pogledam kroz ključaonicu ali ništa ne vidim tek u momente prođe ispred ociju mi. Vidim da tu nema ništa sa opet odem dole. Kada se vratila iz kupovine kaže sva je mokra ide se ohladiti a ja da iznesem stvari iz auta.
Čim sam čuo ključ u vratima odmah sam krenuo pred vrata i koji pogled stigao sam na vrijeme. Tek se počela skidati. Sjela je na ivicu kade i otkopcawala grudnjak pa onda svlači pantojice i onako u tangama okreće guzu prema meni i guzi se. Koji prizor.

Pročitajte i ...  Porodična priča

To je trajalo dok nije ustimala sebi vodu. A onda svlači i njih i ulazi u kadu. Šteta što je legla. Mogla je svojati i tuširati se pa da uživam duže.
Proreka se par puta i ugledao sam te grudi kako su lijepe bile nisu nesto velike ali su stojale čvrsto. Duge i velike bradavice kao bombone. Uh. Otišao sam u auto i izvadio stvari.

Nakon nekog vremena silazi i ona. Dok ide niz stepenice sređena i napucana. Uh pogledao sam u nju i samo rekao mama mia. Nasmija se i pita me zbog čega takav pogled i komentar.

Pustila je mokru kosu.

kako sam napaljen drkao na mamuGore neka majica bez rukava s izrezom. A dole samo pantojice kraće nego bokserice. Te noge glatke slatke uh.
Omaklo mi se sa reko uh kako si dobra mama draga. Samo se nasmija i reče hvala. Zajedno smo spremali večeru i u toj maloj kuhinji imali toliko kontakta da mi je i najobičniji prestavljao nesto sexy. Lud sam bio.

Baš kao i moj kurac koji je gotov izbio iz gaća. Ja sam inače bio u kući bez majice i u nekim pantolicama. Gledao sam svaki njen pokret. I njoj je bilo drago što kuham s njom sa me zagrli s leđa i poljubi u vrat.
A ja kao da ću eksplodirat. Najezio sam se sav. Pa joj kažem nemoj sav sam fuj vidiš da sam sav od znoja. Ma daj šta ti je ti si moje dijete meni se ništa od tebe ne gadi i opet spusti usne na moj vrat ali sada duže i socnije.

Mislim da sam svršio. Ali nisam. Poslije večere sjeli smo gledati tv. Počeo neki film ali čim krene sex ja počnem prebacivati.
Kad će nakon nekog desetog puta ona na mene. Šta ti je više. Daj ostavi to. Nemoj da te stid.
Vidiš da su danas filmovi svi takvi u svakom ima sexa. A i ti kao da neznas šta je to pa a sigurno kad si sam ne nepustas ga iz ruke. Samo sam se nasmijao.

I ostavio sam na nekom filmu.

I tako opet scena sexa i ja sam je gledao i reagovao. Ali nisam mogao ništa uraditi nego samo prebacim nogu preko noge. A u tom se ona poče smijati. Pogledam u nju i ona meni idem ja spavati.
Vidim da ti je teško. Odo ja a ti se raskomoti. Tako je i bilo počeo sam tu drkati ali kad sam bio pri kraju ustao sam i otišao u kupatilo. Okrenut prema wc šolji onako go s kurcem u rukama ona se pojavi.

I opet sam čuo samo smijeh i u tom strahu i pokušaju da navučem gaće okliznen se i padnem. Lijepo sam pukao na guzu leđa i ruku. Ona priđe pomoze mi da ustanem i krenuo sam u sobu. Legao sam na krevet onako gol a ona nakon par minuta uđe mi u sobu.
Pokušajem povući deku na sebe da pokrijem golo tijelo ali neuspijewam jer me sve boli. Sve osim njega koji je i dalje pravo stajao. Ona se nasmija i kaže hajde pusti to vidiš šta je bilo maloprije kad si pokušao da ga sakrijes. I sjela je do mene i miluje me po licu.

Pročitajte i ...  Skrivena intima

Pita me kako sam i tako to. Pita gdje sam se udario sve ja joj kažem u glavu leđa ruku guzu sad me i stomak boli. Primjetila je da na svaki njezin dodir kurac mi pulsira. Onda sam tražio da mi doda neku majicu ili nesto da stavim preko njega.

Kasnije je otišla u sobu i kaže ako ne budem mogao spavati da dodjem da mi da tablete za bolove.

Ležao sam okrećan se ali nisam mogao spavati ne od bolova već zbog njega i odlučim otići u njemu sobu da vidim jel spava kad tamo ona na krevetu leži i čita neki roman. Nisam ulazio nego siđem dole i upalim tv. Ujutro uz kafu konektujem se kad i ona dolazi i sjeda pored mene.
Ušao sam na neki video chat i njoj kažem šta je to i kako. Oboje smo u kadru. I tako sve kurac do kurca. Pita me jel to uživo i sad.
Kažem da jeste. Kad neka žena starija. Sjedi pije kafu i puši. Kaže dobar ti ljubavnik.

Lijep zgodan mlad. Kako ga nađe. Mama joj odgovara jel da da je lijep. Pita ova jel obdaren.
Uh još pitaš. Išao sam dalje kad neki par sjede goli. Zdravo zdravo. Jeste za akciju.
Mama se samo nasmija i kaže hajde dalje. U tom momak neki možda mojih godina. Gol je već i drka. Pita jesmo li majka i sin.

Jel se jebemo.

Lud je za incest i stalno drka na svoju mamu. Posmatra je dok se kupa i čak je u par navrata skrio tel dok se presvlaci. Mama se smije i kaže pa što je ne pitaš.
Kako ću. Pa lijepo nemaš šta izgubiti. Kad ovaj kao da je mene pitao kaže joj pa bi li ti svom sinu dala. Ova šuti šuti i kaže zavisi.
A meni izleti od čega. Ona pogleda u mene i nasmija se. U tom ovaj kaže sačekaj ustaje i oblaci samo sorc na sebe uzeo je laptop i krenuo negdje kad sjeda i poziva mama mama dodji. U tom dolazi neka žena u kadar uh kako mu je dobra mama.

Kad se pojavi licem moja je pozdravi ćao katarina. Tada i ja i on smo zakowali u tom ja pitam sa vas dvije se poznajete. Da radimo skupa. Čovječe ovako dvije zgodne žene.
I ona je bila sama s sinom baš kao ja s mamom. Tako da sam samo rekao jel možemo iskreno i otvoreno razgovarati. U tom moja kaže tvoj sin ima jednu želju i mislim da i tvoj i moj sin još ne znaju ništa o sexu. Katarina se nasmija i kaže kako će znati kad je samo u sobi i drka sve mu gaće zalijpljene.

Pročitajte i ...  Sa mamom

Kako mu kurac ne odpadne. Na to smo se svi nasmijali. U tom on pita šta mislimo o incest sexu. Njih dvije su samo sutile a ja sam rekao da bi volio probati baš kao i on.
Dugo smo se tako dopisivaji pričali i onda puče konekcija. Nisam više ni pokušavao. Nastavio sam piti kafu a mama mi prekide misli. I ti bi probao jel.
Šta to. Pa incest. Možda.

Znači ti bi spavao s mnom svojom mamom.

Možda. Sine znas da to nije normalno. Ma znam. Šta ti misliš o meni.
Pa mama draga mislim sve najbolje. Plus da si atraktivna zgodna lijepa i sama si rekla ti si moja mama i ništa mi se ne gadi kod tebe a kad smo već kod toga i ja sam radio neke stvari kao on. Stvarno. Da.

Poslije doručka je otišla na posao. Kada se vratila krenula je na kupanje i okrenu se i kroz smijeh kaže mi da nisi kakve kamere postavio. Ma nisam. Ja sam već spremio večeru tako da je sve bilo već gotovo.
Poslije večere opet pred tv. I priča mi kako je na poslu pričala s katarinom i da je katarina spavala s svojim sinom i da joj je super bilo. Nisam znao šta reci na to. Osim super i otišao sam u krevet.

Opet misli u glavi kurac u ruci gaće na podu i u sekundi otvaraju se vrata i pali se svjetlo. Pa ti stvarno nisi normalan.

Stalno drkas. Izvini.

Sjeda kraj mene i priča mi znaš razmišljala sam i ruka joj na mojim grudima o tom hoćeštu i ruka na stomaku i o tom što je katarina pričala. Sve je za ljude. Zar ne. Pa da.
Stavio sam joj ruku na nogu i onako je milujem i kažem kako ima lijepe noge kad ona diže nogu i stopalo mi na grudima i kaže da se sinoć brilala. Tako dignuta moga i vidim joj i picu. Ali ne želim zakovati već milujem joj nogu dužinom a ona nožnin prstima mi mazi usne i uzeo sam ih usta uživao sam i krenuo uz nogu unutrašnje strane do pice bila je glatka natekla. Nisam mi osjetio da joj je ruka na kurcu jer sam toliko se unio u svoje poteze.
Digao sam se i prevrnula se je na leđa i mantil se raskoraco tako da sam odmah spustio glavu na njene grudi i velike bradavice. U tom trenutku čulo se zvono na vratima ona je skočila svezala mantil i izašla.

kako sam napaljen drkao na mamu

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sisate devojke za seks

Aaaaaaaa nemoj :)